Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Det har du selvfølgelig ret i, at der kan tale være tale om andre klubber fra en upålidelig avis. Jeg indrømmer, at jeg ikke fulgte nærmere op på det, så bare rygtet på bold nyhed side.

Efter lidt research har du helt ret i, det meste stammer fra ghanesiske kilder.

Og en enkelt Celtic nyhed side, der også snakker om Celtic er interesseret samtidig med FCK.
Skrevet af quazz
Nej tak til en spiller som ikke har kunne slå til i andre lande end Kasakthstan. Jeg tror dog heller ikke at rygtet er særlig troværdigt.
Skrevet af Burro
Generelt "altid" spændende at se på tidligere/nuværende Ajax-spillere.
I Røde Stjerne har vi fx. haft stor glæde af Mitchell Donald, der tilmed nåede at blive anfører for holdet.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Jeg er jo fuldstændig ligeglad med, hvorfra der handles, men der findes så mange godt skolede spillere dernede, som af en eller anden grund ender lidt udenfor et gennembrud i de store klubber. Jeg har ikke helt fanget, hvorfor det ikke er mere attraktivt for en klub som FCK at handle sådanne spillere.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Et rygte om en ukendt ghanesisk angriber fra Kasakhstans liga hænger vel lidt skidt sammen med udmeldingerne om at kigge på spillere fra en højere hylde end vi er vant til?
Skal siges at jeg kender ligaen dernede dårligt, så den kan sagtens være på PL niveau uden at jeg ved det :-)
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af MadsLeb
Serie A oprykkerne Brescia skulle angiveligt være interesseret i at købe Jesse Joronen.

Umiddelbart er vi jo dækket fint ind på målmandsposten med Jesse og Grytebust, 2 spillere som begge forventer at skulle spille fast. Umiddelbart ville et salg af Jesse give god mening, da vi allerede har fået en gratis erstatning. :-)
-
Skrevet af pyto
Helt enig, afsted med ham, hvis man kan få en ordentlig pris.
Kvist raus.
Skrevet af Bløde babser
Ved ikke hvorfor, men jeg sidder ikke med en fornemmelse af at Grythebust er verdens mest fantastiske førstemålmand. Specielt ikke i Europa.
Er han stærk nok i feltet til det?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Tja, jeg ville ikke have det store imod et salg af Jesse Joronen på baggrund af det jeg har set fra ham i FCK, men klubben har de seneste mange år haft to nogenlunde lige stærke profiler til posten, og jeg forestiller mig ikke, at Grytebust er en erstatning for Joronen, men for Stephan Andersen (i truppen, ikke nødvendigvis ift. hvem der skal være førstemålmand). Så hvis vi sælger Jesse Joronen, skal vi erstatte ham med en anden, ´proven´ målmand.
Skrevet af MadsLeb
Personligt ser jeg Grytebust som en lille opgradering af Jesse - nogenlunde samme niveau ift. at være shotstopper og reflekser, men Grytebust er en del bedre på fødderne end Jesse er det.
-
Skrevet af Matias
Det vil også være min vurdering pt., men nu må vi se, hvordan han gør det som FCK-keeper. Sælger vi Jesse Joronen, skal vi dog ud og hente en ny, stærk målmand som konkurrent og/eller backup til/for Grytebust.
Skrevet af Saint
Enig Mads, omvendt er Jesse noget bedre i luften.
(...)
Skrevet af Nik0
Jesses profil passer noget bedre til europæiske kampe, hvor vi er presset i bund og skal stå imod indlæg.

Grytebust har et højere topniveau, eller rammer umiddelbart oftere kampe som Jesse gjorde mod Atalanta. Men derudover synes jeg han er svingende - se vores 6-1 kamp mod OB, på trods af, at han ikke dropper direkte, så burde ligaens bedste målmand ikke lukke 6 ind på hvad der nærmest var syv skud på mål.

Jeg har min tvivl om han kan ramme topniveau i europæiske kampe.
Jesse er for mig at se, på trods af to-tre drops/mærkelige returer sidste år, en ret stabil målmand. hvor Gryte er noget mere svingende.

