Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCK 4EVER
JT var middelmådig. Påpasselig defensivt, medens han offensivt ikke kom til nogle afgørende.

Du er sgu lidt hård mod JT hva, han var da med i opspillet til 0-1 målet.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af repos , moderator
Hvis man ser sådan på det, så var TK også med i opspillet til Damens mål.

JT var ikke dårlig. Men, vi er vant til Poshs offensive kvaliteter, og så blegner hans afløser selvfølgelig. Defensivt er dog overbevist om, der bliver færre svigt end under Posh.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FCK 4EVER
Hvis man ser sådan på det, så var TK også med i opspillet til Damens mål.

Ja da - hvis man mener at en HB halvejs inden på modstanderens banehalvdel kan sammenlignes med en defensiv midt der triller den ud af eget felt så ja, men klart hvis man ikke vil give JT kredit for at være med fremme, fise op og ned ad højre side konstant og deltage i det offensive spil i sin 1 kamp så ser han jo nok skidt ud under alle omstændigheder.

Men klart Posh vil blive savnet - vi har været vant til stabile folk på HB i mange år, og mon ikke CV henter en ny, i mellem tiden kan man vel godt glæde sig over at JT gjorde det godt i sin første kamp, nu når vil alle havde udråbt ham til en reserve før han fik lov at vise sig frem.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Saint
Hvad jeg ikke kunne lig ved JT, var at han have en tendens til at losse bolden op i banen, så snart han blev presset.
(...)
Skrevet af boldmongolos
Hvad jeg ikke kunne lig ved JT, var at han have en tendens til at losse bolden op i banen, så snart han blev presset.


nå ja det fordi han er vant til SE, Sølvi havde det samme problem i hans første kampe for os, han skal bare lige opdrages en smule til vores spillestil så kan han godt blive go for os.
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
Skrevet af FCK 4EVER
Wendt var også slem til det i sin første tid i klubben - blev presset ud mod linjen fortog noget der lignede Fred Flinstone dans og lossede bolden hjernedødt frem, mange gange direkte ud over side-linjen.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Grubak
Wendt var vel også kun 18 eller 19...
JT var middelmådig. Det er det der beskriver det bedst. Han gjorde ikke noget rigtig godt eller rigtig skidt.
Skrevet af andib
Efter at i har købt Pape, så mangler i vist ikke lige offensive spillere. Jeg synes dog at det er ganske underholdende at de spillere, som i har været sat i forbindelse med i denne sommer fra Norge af, de er gået målamok efterfølgende.

I var tidligere sat i forbindelse med Celso Borges fra Fredrikstad og idag vandt Fredrikstad med 4-2 over Brann. Borges scorede 3 og lagde op til det 4.

Kan det ikke passe at både Gernt og Pape scorede hattick (tror endda den ene scorede 4) efter at de var sat i forbindelse med FCK.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af bruger
Pape-rygtet opstod mandagen før vi købte ham. Så vidt jeg husker havde han scoret de 4 mål i kampen en uge før.
Skrevet af Matias
Jeg vil i denne sæson give min bedømmelse (ud fra den gode, gamle 13-skala) efter hver kamp. Så kan der laves et midtvejs- og et sæsonens hold om hhv. fire-fem måneder og knap et år.

Når der er tid til det, vil der også komme små noter til de enkelte spilleres præstationer. Husk nu, at det er som jeg ser og vurderer kampene.

Wiland: 8
- Gik forkert ud af sit mål et par gange, og var i de situationer ikke med til at skabe den ro, et hvilket som helst forsvar (og særligt et nyt) har brug for. Men han tog hjem med endnu et clean sheet og et par ok redninger i bagagen, så alt i alt en ok præstation.

- - - - -

Johnny Thomsen: 9
- Jeg synes vores nye højreback gjorde det godt. Han agerede endda redningsmand to gange, hvor midtbanen havde fået sløset bolden væk og hvor midterforsvaret ikke var vågent, i et par situationer hvor holdet kunne være blevet fanget i ubalance. At tilkæmpe sig den rolle i et nyt forsvar, er en præstation der aftvinger respekt i min verden. Han fungerer glimrende defensivt, men mangler naturligvis at kunne sætte det offensive aftryk, vi har været vant til gennem næsten fire sæsoner. Jeg tror ikke han vil komme efter det. Men lige nu er det heller det mest væsentlige. Det er derimod at få defensiven til at fungere, og i det spil bestod den nye mand med bravur.

Zanka: 7
- Jeg er ikke helt overbevist af det nye midterforsvar. Og det kan da også sagtens være, det kommer til at se anderledes ud. Der var en del kommunikationsfejl og en del "afstemningsfejl" i forhold til placering på banen. Mod et bedre hold (eller, SE er sådan set et ganske godt hold - de var bare ikke gode nok i søndags), kunne det meget vel have kostet. Det gjorde det så ikke mod Sønderjyske. Jeg synes det er svært at bedømme Zankas rolle som anfører - der skal jeg lige se nogle flere kampe med ham i den rolle, for at kunne sige noget om.

