Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old123
Kan vi forvente noget transfer-snask på FCK Inside i morgen? Det ville da ellers have været oplagt at breake forlængelsen der i stedet for i dag, som man eks. så med Mohamed Daramy og Dame N´Doye sidste år.

Måske det bare er mig, der er naiv...
Skrevet af nurgle
Imorgen siger de bare at vi har forlænget med Bjelland og Bentsson.
Skrevet af elendil
Jeg forstår simpelthen ikke, at der er så mange i den her tråd, som tager sorgerne på forskud. Vi behøver vel nærmest ikke stille op til næste sæson, den er jo afgjort på forhånd, åbenbart.


Som den pessimist jeg er, tænker jeg at sæsonen netop hurtigt kan være ovre, efter vi har glemt at stille op i de tre første kampe. Ude af Øvropa og efter FCM med seks point og det samme rædderlige spil som seneste sæson.

Jeg er ikke sikker på man kan bruge vores afsluttende øvropakampe til så meget. Både Celtic, Erdogan FC og Manchester United vil gerne spille fodbold. Jeg har hørt (måske her?) at Göteborg er et solidt, defensivt hold. Måske som et af de mange hold i superligaen, hvor FCK spiller rundt og rundt, som i en rædderlig håndboldkamp, hvorefter modstanderholdet hamrer en bold i frimærket og deres enlige angriber scorer et let mål. Eller vi lukker et idiotisk ongo-bongo-dødboldsmål ind.

Men det kan selvfølgelig også flaske sig og blive fantastisk...
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Hvor er det sørgeligt vi håber på et Svia salg..
Er godt nok lang tid siden vi er gået ind til en sæson hvor man har følt vi har foran til sæson start.
Skrevet af kasperiano
Nå, nu kommer det uundgåelige spørgsmål:

Hvad bliver den store sportslige overraskelse til "FCK inside" i morgen? Tidligere er William Kvist marcheret ind for at blive præsenteret og sidste gang var det en forlængelse med Daramy. Jeg vil tro, at man havde gemt forlængelsen med Wind til i morgen, hvis det skulle være det der fik folk op af sæderne.

Er der noget i, at arrangementet er planlagt til dagen efter, at landsholdssamlingerne slutter?
Skrevet af TR1986
En præsentation af Andreas Skov Olsen vil ikke være tosset.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af BlueAndWhite
Hvor hurtigt tror i Hjulmand bliver fyret ?
Skrevet af JuveFella
Den store nyhed er, at Bjelland er solgt tilbage til Brentford og vi henter Zanka i stedet.
Skrevet af JuveFella
Hvad har en Hjulmand fyring, at gøre med noget omkring FCK?
Skrevet af kasperiano
Jeg er bange for, at ingen vil købe Bjelland, desværre. Har dog tænkt på et scenarie, hvor vi måske kan slå to fluer med et smæk:

Kunne Ståle vurderer, og jeg aner jo ikke, om han har kompetencerne, at Bjelland kunne glide ind i organisationen på Johan Langes plads? Lidt som da William Kvist tog sin løn med op i bestyrelseslokalet, fordi vi fik mest ud af ham der.

Har der været givet en grund til, at FCK inside skulle flyttes fra d. 10. September til d. 9.?

Jeg tænker, men det er måske bare ønsketænkning, at det er idéelt, hvis man vil præsentere en spiller, der alligevel er i Danmark til landsholdssamling og derefter skal til Tyrkiet eller Bologna for at pakke og derefter hurtigst muligt kan tilslutte sig truppen.
Skrevet af Old123
Har der været givet en grund til, at FCK inside skulle flyttes fra d. 10. September til d. 9.?


Ifølge Jes Mortensen så alle fra klubben kunne deltage.
Skrevet af kasperiano
Hvor har du fundet det, Old123?

... og jeg synes da, at det virker ulogisk, at flere kan deltage d. 9 end d. 10, hvor de har en dag længere til at komme hjem til klubben
Skrevet af nurgle
Alle kunne vel også deltage den 10?
Skrevet af dickos
Er der ikke snart nogle rygter. Behøver ikke være seriøse. Bare et eller andet.
Skrevet af Old123
Hvor har du fundet det, Old123?

... og jeg synes da, at det virker ulogisk, at flere kan deltage d. 9 end d. 10, hvor de har en dag længere til at komme hjem til klubben


https://twitter.com/snabela_cph/status/1303396960985141249?s=21
Skrevet af kasperiano
Tak :D

Det giver ingen mening for mig, hvordan det skulle hænge sammen. Jeg tror stadigvæk på det scenarie, jeg beskrev i en tidligere besked.
Skrevet af Old123
Kasperiano.

Tja. Men hvis det er Andreas Skov Olsen, du hentyder til, så er han jo ikke i Danmark. Og der er vist ingen fra A-landsholdet, der er inden for vores rækkevidde. Allerhøjest Jonas Lössl, men det betyder jo så farvel til Kalle Johnsson.
Skrevet af Ælkjaer
Bjelland slipper vi først af med nå hans kontrakt udløber om 2 år. Og du kan være helt sikker på Ståle ikke kan finde en administrativ position til superligaens bedst betalte spiller. Og det var jo heller ikke det der skete med Kvist. Han kom først i bestyrelsen efter han var gået på pension.
Skrevet af Slettet(221359222003)
Ælkjaer: AB har jo snakket om han gerne vil være træner, så vis der bliver en stilling ledig i fck ungdom, så tror jeg han vil takke ja om et års tid.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Ælkjaer
og opgive sin løn?
annonce
0