Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
April pro så spiller Ankersen ikke.. ville elske at få ham tilbage.. ja Varela er god.. men Ankersens gennembrudskraft er uden lige.. han har heller ikke fået nok kredit for Skovs sæson
Skrevet af Nandeyanen
Jeg læste lidt om AC Milans storhedstid og fald og synes det var lidt interessant.

Arrigo Sacchis AC Milan hold med hans legendariske ubesejrede 4-4-2 hold og udviklingen af taktiske formationer.

Det skabte så fødslen af en 3-5-2 dominans i Serie A da det blev den populære formation der kunne knække 4-4-2 da spillet i en 3-5-2 har fokus på spillet gennem den centrale midtbane hvor man er i overtal på midten mod en 4-4-2.

Nu er 4-3-3 blevet populært i moderne fodbold da man bevarer 3 på midten og kan være ret fleksibel ved at forsvare i en 4-5-1.

Så kom jeg til at tænke på vores 4-4-2 og spekulerede i om det ikke er et kæmpe problem for os at spille 4-4-2 med Zeca og Stage på midten da de ikke er gode pasningsspillere og da de er i undertal på midten mod 4-3-3 bliver de presset hårdt hvilket forårsager personlige fejl og boldtab?

Den styrke en 4-4-2 har som er fortaler for systemet er kombinationsspillet mellem backs og kant og de indlæg de kan levere til to angribere inde i feltet og de 1 mod 1 chancer de kan skabe.

Jeg ved ikke hvordan jeg ville løse problemet, det er svært når der er så mange problemer i hver kæde. Det bedste vi kan håbe på er at vores nøglespillere kan holde sig skadesfri og så håbe de 1-2 erstatninger som Ståle taler om kan gå direkte ind på holdet og forstærke det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af nurgle
Kan vi ikke bare hente de spillere hjem der ikke spiller i de nye klubber.
Zanka
Ankersen
Santander
Delaney
Så skal vi nok få sølv igen næste år
Skrevet af Matias
"Oviedo har rent defensivt dog virket usikker i en 4-backkæde. Han har spillet fint som wingback, men det er noget andre vilkår"

- I min verden burde han have været prøvet på højre kant. Han er ikke en skudtrussel, men han er god til at gå ind i banen, hvilket skaber rum til backen. Det kræver selvfølgelig, at backen udnytter den bedre plads. Den øvelse har Varela ikke vist sig overbevisende i.

"Venstreback er dog lidt bekymrende. Jeg husker ikke Boilesen som markant bedre end Bengtsson. Han er bedre defensivt nærmest alene pga. at han er mere opmærksom, men som gennembrudsspiller er han vel nærmest dårligere end Bengtsson"

- Helt enig, vores venstre back er, paradoksalt nok (med hele tre, navnemæssigt, profiler i truppen) tyndt besat ift. det, rollen skal byde ind med i konceptet. Boilesen kæmpede netop også med gennembrudsstyrken, i faktisk ret lange perioder op til hans skade. Jeg tror ikke der er en eneste, der tænker, at den del kommer han efter nu, efter en slem skade.

"Boile og Varela vil generelt være et af de mindst gennembrudstærke backpar vi har haft i FCK i dette årtusinde. En noget anden verden i forhold til Ludde og Ankersen"

- Mildest talt, og det er da også acceptabelt, at man ikke er helt der, men det er alligevel bekymrende, at der er stor forskel, fordi:

"Boile og Varela kan frigøre vores kanter fra nogle af deres defensive pligter, men der hviler et stort ansvar på vores kanter for at skabe vores offensiv"

- Kanterne er den dynamiske part i Ståles koncept. Principielt også boks-til-boks-spilleren, dog med et helt andet fokus. Kanterne skal derfor have så gode arbejdsbetingelser, som muligt, og det kræver en stærk central akse og et par backer, som kan tage nogle offensive løb, som enten udvider spilmulighederne eller reducerer modstandernes opmærksomhed på kanterne.
Skrevet af JuveFella
og det kræver en stærk central akse og et par backer, som kan tage nogle offensive løb, som enten udvider spilmulighederne eller reducerer modstandernes opmærksomhed på kanterne.


Det er ikke fordi du skriver, at Varela ikke gør det. Men jeg synes netop, at Varela er god til og komme med i overlap og gør sig spilbar samt komme til baglinjen og slå indlæg. Det var til dem der skriver Varela ødelægger opspil mulighederne og ikke tilbyder sig.

Man skal blot kigge på den modsatte side af banen, hvis man vil se hvordan alt spil bliver ødelagt og en aflevering sendes tilbage til forsvaret. Det ændrer et par hjørnespark og et enkelt dybdeløb ikke på.
Skrevet af Old123
Men jeg synes netop, at Varela er god til og komme med i overlap og gør sig spilbar samt komme til baglinjen og slå indlæg.


