Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Esrever, jeg synes faktisk, at du har en pointe. Og den har jeg også selv nævnt et par gange, når folk herinde og på Twitter har gjort Nicolai Boilesen til en redningsmand. Nicolai Boilesen er ikke nogen dårlig fodboldspiller, men jeg tror, at de fleste alligevel var enige om, at han som type faktisk ikke passer ind i den type fodbold, FCK gerne vil praktisere på backerne. Jeg tror, jeg har været så hård, at jeg kalde ham et svagt led på et stærkt FCK-hold.

Specielt det med hans manglende dieselmotor er et gennemgående problem. Backen har i og for sig to primære opgaver i FCK - strække modstanderens defensiv og strække modstanderens defensiv. Derefter kan vi snakke indlæg, bidrag i at flytte bolden fra midterlinjen og frem mv. Men det er altafgørende, at backen kommer frem, og dét selvom den ikke særlig tit bliver brugt til overlappet. Det er mindre væsentligt.
København.
Skrevet af MadsLeb
Nicolai Boilesen er ikke nogen dårlig fodboldspiller, men jeg tror, at de fleste alligevel var enige om, at han som type faktisk ikke passer ind i den type fodbold, FCK gerne vil praktisere på backerne.


Det kommer an på hvilken sammenhæng du smider ham ind i, vil jeg mene.

I Superligakampene er han ikke en typisk FCK-back, i og med han har sine forcer i det defensive. I vores Europæiske kampe, hvor vi typisk har en noget mere defensiv tilgang og også står længere tilbage på banen, synes jeg bestemt at Boilesen kommer til sit ret. I disse kampe gør Bengtsson lidt det modsatte, i og med han har sine kvaliteter i det offensive, synes jeg ofte at Bengtssons mangler i det defensive er blevet udstillet mod bedre modstandere.

Lidt hårdt skitseret kan man vel sige, at Bengtsson passer bedre ind i vores Superligakampe, hvor Boilesen passer bedre i vores europæiske kampe, hvor vi tit møder hold som er stærkere end os selv.
-
Skrevet af pyto
Jeg er rimelig sikker på at en ung Boilesen havde passet fremragende ind, så vidt jeg husker havde han noget mere drive og gennembrudskraft dengang.
Mon ikke at de endeløse skader har sat sit præg på acceleration?
Kvist raus.
Skrevet af Theanimal
Helt enig Pyto, mon ikke at de defensive pligter samt Ståle zoneforsvar også giver en mere dynamisk spiller lidt spændetrøje på :-/
Skrevet af Old123
Schelden, hvorfor fungerer Karlo Bartolec så ikke bedre på vores højreback? Han kan netop strække modstandernes defensiv og tager mange offensive løb. Alt andet derudover evner han så bare ikke.

Men jeg er sådan set enig. Nicolai Boilesen er ikke nogen ønskeback. Jeg begynder mere og mere at købe ind på Matias´ snak om Casper Højer. Det tog er dog nok kørt + at vi jo lige pt er brændt inde med tre venstrebacks.
Skrevet af Esrever
Forstå mig ret. Boilesen er dygtig, også bedre end Bengtson. Det er kun på målt på gennembrud, at han halter efter. Det betyder selvfølgelig noget i FCK-sammenhæng da gennembrudsstærke backs typisk er et krav i vores 4-4-2, men der ér andre muligheder. Jeg synes Fischer har været bedst i angrebet, men det giver egentlig god mening netop at have angrebstyper som ham (eller Daramy) foran Boilesen. De kan lidt på egen hånd også uden at der nødvendigvis skal komme en back i konstante og stormende overlap.

Mest af siger jeg bare at folk ikke skal forvente en revolution når Boilesen vender tilbage og at jeg har en i det mindste lille bekymring om at begge vores backs mangler gennembrudsstyrke.

Mht. Højer skal jeg se lidt flere kampe med ham. Han har slutprodukt, men synes ikke han så overbevisende ud defensivt eller var god til at komme til baglinjen, men jeg har meget få aktioner at lave den vurdering på.
Skrevet af Blastoid
Jeg er ikke helt enig. Jeg er med på, at Boilesen ikke har haft samme motor som Pierre 1.0 eller Ludwig, men i sidste sæson lagde Boilesen en del på offensivt, og han var absolut en af vores bedre spillere i mange kampe. Særligt én evne fra ham har været savnet i den her sæson, og det er hans evner i kombinationsspillet og skabe ro. Simpelthen at flytte bolden rigtigt og ud af pres.

I forhold til gennembrudsstyrke og offensivt output kan jeg byde ind med følgende statistik. Her er det tydeligt, at han skaber mere offensivt end Pierre - det vil mange backs nok kunne gøre - men i seneste sæson er han på niveau med Ankersen. Muligvis har han ikke samme løbekapacitet som Ankersen, men han VAR god før sin skade. Virkelig god.

