Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Les Deux
Jeg tror nu egentlig altid det har været planen at Ståle skulle køre en af sine assistenter til at over tage med hans vinder taktik, den plan klinger pt lidt hult, men på hvilken hylde tænker I vi kunne henter fra?

Roy Hodgson var trods alt på en temmelig høj en af slagsen.

Ville Mark van Bommel være en mulighed?

Jes Thorup bliver nævnt, men personligt er det nu ikke noget jeg hverken ser eller håber på.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Plankeværket
Sådan umiddelbart tænker jeg Ståles løn er konkurrence dygtig uden for de 5 store og de dyre eksotiske ligaer. Tror ikke tiltrækningskraften bliver et problem.
Skrevet af Ælkjaer
Nu er Seier så kommet til og kan forklare de 2 bonderøve at der rent faktisk kan tjenes mange penge på fodbold frem for badelande hvis blot man holder på succesfulde spillere og spæder lidt til engang imellem så hele holdet kan vokse..


Uden at vide det med sikkerhed, skal vi vist vinde CL en gang eller to for at det passer. Og hvis planerne med flere badelande og sommerhuse bliver en succes, skal der nok mere til end det.
Skrevet af quazz
Staale startede sin internationale succes baseret på "Copenhagen Airforce" med Gravgaard og Hangeland, som kom ind i klubben lige før Staale, og jeg har andre steder spurgt om der er nogen der ved om det egentligt var Staale´s eller CV´s fortjeneste, at vi fik det CB forsvar som IMO er det klart bedste forsvar vi har haft nogensinde, hvor vi spillede lige op med Barcalona´s A-kæde etc.


Copenhagen Airforce var 2006. FCK spillede lige op med Barcelona i 2010 med Zanka og Antonsson i forsvaret.
Skrevet af (u)tilfreds
@Ælkjær,

Så tror jeg du har forregnet dig, alle CL kampagnerne har givet pæne overskud i koncernen, så vi behøver ikke mere end blot at kvalificere os for at pengene regner ned i lommerne på aktionærerne, enten i form af udbytte eller kursstigninger alt efter hvad de ønsker..
Skrevet af Gonso
Normal bryder jeg mig ikke Ståle, men hvor har han ret. Sidder og ser onside hvor kloge Kep. Fortæller at FCK ikke kan spille med
zeca og Stage på midten. Kep. tænk lige på kampen FCK og Man. U. Tror du skal prøve ikke og være så klog. Og fordi du har spillet i den bedste række behøver du jo være så dum. Tænk dig nu om mand.

Skrevet af PædagogenMikkel
Nu er der jo forskel på at spille mod Manchester United og OB. Selvfølgelig kan Stage og Zeca bedre bruges i en kamp, hvor vi ikke kommer til at have bolden meget, og hvor det ikke forventes, at vi skaber ret meget.

Det er jo helt hen i vejret at sammenligne de to kampe.
Skrevet af Northishere
Sjovt Gonso. Jeg ser det interview som et symptom på et af hans helt væsentligste problemer. Det virker som om at Ståle ikke længere har evnerne til at analysere, hvilke evner der er relevante på givne tidspunkter.

Zeca og Stage spillede ganske rigtigt en god kamp mod Manchester United? Men det er jo fordi, det er en kamp hvor netop Stage og Zecas kvaliteter kommer til udtryk, da vi primært skal forsvare os og ikke styre spillet. I kampen mod OB havde vi 66% af boldbesiddelsen, det skriger jo til himlen om at vi skal have iscenesat nogle boldfaste spillere der er mere flair og mindre fight. Dette har aldrig og vil aldrig nogensinde komme til at lykkes med Stage og Zeca på midten. Måske mod Hvidovre eller lignende.

Man kan groft sagt sige følgende: Er en Zeca/Stage type vores bedste mand på banen, er det fordi vi spiller kampen forkert. Vores oplæg til kampen er at vi skal være spilstyrende. Men Ståle fatter ikke at for at kunne udnytte at være spilstyrende skal man have centrale midtbanespillere der kan mere på bolden end Stage og faktisk også Zeca.

