Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye
Jeg tror ikke på de breaker en ny signing, det ville ihvertfald være imponerende hvis de har kunne holde den hemmelig indtil da så. Ved godt at de formåede det med Kvist, men det var så også imponerende
Superliga og FCK fan
Skrevet af kasperiano
Helt enig i den analyse, Emkay
Skrevet af Bjøen
Jeg tror Ståle præsenterer en ny VB. Der render en dygtig fyr rundt i Hoffenheim, han hedder vist noget med Robert...
Skrevet af pyto
Verbic kommer retur. Den er 100%
Kvist raus.
Skrevet af 1fckfan
Pyto. Du må ikke lege med mine følelser på den måde, er det noget du ved eller er det bare noget du håber.?
Skrevet af jenner4
Verbic tilbage vil jo være rigtig dårlige nyheder for Fischer. Glem nu den venstre side, vi har behov for en opgradering i højre side - en der skubber Biel ud på bænken. Og lige pt. er det sgu svært at se hvem man kan hive ind.
Skrevet af Nandeyanen
Hvornår er vi blevet lovet det? På papiret har vi egentlig også en fremragende trup. Det mener jeg helt oprigtigt. Det primære problem er dog helt sikkert at der er for meget glasben i truppen. Hvis der 7-9-13 kan spilles en sæson hvor vi bliver skånet for den skadesfrekvens fra sidste sæson, så kan det se rigtig fornuftigt ud. Men ja, en forstærkning til holdet vil naturligvis være lækkert.


Ståle fortalte det i et interview sidste år til tv3+ efter The New Saints Champions League kvalifikationskampen hvor han sadge at han vil hente en klassespiller på en hylde som vi ikke før har set i klubben.

Den spiller venter jeg stadig på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af kasperiano
Næh. Andreas Skov Olsen.
Skrevet af BlueAndWhite
Ved du det Kasper
Skrevet af Old123
Der kommer ikke til at ske noget. Udover Viktor Fischer får 1 år mere på sin kontrakt.
Skrevet af kasperiano
Nej, overhovedet ikke. Det var bare et svar, fordi en anden bruger skrev, at det var svært at se, hvem vi skulle hive ind til højrekanten.
Skrevet af Saint
Måske man breaker at man har hevet Bjellands kontrak i stykker eller endnu bedre solgt ham til Kina..
(...)
Skrevet af BlueAndWhite
Zanka er måske blevet træt af Erdogan
Skrevet af B1903½
kaninen må da blive noget med at : Damen tager alligevel et år mere.....eller at Maxø gerne vil prøve at blive Mester....
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Plankeværket
Bjelland og Bengtsson forlænger begge til 2026.
Skrevet af quazz
Jeg synes man skal passe på med at sige at Johan Lange er dårlig til sit arbejde. Jeg tror at han er fagligt ekstremt dygtig, og jeg kunne forestille mig at Ståle Solbakken er rigtig svær at arbejde under. Jeg tror at Lange er ekstremt dygtig, men også lidt af en nikkedukke. Jeg troede egentlig at han var den naturlige arvtager for Ståle, og det egentlig bare var det han gik og ventede på.

Nu har han dog landet et af de største jobs en dansker har formået i fodboldverdenen, så det virker meget forkert at sige at han er dårlig til sit arbejde.

Forhåbentlig har Frederik Leth nogle gode ideer til at styrke det sportslige setup, nu hvor Ståle lovede at det ville ske efter Langes afgang.
Skrevet af DameNdoye
Superliga og FCK fan
Skrevet af Schelden
Det sgu lidt øv, at de ikke lige trak den lidt med den fyring.

Forhåbentlig ser vi ikke den kortsigtede opblomstring, det nogen gange giver at fyre træneren.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Markus Henriksen fra Hull
annonce
0