Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Enten stoler Ståle Solbakken ikke på sit hold, ellers har Karlo Kartolec overhalet Pep Biel.

På højrekanten.
København.
Skrevet af Ludomania
@danped89 Jeg køber din præmis danped89, men er det ikke totalen der tæller? Hvis N´Doyes mål havde været grimme, ville Santos med to flotte mål så være en bedre angriber? Det jeg fokuserer på er at Pieros i sidste ende scorer lige så meget som Santos?

Vi havde engang en Dansk angriber der hed Preben Elkjær der levede af at score grimme mål. Men, han vandt kampe for både klubben og landsholdet. Var han en dårlig angriber?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Schelden
Så scorer han sgu. Well.

Ej at forglemme, at det faktisk kommer fra en god dødbold. Fra Viktor Fischer.
København.
Skrevet af BD
.
Esbjerg fB
Skrevet af danped89
Ludo - nej nej, men man er vel en større fan favorit, hvis det man laver er lækkert?:) og jeg pointerede, at han (santos) er meget mere med i åbent spil end pieros. Pieros fungerer derimod ikke på dette fck hold, hvor santos gør. Han er sgu lidt santin agtig i min optik.
Skrevet af Slettet(051121201502)
Den dommer hører da ikke hjemme i Superligaen.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af Schelden
Selvfølgelig skal FCK lukke et mål ind.

Karl-Johan Johnsson skal selvfølgelig gøre noget ved den.

Det er også skidt, at de to centerbacks giver den mulighed.
København.
Skrevet af danped89
Den dommer er skandaløs, og har været det siden kampstart.

Og ja, Kalle skal da i det mindste prøve.. oveni det, er nelsson alt for let at puffe væk, og så har han tendens til at gå ned og takle bolden desværre.
Skrevet af Sir , moderator
"Karl-Johan Johnsson skal selvfølgelig gøre noget ved den."

Er det ikke bare ret godt sparket ind? Den kommer super hurtigt fra en position hvor man ikke forventer et skud fra.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(371401222003)
sjovt altid brok..

en gang i mellem må man bare sige, det fucking godt sparket..
for det er da et pisse godt mål..
Skrevet af Ludomania
@Schelden Irriterende, ikke? :D

@Svoger
Og diskussionen i forhold til Santos går jo også på, at han synes at kunne bidrage med andet.


Ah, Pieros er vel klart den mest versatile af de to grundet hans solide defensive kapacitet?

@Schelden
Nej, fordi Pieros Sotiriou indgår så forfærdeligt ringe i spillet, foretrækkes han ikke.


Pieros indgår vel MEGET mere i spillet siden han kan brænde så mange chancer og stå så meget i offside? På det område er Santos væsentligt meget mere usynlig?

@danped89
Ludo - de mål pieros har scoret har været heldige. Santos´s inde har været dette. Santos er med i meget mere end pieros, og er ikke offside på 9/10 chancer.


Wot? Pieros er da med i meget mere end Santos. Hvordan i alverden vil du forklare hans mange brændte chancer og offsides hvis han ikke var? Eller hvis du har ret, så er Santos da en monster ringe angriber hvis han får flere chancer end Pieros og kun scorere samme antal mål som Pieros?

@BlueAndWhite
Og fordi han han ikke har brændt en million chancer og løbet offside og konsekvent truffet den dårligste beslutning og scoret 2 ud af sine 3 på straffe


Betyder det ikke at Santos så bare kommer frem til færre chancer? Gør det ham til en bedre angriber? Og ja, Pieros scorer også på straffespark, endnu en styrke han har fremfor Santos.

Jeg ved at jeg får høvl her fordi Piros generelt altid ser ringe ud. Men.... Hvis han scorer de mål han skal, betyder udseendet så så meget? Skal mål være scoret på sololøb mod mål for at tælle? Santos 80 minutter 2 mål, Pieros 24 minutter, 1 mål (2 mål i min optik da jeg er rimeligt sikker på at Esbjerg manden bagerst i feltet ophævede offsiden)...

Jeg syntes at det er en sjov debat selvom jeg også selv kan se mest fremtid i Santos :D
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Sir , moderator
" Pieros er vel klart den mest versatile"

Du mener alsidig.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hjaelmen
@Ludo: du er med på at det at indgå i spillet handler om hvorvidt han kan indgå i samspillet mellem spillerne ikke?
Og ikke om hvorvidt manden evner at stå offside på alt for mange af de afleveringer der bliver slået mod ham.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Ludomania
@Sir_Cumcised Ja, præcist. Kunne ikke huske ordet.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Svoger
Jeg kan ikke bruge det defensive pres til ret meget for en startende angriber i FCK, hvis ikke man i øvrigt kan hjælpe med at gøre sig selv og andre farligere. Så kan vi lige så godt stille op i klassisk Ståle-europæisk 4-5-1, i de få kampe pr sæson, hvor vi ikke skal være dominerende.
På den måde gør Pieros det svært at forsvare ham som starter. Og jeg er vist en af dem, der har givet ham længst snor her i tråden. Udover jer som nu holder fast i ham, selvfølgelig. Pieros skal videre, både for hans egen og FCKs skyld.

