Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mrosquist
fint at se ståle oprigtig sur, men han er altså nødt til at se indad. han er nødt til at acceptere hans start elver var helt forkert og som kep heldigvis challenged ham på, at det dur ikke med stage og zeca, måske europæisk men i superligaen er det håbløst og så skal bjellan smides af det hold nu!
Skrevet af DameNdoye

Med Boilesen ude, Fischer der netop er vendt tilbage fra skade, Mudra der generelt er skrøbelig og tre kampe på otte dage, så var der vel ikke meget at rafle om, i forhold til startopstillingen.


Det skulle da kun være hvis Ståle allerede tænker på kampen på torsdag og derfor sparede Fischer og Mudra. De spillede dog begge 90minutter mod Lyngby og var blandt de bedste i den træningskamp, så ser ingen grund til de ikke skulle kunne spille idag, der er også tid til torsdag. Desuden så var det en klokkeklar fejl at ligge Daramy på kanten, det blev bevist igen idag.
Superliga og FCK fan
Skrevet af mrosquist
og så skal spillerne kraftedme lære på den hårde måde at der er noget på spil , at det er uacceptabelt det pis de leverer!
Skrevet af Saint
Det er et eller andet ved Bjellands indsats i dag og hans udtalelse efter kampen der gør at jeg ville have lyst til at smide ham ned til u19, hvis jeg havde været Ståle Solbakken. Hold kæft hvor er han ikke en leder, han påtager sig på ingen måde ansvar hverken på eller uden for banen, når det er svært.
(...)
Skrevet af (u)tilfreds
Det er svært at vurdere hvad der går galt i dag, 1. Halvleg var jo en skandale, men er det Ståles skyld alene? Det var tydeligt han var sur, der var jo ingen løb, hverken offentsivt eller defensivt, 100% alibibold fra stortset hele holdet ingen gejst ingen hjælp, ingen bolderobringer ingen opbakning i forsvaret.. -Jeg mener godt man kan forvente mere af spillerne, ligemeget hvem der sættes på banen.. At skifte Varela med Bartolec ser jeg ikke som en genistreg, manden kan jo ikke lave indlæg, men det har vel for at statuere et eksempel.. Mudra ser bedre ud end Stage i SL, men i EL er jeg ikke sikker.. Daramy var atter engang skuffende, ser ud til at være for tidligt at spille ham fra start.. Fischer ser ud til at have fundet vilje igen, bliver spændende at se om han genfinder sit tidligere niveau..
Skrevet af PædagogenMikkel
Fischer, Bengtsson, Kamil, Kaufmann, Mudra var positive oplevelser.

Hvad?
Skrevet af Old123
Lad os håbe det var den chance Jens Stage fik i år. Han bibringer intet positivt. Andreas Bjelland er Andreas Bjelland - ikke nok med, at han er pivelendig, så er han også skyld i, at vi ikke har pengene til for alvor at kunne forstærke os. 8-900.000 i måneden. Det er en fucking joke.
Skrevet af Svoger
DameNdoye, hvad er det der gør, at du formoder, at de to spillere kan spille mere eller mindre fuld tid i 2-3 højintensive kampe på så kort tid? Og her regner jeg ikke træningskampen med, men at jeg forventer, at de tiltænkes en rolle både mod Gøteborg og Brøndby.
Som deres fysik har været, tør jeg ikke tro på, at de ville kunne holde til det.

Igen, min anke er, at det her hold er håbløst afbalanceret, hvor den for et år siden dyrt indkøbte højrekant i øvrigt ikke engang havde en rolle i dag. Det peger stadig tilbage på Ståle, uanset at jeg mener, at der var minimalt man kunne gøre ved startopstillingen. Ståle har dels fået sammensat holdet forkert og for skrøbeligt, dels ikke har formået at ansætte nogle trænere, som kan opveje hans offensive mangler. Begge problematikker har været til stede i mindst et år. Det spillemæssige nærmere tre år.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Hjaelmen
Første halvleg lignede spillerne nogle der ikke tror på system og træner. At vi så lige har leveret 2 fantastiske kampe i Europa, gør at det nok ikke kan være tilfældet.

Anden halvleg gav mig flashbacks til mange kampe sidste sæson, hvor det var Pieros der reddede os når vi var begyndt at spille indianer-fodbold.

Dem der sidste år ikke mente man kunne drage paralleller til BIF´s deroute fra toppen af dansk fodbold, burde snart også blive bange.
Ståle tror vi er bedre end vi er. Ledelsen mener det åbenbart også. Det er en farlig vej vi er trådt ind på....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af GammelBitterMand
En ting er spillernes evner, men en anden er de mønstre, der totalt mangler i spillet. Bartolec fik et par gange bolden i fødderne ved sidelinjen med en mand indenfor en meter plus en mand der dækkede dybt. Ingen bevæger sig for at hjælpe ham. Jeg kan godt forstå modstandernes trænere har let ved at sætte deres hold op, hvis de (i modsætning til de store hold i EL, åbenbart) gider se et par af vores tidligere kampe.

