Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Northishere
@Ajafck

Hvorfor tager Urban Crew patent på FCK-fans holdninger? De er en stor gruppe, bevares - Men de underskriver det som Urban Crew og ikke som FCK-Fanklub eller noget lignende. Du kan da bare sige at du ikke deler holdningen, hvis du konfronteres med den?
Skrevet af Slettet(221359222003)
DK.i.Europa: hahah nu gad jeg godt vide hvor du ved noget som helst om AS....
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Les Deux
Helt enig!

Det er mega fedt at nogle engagerer sig så meget i FCK, men sådanne udmeldinger og tiltider hovedløs adfærd, er ærgerligt. Lad os nu bakke bedst muligt op om at vinde det mesterskab og komme i CL
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af WilliamB
Det er da ikke nogen specielt voldsom besked, der står bare at UC ikke vil hverken synge eller støtte op omkring Wilczek, det er ikke anderledes end Stephan Andersen.
Desuden skriver de meget klart at det bare er deres holdning og at alle andre er frie til at have deres egen.
Vi taler om en spiller der render rundt i en FCK trøje og siger at han altid vil have Brøndby i hjertet, det er da at skide på FCK.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Skrevet af PædagogenMikkel
Jeg bliver faktisk lidt rasende, når jeg læser sådan et opslag. Det er komplet idioti.
Skrevet af Nandeyanen
De er nogle fucking idioter!!

Klubben skuffer ved deres komplette mangel på forståelse for de fans de lever af, og den manglende respekt for de følelser, de er afhængige af som klub


De skriver som om de repræsenterer alle fans i FCK. Hold kæft nogle klaphatte!!

Tror sgu jeg køber en Kamil Wilczek trøje og tager hen på S12 og flasher den for at vise støtte.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Saviola7
WilliamB

Brøndby er den klub i hans karriere, hvor at han har haft mest succes og har modtaget mest kærlighed.
Det kan sgu ikke bringe mit pis i kog, at han stadig føler en tilknytning til dem.

Om muligt synes jeg sgu at det er lidt sejt, at han tør at sige det højt, selvom at han står i en FCK-trøje.
Manden virker gennemført professionel i sine udtalelser og står glædeligt på mål for dem.

Så længe han gør hvad han er ansat til, og kan være med til at give os det kommende mesterskab som vi VIRKELIG har brug for, så kan hans fortid ikke rage mig mindre.

Jeg kommer til at give Kamil den samme form for opbakning som alle vores andre spillere.
Det nytter sgu ikke noget at der skal være ugler i mosen, forud for en sæson der bliver så ekstremt vigtigt med direkte CL plads.

Forza FC, uanset hvem vi har i spillertruppen!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af ajafck
Igen, jeg har stor respekt for Urban Crew og deres arbejde for klubben og du har ret @Northishere i at de underskriver sig Urban Crew.

Jeg synes bare tit når jeg har talt med nogle af dem der er højt oppe, og man har nogle andre syn på nogle ting end de har, at disse personer har en attitude om at de er de ægte fans med de rigtige holdninger. Det er dog meget muligt, at det er nogle af ´cokehovederne´ som jeg har stødt ind i.

On topic: Jeg synes det er ærgerligt, at den største fan fraktion ikke giver wilczek en chance. Han har en ærgerlig forhistorie, men han er blevet købt af klubben og valgt den hvide trøje, så skal manden også have en chance.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af stokholmeren
Heldigvis dejligt at se stort set entydigt modsvar i 600 kommentarer på FB. Det er sgu ikke den skarpeste udmelding. Håber Kamil får en fabelagtig modtagelse første kamp i Parken. Og lad os så få mål på stribe!
Skrevet af Ælkjaer
Det er da fuldt ud forståeligt at mandens tid i bif, betyder noget særligt for ham. Han havde nogle rigtig gode år hvor han vel nok var en af de første på holdkortet. Han blev topscorer og anfører. Man skulle da være et følelseskoldt røvhul, hvis man påstod andet. Hvis han er i stand til at give sig 100%, og udfylde sin rolle i modsætning til så mange andre vi har signet til pladsen, de sidste par år er det da perfekt. Især hvis han ligefrem er billigere end Damen.

