Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Cesar Santin er også på min top-5 over FCK-angribere gennem tiden. Ud over et hårdt arbejde, hvilket bemærkes af de færreste, har han gjort sit til at konceptet har fungeret og i øvrigt, i hans 86 superligakampe, scoret 39 mål og lavet 15 assister. Det er altså en fin statistik.
Skrevet af Grubak
"Grubak, der er intet "held" i fodbold, held er noget idioter håber på og der var intet held over vi kom videre sidste år når man kigger påde indbyrdes kampe mod Panathinaikos og Rubin Kazan."
Jeg vil gå med til at sige der var mange faktorer der gik vores vej sidste år. Alt fra RBK der var milimeter fra at score til 3-0 minutet før vi gør det til 2-1 og overliggeren i Parken. Til en David Villa der brandte rigtig mange chancer.
Ja vi spillede bedre helt korrekt. Men skru tiden tilbage i mod RBK. Vi var små marginaler fra at blive losset ud. Det var et skud på overliggeren der reddede din sæson.

"Synes du har en dårlig attitude"
Og jeg syntes du er en idiot? Men det mest fordi du ikke gider at sætte dig ind i ting før du poster. Var det i går at købet af Sanchez ville kaste 10 mio € af sig i syd amerika, i trøje salg i United tråden?

Et produkt har altid et begrænset potentiale. Point rekord og at gå videre er nok det for FCK. Tror du det er tilfældigt at det er verdens 2 største klubber der har været i 3/4 finaler de sidste år?

"realitiske ambitione"
Hvad er dette i din verden? Hvor langt tror du selv FCK kan komme?

"et handler i bund og grund om at er bliver ved med at forny os og ikke stiller sig tilfreds bare fordi vi havde et godt år. "

Som jeg påpeger skal der ske noget ekstraordinært før potentialet i mine øjne kan blive større. Ala 30 k til hjemmekampene i Parken.


Lige som der ikke findes held, findes der heller ikke fortjent og ufortjent i fodbold. Det hele kommer ned til kynisme foran mål i begge ender...
Det der i mine øjne kunne gøre sidste år bedre, ville uden tvivl være at vi havde taget pokalen hjem.
Skrevet af Matias
Gad vide hvem der bliver anfører, når William Kvist bliver solgt? Zanka har haft det i et par kampe, men han er vel ikke stensikker på at holde sin plads? Johan Wiland kunne måske bruges i en periode, men umiddelbart virker han ikke som anførertypen (det gør Zanka i øvrigt heller ikke). Samme situation som Zanka, står Sølvi Ottesen i. Han spiller ikke nødvendigvis fast. Så er der nyindkøbet Christian Grindheim. Har vi egentlig nogensinde købt en anfører? Peter Nielsen i hans første periode måske? Tobias Linderoth blev det efter et år.
Skrevet af Bløde babser
Jeg vil gå med til at sige der var mange faktorer der gik vores vej sidste år. Alt fra RBK der var milimeter fra at score til 3-0 minutet før vi gør det til 2-1 og overliggeren i Parken. Til en David Villa der brandte rigtig mange chancer.
Ja vi spillede bedre helt korrekt. Men skru tiden tilbage i mod RBK. Vi var små marginaler fra at blive losset ud. Det var et skud på overliggeren der reddede din sæson.


Faktorer eller held, begge ting eksisterer fint i fodbold.
Når du tegner billedet af opgørende mod RBK er det naturligvis svært at være uenig i at vi i nogle vigtige situationer havde heldet på vores side. Man skal dog heller ikke glemme at FCK kunne have lukket kampen i Parken i første halvleg hvis heldet havde været lidt på vores side det. Mon ikke tingene er gået meget lige op over en længere periode? Det plejer den slags jo af statistiske årsager at gøre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Grubak
Jeg syntes at jeg så at CV udtalte sig positivt omkring Grindheims evne som anføre. Mon Zanka får den til han tager afsted næste år, derefter kommer Grindheim til at få pligten

