Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Københavnfraparken
Fisher er på alle måder ved at grave sin egen grav. Han kan ikke en skid så længe han ikke er stjernen på holdet. Han vil det hele men mister konstant bolden. Kom nu på banen Ståle og få hanket op i den arrogante jyde. Intet positivt arrogance over den mand. Kun arrogance. Hold kæft hvor er jeg træt af den mand og hans attitude. Hans interviews siger jo også alt. Han snakker jo som om han er politiker, men virker mest som en der har ondt i røven. I starten gik han forrest på banen med sit spil og hans attitude. Hans attitude nu er præcis det modsatte. Har altid elsket hans attitude, men nu ødelægger han holdet mere end han gavner. Jeg er målløs. Forstår bedre nu hvorfor han har haft begrænset succes i sine tidligere klubber.
Skrevet af Mr. H
Er jeg den eneste der synes Holse spiller rigtig godt i dag! Fischer spiller igen i dag rigtig dårligt. Han vil det for meget for tiden og mangler noget koldblodighed og overblik.
Hafnia
Skrevet af BlueAndWhite
Fischer er guld værd,ja en dårlig kamp men som spiller bliver man sku frustreret når tingene ik går som man vil.
Han i gear vil uden tvivl være noget af det vigtigste for vores sæson.
Skrevet af pyto
Københavnfraparken:
Jeg fik ikke lige fat i din holdning til Fischer. Kan du uddybe lidt?
Kvist raus.
Skrevet af danped89
Mr. H - nej, jeg syntes også holse gjorde det ret godt. Man kunne godt se at tredje udskiftning var tiltænkt ham, men Fischer blev simpelthen nødt til at blive taget ud, ellers kunne det have kostet sejren.

Damen, Wind, holse og nelsson spillede ret godt i dag. :)
Skrevet af Boombap
Grytebust: 7 - Viser gode takter i feltet. Svær at klandrer for målet. Har derudover ikke vanvittigt meget at lave

Varela: 8 - Varela ser fit ud. Pilen peger den helt rigtige vej. Enkelte børnefejl defensivt. Bliver mere og mere synlig i offensiven og Iigner mere og mere en Fck back.


Papagiannopoulos: 7 - For mig at se Papa´s bedste kamp i denne sæson. solid første halvleg. Bliver i anden halvleg fanget ude af position. har sine begrænsninger med bolden overlader opspillet til Nelsson og Varela, hvilket nok også er for det bedste


<b>Nelsson: 9</b> - Potentialet er ikke til at tage fejl af. stærk mand mod mand, god fysik, rolig med bolden. 2 sæsoner og så er Victor nok videre. Bliver en super vigtig mand denne sæson


Bengtsson: 7- Pierre er altid garant for en solid defensiv. Bygger på offensivt. Har mange forgæves løb. Men Kommer frem til en god mulighed umidelbart efter pausen


Holse: 8 - God kamp af Holse. Godt pasningsspil. Får en dum advarsel i slutningen af første halvleg. Bidrager til en stærk højreside. Lykkes fint defensivt


Falk: 7 -Falk er bare en rigtig proptrækker. Stærk mellem kæderne. Tempoet stiger med Falk på banen. Når han lunter rundt inde i motorummet og fordeler spillet kommer jeg hurtigt til at tænke på Pirlo (uden yderligere sammenligning)

Zeca: 7 - Dumt boldtab i første halvleg
Fantastisk boldeerobrer. Fylder godt på midten. Der har været en del kritik af ham på dette forum i denne uge. Hvilket jeg egentlig finder en smule urimeligt


Fischer: 5 - Vi bevæger os ind i en fase af sæsonen hvor vi har brug for Fischer i topform. Involveret i 1-0 målet. Har også en stor chance i 1 halvleg efter Abselonsen forære ham bolden. Mere synlig end mod Horsens, men mangler stadig en del og smider et utal af bolde væk efter pausen før Ståle piller ham ud

Wind : 8 - Dækker et stort område offensivt, og tager en masse initiativ. Hans første touch er en fornøjelse. Skulle have scoret. Uheldig med ikke at få scoret på en dobbeltchance. God solotur i 1 første halveg som nok også skulle have kastet et mål af sig


Ndoye: 9- Hvis man ikke vidste N´doye var 34 ville man tro det var løgn. Flot mål. stor afbrænder efter fatal fejl af glens hjemvendte søn Banggaard. Ikke damens bedste kamp men han fylder bare utrolig meget, og er utrolig vigtig offensivt såvel som defensivt- for mig Superliga historiens uden sammenligning bedste angriber. Skal han ikke bare tildeles en plads i Legends Club med det samme?