Velkommen til hovedstaden Kamil!!!
Skrevet af Slettet(221359222003)
Det sjove vil jo net op være vis han blev modtaget Ekstremt vildt for at have "forrådt" sine egen....
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Imperator
Jeg får også helt lyst til at købe en Wilczek trøje.
Urban crew formår at gøre dem selv til stereotypen for alt jeg ikke vil associeres med som fodboldfan.
Patetiske voksen-babyer der interesser sig mere for at være sammen om at være imod noget, end de interesserer sig for fodbold.
Skrevet af stokholmeren
Imperator: sad netop og tænkte over det fuldstændigt samme. Jeg har massiv respekt for den kulisse de formår at skabe både hjemme og ude og den støtte de viser spillerne, men fælles for nogle af de mest inkarnerede sektion 12´ere (og det er selvfølgeligt langt fra alle) er vel, at de at de i højere grad er "gå på stadion"-fans end fodboldfans. Og det er jo helt fair. Men jeg elsker fodbold, og hvis Wilzcek kan hjælpe FCK med at vinde fodboldkampe, så er jeg også Wilzcek fan.
Skrevet af PædagogenMikkel
Jeg gad gerne vide, hvad de tænker om Peter Møller.
Skrevet af Northishere
@Nandeyanen det var da en sjov måde, at håndtere uenighed på - Ligefrem at opsøge konfrontationer. Men skulle det blive til nogle, står jeg da uendelig meget på din side. Man skal have lov til ytre sine holdninger på stadion, også selvom den går mod nogle af de mest højtråbende. Tvivler dog på der sker noget. Folk kigger som regel på banen og ikke på de andre tilskuere.

PS: Ved ikke om det er før de flestes der er herinde´s tid. Men kan I huske modtagelsen Peter Møller fik? Den var sgu ikke synderlig anderledes, udover Facebook eksisterer den dag i dag. Og det var i hvert fald lang tid før at nogle af dem der er i Urban Crew i dag havde nogen form for anciennitet.


Hvis der er nogle der vil uddybe følgende, for jeg er lidt i tvivl om hvor det er forskellen ligger og vil nødigt lægge ord i munden inden: Er grunden til at I er imod Urban Crews udmelding at:

1. I mener ikke man kan dømme en spiller på hvad han tidligere har gjort eller sagt.

2. I mener ikke at uanset hvad spilleren har gjort eller sagt tidligere, skal det ikke betyde noget, så længe han gør det godt for FCK?

I forhold til punkt 2 er der selvfølgelig en realistisk grænse. Jeg tænker nok I ville have noget imod en spiller med hagekors tatoveret i panden. Men hvad med Mike Jensen for eksempel?
Skrevet af elendil
Han er for dårlig.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
1. I mener ikke man kan dømme en spiller på hvad han tidligere har gjort eller sagt.

Hvad er det Wilzchek har sagt og gjort som er så slemt? Har han benægtet holocaust eller slået på gamle damer?

Jeg har iøvrigt ikke noget imod Mike Jensen. Han er en dejlig fodboldspiller, men måske en tand for optaget af fan-pandering til min smag.
Havde han været fra FCK ville du have elsket ham.
Skrevet af ajafck
@Northishere Jeg synes at du tager den lidt ud på et sidespor da du nævner hagekors, for selvfølgeligt er det ikke acceptablet.

Mike Jensen havde jeg intet i mod at se i klubben, så længe at han leverede på banen. Jeg synes endda det ville være en fed signing, da det ville gøre så nas på Vestegnen. Generelt, hvis FCK vil købe en spiller og spilleren vil til FCK, så skal man støtte op og vurderer ham ud fra hans præstationer. Det er min mening, men jeg har helt respekt for hvis andre er uenige.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af Les Deux
@imperator

Meget fin beskrivelse og helt enig!
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Saviola7
@NorthisHere

Jeg synes slet ikke at du kan sammenligne Kamil og Mike.

Mike Jensen er Brøndby´er i hjertet fra barns ben og har fået det meste af sin fodboldopdragelse, hvis ikke den hele, i Brøndby IF.
Derudover har han ytret sig direkte imod FCK op til flere gange og har været med til at opbygge den moderne rivalisering vi har til hinanden.

Men skulle han (gud forbyde det) snige sig ned i en FCK trøje, jamen så er han vores spiller.
Og hvis der er noget jeg altid kan love min dejlige Københavnske klub, så er det at jeg til hver en tid vil bakke op om ALLE spillere i klubben, så længe at de yder den indsats der forventes af dem og arbejder for den hvide trøje.

Men ja.. Mike ville nok være den sidste jeg ville håbe vi signede med, men derfor ville jeg ikke ligge ham til had, skulle han befinde sig hos os - hvilket heldigvis ikke er realistisk :-)
Bologna FCK Liverpool 1860 München
annonce
0