Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
Tag dig dog sammen. Kunne vi hæve niveauet par et par klassetrin over 0 klasse?

I stedet for at te dig som et børnehavebar, hvad med at du kommenterede det indlæg jeg skrev til dig, i stedet for at hænge dig i en tastefejl?

Adskillige brugere har fået forumban for mindre.


Åhr, hold nu op og hav lidt selvironi,

Forstår du nu, hvad jeg mener med forurettet? Basisk, Graversen osv er jo meningsforstyrrende.

Jeg måtte Google dem begge.

Desuden er børnehavebar altså forkasteligt ift de unges alkoholindtag nutildags.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af MadsLeb
@Pyto


Det er det samme med dig hver gang. Kan du fremadrettet ikke bare ignorere mine indlæg, du skyder alligevel ikke med andet end løs krudt. Ikke én eneste gang udfordre du mine argumenter, men går - som Impernator og Jussi - over til at kaste med mudder og mundlort.

Det er jo ikke nogen hemmelighed at du forsvarer klubben til verdens ende

Jeg forsvarer ikke klubben til verdens ende. Men som du kan se, så er det faktisk andre i denne tråd som giver mig ret i, at man ikke kan vurdere om en spiller er et flop eller ej, efter 1 sæson. Men som Stokholm skriver, så er N´Doye og Vavro evige flop i jeres bøger.

Er det ikke lige præcis det jeg skriver? Undskyld mig.

NEJ - for 17. gang, så skrev jeg, at i allerede efter 1 måned døbte Pep Biel som et flop. At der er gået et år nu er ovenstående pointe irrelevant, Pep Biel blev af dig og mange andre herinde, døbt et flop allerede efter Røde Stjerne kampen, ganske få uger efter han var blevet købt.

Men burde han ikke være tættere på færdigudviklet? Folk taler om ham som om han er et ungt talent.

Det kan man da sige at han burde, jo. Foruden at han ikke kunne engelsk, og skal/skulle vænne sig fra at spile i Segunda, som er meget teknisk, til at spille i Superligaen som er meget lidt teknisk og meget fysisk, så er der da sikkert nogle ting man har kunne gøre bedre i klubben, for at integrere ham.

Til sammenligning var Delaney også 24 da han blev solgt.

Til forskel for Pep Biel, så fik Delaney 7 år på FCKs førstehold før han blev solgt. 5 af disse gik med at spille venstrekant, back og hvor der ellers blev "ledig spilletid"..

Du kan jo ikke sammenligne Delaney, som fik 7 år, med Pep Biel, som fik til efter Røde Stjerne-kampene med at blive stemplet fiasko..
-
Skrevet af MadsLeb
Edit: I øvrigt er Biel købt (For en rekordsum) som en erstatning for Robert Skov som scorede i omegnen af 30 mål sidste sæson. Man havde vel forventet at han præsterede fra start. Uagtet hvad Ståle har sagt til pressen for dulme knægtens nerver.


Edit: Pep Biel blev købt for under 1/2 af hvad vi fik for Robert Skov, så hvis vi følger din logik, så kan forvetningen også kun være, at Pep Biel er 1/2 så god.
-
Skrevet af Schelden
"Men som Stokholm skriver, så er N´Doye og Vavro evige flop i jeres bøger."

Jeg orker dårligt at starte den diskussion op igen, selvom jeg ikke selv har været en større del af den før, så har vi været igennem det mange gange. Og jeg tror egentlig bare, at vi skal blive enige om at være uenige.

I forhold til ovenstående, så beskriver det dog meget godt vores uenighed. Begge de cases du hiver frem der, er så langt fra Pep Biel som overhoved muligt. Dame N´Doye var ikke dårlig i sin første tid, selvom det ikke var mål på samlebånd. Han viste tydeligt, hvad han kunne bidrage med som profil. Lidt alla Federico Santander også gjorde, hvorfor vi fleste grinte, da TV3 satte målur på ham. Det var i starten fint nok, at han var så afgørende en faktor spillemæssigt. At målene kom senere var ganske enkelt forventet.

Denis Vavro var købt ind som ung tredjemand. At han endte med at blive kastet for løverne var ikke planlagt, og han faldt også delvist igennem. Ikke desto mindre fik man hurtigt bygget ham op til at kunne være en brugbar centerback, som, udover at være en atypisk centerback i FCK, havde en absurd hurtighed til at dæmme op for hans trang til at være for meget duelspiller og for lidt zoneforsvarer.

