Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Huevon3
De to laanespillere (begge unge CBére) vi har med mod Helsingborg - er der nogen der ved om de er interessante for fremtiden?
Skrevet af Saint
Får vi papir på Daramy er det potentialt årets bedste nyhed som fan, da han, hvis han undgår skader, kan blive det der helt gyldne talent som kan sætte en ny overligger for hvad vi har forstret.
(...)
Skrevet af armand
der har i hvert fald sjældent været så meget røg fra et talent i ungdomsafdelingen før.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af jomic...
Og gode erfaringer, her tænker jeg på lufthavnen i København.


Bevares, der er vel flere positive end negative, sådan alt i alt. Nu var det bare den anden boldgade du åbnede for.
Skrevet af Plankeværket
Jeg ved faktisk ikke hvad der er mest af. Men fodboldverdenen, udover Delaney, er notorisk løgnagtig så jeg tør ikke tro på det. Det sidder sikkert en i Leipzig der har læst artiklen i BT og sender sms´er i hobetal til København lige nu.

Jeg synes det vi har set indtil videre ser spændende ud, også på senior plan.

Iøvrigt åbner den potentielle forlængelse vel for, at man fint kan beholde en kedelig type som Thomsen. Det er i hvert fald svært at hente en der er meget bedre der skal finde sig i at Fischer og sikkert også Daramy vil være foran i køen.
Skrevet af jomic...
Fodboldverdenen generelt, er fyldt med den slags. Det har jeg accepteret og tager det for hvad det er. Set fra det perspektiv er der selvfølgelig en klar overvægt af mediebras og lokumsaftaler med oligarker og sheiker. Sidstnævnte er noget af det der udfordre mit forhold til fodbold mest (uden at jeg har udfyldt krænkelsesformularen over Dubai-træningslejren) og førstnævnte er jeg blevet ret god til at sortere fra i underbevidstheden.

Jeg fokuserede nu mest på, da jeg skrev indlæg nr. 2, at FCK i min optik leverer flere positive oplevelser end negative. Det til trods for at den sportslige succes har været elastik i metermål de sidste 1½ år. Indlæg nr. 1 var bare et andet tilfælde af at skindet blev solgt for tidligt og alt det der, der var møntet på at bakke dit "skal han nu ikke lige skrive under" indlæg op.

Skrevet af Plankeværket
Det er sandt vi heldigvis har flere gode end dårlige oplevelser, men feks medina handlen svier lidt - på trods af skovs succes.
Jeg tror nu nok denne skal komme hjem, og gør den så ser vi Daramy være fast i førsteholdstruppen. Ståle må jo vurdere han virkelige kan blive til noget stort, meget stort. Ellers havde vi taget de 35 fra Leipzig.
Og så er hans lønhop sikkert på et niveau hvor det fjerner en sommerhandel.

Det har iøvrigt aldrig generet mig der er løgn, svig og skjulte dagsordener i fodbold. Det bidrager til underholdningen.
Skrevet af jomic...
Heller ikke her, det er fint med gøgl og røg, men VM i Qatar og FFP ser bare så ulideligt grimt ud. Det udstiller derudover nogle helt andre og større samfundsmæssige problemer, Bosse og Medina (bold brugeren) har egentligt lige redegjort for min holdning til det i Europæisk-politik tråden. Så ikke mere om det her.

35 af de helt lange havde heller ikke været dårligt, men med de indhop Daramy har lavet har jeg sådan en "flink udgave af Mohammed Zidan" fornemmelse. Mere af det og så tager jeg gerne alle de usynlige kampe med, der formentlig også hører til opbygningsfasen af et 17-årigt stortalent. Så jeg er lige så vild som alle andre i forhold til den klat blæk på kontrakten, men enig i at han lige skal ses på et billede med lorem ipsum-udgaven og Johan Lange først!
Skrevet af Plankeværket
Når den underskrift er der, går jeg full fanboy. Jeg har vært overbevist om han blev en kæmpe stjerne de sidste 1,5-2 år så det glæder mig enormt! (Især fordi jeg har troet der forgæves så mange gange før).
Skrevet af jomic...
Haha. Selvom han først er kommet på min radar i denne sæson, kan jeg i det øjeblik godt tilslutte mig en tur efter mælk som Otto Brandenburg ville have været stolt af.
Skrevet af Nik0
Kan Helsingborg - FCK streames nogen steder?
Skrevet af Matias
"Det er dog måske også lige tidligt nok at vurdere lejemålet efter seks runder og én pokalkamp - vi er kun halvvejs gennem foråret"

