Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stokholmeren
Bjelland med i truppen mod GF. Det bør trods alt være en stor forbedring, hvis man tænker på Sottes præstation med Brøndby sidste uge – hvis han vel og mærket starter. Men mon ikke han udgår med en fiber efter 35 min. Desværre ingen N Doye, og Boile er også røget ud af truppen....
Skrevet af Esrever
Ved boile handler det nok om form mere end en ny skade. Han er ikke længere fremme end Oviedo/Bengtson, men mod Brøndby manglede vi lidt ekstra gardering if midterforsvaret uden Bjelland. Med Bjelland tilbage glider Boile ud.

Pisser mig stadig af vi ikke udskiftede N´Doye efter 60 minutter mod AGF. Det skete iirc også i foråret hvor han bad om at blive skiftet ud, blev nægtet og derefter fik en lang skade. Skal ikke kunne sige om de 20 minutter færre havde gjort forskellen, men tanken nager stadig.
Skrevet af Nandeyanen
Zanka tjener €2m om året i Fenerbache og han har 2 år tilbage hvilket vil sige kontrakten udløber når han er 32 år. Så der er potentielt at hente €4m der.

Hvis Zanka kommer hjem kan vi give ham omtrænt €1.5m om året? Men som I siger, så kan vi tilbyde ham en 4-5 årige kontrakt. Hvilket på længere sigt er mere end €4m.

Personligt vil jeg ikke give ham 4-5 år simpelt ud fra at han har spillet af lort til i Bundesligaen og man ved ikke om han bliver dårligere med alderen ligesom Bjelland/Bengtsson/Oviedo/Bendtner osv.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
Hvis Zanka skal hjem, så skal han jo nok have en længerevarende kontrakt. Alternativet for ham er måske en tur til et eksotisk sted med en hel del mere i lønposen.

Jeg mindes ikke, Zanka har en voldsom skadeshistorik, så det virker søgt at antage, at så bliver han nok en ny Bjelland.

Zanka hjem bør i min verden være en no brainer. Han kender systemet, Ståle, klubben osv., og vil kunne gå ind på holdet fra dag 1.
Hvis alternativet er en yngre spiller, så lægges der endnu mere pres på Nelsson, hvilket ikke virker hensigtsmæssigt.
En af nøglerne til at hente FCM er altså at spille mere til nul end hidtil. Det bør være muligt med Zanka i forsvaret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af stokholmeren
Spørgsmålet er, om Zanka er bange for at misse EM pga hjulmands udtalelser om superligaen, hvis FCK spille misse EL-gruppespil til foråret. Der ville et nyt lejeophold med mere succes end i Tyskland måske være bedre for ham personligt. Men på den anden side er der ikke noget sted, hvor han er mere garanterer spilletid end i FC....

Ud over at vi mangler ham lige nu og her, så kunne vi virkeligt godt bruge en spiller, som vi ved (Der er ikke noget der tyder på at han fysisk er ved at falde fra hinanden) har niveauet mindst 2-3 sæsoner, Og derfor kan være en rigtig god figur til at bygge og binde fremtidige hold op omkring. Så giv ham en Kvist-kontrakt på 4 år, og så må vi tage det økonomiske skrald om 3 år, hvis han til den tid har fået "Bjelland-ben"
Skrevet af DameNdoye
Nu plejer FCK ikke at leje spillere, men Denis Vavro er gået i stå i Lazio og han er nok for dyr at hente permanent, men hvis man lejer ham i den næste sæson, så har man også flere penge at bruge på de andre positioner, hvor vi mangler noget kvalitet.

Han har brug for at komme igang igen, og han kender jo FCK. Hvis vi ikke kan få fat i Zanka, synes jeg ihvertfald man burde overveje det.

Næste sæson er resultaterne det vigtigste, og hvem ved om vi ikke har en videresalgs klausul på Vavro alligevel, så hvis man spiller ham varm og han bliver solgt fra Lazio, så får vi måske også lidt penge for det. Det vigtigste vil dog være at vores forsvar vil blive bedre i den kommende sæson
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Altså Vavro havde jo en super sidste sæson, men jeg er i tvivl om et forsvar med ham og Nelsson ville forbedre vores situation tilstrækkeligt. Nelsson har haltet i opspillet i år, og Vavro er ikke meget bedre på det punkt. Men hvis det kan komme i stand med en fin økonomi bag, så skal det da ikke afskrives. For han har virkeligt ikke spillet meget dernede, og 80 mil. er trods alt også en forholdsvis stor investering i Lazio, når man taler unge forsvarsspillere.
Skrevet af DameNdoye
Ja, der var en del problemer med det i starten af Vavro´s tid i FCK men jeg synes også det blev meget bedre i den sidste sæson han havde hos os. Han begyndte også at ligge lange bolde perfekt, som jeg husker det. Vi kan dog godt blive enige om at det ikke er hans største styrke, og at Zanka er en bedre bold spiller.

Nelsson kan man også godt forvente mere af, og jeg tror også det kommer jo længere han har været her. Han har jo vist at han godt kan i FCN. Jeg håber vi vil se ham udvikle sig endnu mere, nu hvor hans første sæson for FCK næsten er færdig.

