Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Groundskeeper Willie
Er du stadig lige så sikker i din sag, Stinson?

http://www.tipsbladet.dk…dsholdsback
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af uden_benskinner
repos & matias,

hvornår havde fck sidst en anfører, der ikke var dansker?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Stinson
Er du stadig lige så sikker i din sag, Stinson?

http://www.tipsbladet.dk…dsholdsback


Jeg tror ikke på det.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Il_Preferito
hvornår havde fck sidst en anfører, der ikke var dansker?


Linderoth.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Matias
Det er ikke så lang tid siden. Det var Tobias Linderoth.
Skrevet af Burro
Det var faktisk af den grund, at jeg for noget tid siden skrev herinde, at man burde tilknytte Grønjær som træner omkring 1. holdet. Han er en solid kultubærer, lå højt i hierakiet og virkede "populær" i truppen - Og går måske med trænerdrømme. Måske han hellere ville på tv?


Grønkjær har selv udtalt, at han ikke vil være træner, da det kræver for mange arbejdstimer, og det vil han ikke mere. Han vil dog gerne arbejde "inden for fodbold".
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Der er også forskel - herunder også timemæssigt - på at være en træner tilknyttet en trup, og cheftræner for samme. Og det var det sidste, han afviste. Som jeg har forstået det i hvert fald.
Skrevet af Burro
Det er korrekt. Han vil ikke være cheftræner.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Chuck
Der er også forskel - herunder også timemæssigt - på at være en træner tilknyttet en trup, og cheftræner for samme. Og det var det sidste, han afviste. Som jeg har forstået det i hvert fald.


Det var også min forståelse.

Han er vel så meget "FCK´er", at han kunne være rigtig fin at have i en eller anden rolle omkring holdet.

Men vil han prøve sig af på tv i et år eller to, for at se om vingerne kan bære der, er det jo også fint.

En helt anden ting: Mon ikke en dag i får Kvist tilbage som cheftræner? Det tror jeg! Det ligger dog nogle år ude i fremtiden ;-)
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af Bløde babser
Så skulle Lars Jakobsen være fritstillet af West Ham.
Det ville være så oplagt, også set i lyset af den trupsammensætningsdebat vi har haft.
Det kunne jo så være en Nicklas Jensen løsning hvor vi langsomt kører en højresides Oscar Wendt ind. Med mindre naturligvis Thomsen vokser med forholdene i København.
Mon ikke også det efterlader lidt plads i budgettet til en offensiv kreativ spiller, så Bolanos ikke er den eneste der kan afdrible en mand der er bedre end superliganiveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Saint
Jeg stiller mig lidt uforstående overfor den indstilling, jeg lidt føler der er her inde. om at vi har peaket, hvor angår internationalt niveau.

Med en opstilling der hedder,

Wiland

Thomsen/??-Zanka-Sölvi/Sigurdson-Bengtson

Bolanõs-Claudemir-Grindheim-Vindgaard/Absolonsen

N´doye-Santin/??

kan jeg udmiddelbart ikke, selv uden forstærkninger til backen eller angrebet se os som underdogs i forhold til de hold vi skal møde i kvalen til CHL og uden en overraskelse i kvalen eller ligaen er det minimum to års CHL gruppespil.

Så synes jeg så smut grundlaget er der for der en mulighed en højende profil af klubben der gør det muligt at bibeholde spilletruppens styrke og så skal man bare nå en 3 plads i CHL engang før man i EL hvor alt kan ske.
Altså når vi nok næppe til slutspillet i Chl, men jeg ser os som en klub der kan komme tæt på og så er der netop muligheden for igen at når det igen.Men for at kommenter anfører emner, ser jeg de to kandidater som Wiland og N´doye.

Grunden til jeg ikke ser Zanka som et oplagt valg, er han kun har et år af sin kontrakt tilbage, skal han have bindet, må han ligge op til en forlængelse.

Wiland er lidt det sikrer valg, han er stabil og har det typiske leder instinkt der kan fører holdet frem i modgang.

N´doye er meget stabil og har den helt rigtige fighter instinkt, men jeg har lidt min tvivl om han er den der samler truppen, kan han han dog det er han den ultimative anfører og han virker til at elske klubben.