- Du har ret. Og kampminutter er trods alt det vigtigste, og dem får han nærmest med garanti flere af som udlejet. Det kan også være opholdet modner ham. Det er jo en klub og omgivelser i skærende kontrast til FCK og København.
Skrevet af KeeZman
Mohammed Daramy med mål mod Helsingborg klasse, så må han godt skrive under :-)
Skrevet af Nandeyanen
Pieros skadet? Når lige at scorer 2 mål mod San Marino og så udgå efter 27min. Virkeligt syndt
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Nik0
Pieros er en solid fodboldspiller - han skal bare spille på et midter-/bundhold der ikke satser på boldbesiddelse. Han har (Og det er godt nok en floskel der sjældent bruges om topangribere uanset niveau) en masse at byde på uden bold. Men på et spildominerende hold er han en klods om benet på aæt hvad der hedder opspil og kombinationer. Han skaber intet på egen hånd. Se evt. den gamle highlightvideo af hans 14 mål sidste sæson - der er så vidt jeg husker ingen scoringer hvor han bruger tre berøringer) Havde hans få berøringer så bare været et udtryk for eminent kombinationsspil, så havde det været fantastisk, men han indgår i meget få pasningskombinationer i løbet af en kamp.

Han er for mig at se en større Nordstrand - han kan poppe op i feltet og score de grimme mål - dog husker jeg Nord som bedre til at skabe noget uventet.

Han er jo netop god for Cypern på et hold der sjældent skal skabe specielt meget og det samme for APOEL da de spillede europæisk.

Jeg tror dog stadig at han har en alder og scoringsstatistik, både for os og internationalt, der gør ham mulig at sælge for et fint beløb. Jeg ser ham ikke flytte sig meget hos os. Særligt hvis man næste år stadig har Fischer i truppen, så ser jeg det som en fordel at satse på en fronttrio der hedder Damen, Wind og Daramy med mulighed for at flytte Fischer og måske Skov, som man så i træningskampe, mellem kant og angrebet, hvis der er behov for noget andet end Winds kompetencer og Daramys manglende erfaring.
Skrevet af danped89
Nå, jeg er på vej til transportmesse i Herning, og mødte Bjelland på en rasteplads på Fyn. Han så ud til at halte, og gik med kone og børn, og skulle have en dobbelt ekspresso, så jeg tror sgu han er sendt på forplejningsferie med familien, da han ikke er fit. - det lignede også, at han havde stået noget tidligt op haha.

Nogle der ved hvad slags skade han har? Det lignede knæet/benet ihvertfald.
Skrevet af Bløde babser
Bjelland spillede første halvleg i går.
Det vil så enten sige han blev skadet igen der, eller at han bare har lidt stive ben efter noget tid i bilen og bruger en fridag i landsholdspausen til at tage i sommerhus med sin familie.

Håber da bestemt det sidste.

Men alle fik de minutter, vi havde aftalt på forhånd, Bjelland, Fischer og Pierre får hver 45 minutter, Boilesen og Falk ca. en time og ca. 75 minutter til Mudrazija og Daramy," sagde Ståle efter kampen.

Jeg er ikke faldet over noget med ny skade. Men det kan der jo være mange grunde til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af danped89
Det var kun det ene ben der blev haltet på, ikke ligesom når man er radbrækket efter en køretur. Det kunne godt tænkes, at de prøvede ham af, i forhold til kun at få 45 min. Og man er vel altid lidt øm, hvis det er et vrid/forstuvning du har haft optil kampen.

Jeg håber dog selv på det bare er stive stænger. Jeg overvejede at få taget et billede med ham, men tænkte jeg ville lade ham på en afslappet kop kaffe med familien i fred. :) utroligt søde unger han har sig btw. Dem har de sgu opdraget ordentligt.
Skrevet af MadsLeb
@BlødeBabser

"Men alle fik de minutter, vi havde aftalt på forhånd, Bjelland, Fischer og Pierre får hver 45 minutter, Boilesen og Falk ca. en time og ca. 75 minutter til Mudrazija og Daramy," sagde Ståle efter kampen.

Ingen skader :-)


EDIT: Kilde: FCK.DK
-
Skrevet af Plankeværket
Ingen skader i den kamp, men Pieros blev skadet i går.
annonce
0