Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Jamen computeren sagde..
Skrevet af CPH-Hotspur
Computer says no...
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Nandeyanen
Der kan opstå et sindssygt ultra mærkeligt scenarie hvis vi ender på andenpladsen og samtidigt vinder Europa League.

Prøv at se:

Der bliver trukket lod for første runde i Europa League qualifiers d. 10 August. Europa League finalen bliver spillet d. 21 August.
Det vil sige at hvis vi antager at AGF kommer på tredjepladsen og de spiller mod 7. pladsen. Så skal vinderen af den kamp være i lodtrækningen d. 10 August.

Nu kommer det helt skøre. Hvis vi vinder Europa League, så kommer vi direkte i Champions League gruppespil. Det vil sige vores Europa League kvalifikationsplads går til den Danske 4. plads. Da lodtrækningen for runden er endt så kommer de til at starte i tredjekvalifikationsrunde hvilket er den runde vi selv skulle starte i med anden pladsen.

Vil det ikke være sygt nøjeren hvis fx AGF taber til Randers for Europa League kvalifikationen og så BOOM, så kommer Brøndby bagefter med deres 4. plads og springer to runder over?

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Haha, det er vildt nok, når der bliver talt om Zanka, Daniel Amartey, Federico Santander osv. på een gang, men du topper den alligevel.

I forhold til Brentford, ved jeg ikke helt hvad jeg skal mene. Jeg ønsker Thomas Frank alt det bedste, men jeg har det virkelig stramt med det der flerklubberi. Det er for moderne til mig. Og så irriterer det mig, at Brentford napper alle de spillere, vi vil have. Og at de gør de spillere vi ikke kunne bruge til førsteholdsspillere.
fck-medløber.
Skrevet af DameNdoye
Taget fra en spansk FCK instagram profil og oversættet til Engelsk så vi kan forstå det.. Synes den var værd at poste herinde også. Der er brugt Google translate, men om ikke andet så er der da nogen navne man kan søge på:

"-Aslak Fonn, the most decisive winger in Swedish football. This 24-year-old Norwegian stands out in the Djurgården for being a long-distance lateral and good center, in the 8 games he has already distributed two assists and scored a goal, if there is one thing I like above all is that Fonn can play for the left without problem. Without a doubt, it would be a reinforcement that would give Bartolec several turns. 1.5 million would not be a bad offer for him.
-
-Rasmus Lauritsen, 24-year-old Danish center-back who is the sentinel of Norrköping, the leader of Swedish football, the most complete I have evaluated to date, can play as a center-back, left-center, 5-mark, positioning excellent, few errors and a lot of goals, three in eight games, demonstrating that above is going very well, as well as with the feet, something that Ståle cares about a lot. The rear needs a very urgent re-composition, Ragge and Sotirios are out, in the case of the Greek, he is probed by Swedish teams, such as Malmö, so you have to find a partner for Nelsson now and this is more than desirable. Three million being optimistic
-
-This is a bet on the future, his name is Patrick Walemark, he is 18 years old and plays from the far right, good left-handed player, good ball hitting and very sharp, he already seems to settle in the Gothenburg team and it seems that he will be a player who will give to talk about in a few years."
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Vil det ikke være sygt nøjeren hvis fx AGF taber til Randers for Europa League kvalifikationen og så BOOM, så kommer Brøndby bagefter med deres 4. plads og springer to runder over?


Det ville da være for fedt, for så er vi i CHL gruppespil og forsvarende Europa League mestre.. Så under jeg gerne BIF en god chance i Europa også, det er kun godt for Dansk fodbold, meeen det sker nu hellere ikke :D
Superliga og FCK fan
Skrevet af elendil
good left-handed player


Aha...
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Venstrehåndede er vist overrepræsenterede blandt allergikere og kreative (kunstnere). Vi har virkelig brug for kreative kræfter, så det giver god mening, hvis vi nu aktivt leder efter venstrehåndede.

To (tre) spørgsmål:
Hvem fanden driver en spansk FCK-rygteprofil, og hvorfor interesserer vedkommende sig så samtidig for svensk fodbold?
Er der større sandsynlighed for at vi vinder Øvropa League end at vi ender som nummer to?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Rasmus Lauritsen kunne det måske være en fin idé at kigge nærmere på. Talte de ikke også ret meget om ham i FCM, som han dog ikke fik forløst sit talent hos? Jeg mener han var et af de talenter, der snakkedes om for 5-6 år siden. Jeg har ikke set ham for Norrkøping, men det ser da ud til at han er fast mand og gør det godt. Nu siger det ikke så meget om hans forsvarsspil, men han må da være duelstærk med den kampe/mål-ratio han kan fremvise. 34 kampe i allsvenskan, 8 mål.

Jeppe Andersen er også en god spiller, men ret beset ikke den type, vi har brug for pt. AC er også god, men måske heller ikke helt den profil, der er i spil her og nu.
Skrevet af DameNdoye
Aha...


Sagde jo det var Google translate ;)
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
To (tre) spørgsmål:
Hvem fanden driver en spansk FCK-rygteprofil, og hvorfor interesserer vedkommende sig så samtidig for svensk fodbold?


Har ingen Ide, men her er profilen :D

https://www.instagram.com/es_kobenhavn/
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Rasmus Lauritsen kunne det måske være en fin idé at kigge nærmere på. Talte de ikke også ret meget om ham i FCM, som han dog ikke fik forløst sit talent hos?


Huskede jeg også noget om da jeg læste det første gang, men ja jeg synes også han lød interessant, men om han er god nok aner jeg ikke. Han ville nok være god nok at bytte ud med Sotte.
Superliga og FCK fan
Skrevet af stokholmeren
Sjovt hvordan en karriere kan udvikle sig. Har flere gange spillet ungdomsfodbold mod Rasmus Lauritsen, hvor han umiddelbart langt fra var det største talent i FCM og efter U19 fodbold blev han hurtigt dømt ude i FCM. Derefter til 1. Div i Skive og så Superliga i Vejle, for nu åbenbart at spille fast for Sveriges pt bedste hold. Man kommer langt med vedholdenhed og hårdt arbejde. Ikke desto mindre ville det være sjovt at hente FCM´s overskudslager og så få en profil ud af ham - men jeg tror ikke han har niveauet til at det bliver en realitet!
Skrevet af peanuts
En anden spiller fra Sverige som måske kunne være interessant er Muamer Tankovic, han har siden han kom tilbage til Sverige efter ophold i Fulham og AZ været en stor profil, med 30 mål og 15 oplæg fra sin venstre kant i 85 kampe, han har en kontrakt der løber ud her om 11 dage, er også kommet ind omkring landsholdet.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Acebone
Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at Rasmus Lauritsen skulle kunne blive decideret god for FCK.

Jeg synes, I skal hente ham.
Midtjylland!
Skrevet af BlueAndWhite
Lyder mere som en i skal kaste jeres Evander millioner efter.. hvad tror du det salg giver ? 40?
Skrevet af DameNdoye
Hvor ser du at Evander er ved at blive solgt?
Superliga og FCK fan
Skrevet af Acebone
Der har været løse rygter om Evander til Porto i lang tid. Har ikke hørt noget for nylig.

Hvis han skal sælges inden CL-kvalen, skal vi nok højere op end 40.
Midtjylland!
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror nu 40 og 15% videresalgs klausul lyder meget realistisk og i den høje ende
Skrevet af BlueAndWhite
Vanvidssalg tror jeg ikke vi ser mange af post Corona..
annonce
0