--------------------------------
Pep Biel (64´): 6- Har et udmærket forsøg uden for feltet i minut 81, ellers en ret anonym indsats på et hold i cruise control

Oviedo: (80´): UB (men dejligt at se Oviedo tilbage)

Stage (45´): 7 - Første mål i trøjen. Opmuntrende med en central midt der kan bidrage i luftspillet. Skiller sig godt af med bolden

Ståle: 8: - Der var brug for 3 point og det fik vi. Med tanke på de rimelig massive udskiftninger 11´eren har gennemgået denne sommer er 6 sejre i 6 forsøg mere end godkendt
Skrevet af Nandeyanen
Carlo Holses attitude er fed både inde og ude på banen. Selvom det ikke altid virker prøver han bare igen. Jeg ser ham næsten aldrig slå ud med armene eller brokke til dommeren. Så er det også et plus at han har ventet tålmodigt på at få spillestil.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af danped89
Rimelige karakterer, jeg syntes dog du skulle smide Fischer ned på en 4´er, og Bengtsson en 6´er, da han har aktie i deres mål.

Er ret vild med stages interesse i at være boldfordeler. Hver gang der er brug for en station fra bagkæden, så tilbyder han sig.
Skrevet af Blastoid
Det er sjovt, at Ståle lufter kritikken om de mange udebanekampe. Jeg har virkelig tænkt samme tanke. Det er virkelig grotesk, at vi i et så presset program skal køre så mange udekampe. Hvis jeg husker korrekt har vi 7 udebaneture i de første 9 kampe. Det er godt nok underligt, når Brøndby og Midtjylland begge har 5-6 hjemmekampe i de første 9 runder. Efter runde fire hedder den: BIF og FCM 3 ud for 4 kampe hjemme. Lige omvendt for os. Det er virkelig skørt.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Boombap
@danped89.

Syntes egentlig fischer har en okay første halvleg. Det er først i anden halvleg han falder helt sammen
Skrevet af danped89
Boombap - kan også sagtens gå med til 5, du havde bare smidt ham på 6 før. :-) jeg syntes dog ikke Fischer gjorde andet, end ødelægge det hele kampen, påkær de første 5 min.

Bengtsson skulle nu stadig en ned i min optik.
Skrevet af Old123
Jeg synes Pierre Bengtsson spiller en ganske fin kamp, men i 2. halvleg bliver han fuldstændig solgt offensivt af Viktor Fischer, der gang på gang vælger at drible ind i banen for at miste den selvom Bengtsson egentlig kommer fint med.

Og han har da ikke en aktie i deres mål?? Det er da snarere vores stopperpar, der ikke har styr på Greko, hvor han får positioneret sig imellem dem.
Skrevet af ForzaDrughi
Oviedo er 3-4 niveauer over Bengtsson....heldigvis...
Skrevet af danped89
Old123 - han vælger at lade der komme et indlæg, fordi han bliver lokket væk fra den markering han havde på manden i starten.

Kan godt give dig ret i, at chancen kunne være undgået i det centrale også.
Skrevet af Nandeyanen
Holse har nu 2 matchvindende assists i denne superliga sæson. 3-2 målet mod OB og hjørnetsparket i dagens sejr over SønderjyskE. Det er flot :)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Old123
Tja.. Men synes det er hårdt at påråbe, at han decideret har en aktie i målet, men det er jo en subjektiv vurdering. :)

Krydser fingre for Andreas Bjelland tirsdag. Og så må vi håbe Rasmus Falk er klar efter han måtte udgå i dag.
Skrevet af danped89
Old123 - jeg er nok for hård, men han skulle have gået tættere på ham, så var afleveringen jo slet ikke sket. :)

Troede bare at Ståle sparede falk fra pausen af. Det var ihvertfald mit indtryk, at han kun spillede i første, så han var klar til red star
Skrevet af Københavnfraparken
Falk blev sparet. Han udgik ikke med skade.
Skrevet af Mr. H
Kæbenhavnerfraparken Ståle sagde da lige akkurat det modsatte? At Falk allerede efter 30 minutter kunne mærke noget, og af de så gav ham et kvarter for at se, om han kunne løbe det væk, hvilket han ikke kunne.
Hafnia
Skrevet af elendil
4 findes ikke i skalaen. Viktor Fischer dansede dog faretruende nær 03. Som skrevet havde Ståle intet andet valg end at tage ham ud, før han kostede et mål.

Sten Michael Grytebust kunne måske have bokset bolden ud til siden, i stedet for lige ud i fødderne på Sønderjyskespilleren.

Sotirios Papagiannopoulos lavede ingen farlige fejl, men jeg synes stadig han er en kæmpeidiot. Han farer hovedløst op i banen med bolden, for at vende rundt og hamre den ud over sidelinjen i en bagudrettet aflevering til ikke-nogen. Han gav også et hjørnespark eller to, som han ikke havde behøvet hvis han havde været lidt skarpere i toppen. Jeg kan simpelthen ikke døje ham.
fck-medløber.
annonce
0