Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pep Guardiola
Så skal FCK ændres fordi som aktionær kan det ikke være rigtigt at en person kan have så meget magt angående spillerkøb. Vi må stille spørgsmålet til det møde der er i Januar


Hvad havde du forestillet dig? At alle spillerkøb skulle godkendes af aktionærerne? Tror du har misforstået din rolle som aktionær.

Ligesom i alle andre virksomheder vælger aktionærerne på en generalforsamling den bestyrelse som de mener varetager virksomheden bedst. I dette tilfælde er virksomheden langt mere end blot FCKs førsteholdstrup og spillerindkøb. Ca. der stopper aktionærernes indflydelse på driften af virksomheden.

I grove træk så ja, så har Ståle qua det mandat bestyrelsen har givet ham ansvaret for spillerkøb. Lidt ligesom når en direktør i en "almindelig" virksomhed kan træffe økonomiske beslutninger på virksomhedens vegne. Såfremt du som aktionær er utilfreds kan du stille et mistillidsvotum, men hvis du ikke kan mønstre nok indflydelse den vej bør du nok overveje at sælge eller acceptere omstændighederne.

I øvrigt var salget af Fitness.dk samt hele processen omkring de 4 kontortårne i Parken langt mere værdifuld end købet af Biel som tilsyneladende er det eneste der har fået dig op af stolen.

Det der undrer mig mest er at du ikke lader til at vide noget om aktionærrollen hvis du seriøst tror at det på nogen måde giver dig direkte indflydelse i spillerkøb.
Skrevet af Nandeyanen
God pointe og du har ret. Jeg har ikke sat mig ind i tingene. Det har jeg ikke gjort i omkring de 15år hvor jeg først begyndte at købe aktier. Alt har været overladt. Jeg har kun købt som fan og ikke for økonomisk fortjeneste. Hvis man skal have fortjeneste så skal man købe obligationer og handle med dollars mod Japanske yen, Euro osv. Men man må kun handle hvis man bruger mindst 100k så det er ikke for alle.

Jeg føler bare vi er blevet de gamle nu. Jeg føler vi bliver overhælet stort nu. De klubber som vi for to år siden udmeldte at vi gerne vil konkurrere med om køb af de samme spillere var klubber som Brugge, Basel og Celtic.

I de år er FCM kommet langt tættere på os end vi er på de overnævnte klubber. Og så kan jeg bare ikke forstå at hvis man endelig får et budget på €4-5m til at købe en Robert Skov erstatning at man så vælger at købe Pep Biel der ikke har nogle meritter.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af martint
Handle valuta er signifikant mere risikobetonet end aktier. Og obligationer giver knapt inflation retur i afkast.

Tror du gør bedst i at ty til madrassen med dén viden :p
Fan af Sir_C....
Skrevet af Nandeyanen
Der er jo forskel på at være uddannet som Økonom og som Geolog. Vi Geologer har lidt ekstra viden omkring Økonomisk Malmgeologi. Du tror måske det er løgn men der er nogle valuta der følger værdien af guld :p

Hvis du forresten gerne vil være rig så skal du tage til Australien og mine Pegmatit. Prisen på Lithium stiger og stiger :p
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af jenner4
Rådet med madrassen kan alle forstå - mine få skillinger er lagt derunder forlængst. Jeg forstår heller ikke et hak af den Biel handel. At give tæt på 35 mill incl. diverse klausuler for en spiller, der ingen læsbare meritter har, og som tilmed på nul parametre er bedre end vores egne unge spillere, som nu blot sættes bag i køen og ikke udvikles. ja det giver ingen mening, og det er enormt dårligt købmandskab og hvem i alverden har orkestreret den handel. Måske en geolog, måske en bager, måske en skraldemand. Jeg synes vi savner nogle svar.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Nandeyeanen

FCK´s fejrate ved køb af spillere er ikke større end andre klubber i DK. Forskellen er blot at FCK køber ind for større beløb. Andre klubber køber lige så mange spillere der fejler. Hvis den nu var gal på transferbalancen, ville jeg kunne forstå din anke. FCK har dog det markant større transferoverskud end alle andre klubber over de sidste 10 år. At der så er nogle fejlskud - vel og mærke ikke flere end andre klubber - er vel så blot en mindre detalje.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jenner

Der er to årsager til, at jeg vurderer, at det havde været en formildende omstændighed, hvis Biels fravær i startopstillingen, skyldtes at en direkte konkurrent havde leveret varen.