Det vilde er, at jeg tror faktisk ikke Ståle forstår at Stage er en dårlig boldspiller og at Stage nok mere er en Zeca-reserve end den box-2-box midtbane spiller der skal sætte spillet.

Ellers tror han at Zeca er det, hvilket er endnu mere tragisk.

@PædagogenMikkel: Du kom mig sgu i forkøbet, med en meget kortere og præcis formulering. Jeg blev bare så forvirret over at nogle rent faktisk kunne give Ståle ret i det argument at det blev en længere smøre.
Skrevet af Ælkjaer
utilfreds: ifølge regnskabet fra 19 udgjorde fck 36 % af den samlede omsætning på lidt under 900 mill. Og flere badelande er vistnok på vej. Uanset hvad, skal der altså mere end en el kvartfinale her og der, for at gøre fodbolden til det primære i pse. Men jeg vil da gerne give dig, at din drøm er federe en min:-)
Skrevet af Slettet(221359222003)
Northishere: hvorfor tager du ikke en pro licens og bliver træner i fck..

du spiller sku for meget fm !
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Pep Guardiola
utilfreds: ifølge regnskabet fra 19 udgjorde fck 36 % af den samlede omsætning på lidt under 900 mill. Og flere badelande er vistnok på vej. Uanset hvad, skal der altså mere end en el kvartfinale her og der, for at gøre fodbolden til det primære i pse. Men jeg vil da gerne give dig, at din drøm er federe en min:-)


Hvor meget gav badelandene? Af nysgerrighed. Mig bekendt har PS&E tre ben: fodbold, Lalandia og bygninger (kontortårnene). Dertil koncerter og andre arrangementer i Parken som jeg ikke ved hvor hører til. Jeg kender heller ikke fordelingen af indtjening på forretningsdele, men 36% til fodbold kan i teorien godt være den primære kilde når der nu er mere end to kilder. Med spillersalg, sponsorindtægter, reklame, tvpenge (ikke mindst internationalt!) og alt hvad fodbolden ellers medfører bringer hvis du kender den?
Skrevet af pyto
Danish_messiah: Hvilke punkter i hans indlæg mener du er forkerte? - Jeg synes analysen er rimelig spot on.

Generelt kan man ikke bruge United-kampen som referenceramme for noget som helst. Dels fordi at samtlige spillere har et andet spændingsniveau og gameplan, end alle andre kampe og dels fordi man ikke kan basere en analyse på én kamp.
Kvist raus.
Skrevet af B1903½
@Mikkel og North : Helt enig i CM betragtningerne !

Jeg havde før kampen sat Falk ind i midten - det giver noget helt andet fremadrettet.

Staale havde jo bare i oplægget lagt op til at vi skulle være boldbesiddende og spille sikkert (måske derfor Stage som ekstra defensiv gardering). At vi så meget hurtigt kommer bagud (på et i øvrigt flot angreb fra OB), så "forstenede spillet" og vores CM blev udstillet i, at angriberne ikke kom med i spillet overhovedet.

Jeg kan spekulere i, at Staale nok har kørt "hårdt på" allerede inden kampstart, fordi jeg tror han er nervøs for, at skidtet krakelerer.... (han er jo ikke idiot). Det mærker spillerne, og da katastrofen så indtræffer med det første hurtige mål, så går det helt i stå på banen og tankerne er på den skideballe, der venter fra Staale i pausen.... Som sagt : Det er spekulation, så lad være med at hate mig af den grund !

Jeg leder simpelthen bare efter en årsag til, at et helt hold kan gå ned kollektivt på den måde....

Generelt er der bare for mange kampe hvor vi fokuserer på boldbesiddelse/kontrol og "total ideforladt boldtrilleri a la kvist", hvor modstanderne så får en omstilling og spiller bolden hen over hovedet på vores langsomme Bjelland og ned i det tomme rum og løber fra os og putter den i kassen.

