Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Det er jo en offentlig hemmelighed at lønhierarkier mest er til pynt. Kvist fik fx et år mere end man forventede han kunne bruges, for at hans årsløn ikke skulle stikke for meget ud.
Batman Close. London W12.
Skrevet af BlueAndWhite
Fair nok med et år.. med Bjelland har fået fire år
Skrevet af kasperiano
Kvist stoppede i sommerpausen 2019 - et år før hans kontraktudløb og kom så i bestyrelsen i august. Tror du bare, at han sagde farvel til lønnen?

Arh, ja okay - lidt malurt i bægeret ift. min drøm om Skov Olsen, men med lidt gid vilje er Danmark da et stop på vejen mellem Nordirland og Italien, så han har bare at vise sig i København i morgen aften ;)
Skrevet af stokholmeren
Ærgeligt at Falk ikke får sat et aftryk på kampen – men fint at få lidt kamp-træning i benene i en lidt fastlåst kamp rent offensivt.

Og så får Zanka ellers også lige lukket munden på dem, som har haft hovedet under armen og sat spørgsmålstegn ved, om han stadig ville have niveauet til FCK. Forstår ærligt talt godt, hvis han føler at det er for tidligt at komme hjem, for sindssygt højt niveau han holder igennem 90 minutter mod nogle af verdens bedste offensive spillere. Men det bekræfter desværre nok bare, hvor ærgerligt det er, at enderne ikke kunne hænge sammen økonomisk i dette vindue (som jo ikke er lukket, men man må formode at vi har CB på plads – Marios skal nok blive fin tror jeg).
Skrevet af Theanimal
Hvem siger ASO ikke er i DK imorgen? Hvis Victor Nelsson og Daramy kan nå hjem til Inside fra U21 kamp i Nordirland idag, kan ASO vel også nå med?

Han scorede iøvrigt eneste mål i dagens kamp på straffe begået imod Nelsson
Skrevet af Ælkjaer
Jeg tror Kvist valgte at stoppe fordi han ikke havde en rolle på holdet i hans sidste tid i klubben. Og du har ret i han stoppede et år før tid. Men jeg tror ikke på han har fået det samme i løn. Så det var jo ikke fordi man vurderede, det var der man fik mest for pengene.
Skrevet af kasperiano
Du har da fuldstændig ret, Theanimal!!

Det er lidt påfaldende, at Andreas Skov Olsen blev beskrevet som nærmest sikker mand i Spezia på en lejeaftale på præcis samme dato, som handlen med Sisto faldt til jorden.

Nåede vi selv at kuppe en på falderebet? Man har vel lov at håbe :-)
Skrevet af elendil
Hvis Andreas Skov-Olsen var så tæt på, så havde nogen hørt om det. Desværre.
fck-medløber.
Skrevet af kasperiano
Jeg vil være tilbøjelig til at give dig ret, men tror I andre at FCK inside bare bliver uden et "højdepunkt" i år?
Skrevet af Theanimal
Hvis Sisto havde været normal i hovedet var hele hans transfer også sket på under 24 timer.

Kamil blev først rygtet til Fck efter Istanbul kampen og samtidig offentligtgjort næste morgen, så der CAR det omkring 12 timer fra rygterne startede. Hvis U21 teamet først er hjemme engang imorgen, men Ståle har formalier på plads med Bologna igennem sin gode dialog med deres træner, ser jeg det ikke som umuligt.
Der har jeg været rygter om ASO til FCK løbende over sommeren.

Jeg siger ikke at jeg nødvendigvis tror på den transfer men jeg vil ikke afvise den på basis af at han ikke er i DK eller at der ikke har været rygter lige nu. Vi er generelt blevet gode til at skjule det og som Ståle siger rykker vi hurtigt når vi først har taget en beslutning, det synes jeg også vi så med transfers sidste sommer.

Skrevet af nurgle
Vi bliver skuffet i aften. Der sker intet nyt
Skrevet af elendil
Der har været substansløse rygter om Andreas Skov-Olsen. Der har intet troværdigt været.

Indtil LH27 kommer og kalder den, tror jeg ikke på den.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Enig med Nurgle.
fck-medløber.
Skrevet af kasperiano
Jamen i så fald må vi jo håbe, at den nuværende trup kan overraske og snuppe guldet...
Skrevet af jakobchamp
vi har väret *tät på Sisto og Zanka og har kun köbt en billig gräker. Der er penge i kassen til noget extraordinärt men jeg tror det kommer sent i vinduet - der er jo også 4 uger til det lukker
Skrevet af Old123
Der MÅ ske et eller andet i aften. Formentlig ikke en ny spiller, men så noget andet. Kan der være andre forlængelser? Kan ikke se hvem det skulle være - Viktor Fischer måske?

Men.. Ellers så begriber jeg ikke, hvorfor Jonas Winds forlængelse ikke bare skulle have været breaket i dag og ikke igår. Det giver for mig absolut ingen mening, hvis man ønsker bare at give lidt til de fremmødte.
Skrevet af Slettet(371401222003)
vis der ikker er noget til i aften, så ville man jo have ventet på at fortælle om jonas wind, det ville da være en fin ting at give fans samt det noget der ville gøre fck fans glade.
Skrevet af kasperiano
Det er også min tanke ift. forlængelsen med Jonas Wind. Jeg synes, som tidligere nævnt også, at ændringen af dato - og den ulogiske begrundelse - taler for, at der noget man forsøger at skjule.
Skrevet af pyto
Indtil LH27 kommer og kalder den, tror jeg ikke på den.


LH har desværre været meget passiv efter vores væddemål. Jeg får nok aldrig den Pep Biel trøje, jeg har ønsket mig.

Kan der være andre forlængelser? Kan ikke se hvem det skulle være - Viktor Fischer måske?


Det håber jeg satme ikke. Årets antiklimaks.
Kvist raus.
Skrevet af Old123
Bevares pyto. Man må tage de "små glæder" man kan i et ind til videre noget uforløst og mærkværdigt transfervindue.
annonce
0