Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lkc85
@schelden
Oviedo kunne godt være ub, det er ikke meget han har fået lov at vise

Håber vi Ståle har en afløser for damen klar, men regner ikke med det
Skrevet af Old123
Av. Hvis man skal se lidt lyst på det, så vises der trods alt økonomisk ansvarlighed. Men mok ikke dette er tvungen ansvarlighed i lyset af corona.

Men pyha.. Dette gør jo ikke vores hold mindre middelmådigt. Kommunikationen fra Ståle bekymrer mig. "Nu må vi analysere..." - det er forhåbentlig bare spin, for nu skal der simpelthen handles en ny klasseangriber. Michael Santos er Michael Santos, Mikkel Kaufmann er helt åbenlyst ikke god nok (endnu), Viktor Fischer skal ikke spille angriber (vi har i forvejen ingen kantspillere) og Mohammed Daramy fungerer heller ikke deroppe - ikke under Ståle Solbakken.

Men noget tyder desværre på, at de møder Ståle skulle have med dem, der sidder på pengekassen ikke just har været positive. Og så er det jo super, at vi har brændt 60-70 mio. af på Pep Biel, Michael Santos, Jens Stage og Mikkel Kaufmann...
Skrevet af Schelden
Det var et sekstal. Jeg ved ikke lige, hvordan jeg fik lavet det til 02. Det er rettet! Og, som skrevet, så holder jeg ham ansvarlig for at sætte holdet i en historisk sårbar position, hvor endnu et tabt mesterskab i næste sæson vil være en cementering af et magtskifte i dansk fodbold. Dårlige indkøb, som ikke har formået at slå igennem, og en problematisk trupsammensætning, hvor midteraksen ikke har været på niveau i flere sæsoner. Uagtet at flere stadig argumenterer for, at sidste sæson var fryd og gammen, så var spillet i flere perioder rædderligt. Sidst, men ikke mindst, så har der ikke været en promille fremgang i spillet sæsonen igennem. Der har tværtimod på flere fronter været tilbagegang.

Som jeg ligeledes har skrevet, så bygger næste sæson på rigtig mange spørgsmålstegn. Og vi har vist allerede fået klarlagt af Ståle Solbakken selv, at økonomien allerede nu er presset, fordi man skulle foretage alle de ekstra indkøb i den netop afsluttede sæson. Klubben skal altså satse på, at Nicolai Boilesen ikke har mistet endnu mere fart, at Robert Mudražija pludslig kan spille fodbold, Pep Biel kan være andet end middelmådig, Jens Stage tage ansvar centralt, Rasmus Falk få gang i et slutprodukt, Jonas Wind komme i omdrejninger, at enten Mikkel Kaufmann eller Mohammed Daramy kan spille med de store drenge samt af den med det absolut bedste slutprodukt, Viktor Fischer, kan spille 30-35 kampe i næste sæson. Derudover et midterforsvar, jeg dårligt orker at skrive mere om. Der er absurd mange spørgsmålstegn, og personligt har jeg svært ved at finde svarene. Ståle Solbakken har i øjeblikket en uharmonisk trupsammensætning med masser af metervarer - og dét samtidig med, at budgettet er maksimalt presset. Fy føj. Jeg har nævnt det flere gange allerede, men det er værd at bemærke, at truppen ene og alene er samlet af ham selv.

- Og nu kan jeg læse, at han rent faktisk overvejer en ny taktisk opsætning. Endnu et spørgsmålstegn - evner han rent faktisk at taktisk omstille sig og sit hold? Jeg mindes ikke, at det er noget, han er videre meget erfaring med. Det kan opfattes lidt søgt konstant at søge disse ubekendte, men i disse tider virker det til, at det er den mildeste brise, der kan få holdet ud af balance.

Som Dan Hammer var inde på, så er det absurd arrogant at vende det blinde øje til i FCK og PS&E. Der er noget galt derinde, og hvis Ståle Solbakken får lov til bare at lege videre uden konsekvenser, er jeg bange for, at det kan ende helt galt. Ingen betvivler hans evne til at sætte sit hold op til at overpræstere europæisk, men mere og mere peger i retning af, at han har svært ved selv at samle holdet samt vedligeholde det; på og udenfor træningsbanerne. Jeg er generelt træt af den attitude, vi har set fra klubben i denne sæson. Udadtil virker det ikke til, at alvoren er gået op for dem, eller at spillerne generelt forstår ideen i at tage skeen i den anden hånd. Det kan være et opstillet billede - lad os håbe det.
København.
Skrevet af Blastoid
Som jeg forstår Ståles udtalelse med at analysere situationen på bagkanten af N´Doyes stop, så handler det også om, at man måske som i sidste kamp flirter med at spille med en enkelt spidsangriber, og så er vi numerisk dækket ind, og det rykker også lidt ved, hvilke typer der skal ligge helt fremme. Synes jeg egentligt, at det ser stærkt ud med prioriteringen:

1. Wind
2. Kaufmann
3. Santos

Og så kan 10´eren varieres alt efter modstanderen.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Old123
Blastoid.
Jeg synes det ser forfærdeligt ud. Hvis Jonas Wind får en fiber, så scorer vi ikke mål i 1 måned. Og han kan i øvrigt heller ikke agere target mand alene - i så fald skal han til at ligge sit spil gevaldigt om.
Skrevet af Schelden
Spørgsmålet er, om der er nok poacher i Jonas Wind til den position.