BB:
Hvis vi havde været mere kyniske i første halvleg, så havde det været ligegyldigt at få et mål i mod sig, så sent.
Skrevet af TBJ27
Grubak du må da gerne synes jeg er en idiot, er det ikke en lidt tam og standard svar på at jeg synes din attitude er dårlig? desuden kan store spillere fra bestemte regioner kaste en mange trøje salg af sig på sigt, Park sælger sindsyg mange trøjer i asien osv, Sanchez kan meget nemt få den samme effekt i Syd Amerika på sigt hvis han fortsætter sin udvikling i en stor klub og det er vel ikke usandsynligt vel?
Manchester United Fc København
Skrevet af Grubak
Jeg ville uden problemer kunne finde de første 10 indlæg hvor jeg finder dine argumenter eller udsagn idiotiske. Der af mit indtryg af at du er mildt sagt dårlig, til at argumentere. Når jeg syntes at du argumentere idiotisk, laver idiotiske indlæg, så bliver det sidste indtryg at du også er en idiot.

HVis du gad at sætte dig ind i den store økonomiske forskel fra Chile Vs. Asiatiske lande (Syd Korea.15 og 46 på bnp skala) ville du vide hvorfor det udsagn, blandt nogle nok blev opfattet som idiotisk, da du gætter på trøjesalg som indtægt i et fattigt land. At du tilmed uden at undersøge kaster tallet 10 mio € ud, uden ide om hvad trøje salg giver samlet i forvejen. Det bare dumt ikke? Do i need to say more?...

Hvis du gad at svare på hele mit indlæg ville det være fantastisk, istedet for at udvælge hvad du gider svare på.
Skrevet af Bløde babser
Hvis vi havde været mere kyniske i første halvleg, så havde det været ligegyldigt at få et mål i mod sig, så sent.


Kynisk og held er igen ofte to sider af samme sag. Havde RBK været lidt mere kyniske havde vi ikke været heldige til sidst.

Anførerdebaten er i øvrigt meget relevant.
Jeg går mere og mere over til at håbe at spillere som Bo Svenson, Nordstrand og Lars Jakobsen bliver hevet hjem. Grunden til det er at vi efterhånden er ret tyndt besat når det kommer til danske spillere der kan fungere som en slags kulturbærere.
Det er ikke så vigtigt for mig hvem der har bindet, men tror det har værdi for holdet at have nogle lokalt forankrede spillere relativt højt i hierakiet. Med Kvist og Gronk væk er Vingaard og måske Zanka vel de eneste pt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af amorbavian
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Grubak
News køre med Kvisten som solgt.
Skrevet af Matias
Han har været solgt mindst ligeså længe som Christian Grindheim-rygtet har kørt. Det er ganske rigtigt pisse ærgerligt, men rent spillemæssigt har vi nogenlunde fået udfyldt tomrummet. Det mest bekymrende er, at vi har mistet spillere som var en stor del af ikke bare holdets, men hele klubbens, identitet. William Kvist, Jesper Grønkjær, Mikael Antonsson og Oscar Wendt tror jeg alle har været spillere, som har betydet rigtig meget (godt) for truppens harmoni.
Skrevet af TBJ27
Grubak, ok Dårlig attitude var en dårlig måde at skrive det på. Det jeg mener er at du er for negativ på FCKs vegne, FCk har en gylden mulighed efter sådan en tur i CL til at gøre sit navn kendt i europa og derved nemmere ved at tiltrække bedre spillere som gerne vil prøve CL, og imens man har chancen burde man da gøre alt hvad man gøre for blive ved med at udvikle sig.

Kampen mod Rosenborg i norge brændte vi selv nogle chancer som Rosenborg gjorde også, den kan kunne blive hvad som helst. Jeg tror personligt ikke på noget som hedder Held i sport, enten er man god nok eller man ikke da ud over en sæson vil alt være fordelt som det skal være. Hvis man bliver ved med at brænde foran mål så er det sku fordi man ikke afslutter godt nok og derved ikke har gjort sig fortjent til at score mere, at bruge held som undskyldning holder ingen steder i min verden.

Jeg siger ikke vi slår recorded næste år, men mindre kan også gøre det da Mesterskab næste år har en 150 million værdi ca da man bliver auto kvalificeret til CL. Så det erfandme ultra vigtigt at vi ikke slapper af men sigter højt igen. Jeg håber FCKs ambition er at blive ved med at komme i CL og spille om at komme videre fra puljen, det kommer til at koste penge men desto mere vi kommer i CL desto nemmere bliver det at hente bedre spillere hvis vi kan bevise vi er stabile med at komme i CL, FCK står nok i klubbens mest vigtige periode efter min mening og man skal gøre alt for at fortsætte udviklingen.

