Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(102143211804)
Men lad os håbe det ikke betyder Ståle skal have et 3. job...


Ståle Solbakken fortæller, at Johan Langes opgaver fordeles internt i første omgang.

- I første omgang gør vi det internt, hvor Daniel Rommedahl og Frederik Leth vil få flere opgaver, og så vil vi også bruge den her situation til at se, hvordan vi kan gøre os endnu stærkere på langt sigt.
Stenbrodreng.
Skrevet af jomic...
Ja, jeg kunne måske have skrevet at den del var ment som en joke og reference til debatten om Ståle nuværende dobbeltrolle.
Skrevet af Bløde babser
og så vil vi også bruge den her situation til at se, hvordan vi kan gøre os endnu stærkere på langt sigt.


Haha, det så Jes Mortensen der lige har sagt at vi skal have et citat med der skaber optimisme. Vi mister en nøglemedarbejder out of the blue, men vi kommer stærkere ud på den anden side. Yes Yes.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MadsLeb
Hvis det eksempelvis er meritterne på scouting og transfers, kan jeg ikke se hvorfor AV har meldt sig på banen.


Jeg vil gerne vide, hvorfor at du helt præcist mener, at FCK er dårligere til at scoute spillere end alle andre klubber?

Vi rammer ikke 100% rigtigt når vi handler, og der er der heller ingen andre klubber i hele verden der gør. Der er meget kritik herinde over vores scouting, men jeg gad godt at se nogen understøtte det med nogle fakta? F.eks. vores hit rate i % ift. andre klubber. Det kunne i hvert fald være interessant at se, om vi virkelig er så dårlig til at hente spillere ift. alle andre som der bliver påstået, eller om det bare er skuffelse og frustrationer efter en meget dårlig sæson. Personligt tror jeg ikke, at vi laver mange flere "fejlkøb" end hvad alle andre gør.

Helt firkantet, så er det resultaterne der tæller, og fakta er, at Johan Lange sammen med Ståle Solbakken i de sidste 5 sæsoner har skabt et transferoverskud på næsten 500 mio. kr., og i en lille klub med en lille økonomi som FCK har, så er det tal som giver genlyd ude i Europa.

Vi kan kun drømme om hvad der var sket, hvis man havde valgt at geninvestere en større del at transferindtægterne i truppen. Så havde vi nok været et andet og bedre sted den dag i dag.
-
Skrevet af Forhammeren
Ja, Villa fyrede spottsdirektøren for et par dage siden men mon ikke det har været en proces der har været i gang længe og meddelelsen afventede at PL blev spillet færdig.

Tror ikke det er kommet som en bombe for Ståle.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af FCK 4EVER
Tillykke til Johan Lange! Øv for FCK, specielt med tidspunktet.

Gad vide om dette skifte give stof til eftertanke for den del af SS-Raus segmentet som har været efter netop ham og hans kompetencer - eller mangel på samme i følge nogle herinde.

Men OK, Aston Villa har vel gjort deres forarbejde og har en indsigt i hans arbejde og kompetencer, måske der forskellen ligger i vurderingen af manden.

Spændende at se hvad det bringer med sig af ændringer internt i FCK på sigt.NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Schelden
Efter jeg så Kristian Hertz gøre det på Twitter, fik jeg også lyst til at gøre det herinde; give spillerne karakterer efter præstation kontra forventning. Herinde er det som sædvanelig den gamle 13-skala, der bliver kørt efter. Det hele er sat efter min personlige forventning, hvorfor spillere som netop omdiskuterede Pierre Bengtsson ikke bliver savet fuldstændig over.

Karl-Johan Johnsson: 11
Sten Grytebust: 03

Det gyldne bur var ikke nær så gyldent, som vi havde håbet på. Vi var en del herinde, der allerede inden, han røg på græs, var skeptiske, fordi han netop ikke er en typisk FCK-keeper, men derimod en keeper, der efter danske standarder er klasse på stregen. Han fik en sløj start, røg af og er både død og nok også begravet i FCK. En dyr kontrakt, men heldigvis ikke noget, jeg græder over, eftersom vi har fået den bedste keeper i ligaen i Karl-Johan Johnsson. Han har ene og alene sørget for, at det ikke blev et helvedesår i Europa og samtidig holdt os inde i kampen om både guld og vel egentlig også sølv. Ham og Pieros Sotiriou kan slås om den merit. Jeg havde ikke voldsomme forventninger til ham, men han har været decideret klasse. Jeg tror, vi skal være glade for corona lige her, da der ellers burde sidde en del klubber i bunden/midten af eks. Serie A og savle. Lidt en Jesse Joronen-case på transfer. Pengene er dog svundet ind, så vi har ham forhåbentlig også i næste sæson. Jeg spørger mig selv, hvad der egentlig skulle til, før jeg ville give ham et 13-tal, og jeg må nok indrømme, at jeg har svært ved at finde en grund. Lad os kalde det kollektiv afstraffelse for den omgang lort, de har givet os i denne sæson.
________________________________________