Det er morsomt, som man kan se fodbold forskelligt. Jeg synes netop ikke, at Varela formår at komme til baglinjen og slå indlæg. Det ender 9 ud af 10 gange med, at han står og tramper lidt i bolden og laver nogle vilde bevægelser frem og tilbage for så derefter at sende den i skoene af Carlos Zeca eller Rasmus Falk elle endnu værre... Spille den i fødderne på modstandene.

Den netop overstået sæson må i øvrigt gå over i historiebøgerne for færrest slået indlæg i Ståle Solbakkens tid.
Skrevet af Matias
Nå´m Varela tager da sine løb, det er bare ikke det store hverken han eller holdet får ud af det. Han sjusker i sine afleveringer, udfordringer og boldbehandling deroppe. Og det er det, der ærgrer mig ved ham. Han virker til at være fint klædt på til et FCK-mandskab på højt niveau, men han sjusker og er ukoncentreret, synes jeg det ligner. Og så har han altså - som så mange andre i truppen - ikke nok tempo i sit spil. I en del defensive situationer ligner det, at han bliver overrasket over at være presset / hvor hurtigt presset kommer.
Skrevet af ForzaDrughi
Hysterisk morsom læsning at Bengtsson skulle være bedre end Boile! Bengtsson`s totale fravær af et højreben gør at han blev læst forrige gang han var her. Han kan lige akkurat en ting og det er at løbe op af linjen og når deres kant så lukker af for hans venstreben, så kan han kun spille den tilbage til en midtstopper. Jeg tror seriøst det kan tælles på en hånd hvor mange berøringer han har haft med sin højrefod, hvilket er direkte pinligt for en prof anno 2020. At han så heller ikke kan forsvare gør det ikke bedre!
Vi har i alle vores gode sæsoner haft ligaens absolut bedste backs, hvilket vi ikke har været i nærheden af i den her sæson.
Jeg må, på trods af at Ankersen ikke var videre charmerende, sige at jeg savner hans raids på kanten!
Skrevet af JuveFella
Det kan være, at jeg ser situationerne som farligere end de rent faktisk er når Varela er oppe på modstanderens banehalvdel. Det er muligvis blindet af når man ser Bengtsson i venstre så sker der absolut intet og derfor man hurtig begejstres af bare lidt action fra højre.
Skrevet af Sir , moderator
Victor Nelsson er den spiller der har spillet flest minutter i sæsonen 2019/2020 i verden. Alle kampe medregnet. Benjamin Leander på Twitter.

Dette er en signatur.
Skrevet af JakobFC
Synes det er en voldsom karikatur af Varelas spil at mene at han står og tramper i bolden og spiller den tilbage. Han virker på mig som en meget kombinationsstærk og teknisk velfunderet back, men han er nok det jeg vil betegne som en "medgangsspiller". Altså en spiller der ville klare sig rigtigt godt på et velfungerende hold ala FCK anno 2016, men han er ikke typen der kan trække et dårligt hold ala FCK anno 2020 op. Hans problem har i høj grad også været fraværet af en stærkt spillende højre midt, som kan sætte ham i scene og som han kan sætte op. Dette har især været meget tydeligt, når en tung dreng som Stage er blevet placeret på hm. Der har været tegn på et godt samarbejde med Biel, men han bliver ofte trynet fysisk af modstanderen og så er vi lige vidt.

I øvrigt er det helt åbenlyst for mig at Boilesen er en klar forstærkning på vb og uden at kende de statistiske tal på det, så vil jeg vurdere, at han kom til mindst ligeså mange indlæg som Pierre gør og derudover har han mange andre facetter i sit spil, som er med til at bygge gode angreb op, især kendetegnet ved at spille bolde direkte ind til angriberne og kombinere i et højt tempo, som også er en del af den Ajax dna han trods alt stadig har. Bengtsson har én eneste facet i sit spil og det er at søge mod baglinjen og slå indlæg og når det ikke lykkes, hvilket er 999 ud af 1000 gange, så spiller han bolden tilbage til en forsvarer. Han kan ikke sætte en mand, han kan ikke kombinere og spille 1-2, hans højreben er intet værd og han evner ikke at slå indlæg fra andre positioner end nede fra baglinjen, som han desværre er blevet for tung i røven til at nå ned til. I øvrigt har hans få hovedløse indlæg fra baglinjen ikke været noget værd i en sæson som denne, hvor vi ikke har haft en stor header i feltet. Boilesen har rent faktisk idéer med pasningerne og kan spille bolde langs jorden og ramme andre medspillere end Bjelland nede på egen banehalvdel.
Skrevet af Alle Achtung
Victor Nelsson er den spiller der har spillet flest minutter i sæsonen 2019/2020 i verden. Alle kampe medregnet. Benjamin Leander på Twitter.


