Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg har da aldrig hørt en CEO gå ud i pressen og kollektivt svine medarbejderne til......


Måske en CEO som du kalder Ståle i fodbold er en smule anderledes end den typiske CEO. Ferguson er kendt som hårtørreren og sparkede bl.a. en støvle i hovedet på Beckham. Det hører man sjældent Anders Holch Povlsen gøre.. just saying, det er ikke det samme..
Skrevet af dickos
Det kan ikke være rigtigt, at en overskrift skaber så Meget drama hver gang.

Selv de mest hardcore Ståle fans, må sq da kunne se, at der er er eller andet fuldstændigt galt. Og nej, det er ikke kun på baggrund af kampen i går. Jeg ved ikke om Ståle skal fyres/gå selv. Men jo længere tid der går med det her, jo mere frustreret bliver man. Han har mere travlt med at tale FCM ned, end at få sit hold til at præstere i SL.

Hvad hvis vi taber på torsdag? Skal han så stadig fredes, fordi vi spillede 2 gode kampe mod tyrkerne og Manchester United?

Skrevet af BlueAndWhite
Vi har tabt en kamp i SL det dårlige spil forsætter mod hold vi burde dominere. Jeg siger ikke Ståle skal fyres for han er ekstraordinær.
Jeg siger vi skal åbne muldvarpen og få en Center midt og forsvarer fra en anden hylde hvis vi skal blive mestre.
Skrevet af Saint
Ståle har i hvert fald et kæmpe forklaringsproblem. For kulturen og mentaliteten er komplet knækket og det er den han er tovholder på. Det blandet med at vi på alle måder har et apatisk udtryk med bolden hvor det er tydeligt. at ingen rigtig er på den samme side i forhold til hvad planen er, så kan man snakke udskiftninger i truppen og en manglende stamme, men det burde være blevet bedre og det er langt fra. Lige tværtimod.
Det er dog også svært når ligaens klart dyreste spiller ikke engang er blandt top 10 i ligaen på han position og nægter at påtage sig sine personlige fejl. Det ville måske kunne gøre noget for mentaliteten hvis man statuerede et eksempel og smed ham ned til u19 indtil han tog sig sammen. Tænk vi er der ude.

Jeg snakkede udskiftning efter at vi tabte til AGF og jeg er stadig et sted hvor jeg stiller mig selv spørgsmålet om det er bedre at tage konsekvensen n,u end om 2 år hvor det hele kan være faldet fra hinanden. For lige nu virker det ikke som om der er noget der holder det sammen.
I bedste fald mangler Ståle en stærk assistant der kan komme ind og udfordre ham med et offensivt koncept, alternativt mangler han en afløser.
(...)
Skrevet af Imperator
Det kan ikke være rigtigt, at en overskrift skaber så Meget drama hver gang.

Selv de mest hardcore Ståle fans, må sq da kunne se, at der er er eller andet fuldstændigt galt.


Det er vel også ligegyldigt om folk er enige (og jeg synes iøvrigt det er sjældent det har skabt drama, det er primært MadsLeb eller en anden artikel-tosse med 100 indlæg og x antal bannede profiler i bagagen der brokker sig.)
Repos har lavet overskriften herinde i de 10 år jeg har deltaget, og der har været massere af overskrifter undervejs som jeg ikke har været enig i.
Det har aldrig forhindret mig i at deltage, ligesom det heller ikke forhindrer andre.
Det er en del af vores tradition herinde, og jeg synes det er hyggeligt, og det vil være endnu mere hyggeligt om 20 år når det stadig er sådan.
Overskriften til den tid er formentligt "Skrid nu på pension, Ståle!" - det er næsten uundgåeligt.
Skrevet af stik i rend dreng
Hvem er egentlig assistent træner i FCK? Kan han overhovedet yde modspil til Ståle? Som jeg lige husker det var det Ståle der fik presset Brian Priske ud af klubben i sin tid. Kunne det ikke give FCK en hel del med en assistent træner som rent faktisk kunne supplere Ståle?
Skrevet af dickos
Det er Bård Wiggen.
Skrevet af quazz
Bård Wiggen er assistent i FCK
Skrevet af Hjaelmen
Og nøj, hvor var vi mange der håbede at Bård ville kunne forløse os offensivt da han kom tilbage..... men nej, det gav absolut intet!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af GammelBitterMand
Priske blev ikke tvunget eller frosset ud. Han gik fordi der i Ståles organisation ikke er plads til ansvar ift. spillet hos assistenterne.

Priske ville gerne stå for det offensive, men Ståle insisterede på at være main man for det hele.

Priske ville mere end dødbolde og derfor gik man hver til sit.