Guillermo Varela: 9
Karlo Bartolec: 03

Guillermo Varela har lidt under, at holdet generelt har været noget lort og at kantkabelen har været historisk dårlig. Med en god kant, vil Guillermo Varela kunne levere noget, der vil om ikke andet så ligne noget fra Peter Ankersen. Og dét er rigeligt i FCK-sammenhæng. Han har en god teknik, et godt øje for sine medspillere og i de fleste tilfælde et godt hoved. Grunden til, at det ikke bliver til mere end 9, er, at han i sekvenser mister hovedet. Lukker modspilleren ind i banen, lader bolden ramme jorden etc. De har såkaldte børnefejl, man enten ser hos unge talenter eller Pierre Bengtsson. Stik ham Rasmus Falk eller en ny kant på fast basis, så skal vi nok se ham folde sig ud for alvor. Karlo Bartolec forstår jeg personligt ikke, hvad der er sket med. Jeg vidste godt, at han var ubrugelig defensivt, men at han var så bange og hovedløs i sine offensive aktioner, fatter jeg stadigvæk ikke. Jeg havde forventet så meget mere oktan100 på den backlinje fra ham af, men vi har dårligt set ham tage løbet mod baglinjen. Jeg tror, han stadigvæk er at finde i FCK til næste sæson, og så må vi håbe på, at han finder et andet niveau.
________________________________________

Victor Nelsson: 10
Andreas Bjelland: 5
Sotirios Papagiannopoulos: 6
Ragnar Sigurðsson: 5

Midterforsvaret har været ramt af, at holdet ikke har fungeret og i særlig grad, at midteraksen har været ustabil. Der har ikke været særlig god beskyttelse fra den centralt midtbane, den rutinerede dernede, Andreas Bjelland, smed roret ved sæsonstart og det hele har været kaos. Victor Nelsson har dog i særlig grad holdt stand. Han blev købt ind til at skulle lære, men prøveperioden blev skippet, fordi Andreas Bjelland meldte sig ud. Jeg er klar over, at også Victor Nelsson har bidraget med hjerneblødninger for ofte, men jeg må alligevel lette voldsomt på hatten for den karakter, han har spillet med. Ny mand, stadig en knægt og alligevel en af de spillere på holdet, som har vist sig at have størst nosser. Med en god makker, vil han kunne levere i særlig grad, og så vil jeg slippe for at sympatiløfte karakteren. Ragnar Sigurðsson blev købt som redningsmand i en svær periode med vaklende niveau og skader fra Andreas Bjelland, men han røg i selvsamme bunke og jeg har svært ved at se en mening i at forlænge i flere år med ham. Sotirios Papagiannopoulos var jo afskrevet til denne sæson og skulle blot agere reserve. Selv den rolle har han haft svært ved. Han hamrer på modspilleren, og viser meget sjælendt en større fodboldhjerne. Det værste er, at vi skal leve med dem alle i næste sæson også - i hvert fald de tre af dem. Jeg tror desværre ikke på Mathias Zanka i denne omgang.
________________________________________

Nicolai Boilesen: UB
Pierre Bengtsson: 7
Bryan Oviedo: 00

Nicolai Boilesen har været savnet. Han er en både en bedre back og generel fodboldspiller. Pierre Bengtsson er reserve, og uagtet at vi har været utilfredse med ham, så er han reserve. Problemet er så bare, at han er reserve for en, der sidder mere ude end inde. Og dét er ikke holdbart. Pierre Bengtsson har leveret præcist dét, jeg havde forventet, hvorfor han får et syvtal. Havde det været på modsatte back, hvor reserven dårligt har været nødvendig, havde vi ikke været så frustreret. Bryan Oviedo har ikke været en faktor, og selvom vi har set enkelte lyspunkter i enkelte kampe - flere gange offensivt - så har jeg svært ved at se, hvad han skal bruges til i FCK.
________________________________________