Nøgleordene ved begge; forventning kontra output. Pep Biel har i flere kampe, også sidst på sæsonen, været yderste mandag i kamptruppen. Han blev købt ind som 23-årig kantspiller til at erstatte Robert Skov. Umulige odds allerede der. Ikke desto mindre kræver jeg personligt mere af ham, end at han, selv sidst på sæsonen, sidder tæt på yderst på bænken. Jeg havde ganske enkelt forventet langt mere, når man kigger på, hvad han blev købt for, og hvem han skulle erstatte. Derfor har han i den grad floppet i min bog. Hvorvidt han kan ende med at blive til noget i FCK, udelukker jeg dog ikke.
København.
Skrevet af pyto
Ikke én eneste gang udfordre du mine argumenter


Kom lige ned fra hesten.

så kan forvetningen også kun være, at Pep Biel er 1/2 så god.

Hvis han bare var 1/2 så god.Kvist raus.
Skrevet af Imperator
. Men imperator argumenterede for, at Biel vil være et fejlkøb, ligegyldig hvordan næste sæson forløber. Her er jeg uenig. Han og Ståle har én sæson til at redde den, jeg krydser fingre! Gerne med en ny HM til at presse ham lidt. Mit post er ikke så meget for/imod Biel, som det er imod præmissen om, at man kun har
én sæson til at afgøre om man er en fiasko eller ej.


Om en spiller er et fejlkøb afhænger ikke kun af økonomiske betragtninger, det er også et spørgsmålet om hensigten med købet samt behovet det skal dække.
Biel var jo åbenlyst tiltænkt, og betalt som, en Skov erstatning og i den kontekst er han tydeligvis et fejlkøb.
Hvis det var planen at han skulle være en udviklingsspiller, som intet kan den første sæson, hvad var så planen for HM Sidste sæson? Hvem skulle have dækket den, når nu det er helt planmæssigt at Biel ikke kunne.
Skrevet af MadsLeb
Jeg og nogle andre brugere her dømte ham ude med det samme.

Og du kan slet ikke se problemet i, at et klubs fans dømmer en mand ude, allerede inden han har fået lov til at spille eller hvad? Det er da dybt pinligt, og gavner hverken spilleren eller klubben, tværtimod besværliggør det hele processen.


Hvordan kan man have lavet grundigt scouting arbejde på en spiller der kun har haft et halvt år med kontinuerligt professionel fodbold?

Nu scouter man jo heller ikke kun ud fra kampe, men også træninger mv. Hvor grundigt scouting arbejde der er lavet ved jeg af gode grunde ikke, men det gør du heller ikke. Du ved absolut intet om det, men alligevel kan der sidde x brugere i tråden, og sige at vores scoutingafdeling ikke virker. Til trods for at i bund og grund ikke aner hvad de laver.


Bedste eksempel: Johan Lange til Aston Villa.. Folk herinde jublede, til trods for at de ikke aner en kæft om hvad manden har lavet i de år han har været hos os? Ingen af dem som kritiserede ham kendte hans arbejdsopgaver, men afskrev ham som "Ståles nikkedukke" - det er jo pinligt. Hvad blev der af "succes is teporary, loyalty is forever"?

På baggrund af 1 dårlig sæson, er korthuset ved at vælte - hvor mange af jer ville være tilbage, hvis vi havde en nedtur af Brøndbyske dimensioner?
-
Skrevet af Schelden
"Denne tråd er gået over til "succes and loyalty is temporary"."

Der tror jeg, du misforstår os.

Det er kun, fordi vi vil klubbens det absolut bedste, at vi til tider er en smule kritiske.
København.
Skrevet af stokholmeren
Jeg tror i virkeligheden vi er fuldstændig enig i Biels sæson - langt under niveau og forventning. Det afhænger måske mere af temperament. Jeg tror altid jeg er typen, der vil lade tvivlen komme en spiller til gode. Giv det 6 måneder, så kan det sagtens være, at jeg også stempler Biel som fejlkøb. Men uagtet om han er indkøbt til en fast startplads, Robert skovs afløser eller andet, så vil jeg altid give en ung udenlandsk, ikke-engelsktalende spiller mere end én sæson på et elendigt og skadesplaget FCK-hold til at bevise sit overordnede værd.