Hvad sikkert er, er at de presser hinanden til at blive bedre og vi nok har to keepere i top 3, hvis ikke top 2 i ligaen.
Skrevet af Nik0
Men hvis man kan sælge Jesse til en god pris (jeg tvivler på, at Brescia sprænger banken for ham) så skulle man da kigge mod Flø (VFF) eller Grabara(AGF/LFC), eventuelt Rinne og så få en yngre målmand med fremtiden for sig og så have Gryte som en lidt klarere førstemålmand.
Skrevet af Matias
Ståle Solbakken virkede dog ikke overbevist om Jesse Joronens evner/profil ifm. sidste sæsons EL-kampagne. Stephan Andersen stod 5 ud af 6 gruppekampe.
Skrevet af JUXTAPOZ
@Nik0

Ahhh ligefrem top 3 eller 2!!?
Jakob Rinne er en klart bedre keeper end Joronen, og jeg synes faktisk også han er bedre end Grytebust. Rinne har været mere stabil, selvom han havde et lille formdyk her i foråret sammen med resten af AaB-holdet.
Det er bestemt ikke tilfældigt at Leverkusen var ude efter Rinne i vinters.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af MadsLeb
@Nik0

Grytebust har et højere topniveau, eller rammer umiddelbart oftere kampe som Jesse gjorde mod Atalanta. Men derudover synes jeg han er svingende - se vores 6-1 kamp mod OB, på trods af, at han ikke dropper direkte, så burde ligaens bedste målmand ikke lukke 6 ind på hvad der nærmest var syv skud på mål.


Du kan ikke vurdere en målmands niveau på baggrund af, at han i en enkelt kamp lukkede 6 mål ind. Den pågældende kamp du snakker om, blev Grytebust totalt solgt af resten af holdet ved flere af målene, og hele OBs hold spillede generelt en meget meget dårlig kamp.

Jesse er for mig at se, på trods af to-tre drops/mærkelige returer sidste år, en ret stabil målmand. hvor Gryte er noget mere svingende.

Her har jeg det lige modsat - jeg synes at Jesse har været enormt svingende i det år han har været i klubben. Grytebust har derimod spillet stabilt igennem flere sæsoner, hvilket også har udmøntet sig i at han har vundet ligaens bedste målmand 2 år i træk.
-
Skrevet af Nik0
@MadsLeb - nu var det bare et eksempel på en kamp hvor han ikke gør nogen synderlig forskel og viser sig som ligaens bedste. Og jeg tænkte det var lettere at henvise til en FCK-kamp i denne tråd end nogle af de kampe jeg har set fra Richard Møller Tribunen.

Grytebust ligner ofte en håndboldmålmand der hiver helt spektakulære releksredninger op , men jeg synes personligt der er for langt mellem de brændkampe.

med henblik på spillestil (og alder) er Jesse min favorit, da han med sin tilstedeværelse i feltet passer bedre ind i flere klubber.

Men jeg glæder mig nu til at se Grytebust ramme medspillere i fødderne, når han får spillet bolden tilbage. På det punkt har vi ikke altid været lige heldige med Wiland, Jesse og Robin - mon ikke også ølsalget falder i PARKEN, der er en del færre fans der får drikkevare skudt ud af hænderne på langsiderne næste sæson ;)

Derudover havde Grytebust den tredjelaveste redningsprocent blandt alle førstemålmænd i netop overståede sæson.

På trods af dette har han haft et par af sine helt egne highlightpakker i Onside gennem sæsonen.

Men jeg mener stadig ikke at lige de to Skov-frispark var gået ind i en bedre liga eller mod en bedre keeper europæisk.
Skrevet af Nik0
@Jux

Selv hvis Rinne er nummer et, kan man vel sagtens argumentere for Jesse og Grytebust som nummer to og tre, deraf to keepere i top 3 ;)

min personlige top fire er dog

1 Grabara
2 Joronen
3 Grytebust
4 Rinne

Hvor den mere populære nok nærmere er

1 Grytebust
2 Joronen
3 Rinne

Men det skal blive interessant at se hvem Ståle vælger, men "taberen" skal nu nok alligevel se 15 kampe fordelt på europæisk, pokal og ligaen. Jeg vil dog tro at man giver Joronen særligt de europæiske kampe med blik på at han fylder mere og er det største salgsobjekt - såfremt at de har samme niveau.
Skrevet af Emkay
Jeg har ikke Joronen i min top 3 for denne sæson:
Grytebust
Grabara
Rinne/Jesper Hansen
annonce
0