Pep Biel: 5
Mohammed Daramy: 9

På papiret har Pep Biel vel i og for sig været den eneste højrekant, der har været i FCK. Mohammed Daramy står listet som kant på fck.dk og ryger derfor med i denne kategori. Dét på trods af, at jeg faktisk synes, at han har vist mest som angriber. Hvis vi starter med den meget omdiskuterede Pep Biel, så har han været dårlig. Og jeg var ved at brække mig, da halvdelen af klubben tabte kæben, da han havde sparket samtlige af de medbragte bolde til Lyngby-kampen i starten af genstarten ud af stadion. Ja, han havde en fin kamp mod Celtic, men derudover har manden ikke kunne sætte en stime af gode aktioner sammen. Han er 24, beskrives af mange som udviklingsspiller, men uanset er han dumpet. Alene dét, at man i de afgørende kampe her til sidst, dårligt kunne finde plads til bare at skifte ham ind, siger det hele. Dét indkøb i den danske liga, der har givet absolut mindst afkast kontra beløb. Han kan meget vel ende helt oppe ved Pape Paté Diouf, hvis det fortsætter sådan. Det tror jeg nu ikke, at det rent faktisk gør, fordi i modsætning til Pape Paté Diouf, så kan Pep Biel noget med bolden. Jeg vil dog sige så meget, at går vi ind i næste sæson med ham som eneste alterantiv på den højrekant, så giver jeg op på forhånd. Mohammed Daramy har i glimt vist, at han har et ekstraordinært talent. Og han vurderes selvfølgelig på den baggrund, at han rent faktisk er en udviklingsspiller. I næste sæson er det ikke nok med at dukke op i enkelte kampe og sekvenser i kampene. Der skal vi se slutprodukt og konstante præstationer, hvis ikke han skal ende med blot at være fyld.
________________________________________

Viktor Fischer: 7
Nicolaj Thomsen: 7

Viktor Fischer er simpelthen så belastende. Udover at det har været skadesplaget af helvede til, har han jo leveret middelmådigt efter hans standarder. Ikke desto mindre er han stadig en af dem, der på papiret har haft det mest effektive slutprodukt. Dét alene klarer et lille syvtal. Kan man få ham spilleklar, vil han alt andet lige fortsætte med at være effektiv på slutproduktet, men jeg vil gerne se dén Viktor Fischer, vi så i starten af 18-19-sæsonen. Nicolaj Thomsen var afskrevet ved sæsonstart, og det har set ud til, at man har prøvet at finde en ny klub til ham længe, men uden held. Han har hverken været en katastrofe eller noget opløftende at se på. Ud fra den præmis, der hedder breddespiller med yderste mandat, har han vel været udmærket at have i truppen.
________________________________________

Carlos Zeca: 10
Rasmus Falk: 9
Robert Mudražija: UB
Jens Stage: 7

Synes egentlig den er ret ligetil. På trods af svingende og dårlige præstationer efter corona, har Carlos Zeca været så god. Når han samtidig har Rasmus Falk derinde, så er det rigtig svært at beskytte sin bagkæde. Rasmus Falk kan jo vende og sådan, men for fanden hvor mangler der slutprodukt. Jeg har omvendt svært ved at give mindre. Jeg vil så gerne have en stærk centralt midtbanespiller og have ham ud på kanten. Det må han kunne omstille sig til igen. Robert Mudražija er udråbt til frelseren af de mest desperate, og det er ikke utænkeligt, at han kan blive rigtig god, hvis han vel og mærke spiller. Og det virker efterhånden usandsynligt, at han rent faktisk kan spdille fodbold, eftersom han på 1,5 dårligt har rørt græsset. Jeg anerkender, at han har vist noget potentiale i de minutter, han har fået, men jeg er på ingen måde tryg ved at smide alle æg i den kurv i håbet om en god centrale midtbanespiller. Der skal en ny mand ind til den position. Og det skal det også fordi Jens Stage ikke er i nærheden af dét niveau, der kræves for at spille derinde i de store kampe. Jeg er lidt skuffet over ham, må jeg nok indrømme, men jeg tror måske også personligt, at jeg havde sat forventningerne for højt. Han virker hæmmet centralt og er for dårlig på kanten.
________________________________________

Dame N´Doye: 9
Jonas Wind: UB
Pieros Sotiriou: 9
Michael Santos: 5
Nicklas Bendtner: 6
Mikkel Kaufmann: 6

Angriberne er for mig svære at smide karakterer efter. Pieros Sotiriou var reserve, men endte alligevel med at redde FCK rigtig mange gange. Hans evne til at komme ind og lave ongo-bongo-mål var ret fascinerende. Man forhastede sig måske med at smide ham afsted i forhold til foråret, eftersom resten af kabalen meldte sig ud. Nicklas Bendtner kom ind som lappeløsning og var ikke tiltænkt nogen rolle åbenbart, hvorfor det vel var udmærket. Michael Santos er endnu en i rækken af absurde fejlkøb fra Ståle Solbakken. Han er dum, dårlig og belastende. Hovedløs kylling uden den mindste føling med sine medspillere. Han aner simpelthen ikke, hvad der foregår. Hans bedste aktion i FCK-trøjen var tacklingen på politibetjenten. Jonas Wind startede så godt, men har jo dårligt været med i denne sæson. Dame N´Doye er svær, fordi han har været med, og han har leveret, men det har ikke været kønt. Og jeg tror også, at det er på tide, at man siger farvel og gigantisk tak. Dét med antagelsen om, at han selvfølgelig skal erstattes af en 1-1 type. Sidst, men ikke mindst, så er Mikkel Kaufmann kommet til FCK for tidligt. Han burde ikke være her før sommer, og det kan man godt se på ham. Han er langt fra god nok til at være førstemand til en af de to oppe foran. I starten kunne jeg se i sekvenser, hvad det er, han kan på en bane og for det her FCK-hold, men på det sidste har det været afmagtende at følge. Lad os bygge ham op og få en hurtig kummefryser alla Andreas Cornelius.
________________________________________

