Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Diogenes
Men VAR skal kun ændre noget hvis det er en clear and obvious error og på det eneste klip de har vist på TV er det ikke nok til at bedømme om det er en obvious fejl.


Nemlig, VAR kan umuligt aendre den. Paa trods af aldersforskellen er det Martial der erfarent falder saa snart der er en holdesituation i feltet hvor han har bolden under kontrol, og Bjelland der dummer sig. Det er utroligt tyndt og aergeligt, men der er ikke brug for konspirationsteorier.

FCK har stadig stor aere af den kamp, og vel den bedste danske klubpraestation i mange aar.
Skrevet af stokholmeren
Et nederlag er heldigvis ikke værre end, at vi nu har mere tid til forberedelse og ro frem mod superligastart. Men en semifinale havde simpelhent været for vildt at opleve....Hvis man tænker på, hvor sort så ud frem mod næste sæson efter AGF-kampen hjemme, så har vi heldigvis formået at løfte hovedet og taget nogle vitale spillemæssige og mentale skridt på vejen mod en succesfuld sæson næste år. Men vi er langt fra i mål: Nu mangler vi de forventede justeringer i truppen, Boile klar igen, og så begynder jeg allerede at glæde mig til 13. September.
Skrevet af Kastrup191
@Jar

Forklar mig lige, hvordan situationen med Varela kan udløse et straffe?
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af JarJarBonkers
Han har bolden, han falder og der er en united spiller tæt på ham (der var kontakt). Jeg har set tyndere straffe blive dømt. Jeg siger ikke den skal dømmes - jeg synes personligt ikke at der var noget straffe i kampen - men nu er den slut og det er håbløst og ligegyldigt at diskutere.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Nandeyanen
Johnsson til Chelsea??

Har lavet samme antal redninger i en kamp mod Man Utd som Kepa har lavet siden opstarten af PL.

Ej helt seriøst, jeg tror faktisk godt vi kan få et vildt bud på ham fra en stor klub fordi det er ikke kun mod Man Utd han har stået godt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Han har bolden, han falder og der er en united spiller tæt på ham (der var kontakt).


Men det er jo ikke en beskrivelse af en forseelse. Paastanden var at den kan doemmes, men det skal forstaas den kan doemmes som fejldom?
Skrevet af JarJarBonkers
ja da. det er fodbold. dommere laver fejl.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af BlueAndWhite
United kigger selv efter en keeper..
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror Falken ryger.. den præstation udløser et bud så stort vi ikke kan sige nej ;(
Skrevet af Svoger
ja da. det er fodbold. dommere laver fejl.

Hvis begrebet at noget kunne dømmes, er reduceret til ´hvis dommeren laver en fejl´, så er det komplet devalueret. Hvis det er den måde man anvender det på, så er det bedre bare at undlade at bruge det.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Og jeg vil i øvrigt igen sige, at hvis Falk endelig er tiltænkt en plads på kanten, så er jeg ærgerlig over, hvis han sælges, medmindre det er for en håbløs stor sum.
Hvis han fortsat er tiltænkt de fleste kampe centralt i Ståles 4-4-2, så afsted med ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Jeg er også imponeret og stolt over Nelsson

Han kunne have taget til en midterklub i en større liga og indkassere en større løn end vi kunne tilbyde, her brugte han fornuften ligesom Robert Skov og ikke fulgte efter pengene som ASO.

Da de begge spillede i FCN og ASO havde en super sæson, så gjorde flere eksperter ASO landsholdsaktuel og hypede ham ret vildt op. Nu er situationen helt omvendt.

Nu tales der om landshold til Nelsson og skifte til Premier League osv.

Hvorimod der tales om hjemkomst til ASO efter kun at have fået minutter der svarer til 8 kampe plus den kæmpe kritik fra hans træner til medierne.

Det er ret vildt hvad to forskellige klubskifter har kunne gøre på udviklingen. Ved den ene spiller er det gået i stå og man har stået i skyggen af en konkurrent. Ved den anden har man spillet så mange minutter at man ligger i toppen på verdensplan og har præsteret stort mod Celtic, Istanbul og Manchester United.

