Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Han bør få en karakter, Ludomania. Jeg var og er stadig bare i tvivl om, hvad han egentlig spillede til. Han er ikke med i andet end de to skud på mål, hvor begge var fra offsideposition, samt det flotte mål på hoved. Og målet var rigtig godt. Godt løb og god timing. Det er vel et lille ottetal. Andreas Bjelland nåede på sine få minutter at være med til at give Esbjerg to store chancer, hvor kun fald over egne ben gjorde, at det ikke blev til skud på mål. Der hersker absolut ingen ro omkring ham og det er problematisk, når det er hans fornemmeste opgave.

Jeg vil faktisk gerne knytte en kommentar til Guillermo Varela. Han har potentiale til at blive så meget bedre, fordi han gør mange gange det rigtige, inden han får bolden. Løber rigtigt, står rigtigt og vil det rigtige. Han er en af de spillere på holdet, der helt generelt har bolden mest. Han er konstant boldsøgende. Desværre halter slutproduktet efter. Det handler både om manglende kvalitet og ro på bolden samt om den kvalitet, hans kantmakker har. Indtil videre har højrekanten ikke været besat af andet end middelmådighed, og i et system som dét, FCK spiller, betyder det bare en hel del. Med mere styr på relationer samt kvalitet på højrekanten, så tror jeg, Guillermo Varela vil blomstre.
København.
Skrevet af quazz
Vanvittig flot hattrick af Cornelius. 3 afslutninger på hans førsteberøring, herunder 2 rigtig gode afslutninger med venstrebenet og et flot hovedstød efter en dødbold. Selvom jeg ville elske at se Cornelius retur til FCK til sommer, så håber jeg sgu også at den mand smadrer Serie A. Han har om nogen fortjent det.
Skrevet af pyto
Jeg har også lige set Corners hattrick. Fy for pokker hvor er det 3 gode mål. Særligt det første er jo bare Corner-classic. Det er jo en hel vild power han kommer med.

https://ronaldo.com/dk/fodboldnyheder/se-det-her-cornelius-scorer-faenomenalt-hattrick-mod-genoa/?fbclid=IwAR00LRoJVg_pEWT8TIxGvOIU1J6081J7wYrF19hm82RU9tlqHqGC4ny2aLw
Kvist raus.
Skrevet af elendil
Hold kæft hvor er det ærgerligt.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Ja, der røg chancen for at få ham hjem til vinter.
København.
Skrevet af nurgle
Bare rolig. Vi har Lorden. Så vi har ikke brug for Corner.
Skrevet af Bløde babser
Nogenlunde enig i karakterene. Dog så jeg ikke noget i Fischer der løfter ham over Stage og Daramy på midten. Derimod var jeg tilfreds med hvad jeg så fra Varela. Han kan godt få lidt mere for min skyld.
Der danner sig efterhånden et billede af nogle af de nye, hvor Santos virker som en spiller der kan blive ualmindelig god for os, mens det bekymrer at Biel er så langt fra holdet at han ikke engang får spilletid i en kamp som denne.
Man må også sige at Nelsson er en klart dårligere spiller end Vavro var. Det kan han selvfølgelgi sagtens nå at ændre på. Men her og nu er han slet ike en force på samme måde.
Det kunne være skønt at få N’Doye tilbage igen. Selvom det vel egentlig er det han gør bedst i i går, er Bendtner ikke i nærheden af at være den opspilstation som N’Doye er. Har en forhåbning om at Santos kan være et supplement i stil med hvad Santin var for N’Doye.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Saint
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vi så på den 6 måneders udlejning af Daramy til et bundhold i superligaen eller et top hold i 1. division. Der er ingen tvivl om han har kvaliteterne, men han mangler at finde de rigtige løsninger. Det er tydeligt at han mangler at omstille sig til ikke at være fuldstændig overlegen som på u19 og reserve holdet.

Det kan næsten kun komme med kontunerligt førsteholdsbold og samtidig må der være en del sjællandske hold, der virkelig ville have godt af hans individuelle kvaliteter.
(...)
Skrevet af repos , moderator
Helt enig i, at en udlejning af Daramy vil give god mening.
Han har nogle fine redskaber, men de trænger godt nok til at blive slebet til.
Kampen i går gav i hvert fald ikke indtrykket af en spiller, der for alvor banker på til startopstillingen.

Jeg ser stadig Pep Biel, som den mest logiske løsning derude, men det bliver jo nok Falk. Stage ser ud til at have bidt sig fast, omend han rent offensivt slet ikke byder ind med det, jeg have forventet og troet.

Kampen i går var endnu én, hvor resultatet var bedre end spillet. Efter et kvarter første Esbjerg skudstatistikken 5-0, hvor to af forsøgene var oplagte målchancer.
Det er jo en anelse bekymrende.

