Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
@ lh27

Tal pænt eller hold en pause herfra.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Han har jo ret, han kommer med et tip og bliver sablet ned uden grund.
Skrevet af lh27
@repos Luk røven!
København
Skrevet af Sir , moderator
Tal pænt lh. Tag lige 2 ugers pause og når du er tilbage så prøv at være mere konstruktiv.
Dette er en signatur.
Skrevet af Old123
Den er jo næsten nemmere at kalde (forlængelse med Daramy) end at vi ville skrive under med Grytebust (efter flere måneders rygter). Det svarer jo til, at jeg den 1. december skrev "vi forlænger ikke med Nicklas Bendtner. I hørte det her først". Jeg mindes også, du havde andre vilde "gæt" sidste vindue, der sjovt nok aldrig blev til noget.
Skrevet af Svoger
Hvis Daramy skriver under på fem år på sin fødselsdag, er det dog ganske præcist forudsagt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Absolut. Det lyder bare ikke sandsynligt i min verden. Han har allerede kontrakt i hvad, to år endnu? Han er (snart) atten, beluret og eftertragtet af større klubber i større ligaer, der kan tilbyde ham større lønninger og eventyr. Han har vel også en agent der skal lave nogle penge.

Omvendt har FCK vel ikke tænkt sig at sprænge banken og gøre ham til en af de bedst betalte spillere, da hans potentiale løber en del forud for hans slutprodukt, og hvem ved om han bliver skadet eller helt enkelt aldrig klogere?

Jeg kan ikke se hvorfor nogen af parterne har travlt med at forlænge lige nu. Altså med mindre Mohamed Daramy gerne vil skrive en femårig kontrakt uden at gå nævneværdigt op i løn. Det vil han ikke.

I det usandsynlige tilfælde at Mohamed Daramy både er væsentligt klogere end de fleste attenårige og samtidig har en agent der vil ham det bedste, giver det muligvis mening at forlænge. Han kan udvikle sig meget i FCK, og FCK kan samtidig få gode penge for ham senere hen. Men han kan jo også udvikle sig i FCK uden at forlænge.

Det bliver interessant om en uges tid, at se om lh27 er lidt af en insider og jeg i virkeligheden er en fucking taber.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Omvendt har FCK vel ikke tænkt sig at sprænge banken og gøre ham til en af de bedst betalte spillere, da hans potentiale løber en del forud for hans slutprodukt, og hvem ved om han bliver skadet eller helt enkelt aldrig klogere?

Jeg kan ikke se hvorfor nogen af parterne har travlt med at forlænge lige nu. Altså med mindre Mohamed Daramy gerne vil skrive en femårig kontrakt uden at gå nævneværdigt op i løn. Det vil han ikke.


Hvis ikke han vil det, så er det "Farvel, Daramy".

Der er 2 scenarier, enten tror man ikke på ham og så skal han sælges, ellers så gør man, og så regner man vel med at han skal sælges om ca. 2 år.
Så er det jo noget lort hvis det er dér hans kontrakt udløber.
Han skal skrive under på en lang kontrakt, hvis vi skal blive ved med at investere spilletid i ham.

Daramy har vist skuffende takter på trods af meget spilletid, og jeg tvivler på der er samme hype om ham som da han var 16.
Mit indtryk er ihvertfald ikke at han er mærkbart bedre end hvem vi ellers har hevet op af ungdomsspillere, selvom han selvfølgelig er hevet tidligere op.
Jeg siger ikke at han godt kan blive en rigtig god spiller, men hvem skulle dog prøve på at stjæle ham nu?
Han er for gammel til de klubber der vil have talenter, og for dårlig til dem der vil have førsteholdsspillere.
Jeg tror vi er Daramy´s bedste mulighed, og hvis jeg var ham ville jeg bede om en udlejning i Esbjerg el. lign.
Skrevet af repos , moderator
Nu var der snak om Alfredo Morelos forleden herinde.

Mod Celtic fik han sit femte røde kort i denne sæson. Er ikke helt sikker på, han er en type, Ståle ville være begejstret for.

Angående Daramy, så skal han jo arbejde mere med at træffe de rigtige beslutninger, og være mere modent i sit spil. Færdighederne har han jo, og tænker også, de kan bruges på seniorniveau.
Et lejeophold med fast spilletid kunne være interessant, hvis han kan ramme den rigtige klub. Måske en tur til Hobro som afløser for Sabbi, der helt sikkert ryger i dette vindue.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Han skal da blive, han får jo spilletid.. utroligt meget af en 16-17 årig.. tvivler på han ville være fast starter i nogle superliga klubber
Skrevet af Imperator
utroligt meget af en 16-17 årig


18 år den 7. januar.
Skrevet af Svoger
Hvor han skriver under på en kontrakt for 5 år. I hørte det først her!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Luk nu røven, din fucking taber.
fck-medløber.
Skrevet af jenner4
Jeg synes stadig efteråret har vist, at unge Daramy mangler noget spilforståelse og nok også et ordentlig slutprodukt. Ikke helt unaturligt hans alder taget i betragtning, men jeg er også af den opfattelse, at han er nok er blevet overhypet og tal som 36 mill er nævnt når talen falder på større klubber, der stod klar med kontrakt. Jeg har svært ved at se hvilken større klub, der bider på med det han har vist på seniorniveau. Umiddelbart erindrer jeg ingen rigtig gode kampe, men flere hvor han har været direkte overmatched. Jeg ville også tænke en udlejning til en mindre klub med mulighed for fuld spilletid ville være bedst. Og så derfra komme retur i en bedre og mere moden udgave.
Skrevet af cabra.
Hvis der på nuværende tidspunkt står nogen klar med næsten 40 mil, så skal man da bare sælge. Blev Victor Jensen ikke soligt for et nogenlunde tilsvarende beløb?