Eller, om han er hurtig nok til at implementere den del i sit spil.

Undskyld i øvrigt for at bruge så belastende et udtryk.
København.
Skrevet af Blastoid
Min eneste bekymring er Jonas Winds skadeshistorik, men jeg ser mange muligheder i de tre helt fremme.

Med Jonas Wind får vi en vanvittigt god opspilsstation, der kan falde ned i banen og to offensive kanter i fx Daramy, der kan søge midt og løbe dybt. Lige så meget, som du hader poacher, Schelden, lige så meget hader jeg udtrykket falsk 9´er, men jeg tror, at Jonas Wind ville være genial i den rolle.

Samtidig giver det variationen, at sætte Kaufmann helt på toppen og Jonas Wind i rollen bagved. Her behøver Kaufmann ikke at skulle falde ned, tage den til sig og lægge af på samme måde, men kan fungere som regulær boksspiler. Det ser jeg spiller mere til hans styrker. I mine øjne giver det nogle taktiske muligheder.

Fischer - Wind - Daramy
Falk
Zeca - Mudra
Boilesen - (Zanka) - Nelsson - Varela
Kalle

Det ser i mine øjne ret fornuftigt ud.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af DameNdoye
Det er svært at vide Bjelland render rundt til næsten det dobbelte af hvad Ndoye fik. Har hørt han fik 400.000 om måneden og Bjelland får 750.000. Gad vide hvad Bengtsson får? Det ihvertfald nederen at vores holds kvalitet skal falde pga. Ståle har bundet sig fast til andre spillere der er over the hill. Jeg tror ihvertfald godt man kunne have taget chancen med Ndoye, hvis ikke man havde brændt nallerne så meget på de andre, som det ser ud til nu. Jeg ser ihvertfald ikke lyst på fremtiden pt. og tror hellere ikke Zanka kommer iår.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Schelden
Jeg er ikke uenig. Og det interessante i et systemskifte ligger ikke nødvendigvis i om den hedder 5-3-2, 4-4-1-1, 4-3-3, eller hvad de nu finder ud af, men i de mønstre, vi skal se på banen. Det har været meget udtalt, at backerne har været konsekvent 10 meter længere tilbage i opspillet. Højst sandsynligt fordi man generelt har stolet mindre på boldholder, men det har haft den betydning, at kanternes udgangspunkt også har været længere tilbage. Dét med den konsekvens, at de i størstedelen af de farlige angreb har haft et mindre offensivt udgangspunkt og dermed dårligere odds. Det er selvfølgelig en forsimplet logik, men ideen i at der skal ændres radikalt på de offensive mekanismer, er jeg tilhænger af. Jeg tror så bare ikke, at Ståle Solbakken evner at implementere dem.

Noget andet interessant er, at når de fleste herinde lister deres ønskede opstillinger, så er de for det meste uden de nyindkøb, Ståle Solbakken har lavet. De er derudover baseret på, hvem der i dag præsterer bare lidt. Ikke at jeg nødvendigvis er uenig i, at det vil give mening at ændre system ud fra den præmis, at man skal få det meste ud af de spillere, der i dag ikke er skod i FCK. Jeg er dog nysgerrig efter, om det bunder i dét, at man ønsker at minimere rækken af spørgsmålstegn til næste sæson, eller om det er fordi, at man har givet op på at få den kontrollerende styrmand centralt, kummefryseren til toppen og en stærk individualist til kanten i den klassiske 4-4-2? Altså, om man har mistet troen på, at Ståle Solbakken selv kan se de mangler og selv evner at finde dem.
København.
Skrevet af Theanimal
@Blastoid, jeg er på sin vis enig men de to største problemer, hvis vi tager skaderne ud af ligningen, er at Falk har, efter min mening, alt for lidt slutprodukt til at være 10´er - Meget vel er han bedst som falsk 9´Er eller 10 men 1 mål og 4 assist på 49 oprædner i år. 5 og 8 på 50 kampe sidste år alt inkl. Er ikke godt nok taget hans frie rolle in mente. (Zeca og Stage har begge bedre stats for denne sæson)

Derudover har Wind det så ofte med at falde ned i banen og vil så gerne være med i spillet at boksen vil ende med at være tom alt for ofte med ham på toppen, specielt hvis Fischer og Daramy skal være LW og RW
Skrevet af Landa
Uforståeligt at partnerne ikke kan blive enige om en forlængelse. Doye kan ikke have ret mange fodbold-måneder tilbage af sin karriere, men alligevel har han været afgørende for sølvmedalje.
Skrevet af Saviola7
Det er noget rigtig øv med N´Doye.
Om ikke andet er det lidt åndssvagt fra begges sider, at man ikke bare laver en kort forlængelse, så han kan deltage i kampen mod Istanbul B.
En N´Doye på 70% ville forøge vores chancer for avancement betydeligt!!

