Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Tina.
Skrevet af Jussi
Ah, ja.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Nandeyanen
Det her er en del af FCK´s officielle kampreferat på fck.dk. Jeg har understreget det mange af os fans også har talt om.

Bittert baglænsmål efter 92:35
Halvandet minut inde i tillægstiden smed Zeca en hasarderet tværpasning på midten, som Nelsson ikke nåede – og i stedet nedlagde han Uhre og indkasserede et gult kort. Den kunne også være blevet kostbar, hvis han var smuttet forbi...

Men det gav en dødbold på midten, som Schwäbe sendte frem mod vores felt, og lidt heldigt endte den hos Rosted, der sendte bolden på Kalles ene opstander – hvorfra den studsede ud til Uhre, der sendte den i tomt mål lige inden Nelsson nåede ned og blokere...


Og det er at vi har en kaptajn der kæmper og fighter hvilket han også får ros for. Men han kan sgu bare ikke sætte EN fucking aflevering sammen. Hver gang Zeca eller Stage laver en aflevering på tværs får man kuldegysninger.

Vi så det i Göteborg kampen og vi så det i Brøndby kampen. Det har intet med sort uheld som Ståle taler om. Vi ser de fucking samme mønstre hele tiden hvor vi taber bolden på midten.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af E. Jack Ulayte
Old
Lad os lave en trio med David Nielsen, Marcus Allbäck og Tobias Linderoth. Det kunne være vores svar på Brian Priske, Bach Bak og Morten Duncan.


Vi kan også bare fortsætte temaet og hente Zorniger
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af repos , moderator
@ Blue

Det er lidt sølle, du snakker om argumenter, når du ikke selv gider gøre dig ulejlighed at benytte dem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Jeg er ikke uenig, Nandeyanen.

Carlos Zeca er også en del af den manglende kontrol i den centrale akse i FCK. Han er så bare heldigvis så god en fodboldspiller, at han tit får rodet sig ud af det værste og ellers ryddet op efter sig selv.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg hellere ville have en dybdeliggende og mere kontrollerende sekser-ish centralt. Alla Tobias Linderoth eller den gode William Kvist. Carlos Zeca agerer febrilsk i sit spil, og jeg nægter at tro på, at det ikke har indflydelse på resten af holdet.
København.
Skrevet af BjarkeGelsted
Plus man var i bund og grund heldige med at Nielsson ikke også fik rødt kort.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Schelden
For tacklingen på midten af banen, hvor Ragnar Sigurðsson stadig var bagved?

Nu så jeg den lige igen; For satan en vanvittig aktion af Carlos Zeca ved den aflevering.
København.
Skrevet af Matias
Ja, dén. Det er altid fornøjeligt med den slags evigt-åben-for-fortolkning-frem-og-tilbage, blot fordi man er tilhængere af forskellige hold, og derfor, i sagens natur, ikke orker bare et nogenlunde rationelt synspunkt.
Skrevet af pyto
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg hellere ville have en dybdeliggende og mere kontrollerende sekser-ish centralt. Alla Tobias Linderoth eller den gode William Kvist. Carlos Zeca agerer febrilsk i sit spil, og jeg nægter at tro på, at det ikke har indflydelse på resten af holdet.


Carlos Zeca ville jo fungere fremragende på en 5-mandsmidtbane, hvor han kunne ligge som "oprydderen" bagved de andre. - Han er fuldstændig fantastisk, til det han gør. Han skal bare ikke være den boldspillende midtbanespiller.
Kvist raus.
Skrevet af Les Deux
Zeca´s aflevering er endnu et bevis på vores generelle evner med bolden.
Jeg skal være ærlig at jeg ikke har set FCK´s træning, men det ville overraske mig hvis vi overhovedet bruger tid på spil i små rum (mit bud er at 90 % af tiden bruges på Ståle´s statiske "stå rigtigt på banen" når vi ikke har bolden og indøvede spilsystemer som fjerner al selvstændig tanke.

I det mindste ser det ud til vi ikke længere laver det enkelte spil hvor bak/fløj spiller ind til den centrale (aka Kvist) som smider den dybt i blinde.

Omvendt er vi efterladt med spillere som når modstanderen presser os lidt og bryder vores opsatte Ståle spil, er totalt rådvilde og nærmest med besvær, får spillet den tilbage til Kalle som 50/50 smider den væk.
Kun Falk formår at lave en udventet vending i ny og næ for så at se resten af sine holdkammerate stå paralyseret af at han bryder ud af spilsystemet.