Ståle Solbakken: 6

Han overlever, fordi FCK stadig er en del af Europa League. En turnering, hvor FCK har siddet bagerst i bussen, men hvor vi trods alt stadig er med. Ligaen har selvfølgelig været helt af helvede til, og det er mere eller mindre hans egen fejl i form af elendige beslutninger på transfermarkedet. Skaderne havde ikke været så voldsomme for holdet, hvis indkøbene havde siddet i skabet; Pep Biel, Jens Stage og Michael Santos kunne have gjort en forskel, men har mest af alt blot været hæmsko.
København.
Skrevet af MadsLeb
Vi trænger sgu snart til nogle gode nyheder.

Skader
Formkrise
Sølv
Ingen tilskuere til EL
Johan Lange smutter

Forhåbentligt skal vi ikke vente alt for længe før vi ser en indgående transfer eller lign., så vi kan få sparket noget optimisme tilbage i klubben.
-
Skrevet af nurgle
Det kan være det William Kvist der overtager for Lange.
Vi skal jo kun bruge vores egne folk.
Skrevet af DameNdoye
Jeg kan ikke se det store problem med Lange forsvinder, hvis han hovedsagligt bare har stået for indkøbene i samarbejde med Ståle, der synes jeg faktisk vi skal være bedre, men han må jo også have nogle arbejdsroller vi intet aner om, men jeg kan ikke lige se hvad det skulle være. Såvidt jeg har forstået var Lange´s opgaver mest at gøre de ting, Ståle ikke havde tid til, og vi ved jo forhåbentlig allerede hvem det er vi leder efter i det her vindue, så tror ikke han efterlader det store tomrum, men vi må se.
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Det ville være værre, hvis Lange pludselig fik den ide at hente Nelsson og Wind til Aston Villa. Det skal ihvertfald først være om et år så :)
Superliga og FCK fan
Skrevet af dickos
Eller Ståle...
Skrevet af pyto
Eller Ståle...


Be my guest.
Kvist raus.
Skrevet af Bløde babser
Jeg forstår ikke hvordan nogle af jer, i hvert tilfælde på den korte bane, kan se det her som andet end en ærgerlig ting lige som det hårde arbejde med at få nyt blod ind og Andreas Bjelland til Kina skal i gang.

Det jo alt det der formentlig er arbejdet på lang tid der skal eksekveres på og kontakter der skal trykkes på. At miste en central rolle i bandet midt under koncerten kan aldrig være godt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DanishBhoy
@BB
Lange kan jo bare tage Bjelland med til Villa
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Theanimal
Forhåbentligt kan det give en naturlig åbning for Ståle i en ledelsesrolle og David Nielsen som træner! *crossed fingers*
Skrevet af Hjaelmen
@BB:

Jeg er meget enig. Er ikke den store fan af Lange, og isoleret set er det da fint at han kommer væk, så kan det kræve at posen bliver rystet ikke mindst.
Men timingen er vel tæt på den værst mulige, med den meget kort tid til sæsonstart i mente.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Ståle Solbakken: 02

Det her er helt sort, hvis du spørger mig. I bedste fald er det en postgang for tidligt med den form for dom. I parentes bemærket var 02 vist heller ikke på 13-skalaen ;)

Hvis FCK slår Erdogan - og det er realistisk uden at være sandsynligt - er facit på sæsonen, at man har vundet sølv og opnået en kvartfinale mod Manchester United. Det ville samtlige hold i Danmark bytte med. Uanset om 02 betyder 03 på den gamle eller 02 på den nye (6 på den gamle), er det ikke seriøst at sætte den dernede.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Slettet(102143211804)
Og nu har Damen officielt spillet sidste kamp. Alt for mange dårlige nyheder på én dag.
Stenbrodreng.
Skrevet af Bløde babser
Er det mig der har overset et stort terrorangreb eller en anden kæmpe nyhed? For det virker da til FCK kører en "bring out the garbage" dag.

Lange, N´Doye og hvad der ellers måtte komme i dag.......
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0