Wettergren forsvandt også hurtigere end forventet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af BlueAndWhite
Det offensive er ikke vores største problem.. det er også et problem.. men det største er CM og CB. Alle hold i SL har luret at overbefolker de midten er vi på røven.. Vi har simpelthen ikke en værdig makker til Zeca og Bjelland skulle fyres
Skrevet af Hjaelmen
@BAW: Enig. Det er fandme vildt SÅ mange penge Ståle har brugt på CM pladsen, uden at kunne vise noget. Stage er jo bare den seneste i rækken.... havde CV gjort det samme, havde ALLE krævet hans hoved på et fad. Selv de største af Ståles forsvarere.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Drako
Gad godt se en mere dynamisk, direkte og presorienteret spillestil i fck. Noget i stil med hvad der spilles i Leipzig, Liverpool (sammenligner ikke niveauet men stilen) og til dels fcm og agf. Vores spil er blevet alt for ideforladt, forudseeligt og langsomt. Det er tydeligt at når vi møder hold som fcm (og i går) har vi stor boldbesiddelse men alt for langt på banen og bliver vi most på tempo og fysik. Vores ligegyldige sidelænse afleveringer bliver opsnappet af hurtigere og stærkere spillere og modstanderen scorer ude af ingenting. Vi spiller en gammeldags form for fodbold som ikke fungerer især ikke med det hold vi har lige nu.

Synes en som David Nielsen kunne være spændende at se i fck men ellers kender jeg ikke til mange trænere som kunne være relevante.

Edit: der er i øvrigt også en tendens til at de hold som i løbet af de seneste 5 år er opblomstret (agf, fcm, Liverpool, Leipzig osv.) Benytter sig af denne spillestil.
Skrevet af lottomunken
Og jeg som troede den kvartfinale eller ville havde givet os et par måneder hvorpå folk lukkede røven omkring ham David Nielsen..

Hvorledes er Auri, Kent N, Henrik J, Kenneth A, Faxe J osv osv ikke skræmmende eksempeler på hvad der sker når man hyrer "talent" fremfor erfaringer, for jer David Nielsen fortalere.. Hvad er det i ikke forstår ved at det kræver en visse erfaringer at lande i medalje rækken alt imens man spiller Europa og sender profiler til landsholdet..

Jeg syntes vi skulle lade David Nielsen blive i AGF, det kunne jo være han er deres Ståle.. Ergo bedre modstandere til FCK, istedet for at skulle møde hold der fyrer trænere med 2 års mellemrum..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af kasperiano
Drako, du har helt ret. Vi får røvfuld, når vi møder hold som AGF og FCM pga. den spillestil, de praktiserer.

Se lige AGF. De er absolut en seriøs bejler til titlen, fordi spillerne spiller som nogen, der vil slå ihjel for David og hinanden.
Skrevet af Wolfy
I kunne ikke engang slå Silkeborg for nyligt. Målsætning må være top 6.
Skrevet af Matias
Hvad sker der, når Ståle Solbakken smutter fra FCK? Skal man så stå uden træner eller skal klubben helt nedlægges? Jeg har svært ved at finde rationalet i de indlæg, der har tæt på umuliggjort et trænerskifte, fordi profilen tilsyneladende bare ikke findes derude.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Lottomunken

Hold da op et spicy indlæg :)
Angående erfaring over talent, Ståle var jo ikke vanvittigt erfaren træner, da han kom til FCK. Mener det var tre år i Ham Kam.
Ståle og David Nielsens spiller og træner karriere er endda ret sammenlignelige, så, hvis Ståles baggrund kan skabe rammer for, at han har gjort det godt i FCK (indtil nu), så kan David Nielsens vel også.
Personligt ser jeg gerne DN overtage for Ståle.. men uden at udelukke, at der findes andre alternativer eller ane om det overhovedet er realistisk.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Nickdkinter
FCK skal have en ny og en som tænker på en ny måde det ståle laver det er fandme nemt for de danske klubber at læse.
Skrevet af Les Deux
Hvis man har været bare en smule på stadion i de seneste 3-4 år så der jo jævnligt lydt stor kritik af Ståle og dette trods et mesterskab etc. Spillet har været dårligt og kun reddet af en magisk sæson af Skov. Det er jo netop det der er så bemærkelsesværdigt, at spillet sjældent har været godt og når så resultaterne ikke følger med så er der jo intet tilbage.

Personligt har jeg nu støttet op om Ståle. Der er bare flere faktorer som spiller ind i den succes FCK har haft og nu er der bare et hold i FCM som har steppet op - ellers har konkurrence jo været minimal.

Når det er sagt, så er det også helt unikt hvad Ståle har gjort i Europa og det sætter mig personligt i et dilemma. Jeg tror ikke vi kan få en træner der kan leverer den slags taktiske resultater i Europa. Omvendt så bør det være yderst realistisk at finde en træner der kan gøre det attraktivt at se FCK i superligaen igen og skabe resultater i den hjemlige liga. (Her taler jeg i mere end 20 min i en kamp, som jeg synes har været tilfældet i lang tid).

Når jeg hører Ståle udtale sig, synes jeg egentlig han siger det rigtige men må erkende at han jo i sidste ende ikke formår at få spillerne til at gøre som han ønsker.

Jeg er virkelig spændt på hvad der sker den næste uge. Europa kamp og Derby. Efter den offentlige røvful, kan der ske 2 ting. Spillerne stepper op, fordi de stadig har den respekt/tillid til Ståle der skal være eller at det kollapser totalt fordi den er mistet... Jeg er desværre alvorligt bange for at Ståle trods sine gode intentioner ikke har spillerne med og det forstærkes blot endnu mere for hver kamp vi mister point.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
annonce
0