Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadsLeb
Tror Ståle må sætte ham ned og tvinge ham til at se en masse video, ellers tror jeg desværre aldrig hans karriere tager fart.


Hold nu op, han er 18 år.. Der er massere af tid at ligge oven på hans spil, og massere af år at hans karriere kan tage fart på endnu.

Igen: Han er 18 år, og pga. sit tidl. statsborgerskab har han aldrig haft muligheden for at hente international erfaring i form af U-landskampe osv. Det er urealistisk høje forventninger at stille til Daramy. Der er en grund til at han stadig spiller i FCK, og ikke i Real Madrid.

Daramy skal have tid til at udvikle sig, ligesom de fleste andre skal i den alder. Vi kan ikke forvente, at Daramy skal være spilleren som er kampafgørende for os, det er andre og mere rutinerede spilleres ansvar.
-
Skrevet af nurgle
Kalle er godt nok en ren Askepot historie.
Vi henter ham ind som gardering for grytebus og se hvor han er nu.
Håber vi kan fortsætte med at finde de gode målmænd.
Skrevet af Emkay
hvis vi sælger Kalle, stemmer jeg for at vi henter Jacob Rinne i AaB
Skrevet af lik02y
MadsLeb
Du har hel ret i at jeg måske har for høje forventninger.

Men føler stadig, at der er grund til bekymring. Jeg forventer jo ikke han er på international top-niveau. Men synes stadig, vi kan forvente mere fra ham.
Især taget i betragtning af at han har spillet rimelig meget. Men føler ærlig talt ikke at han har rykket sig specielt i lang tid nu.

Det er stadig farten, han lever på. Han spiller stadig som en street-spiller.

Det er også bekymrende, at han ikke har tilegnet sig noget mere fodbold-IQ.
Skrevet af PædagogenMikkel
Rolig nu, drenge. Jeg ser stadig tegninger til noget, der kan blive rigtig godt på FCK-niveau. Hvis han allerede nu brændte det hele af, ville han ikke være hos os mere. Vi får ham heller ikke at se på sit absolutte topniveau hos os. Der er han allerede videre på en større europæisk adresse.

Han skal bare have tillid og tid til at vokse sig ind i rollen som angriber sammen med Wind. Det kan blive rigtig godt.
Skrevet af MadsLeb
Det er også bekymrende, at han ikke har tilegnet sig noget mere fodbold-IQ.

Dette tror jeg dels er pga. det jeg skrev før med hans statsborgerskab. Alle hans jævnaldrende har trods alt fået lov til at spille både U14, U15, U16, U17 og U19 landsholdsfodbold, og har draget erfaringer den vej igennem.

Daramy har ikke kunne deltage i noget af ovenstående, og har nærmest udelukkende den erfaring han har tilegnet sig det sidste 1,5-2 år i FCK. Man skal ikke undervurdere betydningen af at spille på U-landshold, da kampene her ofte foregår på et højere niveau end f.eks. den danske U17 liga.

Især taget i betragtning af at han har spillet rimelig meget. Men føler ærlig talt ikke at han har rykket sig specielt i lang tid nu.

Men måske det også er problemet - netop at han har skulle spille så meget. Ståle har tidl. udtalt, at han har skulle spillere meget mere i denne sæson end det var planen, og dette kan vi tilskrive vores mange skader, da vi ikke rigtigt har haft andre alternativer.

Dermed ikke sagt at jeg synes at Daramy er en fantastisk spiller osv., for jeg kan da 100% se hvad du/i mener med at han mangler noget "fodbold-iq", det er jo tydeligt for enhver, ellers havde han heller ikke været i FCK. Men det er jo typisk noget som kommer med alderen og erfaringen. Her og nu har han nogle mangler, ja, men igen - han er 18 år, og han har riiiiiiigtig lang til at udvikle og forbedre sig i. :-)

Problemet som jeg ser det er, at vi har været nødsaget til at bruge ham så meget som vi har, inden han måske var helt klar til det.
-
Skrevet af peanuts
Man så hvad de 2 kampe mod Atalanta betød for prisen på Vavro og Joronen, så skal de sælges så må man håbe der kommer en PrL oprykker, og smider nogle seriøse silly money bud kun fordi de har så utroligt mange penge.