(...)
Skrevet af SCHAAP
og så choker han ikke internationalt.

Jeg mindes da ellers at Grønkjær måtte hive hans tunge op af halsen mod FC Barcelona.. :)
Skrevet af SCHAAP
Marcus Allbäck lyder altså også spændende som assistent.
Skrevet af repos , moderator
se os som underdogs i forhold til de hold vi skal møde i kvalen til CHL og uden en overraskelse i kvalen eller ligaen er det minimum to års CHL gruppespil.

Selvfølgelig er vi ikke underdogs i CL-kval eller Suppen, men i forhold til førstnævnte, så falder de kampe så tidligt, at holdet og den nye træner endnu ikke er spillet ind. Samtidig mangler vi stadig Gronk, der med sin erfaring ville være guld værd i de kamp.

Vi må ikke glemme, at Ståle sidste år var ved at smide det hele oppe i Rosenborg, fordi TK skulle belønnes med en startplads. Samtidig havde Ståle endnu ikke fundet ud af, at Claudemir var bedst centralt.
Rolle skal jo ikke lave mange forkerte dispositioner, og lodtrækningen betyder jo også en hel del.

Mht. Suppen, så er der jo mere snor at give, og bedre til til at få det til at fungere.

Wiland er lidt det sikrer valg, han er stabil og har det typiske leder instinkt der kan fører holdet frem i modgang.

Han virker nu ikke som en ledertype. Jeg kan ikke rigtig få øje på hans lederinstinkt, og havde han ikke været målmand, ville man nok ikke have nævnt ham.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SCHAAP
Mht. anføreren, så kunne jeg da sagtens forestille mig Grindheim som anfører eller vice-anfører, selvom han er ny, that is. Han har nok mange af de kvaliteter som udmønter sig i sådan en ærede titel.
Skrevet af Saint
Rigtig nok kan udfald ske specielt i starten, siger heller ikke det sker, men derfra til den her stemning om vi skal være heldig for at komme i CHL synes jeg er at tage den en tand for lang.

Jeg synes nu fint Wiland har vist lederevner på banen, muligvis ikke den klassiske leder, men mere den rolle som Schmeichel vist på banen, hvor han ikke er bange for at give en skide balde når der er brug for det og give instrukser til holdet.

Nogle der forresten har læst denne artikel;
http://www.sporten.dk/su…koebe-fck#3

Et par udklip af de mere latterlige forslag der i mellem..

Mikael Lustig - 18. mio. kr.

Meget dyrt for en middelmådig spiller.

Marcus Rosenberg - Ca. 23 mio. kr.

Hvornår har man sidste set noget positivt fra ham?


Peter Utaka
Klub: OB
Pris: Ca. 22 mio. kr.

Ikke med den attitude.
(...)
Skrevet af maarkap
1 mil, og Utaka er jeres!!!1

Han burde sgu ikke, være et emne for jer. Uanset pris. Han er bare ikke god nok.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Ho2002
Er der nogen der ved hvornår spillerne vender tilbage fra sommerferie ? Har kigget lidt rundt på hjemmesiden, dog uden held.
..
Skrevet af repos , moderator
22 mio. for Utaka er vanvittigt. Jeg tror dog sagtens, vi kan få noget godt ud af Utaka, for han er en fin spiller. Hans manglende motivation i OB, forventer jeg ikke han vil tage med til FCK.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Harry Hotspur
Alt den ros af CV i alle tråde tager overhånd!

Han er manden der tillod at 3 ud af 4 af bagkæden er væk samme tid. At en spiller som Atiba gik gratis sidste år og at man først i Damen har en ordentlig striker... Og nu med Kvist - havde han haft kontrakt 2 år endnu, var han jo ikke solgt som det er sket nu.

Han er selvfølgelig også skyld i rigtig meget godt og resultaterne tæller jo - så jeg har intet ondt at sige. Men syntes vi mister for mange spillere free of charge.

Edit: F.eks. med Pospech, jeg er med på forskerordningen har meget at skulle sige, men at signe ham for 16 millioner for så at slippe ham gratis 3½ år senere. Det bliver sgu dyrt i længden. Han kunne have haft en option i sin kontrakt på 1-2 år mere - om det havde gjort han ikke ville signe er selvfølgelig svært at sige.
annonce
0