Som vi spiller, vil jeg foretrække to spillertyper og størrelser som DameN, Wind, Cornelius og Santander i angrebet. Spillere som kan mose, når der skal moses. De er dog givetvis også dyre at have rendende, udover når man selv får skabt dem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Ludomania
@Svoger Så du kan ikke lide hverken Pieros eller Santos?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Schelden
Karl-Johan Johansson: 7

Han har en god redning, men har en lille aktie i målet. Derudover ikke det store at lave.
_____________________________

Guillermo Varela: 7
Victor Nelsson: 6
Andreas Bjelland: 5
Pierre Bengtsson: 7

Forsvaret havde sine problemer i dag. De to centerbacks specielt. Victor Nelsson blev fanget ude af position, ophævede offsides og manglede generelt konsekvens i sine aktioner. Han spillede sig lidt op i anden halvleg, efter han røg over i venstresiden. Andreas Bjelland fik ikke muligheden for at spille sig op, hvorfor han dumper. Det er særdeles problematisk, at en så dyr herre ikke kan bidrage mere til holdet. Han optager en vigtig plads, og det er noget, man er nød til at reagere på. Pierre Bengtsson var hverken eller i dag.

_____________________________

Mohammed Daramy: 7
Jens Stage: 7
Carlos Zeca: 9
Viktor Fischer: 8

Mohammed Daramy lykkedes ikke for alvor i dag. Han har så mange muligheder for at gøre det simple og rigtige, men ender flere gange med at prøve det fede og eller træde i bolden og dræbe tempoet. Jeg vil så gerne have ham til at lykkes, men jeg tvivler på, han bliver ved med at få chancer, hvis han ikke lærer at få styr på det fundamentale. Han får et lille syvtal. Jens Stage havde sine aktioner, men ender for tit på mellemhånd. Der bliver ganske enkelt spillet udenom ham. Jeg er også træt af, at han ikke kommer i de dybe løb. Det var jo de løb, vi så i AGF, og som vi alle havde håbet på i FCK. Carlos Zeca var bare klasse i anden halvleg, hvor han alene bærer holdet. Tak til Carlos Zeca. Viktor Fischer var meget op og ned, men ender alligevel med at at have en indirekte aktie i to af målene og vel egentlig også en fod i det tredje. Det sikrer ham et lille ottetal.
_____________________________

Nicklas Bendtner: 7
Michael Santos: 9

Michael Santos leverer to gode mål. Det er tydeligt, hvad han kan, og lærer FCK at udnytte det, så bliver han først rigtig god. Han kan tilbyde noget, resten af holdet ikke kan. Jeg glæder mig til at se ham sammen med en god targetman. Apropos så var Nicklas Bendtner ikke noget fyrværkeri i dag. Han gør egentlig meget rigtigt, men manglende teknik og overskud gjorde, at det ikke blev eksekveret rigtigt. Jeg kan godt se, at han kan noget i forhold til placering og nedtagninger på befriere, men det er sgu begrænset.
_____________________________

Karlo Bartolec: UB
Pieros Sotiriou: UB
Sotirios Papagiannopoulos: 7

Svensk-grækeren burde være startet inde. Uanset hvem han så havde erstattet, havde det været godkendt. Han har været den klart bedste centerback, og alligevel har man henvist ham til bænken som tredjevalg. Det er lidt vanvittigt. Han gjorde ikke meget væsen af sig, men havde en del fejlafleveringer og en enkelt fejlpositionering, som kunne være endt rigtig galt. Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes det er svært at give ham hverken højere eller lavere, fordi Esbjerg var ganske enkelt døde i meget af anden halvleg.
_____________________________

Ståle Solbakken: 6

Det fungerer slet ikke. Hverken defensivt eller offensivt. Han må være i vildrede.

Det bør han i hvert fald være, fordi der er ikke meget positivt at hive frem.
København.
Skrevet af Ludomania
Jeg forstår ikke helt at du ikke vil give Pieros en karakter efter 24 minutters spil hvilket gav to mål hvoraf det ene var en millimeter offside? mens du samtidig kan give Bjelland en karakter efter 25 minutter hvoraf han var skadet i de sidste 10 minutter?

Man så klart mere til Pieros i hans 24 minutter end man gjorde af Bjelland.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Svoger
Ludo, jeg vil foretrække en anden spillertype. Det er ikke det samme som, at jeg ikke kan lide dem.
Der er noget spændende i Santos, men om det kan blive forløst som en ny udgave ala Santins rolle, eller om det ender med situationer, hvor han har enkelte gode aktioner, men i øvrigt løber meget forgæves, fx fordi Ståle i øvrigt aldrig får opbygget et ordentligt offensivt spil, må tiden vise. Han har dog vist, han også kan gøre andre farlige, når han får bolden.

Jeg har i øvrigt naturligvis intet personligt mod Pieros. Men han fungerer ikke i FCK, uanset han givetvis ville fungere i andre klubber på (næsten) samme niveau.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Cornerlius med HATTRICK! Og kampen er stadig i gang!!!! Det er sgu dagens højdepunkt!
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0