Ifølge Gazetta Dello Sport får ASO en månedsløn på €67k (500k dkk) så en halv million.

Det er sgu en løn Nelsson kan mangedobble hvis han tager til en Premier League klub. Zanka tjente angiveligt 2m dkk on måneden hos Huddersfield.

Man skal bare være selvsikker og tålmodig som Robert Skov og Nelsson, så skal pengene og det store skifte nok komme.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Pikdommer. Gid hans ligtorn må smerte ham resten af livet. Kæmpespassernar.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Rasmus Falk var Jesper Grønkjær-mod-Barcelona god i går. Han var så vild at se på.

William Bøving lignede en Rasmus Falk-light. Hvis det er niveauet, så skal han have noget mere spilletid. Rigtig fint med 10 gode minutter i en øvropæisk kvartfinale mod Manchester United, når man lige er fyldt sytten.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Jeg tror Falken ryger.. den præstation udløser et bud så stort vi ikke kan sige nej ;(


Han er for gammel til at udløse et kæmpe bud, 30. mio ikke meget mere end det.
Måske 40 hvis der er nogen der er rigtigt vilde efter ham.
Men ikke noget vi ikke har råd til at sige nej til.

Jeg tror dog at vi kan risikere at være nødt til at sælge ham pga de gentleman aftaler Ståle har med nogen af spillerne, det ville undre mig om ikke Falk er blevet lovet at han bliver solgt hvis han får en god chance for et udlandseventyr.
Skrevet af Imperator
Under alle omstændigheder, hvis Ståle fortsætter med at bruge ham centralt i ligaen så fortsætter han vel med at være rimelig middelmådig, og så er det vel bare at få ham solgt og købe en type der passer bedre til at være CM i FCK.

Blev sgu lidt irriteret på Ståle når jeg så hvor godt falk gjorde det på HM, det er jo den slags vi har manglet hele året.

edit.
Iøvrigt enig i at Bøving så lovende ud. Og kudos til Ståle for at smide ham ind mod ManU, det var friskt gjort - selvom det imo var lidt sent at bruge den sidste udskiftning.
Skrevet af Nandeyanen
Sælger vi Falk for mindre end det vi købte Biel for, så er der sgu nået galt med den måde vi laver handler på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
Flot præstation igår. Kalle skulle stå god, og det gjorde han i den grad. Falk var helt igennem enestående. En skam det først nu er gået op for Ståle, at Falk fungerer bedst på kanten. Han finder rummene, og gør konsekvent alt det rigtige.

En helt igennem helstøbt indsats, og så vil jeg lige rose Jens Stage. Jeg har været efter ham, men hans værdi i den slags kampe, hvor der skal lukkes af på midten, blev tydeliggjort i går. Godt kaldt af Ståle, der gjorde min skepsis omkring valget til skamme.

Kampen i aftes afslører også, hvor vigtig tilgangen af Wilczek er. Daramy var desværre ikke god på bolden i går, og det mindede om Kaufmann mod Baskasehir. Begge spillere har masser af potentiale, men vi mangler en målræv som Wilczek, ellers kommer alt for meget til være op til Wind.

Det værste igår, udover resultatet, var Boilesens skade. Det er skidt, når man bliver skadet af at sparke til bolden. PB gjorde en fin figur i går, men det bliver vores achilleshæl i næste sæson, hvis der ikke findes en løsning.

Vi kan eventuelt aflaste presset på Wilczek ved at hente Durmisi...
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Sælger vi Falk for mindre end det vi købte Biel for, så er der sgu nået galt med den måde vi laver handler på.


Sådan kan man jo ikke helt stille det op, da vi købte Biel købte vi ikke kun hans værdi men også hans videresalgspotentiale.
Dem der køber Falk køber kun hans værdi.

Men det er en dårlig trade, det er jeg enig i - og Biel var et dårligt køb.
Skrevet af danped89
Falk har en frikøbs på 45 mio. men dem tager jeg også gerne imod. :)
annonce
0