Sølvi: 7
- Som Zanka, virkede han en anelse usikker på, hvordan positionerne og løbene bør se ud, de to midterforsvarere i mellem. Det kræver flere minutter på banen sammen for at få aftalerne til at fungere, så man må håbe på, at Rolle ret hurtigt finder ud af, hvem der skal spille i centerforsvaret. Sølvi fik dog sat sig fint igennem i de fysiske dueller, hvilket hiver ham op på den samme karakter som hans makker.

Pierre Bengtsson: 10
- Kampens helt store overraskelse. Med lidt mere præcision i sine indlæg, var han røget op på et 11-tal. Han var rigtig god defensivt, og lod intet tilbage at ønske fra Oscar Wendt-tiden offensivt, hvor han tilbød sig nærmest konstant, havde et rigtig godt blik for spillet og i det hele taget var enormt energisk. Det tegner godt.

- - - - -

Claudemir: 8
- Det er ikke hans position, den højrekant der. Han kommer simpelthen ikke nok til udtryk derude, og det er synd, da han har så meget at byde på. Han skal losses ind ved siden af Christian Grindheim - de to vil kunne blive en rigtig, rigtig god duo.

Christian Grindheim: 9
- Vores nye mand på den centrale midt efterlod et rigtig godt indtryk. Han holder sin defensive position når det er nødvendigt, og har blik for sine medspillere, når han er i boldbesiddelse. Det er jo ren Tobias Linderoth. Men det var jo også det, vi håbede på. Om han så viser sig at være ligeså hård en hund som svenskeren, vil tiden vise.

TK: 7
- TK gjorde egentlig mange ting godt, og især i boldbesiddelse var han god. Til gengæld var han en anelse for anonym i presspillet og havde ikke nok gennemslagskraft, når der skulle spilles med musklerne. Det er ærgerligt at det er nogle tilbagevendende kritikpunkter, der ofte kan rettes mod ham, men det ændrer ikke på, at det var de ting jeg lagde mærke til.

Delaney: 6
- Jeg synes vores unge venstrekant arbejdede hårdt nok til at bestå. Det sagt, så var der heller ikke meget mere i ham. Han virkede lidt forvirret her og der, og var ikke rigtig god til at få noget ud af at have bolden på fødderne. Er Johan Absalons bag ham i køen, må fynboen have gjort det elendigt på træningsbanen.

- - - - -

Dame N´Doye: 8
- I virkeligheden ikke en bemærkelsesværdig præstation, men man kan ikke tage hverken assisten eller målet fra ham, og derfor var hans kamp naturligvis også god nok til det 8-tal, han har fået. Han skal nok komme i gang igen - som vi husker ham fra sidste sæson - og han kan jo passende finde stilen frem i kommende weekend, hvor hans yndlingsmodstander kommer på besøg.

Cesar Santin: 8
- Han spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor han tog mange gode løb, udfordrede flittigt og selvfølgelig scorede et afsindig flot mål. I 2. halvleg faldt han noget ud, hvilket betød at han måtte lade sig udskifte.

- - - - -

Christian Bolanos: 8
- Nåede på en halv time at vise, at højrekanten er hans plads. Hans udfordringer er mere "kantspilleragtige" end Claudemirs og han er mere konsekvent når der skal smides indlæg (ikke alle var lige gode, men det kommer nok).

Pape Pate Diouf: ub
- Det er svært at give en karakter på baggrund af et kvartes spil i en debutkamp, men han virkede da energisk og opsat, så der kommer nok rigeligt med chancer til at vurdere ham ordentligt.

- - - - -

Roland Nilsson: 8
- En ganske fin debut, uden på nogen måde at være prangende. Han skal selvfølgelig fokusere på at få grundspillet til at fungere, og det så allerede her i hans første kamp som træner for FCK, ganske fint ud. Når defensiven - forhåbentlig hurtigt - kommer på plads, må vi se hvad han kan få ud af holdet, og hvor han kan bygge på. Men lige nu drejer det sig om organisation i en helt ny bagkæde, aftaler mellem en masse nye spillere og fordeling af de roller, spillerne skal vise, hvem skal have. Det bliver en meget, meget spændende kamp på lørdag.
Skrevet af Saint
Synes nu du er lidt hård mod Zanka, jeg synes han i største grad gik forrest og fightede for at samle forsvaret, synes godt han kunne nå et 8 tal. Det eneste tidspunkt jeg synes der trækket ham ned, er de første 5 minutter. Han kom da os på rundens hold, så helt dumt kan det ikke have været.

Omvendt synes jeg ikke, Rolle fortjener et 8 tal, han missede fuldstændig at få gang i midtbanen det meste af kampen og synes lidt det i større grad var spillerne der i største grad bare var bedre end SE. De to sats han lavede i startopstillingen har du os givet henholdsvis 6 og 7 hvilket er de to laveste karakterer.

