Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PædagogenMikkel
Det må vel betyde, at vi har en CB i kikkerten, som også er realistisk at hente snarligt. Jeg hverken tror eller håber, at Ståle tænker, at det er nok med Nelsson, Bjelland og Ragnar med Boilesen som ekstra gardering.
Skrevet af stokholmeren
Tror i den grad, at Sotte selv ønskede et skifte. Og med den nuværende sammensætning af vores bagkæde, så gav det god mening, at give ham fripas for en fair købesum. Frigiver lønkroner og giver os mulighed for ar få nyt blod ind, som kan presse Bjelland og Ragnar eller frigive lønkroner til et Zanka-skifte, hvis ikke den er helt død. Så i øvrigt lige en artikel fra sidste sommer med identiske udtalelser om at økonomien stod i vejen, fra Ståle om Oviedo, som jo som bekendt endte med at komme alligevel.

Så er det bare at begynde ventetiden. For der MÅ komme en ny CB nu!
Skrevet af Slettet(371505202608)
Præcis Stokholm. Det er ikke første gange Ståle spinder omkring sådanne ting. Lad os nu se
Skrevet af Esrever
Ja, kan vi få en ny spiller ind på Sottes niveau brokker jeg mig ikke. Han må dog gerne være bedre med bolden og billigere. Som nævnt tidligere vil jeg bare have en Bjelland vikar. Kunne han også på sigt blive arvtager ville det være perfekt.
Skrevet af PædagogenMikkel
Jeg tror nu stadig, at Zanka trækker i den hvide trøje snart. De offentliggør den halvt, når Nelsson nupper Sottes trøjenummer.
Skrevet af Matias
"Hvis Sotte ikke er god nok til en klub som FCK kan jeg nævne mindst 5 andre i truppen der heller ikke er gode nok"

- Ja det er lige før. Det betyder dog ikke, han bør beholdes.

"Han havde en virkelig fin periode var det sidste efterår, hvorefter Ståle valgte at bænke ham midt i hans absolut bedste periode"

- Når Ståles koncept ikke fungerer, og strukturen vakler, er en high-energy og duelspiller som PapaG god. Desværre for ham, har han ikke niveauet til FCK, når Ståle har nogenlunde styr på tropperne - og det er jo dér, vi alle gerne ser FCK være, og det projekt, manageren stille og roligt synes at få styr på, efter en sæson i voldsom bølgegang.

"Han er da i det mindste en fuldgod reservespiller også til et FCK hold"

- Men han er købt som starter, som afløser for Erik Johansson, og han får formentlig en ganske pæn løn, som kunne være brugt bedre på en spiller, som er mere anvendelig i konceptet.

"Jeg tror faktisk det her handler lige så meget om, at han selv vil væk for at spille kontinuerligt"

- Muligvis, og i så fald vinder alle parter på det.
Skrevet af Sir , moderator
Saviola7 - læs regelsættet. Det er forbudt at have mere end en bruger og tålmodigheden med hans 3 profiler har været ret stor. Det handler ikke om hvad han siger med sin nye profil. Hvis vi pludselig skulle tillade folk at oprette nye profiler under karantæner, hvad skulle formålet så være med disse?

Jeg ved ikke hvad det er du ellers hentyder til, men der findes en anmelde-funktion du kan bruge hvis du ser noget der overtræder regelsættet.
Dette er en signatur.
Skrevet af hjst
- og jenner4 har den frækhed at blive ved med at dukke op trods sit forsmædelige væddemålstab. Vis dig dog nu som en mand.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af danped89
Peanuts - i know. Men vi burde sgu sælge helt..
Skrevet af Troldmesteren
Har svært ved at gennemskue superliga tv-rettigheder næste sæson. Er jeg virkelig TVUNGET til at have DPlay hvis jeg vil se alle FCK-kampe? Der står på Viaplays hjemmeside at de har rettigheder til SL, men synes ikke altid det er muligt at se lige den kamp man har lyst til? Mange FCK kampe blev vist på Canal9 - er det Viaplays?
I work for Dick Jones! DICK JONES!!
Skrevet af Theanimal
Jeg er ikke super skarp til rettighederne men mig bekendt - Skal de vælge de kampe de vil vise.