Manchester United Fc København
Skrevet af Grubak
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få dine øjne op. Jeg prøver igen-igen.

De spillere som vi kan hente til FCK der vil gøre os bedre i Chl/El om foråret, bliver jagtet af større klubber ala Ajax. Se på Atiba. Han skiftede til PSV for at får "større udfordringer" + Flere penge i løn. FCK skal have flere penge for at kunne kaste sig ind i kampen om spillere der kan få os op, på et højere niveau.
Jeg er lykkelig for at vi scouter i Holland, Portugal, Grækenland, Serbien og Tyrkiet, da jeg har den hypotese at spillere derfra har et højere niveau end dem fra Norge og Sverige.

Jeg er enig med Matias om at der er en stor guldgruppe i Æresdivisionen, som bare venter på at blive hentet.

Men hvis en spiller som Moa (Fra Norge) skal vælge FCK frem for Hannover, skal vi kunne tilbyde det samme i løn. Det kan vi først når vi rammer flere betalende tilskuere i Parken. Dette giver os bedre kort på hånden til nye sponsore mm. Så der kommer flere penge i kassen.

Jeg er 100% enig i at vi skal være danske mestre og viderbygge på det fundament der er blevet skabt de sidste 10 år. Men jeg tvivler på at klubbens økonomi er til at, kunne signe 7-8 spillere på Damens løn. Derfor er Santin god nok til FCK.
Jeg tror ikke på at dansk fodbold er stærk nok til at bibeholde vores flotte plads der giver os direkte adgang. Hvis vi hvert år kan ramme at få 12000-15000 point Europæisk er jeg tilfreds. Hvis vi kan formå at blive ved med at holde os på top 50 er jeg stolt over det.

Hvis/når vores forhold økonomisk ændre sig markant, er det nye forhold og nye forventninger. Men udfra vores forhold lige nu, bliver det svært at gøre det bedre.
Skrevet af fck-styrer
Jeg er altså sur nu.

De har bare at få spillet holdet sammen, så ikke det går som da vi solgte Linderoth, Gravgaard og Hangeland.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af maarkap
Det går meget op og ned med dig. Det er vel ikke mere end, et par uger siden, du fandt ud af, han ikke havde kontraktudløb, nu her.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Lehrer
Man må sige FCK gør hvad de kan for at holde spænding i 11/12. :o)
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af TBJ27
Grubak, jeg har ikke sagtat vi skal have 8-9 i Dames klasse... men 3-4 inklusiv Dame er da bestemt muligt hvis vi gør et rigtigt scouting arbejde. Efter vi er begynt at scout uden fra scandinavien er der aldså et ret stort marked, med dygtighed kan vi godt hente nogle spændene spillere hvis vi bliver ved med at spille i CL. Jeg er da enig i at Ajax/PSV har det nemmere med at få fat i de folk vi muligvis gerne vil have, men det er da bare at tag hansken op prøve alt vi kan og se hvad der sker... Claudemir var da en kanon handel.
Manchester United Fc København
Skrevet af Grubak
I mine øjne var Santin et lige så stort scoop som C´mir. Godt scoringssnit og udføre sin pligter, på holdet. C´mir kan være rigtig dygtig, men han har desværre stadig flere anonyme kampe.
FCK har ikke råd til at have 4-5 med Damens løn randende. Manden afslog en kæmpe kontrakt fra Kazan så sent som i vinters. Damen føler sig tilpas, men han er vel ret beset for god til DK og FCK.

Hvis du forventer det samme raid i Chl denne sæson og næste, tror jeg bare du bliver skuffet.

Men hvem ville du tilknytte i stedet for Santin, når han åbentbart er for dårlig internationalt?
Prøv at komme med konkrete løsninger/Navne i stedet for spredehagl ala

"Efter vi er begynt at scout uden fra scandinavien er der aldså et ret stort marked, med dygtighed kan vi godt hente nogle spændene spillere"

Selvfølgelig er markedet stort uden for Skandinavien.
Skrevet af BjarkeGelsted
Hvordan kommer den formåede startopstilling til at se ud næste år? (Ved godt at der er mange ubekendte faktorer inde)
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Seifert
Damen forlængede udelukkende for at få et sign-on fee.
annonce
0