- Vi kan ikke spille i små rum
- Vi har store problemer med at spille med en mand i ryggen.
- vi har ikke nogen der kan sætte en mand.(Falks vendinger undtagen)
- Vi har ingen skudtrusler
- vores centrale forsvar bidrager med 0 mål offensive dødbolde
- har vi reelt nogle der kan sparke gode dødbolde?
- vores dødbolde er ufarlige (Winds mål mod IFK undtaget)
-Vi har ringe fart
- Vores prespil fungerer kun i korte perioder

Udover en målmand og en nyindkøbt angriber med målnæse, hvad er så vores spidskompetencer?
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Les Deux
@pyto

Helt enig! Jeg savner nok bare andre der er boldspillende og ikke mindst at Ståle tør undvigen fra 4-4-2 og ikke bare spille en alibi 4-2-3-1

Han må dog vide hvordan spillerne præsentere bedst, men det kunne være spændende at se et reelt formationsskifte.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Schelden
Vi kan snakke nok så meget om formationsskifte med mere, men jeg nægter at tro på, at det flytter noget som helst. Så længe filosofien og strategien i klubben ikke flytter sig, er det lige fedt om den hedder 4-2-3-1 eller 4-4-2.

Fordi vi skifter taktik, kan Pep Biel og Mohammed Daramy ikke pludselig sætte sin direkte oppasser. Carlos Zeca laver stadig hjernedøde afleveringer og Robert Mudražija løber stadig som en hovedløs kylling. En hovedløs kylling, der i momenter bidrager med noget slutprodukt, javel, men bidrager reelt med kaos til organisationen.

Det er jo i og for sig meget enkelt; enten finder Ståle Solbakken ud af, at han ikke evner at købe ind til sin egen filosofi - og agere på det - ellers skal han af helvede til og hele den spillemæssige strategi revurderes i FCK. Det bliver efterhånden lidt trivielt, men hvad fanden skal vi ellers diskutere? - Der sker jo ingen af delene.

Formationen som sådan er i og for sig irrelevant, synes jeg, da det hele handler om, hvad der foregår på banen. Mønstre, løb, typer, udgangspunkter, opspil, pres etc. Der findes stadig mange klubber, som på papiret spiller en 4-4-2 med en stram organisation, men som alligevel formår at spille i små rum, presse højt, bakke etc. Kort sagt; spille pragmatisk. I dag formår vi ingen af delene til perfektion, og dét er problemet.
København.
Skrevet af Les Deux
@schelden

Sådanset enig med dig, som jeg også gør udtryk i indlægget før. Personligt er jeg bare kørt træt i denne filosofi og for mig så hænger filosofi og strategi bare sammen med formation, da man formentlig havde handlet anderledes spillertyper ind.

Jeg er dog bevidst om at 4-4-2 formentlig har givet os en masse gode resultater i Europa, men i ligaen er der bare alt for langt mellem seværdigt fodbold og nu også resultater.

Uden tvivl at et hold kan fungerer i en 4-4-2. Jeg ser bare andre formationer som værende mere dynamiske og attraktiv.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
Det mest skræmmende med Zeca er jo, at hvis vi ikke havde haft ham, så er top 6 ligepludselig noget der skulle kæmpes for.

Zeca, Falk, Mudra centralt på banen. Zeca som oprydder, Falk sim kreativ, og Mudra som boks til boks. Så må Ståle finde ud af, hvem af Fischer, Biel, Wind og Wilczek der skal ofres.
Skrevet af Les Deux
@dickos Det er så sandt!

På samme måde er Wilczek paradoksalt nok den eneste der leverer og samtidigt ender med at være synderen ved et par brændte chancer. Hvor dårligt er resten af holdet så..?
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
@Pikatju

Præcis.

Vores bedste, er også vores "værste".

Det samme med Kalle jo sådan set også. Han er en fremragende målmand, muligt den bedste i SL. Men når man konsekvent spiller til det han ikke er den bedste til, nemlig fødderne, så kommer han til at se dum ud alt for meget. Og det er bestemt ikke npget han fortjener, med alle de point han har reddet til os.
Skrevet af Les Deux
@dickos

Fuldstændig enig! Jeg undrer mig over at Ståle og co. Ikke kan se eller formår at ændre det.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af BlueAndWhite
Vi mangler kun en central midtbane og et formations skifte for at være et stjernehold.
Skrevet af BlueAndWhite
Delaney tilbage og 4-5-1 eller 4-1-4-1 opstilling så ville Superligaen være en walk-over
annonce
0