Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Ståle sætter naturligvis Damen ind til sidst mod Dynamo Kiev hvis vi skal forsvare et resultat.

Det gør Ståle naturligvis ikke.
Der er et tydeligt mønster i måden Damen bliver brugt på og det er aldrig som indskifter, heller ikke når han er på vej tilbage fra skade.
Kvist raus.
Skrevet af Huevon3
Han kom vist ind mod Hilleroed, hvilket satte ham et par uger tilbage....
Skrevet af Slettet(371401222003)
Self bruger man en spiller som dame fra start, vis han skulle gå hen og få et tilbagefald så skal man kun bruge 1 udskiftning end vis man skifter ham ind og så skal ud igen pga af skade.
Skrevet af Esrever
Zeca til 2023! Den var jeg ærlig talt ret nervøs for. Kunne nemt have frygtet et skifte til Portugal hvor han vel også kunne bruges
https://twitter.com/FCKobenhavn/status/1192101636837183489?s=20
Skrevet af pyto
Det er altså stærkt.
Sæsonens absolut vigtigste mand.
Kvist raus.
Skrevet af Matias
Herligt. Han ligner, i modsætning til William Kvist, heller ikke en som er blevet gammel i kroppen af at være fyldt 31. Han har minimum to gode sæsoner i sig, gætter jeg på.
Skrevet af TR1986
Lækkert med Zecas forlængelse. Hvis vi kan hente en kompetent midtbanemakker til ham, så ser det rigtig godt ud. Hvordan ser i på angrebskabalen på vores hold? Dame N´Doye har vist sig som yderst værdifuld for vores hold og det vil undre mig helt vildt hvis der ikke bliver forlænget med ham.

Michael Santos har vist nogle klare styrker, selvom han dog ikke er prototypen på det typiske skur vi plejer at have succes med i angrebet. Jeg elsker hans fanden i voldskhed og han er også skarp når han får chancen. Sotiriou ser jeg som angriberen vi sender videre i det kommende transfervindue eller senest til sommer.

Nicklas Bendtner deler vandene, men jeg kunne godt tænke mig at forlænge med ham. Han har potentialet til at blive rigtig god i FCK. Lidt specielt at skrive det om en 31-årig angriber, men Bendtner er også et speciel case og Ståle kan være manden der får hans potentiale frem. Det skal ihvertfald forsøges. Jonas Wind er helt klart fremtidens mand og han kommer formentlig til at spille en væsentlig rolle i den kommende sæson. Det er dog ikke helt til at vide hvordan han præsterer efter så lang en skade, men jeg har høje forventninger til ham. Daramy tænker jeg vi kommer til at se på fløjen i fremtiden. Ham har jeg også kæmpe forventninger til.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af jomic...
Haha. Jes og Alex må hygge sig gevaldigt med deres spin. Zecas forlængelse køres lige oven i Damens skade. Ren Christiansborg strategi.

Men det er da lækkert med Zecas forlængelse. Men Ståle og/eller den fysiske stab har stadig lavet en bommert med N´doye i min optik. Først mod Hillerød og så skulle man have taget ham ud efter 2-0 målet mod agf.
Skrevet af elendil
Er han nu skadet igen? For helvede, altså!
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Jeg kan ikke huske om jeg skrev det under kampen, men Dame N´Dpye så også skadet ud i Sønderjyskekampen. Helt ved siden af sig selv, og opgivende, når han smed bolde væk. Meget ukarakteristisk.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Var der ikke en bruger der skrev, allerede i søndags eller mandags, at det var meldt ud, at DameN kun ville skulle spille i enten Kiev- eller Midtjyllandkampen?
Jeg antager, at Ståle griber kampen i morgen nogenlunde an som en europæisk udekamp, og selvom DameN (skadesfri selvfølgelig) nærmest altid vil kunne gøre en positiv forskel, ser jeg det af de to kampe som den rigtige at undvære ham i.

Edit: jeg opdager så nu, at DameN er tvivlsom mod Midtjylland. Ohh well.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Vardy-pardy
Det at han er tvivlsom til søndag er bare Ståle spin. Meget standard. Han spares til søndag.
Skrevet af Saint
Et oplæg til debat, skal Bjelland spille når han kommer tilbage fra sin skade?

Jeg er selv virkelig splittet på dette område, der ingen tvivl om han er god men Nielsson har et åbenlyst potentiale og Papa har med sine seneste måneder lignet en spiller med noget mere perspektiv end Bjelland.
(...)
Skrevet af Plankeværket
Bjelland skal have kampe så han kommer tilbage i form, så vi har 3 alternativer der er klar.
Hverken Sotte eller Nelsson har spillet på et niveau der matcher Bjellands da han var bedst for os.

Skrevet af Bløde babser
Nelsson har fået mange kampe i denne sæson. Han har været fornuftig, men ikke fantastisk.
Måske kombien også kan være Bjelland og Sotte?
Nelsson skal selvfølgelig ikke skrives ud af holdet, tænker dog bare at han også kan have godt af lidt pauser. Sikkert ligeså meget oveni hovedet som i benene.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MadsLeb
Skal jeg være hudløst ærlig, og jeg ved godt at det er drømmetænkning, så håber jeg vi får skippet Bjelland afsted til vinter, og hentet en ny fuldgod erstatning.

Bjelland har været god i de perioder hvor han har været skadesfri igennem en længere periode, men sådan som han har set ud i denne sæson er på ingen måde holdbart. Skadet hele tiden, og ikke ret god når han endelig har været med. Vi snakker om Superligaens best lønnede spiller, og han har nærmest ikke spillet i denne sæson. Kommer der en mulighed for at han smutter bør vi gribe den. :-)
-
Skrevet af Imperator
Glæder mig til kampen i aften.
Lad os nu bare tage en sejr og placere os komfortabelt i toppen af gruppen.

Husk det allerede er kl. 18.55.
Skrevet af Svoger
Uden nogen her vel ved det konkret, så er forlydenderne om Bjelland da, at han fik en stor del af sin løn som signon. Uanset hans månedsløn derudover må antages at være i toppen, slipper vi vel ikke ud af med signon-udgiften, uanset om han sælges.
Bliver han skadesfri og kommer i form, har han et venstreben til at lægge nogle afleveringer med, som ingen af de to andre har. Altså udover at han inden den her skadesperiode var bedre end hvad vi får fra begge de to andre. Og så er han en mere tydelig leder, end noget de to andre har vist.

Forbliver Bjelland skadet, er det selvindlysende, at man hellere skulle komme af med ham, men hvem aftager lige en skadet spiller, som i forvejen har en ganske fornuftig lønpakke.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Esrever
Bjelland i forsvaret og Stage på højre kant kunne minde meget om Bjellands rolle på landsholdet med at sende bolde op på Yurary/Cornelius når en af dem spillede i den side. Dén gad jeg godt se før Biel/Holse kommer i gear.
Skrevet af Matias
Ragnar er fri til sommer. Formentlig. Han er gammel men god, og har en noget bedre fysik end Bjelland. Stijn Wuytens er også fri til sommer, med mindre og alt det der, ville være lidt af et sats, da han ikke er helt ung længere (30), men han er god. Ham kan man godt give bolden.
annonce
0