Viasat har retten til deres 1., 3., 4., og 6. valg. Viasat har Tv 3, TV3 Sport, TV3 Max og tror også lige de er begyndt at bruge en Viasat Sport

Discovery retten til deres 2. Og 5. Valg - Discovery er Canal9, Canal 6 og Eurosport kanalerne.

Jeg synes/tror FCK tit er 2. Valg - Da specielt Brøndby historisk har været den klub som trak flest seere
Skrevet af pyto
Hvis du "nøjes" med at have dplay, kan du vel se 80% af kampene, da viasat historisk set vælger brøndby først. - Du går dog formentlig glip af FCK - Midtjylland og FCK - Brøndby, da de højst sandsynligt bliver vist på 3+.
Kvist raus.
Skrevet af Esrever
Jeg kører Viaplay (329 kr.) + Eurosport (129 kr.). Du kan sparer 20 kroner hvis du vil undvære film på Viaplay.
Dyr pakke for en som mig der ikke længere ser meget andet sport end FCK-kampe, men i det mindste kan jeg dele noget af regningen med min bror. Sætter bare en fast overførsel op hver måned.
Skrevet af Costacurta83
Kører yousee med 10 valgte kanaler. Så kan jeg fck på 3+ og de andre 3-sport kanaler samt CL. Derudover serie a på tv2 sport xtra. Så er jeg uden kanal 6 og 9 som jeg udelukkende ville se pga fck. Det er så en god lejlighed til at tage i Parken og se bold i stedet :)
Skrevet af Matias
Jeg har også abonnement til begge udbydere. Det er virkelig noget lort, men som tingene er nu, er alternativet at misse en masse FCK-kampe, og det vil jeg ikke. Som andre, bruger jeg dem kun til at se FCK.
Skrevet af Imperator
Kiggede på at købe Dplay, men det pissede mig af hvor meget skrald man køber med.
Det er det ene klamme reality-show efter det andet.
Nægter at være sponsor for Bendtner, Remee og co.

Nu ser jeg primært piratstreams på Hesgoal eller tager på stadion.

Superligaen burde lade vær´ med at sælge deres rettigheder, og lave deres egen streamingtjeneste.
Situationen som den er nu er fuldstændig absurd.
Skrevet af stokholmeren
Alternativet til streaming-services er jo den gamle vej gennem en af de kabeludbydere, som både har NENT og Discovery i folden - eksempelvis Waoo. Hvis det UDELUKKENDE er til at se FCK, så sælger boxer også enkeltkanaler, hvor man kan vælge 3+ og canal 9 og 6´eren.

Kender man nogen, som f.eks. Har yousee eller Waoo, så kunne man jo prøve at bestikke dem med en god flaske vin, ift at låne deres web-tv login under FC-kampene og så investere i et Chromecast.
Skrevet af MadsLeb
^det samme kan siges om Stofa.

Jeg bruger deres web-tv løsning sammen med Chromecast, og det virker upåklageligt.

Eneste minus er, at kampene er ca 1 min efter livescore, så man skal huske at slå notifikationer fra, i diverse livescore apps.
-
Skrevet af Troldmesteren
Jeg hader TV og især reality tv og reklamer, som jeg ser som værende ens.

Fodbold og KUN fodbold. I særdeleshed FCK.... Det er temmelig latterligt hvordan det er skruet sammen, især at man nærmest er tvunget til at have to abonnementer bare for at se FCKs kampe i SL. Men med Boxer kan man vælge 9eren + 3+ ? Det burde være nok til alle fck-kampe eller hvad?

edit, hvad er ideen med Chromecast? Er det fordi I vil have det på TVet?
Jeg bruger bare et hdmi-kabel så resultatet er vel det samme
I work for Dick Jones! DICK JONES!!
Skrevet af pyto
Jeg har også begge to. Det var blot for at fortælle hvor man får mest for pengene i forhold til FCK´s kampe. Man skal naturligvis også bruge viaplay til CL, hvorfor den kan være svær at undvære uagtet tilhørsforhold.
Men ja. Jeg er enig med jer andre om at det er skruet helt vanvittigt sammen.
Kvist raus.
annonce
0