Det vil ihvertfald ikke være første gang, vi så en FCK spiller udvikle sig enormt fra første til anden sæson, der er Vavro jo et godt eksempel.
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Ja det er helt klart også et punkt, hvor jeg forventer Mere af Nelsson, for når han først for lagt den del til sit spil, så bliver han modbydeligt god! Rent defensivt har jeg svært ved at sætte noget på ham denne sæson. Ift Vavro, så kunne jeg dog forestille mig, at Ståle ikke er interesseret i at hente en spiller ind i en så central rolle, for så bare at miste ham igen efter en sæson, hvor der er risiko for, at Nelsson kan skydes af, hvis han får en "Vavro-sæson". Vi skal have fat i en, der kan føre holdet videre, når næste store udskiftningsrunde kommer.
Skrevet af Slettet(412118201009)
En konstellation Vavro/Nelsson, efterlader os i en situation hvor lange bolde vil være det typiske afspil i opbygningen.
Det vil give relativt gode betingelser for modstandere.
Dels kan de presse hårdt, og udnytte de manglende spillemæssige kompetencer, eller alternativt, flytte de forreste spillere længere tilbage, med meget små rum til følge.

Jeg ser ikke i truppen, den 6´er, som vil være påkrævet, der kan gå ned i mellem de to, og afvikle fase 1.

For mig at se, forudsætter tilstedeværelsen af Nelsson, en makker med kvaliteter i fødderne. (Fx Zanka!)
Det var præcis den rolle Bjelland udfyldte i 2018/19, der frigjorde og forløste, Vavros indiskutable potentiale.

I den henseende, ligner den nuværende situation, meget mønsteret fra sommeren 2018.
Vi kan også gamble, og satse på at Bjelland holder sig nogenlunde skadesfri, meeeen...FREM for alt
Skrevet af stokholmeren
Helt enig KimTell. Skulle Zanka beslutte sig for FCK, så er det helt store spørgsmål, hvad det betyder for Bjelland. Alt for løntung spiller til bænken, og han virker heller ikke som typen, der accepterer en bænkplads, hvis han ellers er fit. Det giver selvfølgeligt muligheden for at rotere. Kunne forestille mig, at det bliver svært at finde en klub, der vil nuppe Bjellands lønkrav, og det er nok ikke helt billigt at rive kontrakten over.
Skrevet af elendil
Hvis det usandsynlige skulle ske og Andreas Bjelland er skadesfri over en længere periode, skal han nok få sine minutter alligevel. Han er en ganske udmærket spiller stadigvæk.

I forhold til ikke at kunne sætte nogen fingre på Viktor Nelssons defensive arbejde, så kunne han passende øve mand-mand-situationer i højre side, hvor modstanderen gør mine til at gå udvendigt, for derefter at skære ind og afslutte. Der har Viktor Nelsson sat sig på halen et par gange i sæsonen (med mål til følge). Det er han velkommen til at øve i sommerpausen. Ellers har han været ganske solid.

fck-medløber.
Skrevet af stokholmeren
Selvfølgeligt kan man altid finde forbedringsmuligheder. Han måtte også gerne få lidt mere speed i fødderne. Ja han så ikke god ud ved Onyekas mål i parken, som virker til at være sådan en situation du hentyder til. Helt enig! Til gengæld så kan man finde 2-3 situationer i Celtic-kampene, hvor han løste mand-mand dueller til UG.

Sådanne enkeltstående fejl i starten er dog nok en del af den pakke, man køber, når man henter en (nu) 21 årig stopper.
Skrevet af Matias
"Min tanke er jeg gerne ser FCK slå vores modstandere på deres bedste"

- Meget enig.

"Kan det ikke lykkedes vil jeg hellere vi taber"

- Meget uenig.
Skrevet af BlueAndWhite
Brentford bagud ude mod Stoke 90 min spillet..
Skrevet af Nandeyanen
hahahahaha

Ligeså snart Brentford eller FC Midtjylland spiller en kamp hvor de har meget at tabe så bukker de under for presset. Den kamp var præcis det samme som at se en normal FC Midtjylland kamp i en Europæisk kvalifikationskamp.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(371505202608)
Nandeyanen
Det er lidt interessant ja. Endnu mere interessant var det da man i Herning igår annoncerede at WBA havde tabt. Er det set før? Man har en helt fantastisk tendens i det midtjyske til at tale om tingene før de reelt ER sket. Det er set før, bedst husker man vel Steinlein på løs line vedrørende nogle gruppespil og hvem de ville møde i det, man blev så kørt ud af banen af Malmø bagefter. Man kan simpelthen bare ikke elske den fodboldklub :)

Håber WBA gør det færdigt og at Fulham ligeledes gøre det af med dem i playoff.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg forstår slet ikke de kunne tabe, Benhams managerspil sagde de ville vinde.
Skrevet af Theanimal
Haha sådan er det vel i bund og grund ofte når hold overpræstere over en længere periode men når det reelle kvalitet skal køre det hjem bliver man udstillet for hårdt!
Skrevet af Slettet(431813222806)
Det ultimative ville være en overtidssejr til Nottingham Forest i play-off finalen.
annonce
0