Daramy er jeg også klar på at skyde af hvis der kommer nogle seriøse bud på 40- 50 millioner.

Men hvor er Falk dog bare god som kant
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af DameNdoye
Håber ikke Wind eller Falk bliver solgt. ASO gad jeg dog godt se i FCK, men helst ikke hvis vi mister Wind samtidig
Superliga og FCK fan
Skrevet af dickos
Wind skal ingen steder nu! Med indre det hedder 100mio + ASO!
Skrevet af peanuts
Wind bliver så vigtig en brik i jagten på mesterskabet næste sæson, at alt under 100. millioner skal afvises, tænker ikke at han pt. er det værd, men hans værdi for FCK det næste år kan meget vel blive det værd, i forhold til mesterskab og den for et dansk hold meget nemme rute til ChL og som minimum et EL gruppespil
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Esrever
Tanken Wind for ASO og Santander har dog strejfet mig. Spørgsmålet er om Bologna er enig i at Wind er to spillere værd.
Skrevet af Slettet(371505202608)
Tror ikke man sælger Wind før evt. til næste sommer. Ser dog gerne Skov Olsen hos os
Skrevet af peanuts
det kommer vel an på hvor meget de gerne vil have Wind, og om ASO og Santander er parat til en tur til FCK, der skal jo 2 til en tango, men noget andet er så om Bologna er det rigtige sted for Wind.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Nu Wilczek er kommet til, synes jeg ikke Santander virker oplagt. Wind virker som et langt mere oplagt match til polakken - og i øvrigt et betydeligt større aktiv for FCK i bestræbelserne på at vinde kommende sæsons mesterskab.
Skrevet af repos , moderator
Wind til Bologna er forhåbentligt en joke. Rygtet har været oppe at vende, men når man ser på, hvordan Santander og ASO har klaret det i Bologna, så virker det ikke som et oplagt match.
Wind vil have godt af en hel sæson som skadesfri, hvor han kontinuerligt kan vise sig frem i Superligaen. Han skal nok haven på en større hylde, men Bologna bør være et skræmmeeksempel på, hvor man ikke skal tage hen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JarJarBonkers
Italien ville være godt for Wind. Han burde tage til Roma i stedet for.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Schelden
Jeg er slet ikke nervøs for, at Jonas Wind skulle smutte allerede nu.

Rasmus Falk og Kalle Johnsson ser jeg som mere oplagte.

Victor Nelsson tror jeg også er relativ nem at overtale til endnu en sæson.
København.
Skrevet af Saint
Skal Falk være god for os, så skal vi over og spille 4-2-3-1 i SL, men selv der er det tvivlsomt om han får nok plads til at byde ind med nok, jo mindre han har spiller som Wind og Mudra på banen, der kan holde tempoet højt igennem kampen.

Problemet i SL er at de fleste hold spiller os, som vi spillede United i aftes, med højt pres i zoner og med sikring på Falk og Biel. Specielt Falk får sjældent en meter i superligaen, når han er låst centralt.
(...)
Skrevet af peanuts
Santander er vel kun oplagt hvis Wind forsvinder, han har nogle af de samme evner med ryggen mod mål til at tage bolden ned og lægge den af, og så komme lidt senere ind i feltet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Saint
De sidste to kampe kunne dog godt visse sig at være guld værd i næste sæson, bogstaveligtalt. Spillerne beviste overfor sig selv, at de er i stand til at spille i et internationalt tempo og kan de tage det tempo og aggressivitet med, så kan det blive giftigt i superligaen.
Det kræver dog at Ståle tør slippe tøjlerne lidt og give lidt frihed i organisationen.

Derudover kan den her kamp ikke går det svære at hente de forstærkninger vi kigger på, der må være nogen spiller der lige fik et living proof for at vi kan give dem scenen der sender dem videre til den næste hylde.

Status på Boilesen er en forstrækning eller lille fibersprængning, hvilket må sige at være positivt nyt i og med at det indikere en typisk følgeskade der kommer når kroppen kompenser for en gammelskade og ikke er helt klar. Han skulle gerne være klar omkring runde 2.
(...)
annonce
0