Det er jo tydeligt at se, at den unge mand har nogle unikke rå færdigheder, men der mangler godt nok meget fodboldforståelse og det er jo ikke sikkert, at han i tilstrækellig grad lærer at sætte hans forcer i spil. Jeg tænker, at han driver Ståle til vanvid til træning.
Skrevet af jenner4
Der står jo ikke nogen med de nævnte beløb. Tænker også han var i højere kurs som ungdomsspiller. Nu er han så målt på Superliga niveau og gør nogle ting godt, mens andre ting er virkelig dårlige. Man kan håbe, men jeg synes der er langt igen. Jeg er sikker på en udlejning med fuld spilletid vil hjælpe ham på vej.
Skrevet af Schelden
Mohammed Daramy har, i modsætning til mange nyoprykkede ungdomsspillere, fysikken med sig. Han er ikke et monster, men det er ikke fysikken, han falder på. Han falder ganske rigtigt på sin manglende intelligens på banen. Han tager de forkerte beslutninger i selv de mest oplagte, simple frekvenser. Søger indad, når han burde gå bredt. Går selv, når han burde bruge overlappet. Stopper op, når han burde tage trækket. Jeg er dog fortrøstningsfuld, fordi han omvendt også fra tid til anden viser, at han netop har evnerne til at forløse situationerne. Alene hvis han formår at gøre det simple, bliver han en stor gevinst.

Stik modsat har vi Carlo Holse, som med sin fysik virkelig skal kunne noget relationelt eller i de små rum. Han har ikke hverken evnerne eller fysikken til at sætte sin direkte oppasser, men formår samtidig ikke at vise andet end i bedste fald middelmådighed i sine offensive aktioner. Jeg håber, man får skudt ham afsted, så der kan åbnes pladser i truppen, som kan besiddes af andet end det rene middelmådighed. Han kan passende tage Nicolaj Thomsen og Pep Biel med sig. Kantsituationen er den dårligste i mange, mange år, og det skal der simpelthen gøres noget ved. Ikke engang Viktor Fischer er god nok til at besætte en så vigtig rolle på det her FCK-hold.

Apropos Viktor Fishcer, så er vi vel også nået dertil, hvor han skal afsted til sommer. Om der er nogle, der vil have ham, er så det egentlige spørgsmål. Både ham og Rasmus Falk har vel tæt kontakt til deres respektive agenter i øjeblikket. På trods af, at det her er blevet lidt af en genopbyggelsessæson, så kan næste sæson sagtens ende endnu værre. Og med succesraten på transfers fra den norske manager, frygter jeg det værste. Men jeg er også et surt røvhul.
København.
Skrevet af jenner4
god pointe Schelden, hverken Biel, Holse eller Fischer for den sags skyld kan udfordre sådan for alvor på fart. Fischer virker direkte tung for tiden. De 2 andre virker slet ikke som kantspillere i et FCK system. Holse har teknikken og spilopfattelsen til at spille centralt, hvilket han jo også gør på U21 Landsholdet. Men kant på et FCK hold bliver han aldrig. Biel lidt det samme. Der er dog den forskel, at han har kostet ca. 35 mill mere og ikke er en prut bedre. Det er mig en gåde at han er scoutet til FCK og Ståle har sagt god for det. Men ok nogen gange har jeg det også lidt sådan, at selv tekniske Barcelona spillere nok ville have det svært i et Ståle FCK system, hvor fysik spiller en kæmpe rolle og ofte prioriteres frem for tekniske færdigheder.
Fischer må genopfinde sig selv hvis han kan. Jeg synes han var outstandig da han kom, men de sidste 15-20 kampe har været en ørkenvandring og slemme personlige fejl fra hans side, fraset de 2 kasser mod BIF. Jeg må indrømme at jeg tvivler mere og mere på om han har det i sig. En top prioritet som fremtidig kant, men nok umulig ville være Bruun Larsen, der rygtes væk fra Dortmund. Han ville være en perfekt FCK kant.
Skrevet af youkon
Jeg har også tænkt tanken(våde) omkring Bruun.. Men jeg ved dog ikke, om jeg ser ham som en Ståle Solbakken kant. Er han ikke mere en 433-ish kant? Mon ikke Ståle ville kunne få pillet alt uforudsigelighed af ham. Han har selvfølgelig en power, som nok kunne få det til at gibbe i den norske flagstang.

Nuvel, han er nok utopi alligevel.
Skrevet af Old123
Synes sådan helt generelt at vores trup er præget af middelmådighed og skriger på nogle markante profiler. Ret beset er det vel kun Jonas Wind, Carlos Zeca og til dels Kalle Johnsson man ville blive sådan rigtig ked af at miste. Dame N´Doye selvfølgelig også, men mon ikke han synger på sidste vers. Desværre.
annonce
0