Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Der er mange ting jeg kan lide ved Ståle. Men når han hele tiden udelukker at der er problemer i holdet og at vi har et pointsnit på 2.2 som normalt giver mesterskaber osv. osv. så kunne jeg godt tænke mig en ny træner. Jeg vil gerne have en der er hudærlig og siger tingene som de er som for eksempel David Nielsen.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(271415201207)
Ståle kan noget europæisk afgjort enig.
Men som du selv siger er det jo jammerligt hvad vi er vidner til på den nationale scene, og det er efterhånden kun hver 3. sæson vi kan noget herhjemme.
Ståle var jo et fuldstændigt ubeskrevet blad i europæisk sammenhæng da han kom til klubben men har jo gjort det godt alligevel. Er der virkelig ikke en afløser derude?
Jeg ved at vores økonomi er bundet op på at deltage i europa i mindst 3 ud af 4 sæsoner og det er et sats at kyle ham på porten men, come on hvor længe kan vi blive ved med at give midtjyderne mere og mere magt i dk før vi virkelig brænder os som bif gjorde dengang de heller ikke ville forny sig?
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af Jussi
Den der med Hareide blev skudt ned et par gange med begrundelsen af manglende offensivt koncept.

Men hvis den nuværende defensive ditto ser ud som pt, er man jo tilbøjelig til at skyde den op igen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(271415201207)
Fair nok Jussi. Er enig. Men hvad er vores nuværende offensive koncept? Jeg kan ikke se det...
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af repos , moderator
Ståles styrke i Europa er paradoksalt nok også hans svaghed i Superligaen, hvilket viser sig i den måde, vi mangler at agere på, når vi skal tage kontrol over kampene. I Europa har vi det fint med at stå solidt, spille henholdende og spille med et lavere udgangspunkt. I Superligaen kniber det med at stå højere på banen, uden det volder defensiver kvaler. Problemet er, at vi ikke længere fysik trykker vores modstandere ned, og på den måde vinder kontrol.

Det er egentlig prisværdigt, at Ståle vil forsøge at flytte spillet i en ny retning, men det er også ret tydeligt efterhånden, at han ganske enkelt ikke magter den omstilling.
Vi mangler fart, vi mangler system i vores offensiv, og så mangler vi også fysik desværre.
I forsvaret har Varela noget fart, mens resten er under par. På midtbanen har vi Zeca og Stage, der byder ind med fysik, mens Falk og Pep Biel falder ud. Til gengæld kniber det gevaldigt for Stage at lave en konstruktiv aflevering. Vores offensiv afhænger alt alt for meget af, om Falk formår at lave en af sine glimrende vendinger med bolden.

I angrebet er både Daramy og Kaufmann for ofte uvenner med førsteberøringen. Jeg har nok svært ved at forstå, hvorfor bolden på dette niveau absolut skal springe 2-3 meter fra en spiller ved en tæmning.
Begge angribere er unge, og der er store udsving. Problemet er, at angribere helst skal lave mål, og ingen af de to har indtil videre bidraget voldsomt på den front.

I denne sæson har vi grundlæggende været temmelig afhængige af to spillere, nemlig Zeca og Kalle. Heldigvis har de ikke været skadede, men en målmand i FCK skal helst ikke i Superligaregi så ofte være kampens profil for os.
Zeca er ligaens bedste centrale midtbanespiller, men han har også dækket et urimelig stort område defensivt i denne sæson, hvilket måske har kostet på de offensive aktioner.

Jeg står med indtrykket af et hold, der set over sæsonen ikke har udviklet sig i en positiv retning. Der har været skader til bærende spillere, men vores erstatninger har jo ikke været novicer. Kampprogrammet har været hårdt, men samtidig ikke hårdere end sædvanligt. Sammenholdt med skader kan det mærkes.
Problemet er dog, at en del af vores ringere præstationer er kommet i kampe, hvor programmet ikke har været alt for presset. Eksempelvis nederlagene til Hobro efter landsholdspausen, og kampene mod Esbjerg, Silkeborg og Horsens efter vinterpausen. Her har vi samlet fået 1 ud af 12 mulige points, og de 11 points slæber vi efter FCM.

Hvis holdet over en hel sæson ikke formår at udvikle sig, hvis træneren ikke kommer noget nævneværdigt skridt videre med sine ideer, og hvis resultaterne ikke bliver mærkbart bedre, så står man med betydelige problemer.
Der er altid næste sæson, og heldigvis nulstilles hele pivtøjet. Jeg bare ikke rigtig jubeloptimist, når jeg FCMs udvikling i betragtning. Priske og FCM virker som et godt match, og jeg kan sagtens forestille mig ham knække den europæiske kode.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Randomhero
I må hyre en ung træner til ligaen og pokalen mens Ståle er sportschef og europæisk træner..

Det er sgu en underlig situation, er i er havnet i.. Præstationerne er jo noget 12 af holdene drømmer om at efterligne. Alligevel er man som FCK-fan langt fra tilfreds (hvilket jeg egentlig godt forstår). Og det er svært at se hvad der præcis skal gøres for at ændre det.

I skal nok ikke forvente meget hjælp fra Vestegnen i næste runde.. Med det spil, der blev præsteret derude i går, så er de nok ikke blevet skræmt i Herning..
Skrevet af Toon Toon!
Det er interessant at der er så stor forskel på Ståles hold i suppen og i Europa. Jeg kunne forstå, hvis det var tilfældigt, at man var god i Europa, men det er det jo ikke. Konceptet fungerer.

For mig ser det ud til at Ståle har det allerbedst, når han kan få lov at stå i en god defensivt og være solide. I ligaen vil og skal FCK gerne være dominerende, så der er ret stor forskel på de to spillemåder.