Det virker som om, at Staale ikke overvejer "overfaldsfodbolden", som Harreide lancerede succesfuldt mod Polen i en kval. runde for nogen år siden, og som i dag virker som noget Hjulmand kigger kraftigt på som mulighed, når modstanderen på papiret er bedre boldspillere. Konceptet er vel, at man spiller på, at modstanderne laver en fejl i boldtrilleriet på et tidspunkt, og det gør FCK i hvert fald med Stage og Bjelland som eksempler.

Som andre herinde har påpeget er en af Staales taktiske svagheder nok, at vi ikke kan få et angrebsspil til at fungere som spilstyrende hold og at omstillingerne imod os udstiller personlige fejl (Silkeborg, Lyngby). Når vi så ikke er spilstyrende længere som i EL kampe, ja så kommer Stage og Zeca´s evner som boldjægere pludseligt bedre i spil og at vi så kan spille lige op med Man. Utd. betragtes som bevis på hvor stærkt holdet og Staale er.

Man glemmer så bare alle kampene i Jylland og de snævre sejre i parken. Det er efterhånden længe siden jeg har set solide store sejre mod bundhold - var der en enkelt hjemme sidste år ?

Jeg troede (i min naivitet), at Staale fornyede sig og i angrebet gik fra 4-4-2 baseret på indlæg til 2 Amerikanske køleskabe og over til Tiki-taka med købet af Santos og Biel, når vi i forvejen havde Falk og Fischer - men men men.... jeg kom ned på jorden igen i en hård landing ! Nu sidder Biel på bænken og Santos er udlejet (pris = 50 Mio. kr). Jeg forstår ikke, at man i flere år har scoutet og spurgt på de to Spaniere og vi så er hvor vi er i dag....scouten forfremmet til Teknisk Direktør samtidigt med at spillerne er på bænken eller udlejet. Enhver tanke om Tiki-taka og fornyelse i angrebsspillet er også stendødt ! I 2. halvleg havde vi rigtig mange fine indlæg fra Bengtsson og Wilcek må man bare tage hatten af for - den mand er livsfarlig i feltet ! Synd at Wind ikke havde en af sine bedste dage, så var den måske lige akkurat gået på trods af simpelt og tyndt spil fyldt med fejl.
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af elendil
Altså, jer der vil have Ståle udskiftet - har I tænkt på, at vi måske scouter trænere lige så godt som vi scouter spillere? Jeg siger det bare.
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
@ (u)tilfreds

“Raus” segmentet forventer jo en anden træner kan få os til at spille flot offentsivt og det lyder jo til tider nærmest som om vi kan udspille både Bayern München eller Juventus hvis blot vi får den rette træner.. Jeg ser til gengæld at FCK konstant overpræsterer og dette tilskriver jeg gerne Ståle og den tilgang han har til spillet.

Kan du ikke lige finde et eksempel på brugere, der mener, vi kan udspille Bayern eller Juventus med en ny træner?
Det er snarere end forventing om, at vi ikke bliver udspillet af OB, AGF og FCM, altså hold med et langt lavere budget.

Mener du i ramme alvor FCK overpræsterer? Altså i dette kalenderår har vi i Superligaen tabt flere kampe end, vi har vundet. Der er tværtimod tale om en voldsom underpræstation.
Jeg medgiver gerne, vi har overpræsteret i Europa, men for mit vedkommende vil mesterskabet altid have førsteprioritet, og Ståle har bragt dette FCK-hold i en situation, hvor vi ikke engang er favoritter til mesterskabet. Det er ret bekymrende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af MadsLeb
Det er vel også ligegyldigt om folk er enige (og jeg synes iøvrigt det er sjældent det har skabt drama, det er primært MadsLeb eller en anden artikel-tosse med 100 indlæg og x antal bannede profiler i bagagen der brokker sig.)


