Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af davidbowie
Hent nu Zanka. Fritstil Bjelland. Betal hvad det koster. Han bidrager med intet. Det samme med Pierre B. Utrolig den mand overhovedet kan spille topfodbold. Han har jo ingen spids kompetencer. Kun håbløse indlæg. Kors det er ren ynk!!
Skrevet af Blastoid
Andet mål er ikke Bjellands. Der bliver jo pisset lige gennem vores centrale midtbane med én aflevering. Det er en ynk det her. Vi kan hverken forsvare eller angribe. Det er pinligt det her.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Guhle
I skrivende stund odds 3.6 på Göteborg, selv tak.

Hold kæft hvor er det jammerligt. Jeg kunne græde...
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Hjaelmen
@Mikkel: Tror ingen herinde er overraskede... Det er bare SÅ trist at langt de fleste herinde forudsagde præcist dette, da sidste sæson sluttede. Alle kunne se det, undtagen Ståle...
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af PædagogenMikkel
Hvorfor er vi egentlig begyndt at reklamere så meget med, at vi spiller 4-2-3-1? Det er da tydeligt for enhver, at vi stadig spiller den samme stillestående 4-4-2.
Skrevet af B1903½
Stage er simpelthen ikke vågen og lige så god Varella er fremad ligeså ringe er han bagud - nu er der kommet to mål startet i hans side. Bjelland bakker - gud ved om han kan bakke helt ud af stadion ? Opspillet fra CB´s er ikke eksisterende, og de kan slet ikke følge med i OB´s omstillinger....

Naturligvis spiller vi stadig 4-4-2 - Staale er jo nærmest religiøs på det punkt, hvis vi har 2 angribere - men Wind startede nu med at trække godt ned i banen.... men efter at vi er kommet bagud har panikken bredt sig og vi falder tilbage på at øse bolden ind i feltet i håb om at 2xW kan få bolden puttet ind.

Til dem der ikke kan lide Bengtsson - well - i de mindste sejler målene ikke ind i hans side og han får rent faktisk også lavet nogen fornuftige indlæg !

Skammeligt !
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Braumelaume
Daramy ligner ikke en seniorspiller.
Skrevet af repos , moderator
Daramy på kanten er også håbløst. Han har ikke sat en fod rigtigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af mrosquist
igen bjelland
Skrevet af Stefzka
Jeg kunne godt overveje om det måske er tid til et trænerskifte? Jeg synes vores spil har været meget idéløst det sidste lange stykke tid. Kunne måske være godt med nogen nye idéer da med det materiale vi har, burde vi kunne spille MEGET bedre end vi gør.
Skrevet af repos , moderator
Pilen peger selvfølgelig på Ståle, men med ubegrænset snor, så skal vi mindst endnu en sæson til brækposen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DameNdoye
Fra hvad jeg så i Lyngby kampen så er Fischer en langt bedre mulighed end Daramy på kanten lige nu.
Superliga og FCK fan
Skrevet af JuveFella
Det er kun i Europa, at Ståle kan finde ud af og sætte holdet rigtig op fra start. Hold kæft hvor er det pinligt og jammerligt, at være vidne til. Pis mand.
Skrevet af Braumelaume
Ud med Daramy. Især nu hvor Falk spiller på venstre. Få Biel ind, det her niveau kan han da matche.
Skrevet af PædagogenMikkel
Daramy er stadig ikke en kant i en 4-4-2. Jeg ved ikke, om han skal spille 100 kampe på positionen, før Ståle dropper den plan.
Skrevet af Blastoid
Det er formidabelt ringe. Stage har været én stor katastrofe og skaber konstant uro og potentielt farlige situationer med dårlige berøringer og elendige afleveringer. Han bliver Rasmus Würtz 2.0.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af repos , moderator
I det mindste er vinduet åbent, så hvis Seier mener, hvad han siger, så er det bare med at handle. En forsvarsspiller, en central midt og en kant.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af PædagogenMikkel
Jeg ville hellere bruge pengene på at købe en træner fri.
Skrevet af Ludomania
Daramy skal have et år mere på bænken/reserveholdet. Stage skal bare sælges. Bjelland kan de gøre præcist hvad de har lyst til. MEN, de prøvede at købe Sisto = De er opmærksomme på fløjene. Men Bjelland... Hvorfor ikke ham de nye Økonomi eller hvad det er han hedder? Og så sælge Bjelland til Ytrefjödur eller noget lignende for en plovmand. Økonomi KAN ikke være langsommere end Bjelland.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Hjaelmen
Hvor er der lidt tydelige mønstre i vores offensiv.

Alt er, stadig, op til en vending af Falk. Det er jo ikke en offensiv....

Ståle RAUS!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce
0