En anden væsentlig faktor kan være spillernes motivation. Flere af spillerne er jo "internationale spillere", der motiveres af den store scene (hvem gør ikke det?). Spillerne præsterer derfor på sit højeste niveau. En spiller som Bengtsson har vel gjort det ok i Europa, og mindre godt i DK? Måske det samme med Bjelland eller?

Og så er jeg med på at FCK er rigtig gode, når holdet er perfekt sammensat og hvor spillerne bare er markant bedre end alle (Zanka, Delaney og Corner æraen).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Toon Toon!
Derudover synes jeg også, at Damens skade har demonstreret hvor afhængig Ståles spil er af at have en stor stærk angriber at spille bolden op på. Uden det har holdet det svært med at finde rette flow.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Les Deux
@Schelden - enig, de seneste sæsoner har ikke været kønne! Samtidigt er det er bemærkelsesværdigt at der efterhånden kun er en håndfuld kampe på en hel sæson som man ville gide at gense(primært europæiske).

Lyngby kampen var som sådan fint(meget overraskende) vores vores presspil sad meget bedre og vi formåede faktisk at spille lidt fodbold. Men jeg har nu gjort det til en vane at vurdere kvarter af kampen på en skale fra 1-6 - i går siger sig selv at det ikke blev til meget, men også Randers kampen var sku ikke meget at skrive hjem om, (jo vist score vi to hurtige mål, men resten, var under niveau)

@Repos - Helt enig, jeg værdsætter bestemt et skifte mod flere spillere der er stærke på bolden, (Fischer, Boile, Wind, Daramy, Mudrazija, Falk, Biel(hensigten i hvert fald)) men jeg tror bare ikke Ståle er den rigtige til at forløse det. - Desværre har Ståle efterhånden også fået overbevist mig om at Europæisk succes, kun kan gøres på hans måde.

@Repos Jeg stille mig selv det spørgsmål tit, træner de overhovedet fodbold med bold (afleveringer, trekanter etc.) eller går det bare op i taktik og stå godt på banen.

Jeg synes virkelig ikke det er en uretfærdigt at forvente, et FCK-mandskab der er lige så dygtige på bolden som u19-spillere i FCN
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af DameNdoye
Wind, Ndoye og Fischer er også offensive profiler man ikke kan undgå at savne. Det siger dog også lidt om at vi har for mange spillere der har for mange skader. Mudrazija kunne også nævnes her. Jeg elsker Damen, men med alle de problemer vi har så ville det bedste måske være at få en ny stor angriber og ikke forlænge med ham medmindre vi har råd til det hele.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Jussi
CCDK

Men hvad er vores nuværende offensive koncept? Jeg kan ikke se det...

Jeg håbede på, at det lå implicit i mit indlæg, men ak.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af martint
Løsningen er ligetil:
- Spring banken for Zanka. Uanset prisen, er dén stigning det hele værd.
- Find en kæmpe forward. Mindst. Køb ham med den simple ligning: Køb = hvis(h>190cm, kmt>35, skadesfrekvens=0).
- Drop alle spillere >32 år ex absurde no brainers a la Grønkjær.
Fan af Sir_C....
Skrevet af jenner4
mon FCN,s U19 hold ville kunne slå os ? tanken slog mig lige.
Skrevet af PædagogenMikkel
De ville jo nok have et tydeligere koncept. Om det ville være nok til at slå os, det ved jeg ikke.
Skrevet af jenner4
jeg stiller spørgsmålet fordi de fleste af deres spillere jo kunne indgå på et u19 hold. Det er jo en absurd tanke at et FCN U19 skulle kunne slå FC.København,s 1. hold. Endnu mere absurd at ingen kan afvise det.
Skrevet af JuveFella
jenner@

Hvad er helt præcist din pointe? I går mente du ingen af FCK spillere kunne spille sig på FCN hold og i dag mener du, at selv deres u19 kan slå FCK 1.hold ?

Du må sgu da selv kunne svare på dine spørgsmål før du skriver det som indlæg.

Hvad med runden før hvor de blev most af Midtjylland? Var det deres reelle niveau eller kampen mod os ? Det virker helt hul og bedømme begge holds niveau på 1 kamp. Hvor stort set alt falder ud til det ene hold fordel og det andet falder fuldstændig igennem. Der har samtidig været positive kampe for FCK i denne sæson også, ligeså negative kampe for FCN.
Skrevet af Costacurta83
Hvad tænker i om Amini? Tænker han kunne bringe noget stabilitet til den centrale midt, og sammen med Zeca ville det give os mulighed for at dominere midtbanen betydeligt mere end hvad er tilfældet i dag.
Kan høre at eksperter hos fx Mediano mener, at Falk er "en af Superligaens bedste presspillere". Må bare sige, at jeg synes hans placeringer centralt ofte skaber huller, og at vi bliver for tynde med ham på den centrale.
Skrevet af PædagogenMikkel
Jeg har altid ment, at Falk er bedre på kanten, hvor han kan komme ind og skabe et overtal centralt. Men om Amini er svaret som makker til Zeca, det tror jeg ikke.
Skrevet af CPH-Hotspur
Som gratis supplement til midten ville Amini være super, jeg har selv haft et godt øje til ham.

Han ville give os nogle flere muligheder ift. sammensætning af midtbanen, samt mulighed for justeringer af formationen.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af dickos
Vil også mene, at Amini kunne være en fin tilføjelse på en fri transfer. Der er noget vildskab i ham, jeg godt kan lide. Han kommer ikke til at rykke os internationalt. Men det er nok heller ikke det, der skal have fokus pt.
annonce
0