Nu venter der et festfyrværkeri i Kiev på torsdag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
den sælger jeg så gerne for en omgang migræne bold som ender 0-0
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
"Santos virker som en spiller der kan blive ualmindelig god for os. Har en forhåbning om at Santos kan være et supplement i stil med hvad Santin var for N’Doye"

- Jeg synes nærmere han har en profil som Igor Vetokele. Forstå mig ret, Michael Santos virker til at være markant foran i sin spilforståelse - det er også derfor, jeg ikke ligger søvnløs over, hvad der sker med ham i FCK, når konceptet igen kommer til at fungere - men de elementer, som gør Michael Santos god, gjorde også Igor Vetokele god. Pågående, aggressiv, power og tempo.
Skrevet af Plankeværket
Udover forboldforståelsen, synes jeg også man ser en teknik Vetokele ikke besad - udover de fællestræk du nævner, hvorfor jeg også er meget fortrøstningsfuld med ham. Han kan noget "andet" men kan også noget det vi ved vi har brug for, fra en angriber der er relationelt god. Og han presser og ligner en der vil dø for det.

Den afslutning til 2-0 er god, rigtig god.
Skrevet af Slettet(591028200708)
Det var den da.

Men den aflevering af Zeca var også sukkertøj.

Med afstand den bedste midtbanespiller i superligaen. Når han gider.
Skrevet af repos , moderator
Jeg synes, vores nuværende Santos minder allermest om sin navnebror Verdens Flinkeste Mand. Han var ligeledes pågående, aggressiv, men også med et element af tilfældigheder i sit spil.

I går har Santos et løb, hvor han spilles fri i siden (situationen, hvor Pieros brænder i off-side). Santos´ første touch er fint, mens hans næste touch er underligt ud mod siden, hvor han med fordel kan trække ind i banen. Det virker som tunnelsyn, hvor han udelukkende orienterer sig på bolden.

Det er vanskeligt at sætte en finger på, hvad det lige præcis er.

Jeg kan virkelig godt lide Santos. Hans to mål var ganske køligt sat ind, og hans spilforståelse virker også ret fornuftigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Ælkjaer
Der er den risiko ved udlejninger at spilleren ikke får noget spilletid. Var det Rørslev vi lejede ud til Vendsyssel? hans karriere gik da helt i stå.

Så kan det være bedre selv at styre træningen.
Skrevet af Svoger
Ælkjaer, det er naturligvis umuligt at være uenig i, men det er nok heller ikke, hvad der tænkes på.
Ståle fik i øvrigt også sendt en bredside afsted mod Roerslev, i forhold til det valg han tog der. Ståle udtalte vist også, at de havde fundet andre klubber, som Roerslev kunne blive udlejet til, hvor han kunne have fået spilletid.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Saint
Ælkjær.

Det er korrekt nok at den risiko eksister, omvendt har man en god nok spiller som foreksempel Holse, så kan spillerne komme tilbage med et helt andet niveau og have taget det sidste spring til at være en fast del af truppen.

Men nu er den jo så skudt ned igen af Ståle, tak for hurtigt svar...
(...)
Skrevet af Jussi
Jeg læser og forstår kritikken af Bendtner, men før han har brændt 2 hovedstød ved bageste eller lignende, synes jeg, kritikken er noget hård om en spiller, hvis kampform hele tiden har været tvivlsom - og som endda skal præstere på et dysfunktionelt hold.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af DanishBhoy
angående udlejninger, så kører Liverpool et princip hvor det koster kassen for den lejende klub, hvis de udlejede Liverpool spillere ikke spiller, en lignende tilgang kunne man jo sætte op som en betingelse af leje af spillere - det vil givet afskrække nogen klubber, tilgengæld er det jo med at finde den bedst mulige af dem der er tilbage, hvor man er "sikker" på spilletid
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Svoger
Det er korrekt nok at den risiko eksister, omvendt har man en god nok spiller som foreksempel Holse, så kan spillerne komme tilbage med et helt andet niveau og have taget det sidste spring til at være en fast del af truppen.

Og Toutouh. Vi må høre Esbjerg, om de snart skal være talentklub for os. De kører vel også med lavvande i kassen (igen).


Spørgsmålet er så, DanishBoy, om man kan finde den løsning blandt klubber, som det er relevant for FCK at udleje et talent til. Klubber som skal have råd til at løbe den risiko, hvis ikke Daramy er blandt de 11 bedste i den klub han (i tanken) udlejes til.
Det er jo en grotesk situation at stå i, hvis man som træner er nødt til at smide en lejet spiller ind på bekostning af en af ens "egne" spillere, uanset den lejede spillers niveau ikke er til at være førstevalg foran "egen" spiller.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0