1) Det er hæmmende, at holdet skriger så desperat på en højrekant, med en kapacitet, der matcher FCK.
Den oplevelse havde været markant mindre smertefuld, hvis vi ikke så Biel duellerer med lige så svage konkurrenter.

2) Når Biel forhåbentlig snarest skal afhændes, havde det muligvis kunne påvirke forhandlingerne positivt, hvis man kunne henvise til en situation, hvor Biel har varmet bænken, fordi en konkurrent shinede, frem for en virkelighed hvor Biel end ikke overskyggede helt ordinære superligaspillere.

Overordnet er der groft sagt to varianter af flop:
Biel-floppet, der bare slet ikke har niveau.
Den anden variant, er de spillere der lider under, at der kun må være (Max) 11 spillere på banen.
FREM for alt
Skrevet af jenner4
FC Nordsjælland ok pointe MEN havde jeg set Pep Biel spille bare 1 hel kamp måske 2 så kunne jeg med statsgaranti sige, at han ikke holder FCK niveau og ej eller har det udviklings potentiale der kan berettige en købspris modsvarende det største vi nogensinde har indkøbt en spiller for. Det er en vanvittig tranfer, når man ser hvad vi ellers kunne have hentet + han står i vejen for vores egne talenter. Jeg ved der har været skrevet meget om vores såkaldte scouting afd, men altså har de mon overhovedet set spilleren i kamp. Jeg tvivler virkelig meget. De har set video og så har en eller anden agent talt ham op. Og i sidste ende er det jo Ståle der skal sige OK.
Skrevet af Nandeyanen
Sjovt nok er Pep Biels agent Stellar Group. Det er jo en af de største agent firmaer. Det var jo også derfor Viborg købte Verhagen fordi de troede ved at købe Verhagen og lave en tjeneste så kunne de nemmere få adgang til deres spillere. Dog var der dokument falskeri så der var ikke tale om Stellar Group.

Men det er jo kommet frem at der sker en masse shady ting med agentfirmaer og hvis det er rigtig at man køber spillere fra et firma for at komme ind i deres omgangskreds så er der noget lunkent ved det. Ellers havde Viborg jo ikke gjort det.

Der er jo lige før at FCK har tænkt på samme måde som Viborg. Hvis man ser på Stellar Groups liste over deres spillere. https://www.transfermarkt.com/stellar-football-ltd/beraterfirma/berater/190
Så spiller en stor del af deres spillere i klubber der er langt større klubber end FCK.

De har set video og så har en eller anden agent talt ham op. Og i sidste ende er det jo Ståle der skal sige OK.


Ja Stellar Group har pengene til at producere en 4K HD Highlight video af deres spillere. Med det rigtige kamera setup kan de godt få Pep Biel til at ligne Ronaldo. Gad godt at se det materiale de har sendt til os om Pep Biel, det ser sikkert fantastisk ud.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
Er vi ikke ret langt ude i tankespindet her? Vi ved ikke, hvordan Pep Biel er scoutet og af hvem.

Jeg er heller ikke nogen tiltro til vores scoutingsektor, og Lars Højer i særdeleshed.
Der har været alt alt for mange alvorlige forbiere, og det er nok den del af klubber, der trænger mest til en overhaling.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jenner4
I min verden er det ret alvorligt at smide op imod 35 mill efter en spiller, der ikke på nogen måde er bedre end dem vi i forvejen havde på positionen. Det er letsindig omgang med klubbens midler. Jeg og mange andre amatører kunne have forvaltet de midler bedre ved et simpelt superliga køb, der aldrig ville komme i nærheden af Biels indkøbspris.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jenner

Helt enig.
Hvis vi lige fokuserer på kanterne.
Sabbi og Babyans niveau i Hobro, svæver skyhøjt over Biel.
Louka Prip i Horsens har kostet håndører, og kaster et helt andet output af sig, (også) i sammenligning med Biel.
Bah i sønderjyske (Jeg ved godt at Riddersholm har fejlplaceret ham som back) er ligeledes langt bedre.

Tilsammen har de fire ikke kostet i nærheden af Biel, der må være oprigtig glad for sin næsten magiske agent.

FREM for alt
Skrevet af jenner4
Kasper Kusk er også bedre. Det siger meget.
Skrevet af Vardy-pardy
Yes. Nu tror jeg Biel er blevet kritiseret nok.
Skrevet af repos , moderator
@ KimT

Det er desværre sandt.
Ståles argumentation er nok, at man med Pep Biel forsøger at hente en spiller, man kan udvikle til noget langt mere end de andre pågældende spillere.
Det er dog ret svært at få øje på.