Håber også at der kommer et ordenligt farvel til ham, forhåbentlig med et fyldt PARKEN!

Et tak skal der i særdeleshed lyde til den bedste angriber(spiller?) i klubbens historie.
Han vil blive møgsavnet!!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af BlueAndWhite
Han kommer vel til indvielsen af statuen..
Skrevet af DameNdoye
Det bliver vigtigt at vi kan holde Wind skadesfri, men hvis det lykkedes, så tror jeg han bliver vores topscorer i næste sæson. Han har været rigtig god siden han er kommet tilbage, og han mangler stadig noget form. Vi får også brug for det, hvis ikke Ståle har tænkt sig at hente en erstatning for Damen..
Superliga og FCK fan
Skrevet af BlueAndWhite
Der skal hentes en erstatning.. en tank uden lige..
Skrevet af Old123
Federico Santander, tak.
Skrevet af Esrever
Om ikke andet er det lidt åndssvagt fra begges sider, at man ikke bare laver en kort forlængelse, så han kan deltage i kampen mod Istanbul B.


Kan i hvert fald ikke se hvorfor vi skulle have noget imod at forlænge hans nuværende kontrakt for den ene kamp. Damen må vel føle han ikke gider forlænge bare for at spille en kamp uden tilskuere. Ved sgu ikke hvad jeg havde gjort i hans situation men irriterende er det.

Hvem kan erstatte N´Doye som den type fodboldspiller han er og den erfaring han har. Santander?
I den sjove verden blev det Bendtner. Jeg hører også at der er et stort skur som er rygtet til Hammarby.
Skrevet af DameNdoye
I den perfekte verden tog vi gerne imod Santander. Jeg tror dog ikke han er klar til at opgive den gode løn han får i Italien for at rejse tilbage til Danmark. Desværre. Han har ellers ikke haft den bedste sæson i Bologna, (21 kampe, 1 mål) så det kunne godt være de ville af med ham, men Santander opgiver nok ikke hans løn så hurtigt
Superliga og FCK fan
Skrevet af Slettet(341009200508)
Der røg guldet.
Tror sku ikke vi har råd til at smide 20-30 mio. Efter en ny 1. Angriber.
Hold kæft hvor er jeg træt af Ståle og den situation han pt. Har sat klubben i med hans latterlige trupsammensætning og latterlige beslutninger.

Får Damen overhovedet den velfortjente hyldest nu?
Brøndby kunne da i det mindste finde ud af at man ikke ville forlænge med Fisker så han kunne få en sidste kamp.
Giv dog manden hvad han forlanger! Jeg er direkte rystet.
Skrevet af Nandeyanen
@Damen

Præcis!! Hvis Bjelland får 750k om måneden og Damen får kun 400k kan jeg godt forstå han er utilfreds.
Jeg lavede denne her liste for få dage siden.
Bjelland har kun spillet 359 minutter mere end Damen, det svarer til 4 kampe...
Så hvis FCK har sagt at Damen skulle ned i løn og ikke kan beholde den han allerede får kan jeg godt forstå det er uretfærdig.

Jeg sadge det for lang tid siden. Man skal passe på med at give ældre spillere gigantiske lønninger da det skaber splid i truppen.

Der var jo den der sag i FCM hvor en ungdomsspiler, spillede langt mere end Van der Vaart men han ville ikke forlænge kontrakten fordi de gav ham slik i løn hvorimod Van der Vaart alene tjente mere end alle FCMs ungdomsspilere tjente til sammen.

lønnen skal reflektere hvor meget man bidrager til holdet og Bjelland bidrager ihvertfald ikke nok til 750k i løn

Andreas Bjelland har spillet 2074 minutter for os.

Damen har spillet 1715 minutter for os.

Victor Fischer har spillet 2335 minutter for os.

Jonas Wind har spillet 1360 minutter for os.

Mudrazija har spillet 206 minutter for os.

Pep Biel har spillet 2231 minutter for os.

Nicolai Boilesen har spillet 5 minutter for os.

Thomsen har spillet 983 minutter for os.

Santos har spillet 2316 minutter for os.

Oviedo har spillet 1056 minutter for os.

Bartolec har spillet 2156 minutter for os.

Daramy har spillet 2076 minutter for os.
__________________________________________________________

Pierre Bengtsson har spillet 3638 minutter for os

Victor Nelssom har spillet 4629 minutter for os

Rasmus Falk har spillet 3606 minutter for os

Jens Stage har spillet 3375 minutter for os

Zeca har spillet 4523 minutter for os

Varela har spillet 3348 minutter for os

PapaG har spillet 3112 minutter for os

Kalle har spillet 3630 minutter for os
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0