Det passer jo ikke, og det var i går et glimrende eksempel på. Vi er flere, som ikke kan stå inde for "skrid Ståle" som overskrift - det kunne man se i går, hvor flere brugere udtrykte det samme, og man kunne se det sidst vi havde samme overskrift, hvor der også var flere som synes det var over stregen.

Det klinger hult: i den ene tråd appellerer en moderator for, at man "på bold.dk er træt af, at alle artikler ender ud i mudderkast".

Men på bold.dk´ største klubtråd, vælger man en overskrift, som skaber splid fansne imellem, og dermed en dårligere debat og mudderkast. Det giver jo absolut ingen logisk mening, at man på den ene side ønsker "ro og orden", og på den anden side skaber splid.

Hvad er formålet overhovedet med at skifte overskriften hver gang vi har spillet en fodboldkamp? Se "Brøndbytråden" - de har ikke konstant behov for at ændre deres overskrift.

Så jeg spørger igen: Hvorfor? Hvorfor overhovedet lave overskriften, når man ved, at der er flere medfans som bliver stødt over den? Jeg forstår simpelthen ikke behovet for, at tråden skal hedde noget andet end bare "FCK-tråden" eller lign. Og hvad værre er: hvorfor lyve om det? Vi ved jo alle sammen godt, at overskriften ikke er "automatisk indstillet".


-
Skrevet af quazz
Altså, jer der vil have Ståle udskiftet - har I tænkt på, at vi måske scouter trænere lige så godt som vi scouter spillere? Jeg siger det bare.


Der skal jo ansættes en hel sportslig afdeling, når Ståle stopper. Umiddelbart, så tænker jeg at bestyrelsen skal ansætte en sportsdirektør, som så selv må forme det sportslige setup som han ønsker. Jeg tror FCK ville kunne tiltrække nogle rigtig tunge navne i den forbindelse, hvis der blev åbnet op for ansøgninger som sportsdirektør i FCK.

Derudover, så tænker jeg at der skal et rekrutteringsbureau ind over for at sikre et godt match imellem sportsdirektøren og bestyrelsen.
Skrevet af repos , moderator
@ Mads

Stop det hysteri omkring overskriften. Jeg har tidligere forklaret dig, hvordan det hænger sammen, og orker ikke gentage det.
Overskriften er udelukkende et udtryk for trådstarters holdning. Du og andre behøver ikke være enig. Endvidere er det et udtryk for et øjebliksbillede, hvor tingene bliver sat på spidsen. Sådan fungerer overskrifter som regel.

Debatten om, hvorvidt Ståle er den rigtige mand eller ej, kører rent faktisk ret godt herinde lige nu, og den er forholdsvis kontruktiv.Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dickos
Göteborg - FCK
FCK - Brøndby
Vejle - FCK
FCK - FC Nordsjælland
FCK - AaB
AGF - FCK

Det er vores næste 6 kampe.

Med det nuværende spil og Ståles taktiske formåen lige PT, syntes jeg der er en overvejende fare for, at vores sæson næsten kan være smadret her efter.

Det er vel nærmest kun AaB hjemme, der ser "overkommelig" ud. Og det er på baggrund af statistik.

Jeg frygter den næste tid, som FCK fan. Men jeg skal selvfølgelig nok lade være med at sige Ståle raus, hvis vi er ude af Europa, samt har tabt til BIF, Vejle og AGF.
Skrevet af Slettet(331423221810)
Kære FCK fans.

Det skal nok gå :) i har en fed trup med en masse talent. Kampen på torsdag bliver selvfølgelig mega vigtig, og selvfølgelig svær. Jeg tror på i hiver den hjem. Og så bliver der et derby på søndag hvor i også nok skal præstere :) giv nu ham ståle lidt tid så skal i nok komme tilbage på sporet, i har trods alt kun haft 45 dårlige minutter. Pøj pøj torsdag
annonce
0