Sabbi og Babayan er begge spændende. Sabbi kan hentes for småpenge, da hans kontrakt udløber. Her af konkurrencen nok på løn, hvor han vil kunne hente en del mere andre steder.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator

Yes. Nu tror jeg Biel er blevet kritiseret nok.


Det er jo ikke Biel der bliver kritiseret, men dem der har hentet ham.
Man har vel lov til at blive forargede over den omgang der er med vores transferpenge.
Det er vel også relevant lige nu med januar vinduet lige om hjørnet.
Jeg er lidt angst over hvad de kan finde på denne gang.

Skrevet af jenner4
Vardy det er ikke en kritik af Biel - kan godt forstå han tog imod skiftet og han lader til at være en super sympatisk fyr. Det er en sønderrivende kritik af den scouting vi ser, og en kæmpe kritik af den ledelse der accepterer vi langer 35 mill over disken for et produkt, der ingenlunde er bedre end Kasper Kusk som vi ikke hurtigt nok kunne få afhændet til Aab.
Skrevet af Nandeyanen
Prøv at læs den artikel Tipsbladet kom med i 2011 omkring vores chief scout Lars Højer. Der er nogle ret interessante informationer. https://www.tipsbladet.dk/artikel/en-kamp-om-dagen-er-sagen-chief-scout-lars-hoejer

"Stoppede i 1999 som fodboldspiller. Startede i 2000 hos FCK i salgsafdelingen for at snuse sig frem til hvad han havde lyst til.

"Carsten V. Jensen ville gerne oprette en scouting afdeling i 2007. Højer takkede først nej men takkede ja senere hen.

"Højer er den eneste scout ansat hos FCK.

"FCK er den klub på UEFAs top 50 rangliste der bruger færrest midler på scouting.

"Netværk består af fodboldagenter der kommer med tilbud

"Lars Højer har ikke en tjekliste når han ser kamp. Bruger kun 10 minutter på en mundtlig evaluering af spilleren til CV.

"Ståles hovedkrav er at spilleren kan løbe 12km i en kamp. Og det krav bliver ikke ændret når Ståle stopper fordi kravet passer med FCKs spillestil.

"Har købt plus kanaler så man kan se fodbold i TV´et fra de Sydamerikanske ligaer.


Er der nogle der ved herinde om der er noget der har ændret sig fra 2011? Er Lars Højer stadig den eneste scout i vores klub som bare får tilsendt videomaterialer af spillere fra sit netværk og så ellers laver en 10min mundligt evaluering til Sportsdirektøren?

Vidste heller ikke at vores scouting afdeling blev oprettet i 2007 og at kravet for en spiller var at løbe 12km i en kamp. Virker ikke som et specielt godt professionelt setup...
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts
Scouting og analyse
Frederik Leth, head of technical scouting and analytics
Lars Højer, chefscout
Brian Fonseca, chefscout, Nordic countries
Andreas Hintze, analytiker
Mikkel Dencher, teknisk scout

det er hentet fra FCK.DK, hvad de så tosser rundt og laver, det ved jeg ikke sådan rigtigt, tænker en bumset knægt på 12 med en stabel FM spil ville kunne gøre det lige så fornuftigt med de penge der er blevet hældt i truppen denne sommer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(521801201101)
Er Lars Højer stadig den eneste scout i vores klub

FCK har flere scouts ansat end Lars. Man kan læse mere på FCKs hjemmeside. I en periode havde vi også Jesper Jansson ansat som scout. Derudover har Talentafdeling en lang række af frivillige scouts tilknyttet som ser ungdomskampe rundt om på Sjælland.
https://www.fck.dk/node/30544

som bare får tilsendt videomaterialer af spillere fra sit netværk og så ellers laver en 10min mundligt evaluering til Sportsdirektøren?

FCK har tit udtalt i forbindelse med spillerindkøb at man kører med skyggehold i samtlige lande, med spillere man følger tæt. Derudover bruger FCK som alle andre hold WyScout, hvor man kan følge alle spillere i alle lande. Dvs. Man kan vælge en spiller ud også vælge at se samtlige målgivende afleveringer som spilleren nogensinde har lavet. Eller man kan fx. Vælge at tage en navngiven spiller også se samtlige tacklinger spilleren nogensinde har lavet. Derudover er alle statistikker på alle professionelle spillere samlet derinde.
FCK har udtalt at de ser kampe med spilleren på WyScout og følger spilleren live i flere kampe, før han bliver købt.
annonce
0