Ifølge transfermarkt er han "kun" nummer to. Stadig imponerende.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af PædagogenMikkel
Han er lige nogle minutter efter en anden central forsvarsspiller, som han nok næsten er på niveau med.
Skrevet af Raoul Duke
Conor Coady fra Wolverhampton er også pænt stabil. For andet år i træk har han spillet samtlige minutter i sæsonen i Premier League. Ingen karantæner, ingen skader og ingen udskiftninger overhovedet. Det samme gælder i øvrigt i Europa League, hvor Wolves stadig er med. Ikke et eneste minut har han misset. Han er så også anfører i truppen. Bare i forbindelse med snakken om stabile spillere - ikke fordi han er relevant i forhold til FCK.
Skrevet af Saint
Jeg forstår ikke kritikken af Varela. Jeg synes han ligner en højreback der er mindst lige så god som dem der har været efter Pospech, det svært at være konsekvent gennembrudsstærk når kanten foran sig hele tiden bliver skiftet og midtbane er i undertal. Synes derimod han virker til at havde et stabilt niveau både offensivt og defensivt som gør mig helt tryg, ulig vores venstreback.

Der enlig kun tre spiller jeg gerne ser skippet afsted, Thomsen fordi det ikke giver mening at have ham som reserve, Bjelland fordi han slet ikke honorer sin løn og så PapaG.
Sjældent har vi haft en så håbløs spiller på vores hold, han virker simplethen så bange for at have bolden for os og er en konstant stopklods for vores opspil og derudover har vi set hvor inkonsekvent er han er sine defensive aktioner.
Generelt skal vi holde os fra spillere der hedder noget med Papa, for ham her er om noget endnu værre en den første.

Jeg ønsker også lige at knytte en kommentar om Wind, det imponerende at han har været skadet i længere tid og allerede nu mod FCN var på så højt et niveau at scouts må have noteret han navn til de større ligaen. 4-2-3-1 frmationen med ham, Kaufmann og Daramy giver virklige god mening, såfremt at Kaufmann finder et konstant niveau som frontangriber.

Kommer Boilesen tilbage på et ordentlig niveau og kan Biel blive med stabil, så er det enlig kun den plads ved siden af Nielsson som jeg ser vi skal forstærke for at have en slagstærk 11´er.
(...)
Skrevet af Saint
Victor Nelsson er den spiller der har spillet flest minutter i sæsonen 2019/2020 i verden. Alle kampe medregnet. Benjamin Leander på Twitter.


Og jeg kan huske han har lavet 2 eller 3 større fejl og kun få småfejl. Det er fandme imponerende, når man medregne spilletid og der pres han har været under.
(...)
Skrevet af DameNdoye
Victor Nelsson er den spiller der har spillet flest minutter i sæsonen 2019/2020 i verden. Alle kampe medregnet. Benjamin Leander på Twitter.


Jeg måtte stadig forsvarer ham i artikel forum, da Nelsson snakkede om hvor mange kampe han havde spillet og at det krævede noget mentalt, så det er ihvertfald en bedrift der bliver overset.

Ud over de 51 officielle FCK-kampe og 9 træningskampe, så har Victor også spillet 5 U21-landskampe denne sæson og vel tæt på samtlige minutter
Superliga og FCK fan
Skrevet af Sir , moderator
"Ifølge transfermarkt er han "kun" nummer to. Stadig imponerende."Det er nok fordi de ikke har landskampe og venskabskampe med.
Dette er en signatur.
Skrevet af Esrever
"Hysterisk morsom læsning at Bengtsson skulle være bedre end Boile!"

Det er da godt du kan grine over din egen fantasi. Så kan man altid få humøret op uanset hvordan virkeligheden må være.
Men for at løse misforståelsen er der ikke nogen der for nyligt har sagt Bengtsson er bedre en Boile. Jeg har sagt jeg ikke husker ham som nævneværdigt bedre (for FCK) end Bengtsson samlet set, da han er en dårligere gennembrudsspiller. Eller mener du Boiles højreben gør ham en bedre gennembrudsspiller?
Skrevet af Old123
Nå, Zanka skulle ikke lige være op over ifølge Michel Davidsen fra BT. Det er der jo som sådan ikke noget nyt i. Vi skal nok langt hen i vinduet, hvis det skal blive til noget, desværre. Spørgsmålet er om Ståle Solbakken tør vente så længe. Jeg tvivler på, det bliver i år, vi får ham hjem om end tidspunktet nok aldrig bliver bedre - særligt for os.
annonce
0