Bengtsson gør det på en eller anden måde over forventning, når man kigger på hans evner og den hjælp, han får af medspillerne. Der er ingen fornuftig systematik i angrebsspillet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af DameNdoye
Kamil, Kaufmann og Mudra er også frifundet i min bog. Kamil pga. sine mål selvfølgelig, Kaufmann og Mudra for en fin præstation efter de kom ind.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Old123
Nu slår vi sikkert svenskerne ud i 120 minutter torsdag. Og er helt færdige til kampen søndag mod Brøndby. Endnu en sæson hvor vi halter bagefter. Den her sæson kan virkelig blive grim.
Skrevet af Svoger
Hvis der hentes en profil til højrekanten, så skal Daramy enten op og være angriber, hvis eneste rolle fra start er pokalkampe og lignende, samt indskifter når vi er foran og skal forsvare hjem, og skal bruge en kontraspiller til at sørge for, at modstanderen ikke kan kaste alle spillere frem. Alternativt skal han lejes ud til et kontrahold, som vil bruge ham som angriber. Så ser vi, om han udvikler sig eller fortsætter det nuværende.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DameNdoye
hvad er det der gør, at du formoder, at de to spillere kan spille mere eller mindre fuld tid i 2-3 højintensive kampe på så kort tid? Og her regner jeg ikke træningskampen med, men at jeg forventer, at de tiltænkes en rolle både mod Gøteborg og Brøndby.
Som deres fysik har været, tør jeg ikke tro på, at de ville kunne holde til det.


Mener du at man har sparet spillere fremod Gøteborg? Det tror jeg ikke på, jeg ser det som en fejl beslutning af Ståle og jeg tror også godt at de kunne starte inde idag og være klar på torsdag hvis ikke Stage kunne have taget den kamp istedet. Iøvrigt er det ikke Fischer jeg absolut ville have skulle starte idag, det var mere Daramy, der ikke skulle have startet på kanten.

Mener hellere ikke vi har råd til at se længere frem end næste kamp uanset hvad. Mudra var klar idag, han spillede også fra start mod Baseksehir
Superliga og FCK fan
Skrevet af dickos
Jeg glæder mig til Seier gør alvor af sine udtalelser, og sprænger banken for ASO, Emre Mor, Messi eller hvem fanden det bliver.

Der skal ske et eller andet. Vi kommer ikke af med Bjelland, og han skal jo spille når han er klar. Så taktikken må ligge an på, at vi vinder 4-3 i kampene. Og der mangler vi simpelthen en spiller der kan hjælpe i offensiven. Jeg er positiv over for Fischer. Han skal nok få en fin sæson tror jeg.

Så kom ud af busken, Seier. Gør alvor af dine ord.
Skrevet af repos , moderator
Mudrazija var ikke særlig god, og smed flere bolde væk. Han ligner desværre ikke en spiller, der kan løse vores midtbaneproblemer. Det er dog bedre end Stage, der er helt til rotterne.
Kommer der ikke en spiller til den centrale midtbane, så bliver vi ikke mestre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af mrosquist
fuldstændig enig @Saint
At Bjelland intet tager på sig, men i stedet nævner kun holdet, gå dog forrest og sig fuck jeg leverede en lorte præstation i dag sammen med holder, men nej, han pisser mig sådan af
Skrevet af mrosquist
jeg syntes stadig man skal forsøge med amartey, det er rettidig omhu som i gamle dage, så kan han stille og roligt blive bygget op
Skrevet af DameNdoye
Lad nu Mudra få chancen i nogle kampe inden vi også dømmer ham ude. Jeg synes han gjorde det fint idag og han smed muligvis et par bolde væk men det så også fordi han er en af dem der tager initiativ og faktisk har noget gennembrudsstyrke lidt ligesom Falk. Han skal have lov til at spille ved siden af Zeca i et par kampe nu fra start og så må vi se hvordan det går. Han har før været god mod Brøndby og har også spillet godt i Europa League


Jeg ser dog også meget gerne nogle indkøb, men spørgsmålet er hvor mange der er realistiske. Vi skal have en til kanten og i en perfekt verden fik vi også en afløser for Bjelland og en afløser for Bengtsson/Oviedo og hvis vi også skal have en central midtbane så skal enten Mudra eller Stage sælges og det sker jo nok næppe. Ståle har simpelthen bare for mange fejlskud på det her hold

Så kom ud af busken, Seier. Gør alvor af dine ord.


Hørt. Det koster dadler at blive ligesom FC Porto
Superliga og FCK fan
Skrevet af Saint
Der skal ske et eller andet. Vi kommer ikke af med Bjelland, og han skal jo spille når han er klar. Så taktikken må ligge an på, at vi vinder 4-3 i kampene. Og der mangler vi simpelthen en spiller der kan hjælpe i offensiven. Jeg er positiv over for Fischer. Han skal nok få en fin sæson tror jeg.


Det er jeg ikke enig i, hans attitude og energi betyder at Marios seriøst bør overvejes til næste kamp.
2-0 målet bliver han overløbet, fair nok det kan ske. Men den udstråling han visser ved 3-0, det er ikke en voksen fodbold spiller værdig. Han lader simpelthen bare OB´eren løbe i mellem ham og Nilsson, uden at følge ham ud af rummet eller kommuniker til Nilsson, så han kan reagere. Nilssons reaktion er sigende, han er tydeligvis både overrasket og vred i situationen.

Det var præcis samme situation i mod Lyngby, han står bare stille når spillerne løber i mellem ham og hans nærmeste medspiller, uden at tage ansvar for sit forsvar. Det solgte Marios flere gange.
(...)
annonce
0