Derudover er jeg helt enig i dig med resten af holdet og jeg synes virkelig CV skal høre et tak for handler som Bengtson og Grindheim.
(...)
Skrevet af repos , moderator
Godt initiativ, og jeg stort set enig. JT vil jeg dog nok hive ned på et 8-tal, og midterforsvaret tilsvarende op. Sölvi virkede i øvrigt bedre i spillet langs jorden end tidligere set.

Var også meget imponeret af Bengtsson. Det ser sgu lovende ud.

Jeg undrer mig også over, at Claudemir skal smides ud på kanten. Jeg fatter ganske enkelt ikke, at man gentager samme fejl som sidste år. Det var lige præcis den fejl, der var ved at koste CL oppe i Trondheim. Der må sgu være nogle gengangere i teamet fra sidste sæson, der kan påpege det overfor Rolle. Heldigvis nåede Bolanos at vise tilpas meget på sin halve time, at han er sikker starter der.
Jeg er blot nervøs for, at vi skal vente til TK falder helt igennem mod en bedre modstander, før han bliver gemt langt væk igen.

Det kan satme da ikke være så svært at kalde en midtbane, hvor eneste tvivl er venstresiden. Centralt bør Grindheim og Claudemir ikke være til debat, ligesom Bolanos selvfølgelig er sikker i højresiden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Saint
Forresten passer det mig rigtig godt, at vi kan følge med i kampen i morgen mod West Ham, nu jeg ikke selv kan nå ind i parken. Der kan Rolle forhåbentlig få at se hvordan midtbanen bør være.
(...)
Skrevet af Matias
"Der må sgu være nogle gengangere i teamet fra sidste sæson, der kan påpege det overfor Rolle"

- Roland Nilsson må jo gøre, hvad han mener er det bedste for holdet. Jeg er enig i at Claudemir skal ind på midten ved siden af Christian Grindheim, og at Christian Bolanos skal spille på højrekanten - men hvis det skulle være betingelserne for en ansættelse af en træner, at de tre pladser på forhånd er givne, kunne man ligeså godt lade være med at ansætte nogen. Men du har selvfølgelig helt ret i, at det ville være skidt, om der skal en afgørende kamp til, for at overbevise svenskeren om, at et andet alternativ er (også meget) bedre.
Skrevet af boldmongolos
men hvis det skulle være betingelserne for en ansættelse af en træner, at de tre pladser på forhånd er givne, kunne man ligeså godt lade være med at ansætte nogen.


nå ja for det eneste man skal som træner er at sætte holdet...
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
Skrevet af Matias
Forstår du ikke ret meget?
Skrevet af boldmongolos
så det afgjordt vi skal spille mod shamrock.
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
Skrevet af repos , moderator
men hvis det skulle være betingelserne for en ansættelse af en træner, at de tre pladser på forhånd er givne

Selvfølgelig skal en ny træner komme med friske øjne etc. Der er dog ingen grund til at gentage fortidens fejl, og Rolle har forhåbentlig også set nogle kampe med os sidste efterår.
Når der nu er skiftet rigeligt ud i forvejen, er der jo ingen grund til at lave mere om end højst nødvendigt. Jeg tror dog også Claudemir ryger tilbage på midten snarest, og der har sandsynligvis været forskellige hensyn at tage i forhold til spillernes træningstilstand etc.

Trænerne, både Ståle og Rolle, må dog kunne se et eller andet i TK, som vi andre ikke kan. Eller i hvert fald vægte hans omgang med bolden og pasningsspil højere end de tydelige mangler, han har. TK er god som aflastningsspiller, og vi ved præcist, hvad vi får og ikke får. Derfor er han heller ikke en mand til vores bedste ellever.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"Når der nu er skiftet rigeligt ud i forvejen, er der jo ingen grund til at lave mere om end højst nødvendigt. Jeg tror dog også Claudemir ryger tilbage på midten snarest"

- Det første har du ret i, det andet tror og håber jeg du får ret i.

"Trænerne, både Ståle og Rolle, må dog kunne se et eller andet i TK, som vi andre ikke kan"

- Hehe, ja, og det er nok derfor det er dem som er trænere, og ikke os. Det sagt kan han jo, som du selv skriver, sagtens fungere godt i truppen netop som kvalitativ aflastningsspiller, som leverer nogenlunde stabilt og uden at det betyder, at man - i hvert fald ligamæssigt - går væsentligt på kompromis med niveauet.
Skrevet af repos , moderator
Ja, problemet opstår, når han skal belønnes for gode præstationer mod SE o.l., og derfor skal starte inde i Europa.

Nu skal vi møde Shamrock, og så kan det formentlig også gå an, men runden efter skal den optimale midtbaneformation helst være på plads. På lørdag mod OB bliver det også interessant at se, hvad Rolle stiller op. Det er sæsonens første helt store test, for OB er holdet, vi skal kæmpe om guldet med.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0