Pierre (19/20)
Mål: 1
Oplæg: 3
Mål/assist per: 631 minutter

Ankersen (18/19)
Mål: 1
Oplæg: 8
Mål/assist per: 338 minutter

Boilesen (18/19)
Mål: 1
Oplæg: 6
Mål/asssist per: 320 minutter

Ankersen (17/18)
Mål: 1
Oplæg: 7
Mål/assist per: 312 minutter

Boilesen (17/18)
Mål: 1
Oplæg: 5
Mål/asssist per: 433 minutter
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af repos , moderator
Bengtsson er hverken god offensivt eller defensivt. Han mangler i den grad fart, og er så afhængig af at blive sat op af sine medspillere. Jeg kan slet ikke forstå, man snakker gennembrudsstyrke i forbindelse med PB, for det ejer han ikke skyggen af.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Alle Achtung

Det er nok fordi de ikke har landskampe og venskabskampe med.


Landskampe er med men venskabskampe ser ikke ud til at være med. Det er nok "kun" officielle kampe.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af JakobFC
Mest af siger jeg bare at folk ikke skal forvente en revolution når Boilesen vender tilbage og at jeg har en i det mindste lille bekymring om at begge vores backs mangler gennembrudsstyrke.


Pt stagnerer alle vores angreb jo når bolden ender ved Pierre, så man skal ikke afskrive muligheden for at det kan få afgørende betydning med Boile på vb. Han giver dynamik og alsidighed til vores opbyggende spil og kommer altså mindst ligeså ofte til baglinjen som Bengtsson. Som andre er inde på har han også en ro med bolden og er efter min mening den spiller på vores hold med det klart bedste overblik. At kalde Pierre hurtig og og sætte ham i kategori med tidligere backsucceser som fx Ankersen, Ludde osv er simpelthen decideret forkert, han er ikke engang tæt på at være i den kategori.

Boile er måske ikke kendetegnet ved sin fart længere, men han er på ingen måde tung og langsom (det var han i hvert fald ikke inden skaden). Niclas Jensen var heller ikke var et lyn, men mere teknisk betonet og han klarede det ganske fint.
Skrevet af Saint
En ting er gennembrudsstyrke med bolden på fødderne, noget andet er at have overblik, hurtighed i tanke og teknik, til igennem pasnings spillet at kunne åbne modstanderen op og sætte fart i opspillet.
(...)
Skrevet af Matias
Vi har haft snakken herinde et par gange tidligere, da Boilesen var klar; omdrejningspunktet var en undren over, hvor hans lyst til at udfordre var blevet af, fordi den var pist borte. Jeg postede i en af omgangene highlights fra en CL-kamp mellem Ajax og Barcelona, som viser glimt af hans tidligere iver for at komme med frem.

Med de pessimistiske øjne, tror jeg hans tempo allerede på det tidspunkt var lavere end før sin første alvorlige skade - og det er desværre ikke utænkeligt, at den del nu er blevet sat yderligere tilbage.
Skrevet af Old123
Sebastian Hausner fra AGF er altså heller ikke uinteressant, hvis man ønsker at hente en ung gut ind med udviklingspotentiale i tillæg til en mere erfaren. Men han er nok heller ikke helt billig.
Skrevet af Taco mix
Tænkte akkurat det samme om Hausner. Der er et kæmpe potentiale i ham.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Blastoid
Johan Lange til Aston Villa. Det må siges at være turn of events. Forhåbentlig bliver det anledning til et opgør med den håbløse arbejdsfordeling og managerrolle.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af nurgle
Så skal Lange til Aston Villa.
Hvem mon så bliver ståles nye skødehund? Eller kan vi håbe på en der kan give mere modspil og stille krav.
Kan selvfølgelig være at Ståle tager en kasket mere på.
Skrevet af Bløde babser
Det jo helt perfekt - lige som vinduet åbner.
Håber det her har været forberedt længe, men det har det jo nok ikke. så det kan vel kun være dårligt nyt i forhold til at komme godt gennem det vindue her.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MadsLeb
Johan Lange er et stort tab for klubben. Virkelig ærgerligt
-
Skrevet af jomic...
Det er alligevel et stort skifte og ikke mindst meget overraskende. Lange må være utrolig dygtig, men på områder jeg ikke kender til eller har indsigt i. Hvis det eksempelvis er meritterne på scouting og transfers, kan jeg ikke se hvorfor AV har meldt sig på banen. Den fysiske sektor har jf. seneste undersøgelser/udmeldinger heller ikke været toptunet, på trods af man har Anders Storskov der tidligere har været efterspurgt ude i Europa.

Jeg har svært ved at se logikken, men er egentlig tilfreds nok med at der nu skal ændres i FCK. Men lad os håbe det ikke betyder Ståle skal have et 3. job...
Skrevet af Slettet(102143211804)
Aston Villa fyrede deres gamle sportsdirektør i forgårs, så det er nok lidt af en bombe i Parken også. Spændende sommer vi er midt i.
Stenbrodreng.
annonce
0