Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det er bestemt ikke utænkeligt. Jeg har ikke videre tiltro til hans person i den rolle, men hvor jeg dog håber, du får ret.
Skrevet af CPH-Hotspur
Samme her. Men han er jo en late bloomer, så det kan jo være, at det bliver en succes. Så længe det ikke bliver for sent.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Ælkjaer
En stor forskel på Kvist og NCH er de mange år i fodbold NCH har brugt efter den aktive karriere. Jeg skal være ærlig og sige jeg ikke kan huske hvor mange år han var træner, men han var da sportsdirektør i en del år. Og havde vist også andre ledende roller inden han blev bestyrelsesmedlem i pse a/s. Jeg er ret overbevist om det er den form for kundskaber vores nuværende bestyrelse savner. Og det kan Kvist ikke lære ved at være i praktik som bestyrelsesmand. Slet ikke når resten er uddannet i handel.
Skrevet af repos , moderator
NCH arbejdede som folkeskolelærer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Ælkjaer
Har det ikke været dengang topfodbold i Danmark primært var på amatørplan? Ifølge sandhedguruen wikipedia var han i pokalfinalen med b1903 i 82. Og han blev valgt til årets træner i 79.
Skrevet af repos , moderator
Jo formentlig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af pussyhunter
Kamaldeen Sulemana set foran Parken...
Skrevet af danped89
Jamen lad os da gerne bytte lige over med daramy :)
Skrevet af PrebenGrande
Hvor har I læst, at han er set ude foran Parken? :-)
Skrevet af Mr. H
Interessant. Kan umiddelbart godt lide ham som type. Omvendt ved vi efterhånden bare, at FCN kræver +20 millioner for deres spillere og det ved jeg sgu ikke om hans præstationer kan retfærdiggøre. Orker ikke en Daramy 2.0 som har kostet os tæt på 30 millioner. Vi skal bruge en spiller som kan slå igennem fra første dag.
Hafnia
Skrevet af Imperator
Ville ikke undre mig hvis Daramy ville være væsentligt bedre i FCN end han er hos os.
Skrevet af jomic...
Lad os endelige få nogle flere kreative og teknisk dygtige spillere ind, som vi derefter kan tvinge til at blive så bange for at lave fejl at de ikke længere kan tage to på foden.

Med direkte reference til Ståles pauseinterview forleden.
Skrevet af Nickdkinter
Kamaldeen Sulemana Ville være et sindsygt køb, han er virkelig vild. Han er ung og han er jo 2 gear højre end daramy
Skrevet af martint
Hele midtbaneudfordringen: Er Zeca løsningen eller en del af problemet? Han er jo entydig defensiv. Er det ham, der gør det svært at finde én person, som kan så meget mere, fordi han kan så lidt så ekstremt godt Delaney er i den grad savnet!

Ift Kvist: han er datadreven. Han holder næppe nostalgisk hånden over Ståle, hvis det er sustainable at skifte ham ud. Ståle fylder bare en del, fordi han har gjort det sindsygt godt. Han er rentabel, stabil og en firmaets mand. Aktionærerne må være glade
Fan af Sir_C....
Skrevet af kasperiano
Kamaldeen? Den vil jeg også gerne se en kilde på, hvis jeg skal tro og turde håbe på det.
Skrevet af JuveFella
Uha, simpelt. Zeca er IKKE en del af problemet, han lider under de nuværende omstændigheder, som er blevet gennemgået hundredvis af gange efterhånden.
Skrevet af JuveFella
Jeg fik næsten tåre i øjnene over, at høre CL melodien og vide det ikke er FCK som det danske hold.
Skrevet af Old123
Kamaldeen Sulemana kan jeg virkelig ikke se for mig. Og det med han er set foran Parken? End ikke på Twitter kan man støve noget op omkring det.
Skrevet af Liberman
Er rimelig sikker på at Kamaldeen Sulemana IKKE er løsningen på vores tamme kanter. Måske vil han være det om et år eller to, men han er ikke den etableret profil der lige hopper ind på holdet og styrker det, som jeg er sikker på er profilen Ståle leder efter.
Skrevet af Northishere
Nu er det sikkert en and, af en person der manglede lidt opmærksomhed. Men kan vi brugere ikke aftale, at man giver kilde fremadrettet, eventuelt link, når man kommer med påstande?
annonce
0