Og fair nok, hvis i ikke mener sammenligningerne holder - selvfølgeligt er det andre omstændigheder, det er jo forskellige spillere vi snakker om. Min mening om Biel er den samme. Han har været for dårlig, men han er langt fra den eneste, som har været sløv i betrækket, for så at komme godt efter det. Jeg giver ham the Benefit of the doubt lidt endnu. Så er det op til Biel, hvordan han forvalter det.
Skrevet af Imperator
Sidst der var en det "kaldte min agenda ud", var da jeg sagde at vi nok økonomisk skulle overleve corona. Så jeg er spændt på at høre hvad du har fundet på denne gang.


Sjovt hvordan du altid har behov for at lyve og fordreje.
Sidst du blev kaldt ud var det, meget apropos, fordi jeg var træt af din uærlige og ensporede argumentationsmetode, samt rollen som finans/aktie-ekspert som du havde taget på dig selv - hvilket du åbenlyst er totalt uegnet til i betragtning af hvor ekstremt biased du er.

som Impernator og Jussi - over til at kaste med mudder og mundlort.


Dit niveau er, igen, meget lavt.
Smut ud i artikel-forum hvor du hører til.
Skrevet af MadsLeb
Det er kun, fordi vi vil klubbens det absolut bedste, at vi til tider er en smule kritiske.Når man som f.eks. Nandyen og andre i denne tråd, allerede havde dømt en spiller ude inden han havde været i klubben i en måned... Er man så loyal over for klubben? Gør man klubben en tjeneste, ved konstant at svine en ny mand til på internettet? Eller gør man det hele sværere for FCK i form at negativ omtale, en ny spiller som mister selvtilliden og benzin til mediernes bål?

Sandheden er, at i gør klubben en bjørnetjeneste.


Og så tillader jeg mig - endnu engang - at understrege, at jeg heller ikke synes Pep Biel har været god i denne sæson. Det har jeg aldrig påstået. Jeg siger bare, at det er for tidligt at kalde ham et fejlkøb, når han har 4 år tilbage af sin kontrakt. Thats it. Så kan det godt være at han har haft en ringe sæson, men det gør ham jo ikke til et fejlkøb, hvis han efterfølgende har 4 gode.
-
Skrevet af Imperator
jeg tror altid jeg er typen, der vil lade tvivlen komme en spiller til gode.


Jeg vil lige slå fast at for mig, når jeg kalder en spiller et fejlkøb, så er det en kritik af Ståle/klubben ikke af spilleren.
Er sikker på Biel gør det så godt som han evner og har haft forudsætningerne til.
Skrevet af MadsLeb
@Impernator


Dit niveau er, igen, meget lavt.
Smut ud i artikel-forum hvor du hører til.


Kommenter gerne nedenstående. Du "overså" den vidst da jeg slog den op:

I relation til ovenstående, tillader jeg lige et throwback til, da Impernator "afslørede min agenda", da jeg påstod at corona ikke ville ramme os så hårdt som medierne påstår.


MadsLeb, 14 maj:

"Parken bliver ramt af coronakrisen, ja, men ikke i den grad som medierne prøver at få det til at fremstå - overhovedet."


Impernator, 14 maj:

"Så er MadsLeb igang med at shille for aktien igen.. Du er så fucking gennemskuelig og desperat at se på.. Er det den eneste grund til at du skriver herinde?"

MadsLeb, 14 maj:

"Hvad mener du helt præcist min agenda er? Alt det jeg skriver står i det regnskab som er udkommet i dag."

Impernator, 14 maj:

"Ja, bare spil dum og prøv at få det til at handle om et regnskab, som du sikkert har læst som fanden læser biblen."Måske det i sidste ende var/er Impernator som læser mine indlæg som fanden læser biblen? Måske man i fremtiden skulle være lidt mere åben overfor andres argumenter, fremfor at angribe dem som er af en anden holdning end en selv.
-
Skrevet af MadsLeb
^Gerne i relief til, at vores bestyrelsesformand har udtalt, at der ikke bliver rykket et komma i vores budget i denne sæson.

Og så vurder igen, hvem der har et lavt niveau og lyver.amt rollen som finans/aktie-ekspert som du havde taget på dig selv - hvilket du åbenlyst er totalt uegnet til i betragtning af hvor ekstremt biased du er.

Som jeg skrev (også) skrev den gang, så havde jeg læst regnskabet. Jeg påtog mig ikke nogen rolle, jeg havde, helt simpelt, læst regnskabet, og prøvede at skyde en EkstraBladet artikel ned, som nærmest påstod vi var ved at gå konkurs...

At du vælger ikke at tro på hvad jeg skriver, er da 100% din egen skyld, og ikke noget der skal ligge mig til last. "Du læser mine indlæg som fanden læser biblen", som du beskyldte mig for.
-
Skrevet af stokholmeren
Jeg vil lige slå fast at for mig, når jeg kalder en spiller et fejlkøb, så er det en kritik af Ståle/klubben ikke af spilleren.
Er sikker på Biel gør det så godt som han evner og har haft forudsætningerne til.


Sådan opfattede jeg det bestemt også :-) Mon ikke Biel gerne have været kritikken i medierne forude .
Skrevet af Jussi
Ikke én eneste gang udfordre du mine argumenter, men går - som Impernator og Jussi - over til at kaste med mudder og mundlort.

Hvis du nu tager helikopter-kasketten på, kan du så se at min initiale post om at Hidsigpropoulos (Sidelinien) ikke passer voldsomt godt ind - hvorfor han heller ikke har fået voldsomt meget spilletid - giver mening?

‘Mudder og mundlort’ er altså at være forurettet og føle sig i en offerrolle, når nu problemet er, at du skriver nogle spillernavne, man skal Google for at genkende.

I øvrigt har flere ‘fået ban’ for at lægge andre lort i munden på den måde.

Kigger du nogensinde indad? Det er alle andre, der er problemet, ja?

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Nandeyanen
@MadsLeb

Når jeg kalder ham et fejlkøb, så sviner jeg ikke Pep Biel til. Til fodboldkampene synger jeg, klapper og jubler af alle vores spillere og kommer også til at gøre det af Wilczek. Jeg støtter alle spillere på vores hold.

Jeg er ikke ekspert som du selv pointerer, men jeg baserer min kritik udfra mange eksperters holdninger omkring købet.

Desuden så er det at være god til træning ikke det samme som at være god til kamp.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af (u)tilfreds
Pædagog,

Spillerne skal bidrage med noget på banen, ellers vil jeg kalde dem et fejlkøb. At vi redder de mange fejlskud økonomisk er da dejligt, men det er nu engang præstationerne på banen, som vi henter spillerne til.


Det er vist ikke nemt at gøre dig tilfreds, specielt ikke da der max må være 11 spillere på banen ad gangen..

Der er spillere der er handlet for at være start 11-ere og så er der talenterne og sidst men ikke mindst bredde spillere..

Mange af de "fejlskud" der bliver hevet frem er jo taget ud af kontekst.. Bengtsson var jo ej heller tiltænkt så mange kampe fra start, men når breddespilleren bliver fast inventar, så dømmes han jo derefter.. Jeg synes ikke Bengtsson har gjort det godt, men havde de blot været i få kampe han havde vist sit knap så prangende niveau i SL, så havde vi alle nok set ham i et bedre lys..
Skrevet af MadsLeb
Hvis du nu tager helikopter-kasketten på, kan du så se at min initiale post om at Hidsigpropoulos (Sidelinien) ikke passer voldsomt godt ind - hvorfor han heller ikke har fået voldsomt meget spilletid - giver mening?

Det har jeg forholdt mig til 2 gange.

‘Mudder og mundlort’ er altså at være forurettet og føle sig i en offerrolle, når nu problemet er, at du skriver nogle spillernavne, man skal Google for at genkende.

Mhh, og fordi jeg skriver det forkerte navn, så skal man svare tilbage på den konfliktsøgende og provokerende måde du gør? Right.

I øvrigt har flere ‘fået ban’ for at lægge andre lort i munden på den måde

Haha - er det mig det ligger ordne i munden på dig? Mig bekendt har i, igennem snart en time, forsøgt at ligge mig i munden er jeg ikke synes at Pep Biel har haft en dårlig sæson.

Kigger du nogensinde indad? Det er alle andre, der er problemet, ja?

Og så blev man personlig. Du kender mig ikke, og jeg giver ikke skylden på alle andre - igen ligger du ordne i munden på mig.

Jeg har bare sagt, at jeg synes ikke man kan dømme Pep Biel som en fiasko, efter 1/5 sæsoner. At du så ikke kan acceptere, at der findes folk som har en anden holdning end dig, er jo så hvad det er.
-
Skrevet af MadsLeb
@Jussi

Desuden undre det mig, at du "let og elefant" springer over alle de andre brugere i denne tråd, som rent faktisk deler min holdning.
-
annonce
0