Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Northishere
Efter denne start ser det følgende ud:
5-point til FCM, 6-point til AGF og 8 point til BIF.

Alle 3 hold har en klar identitet og spiller derfor langt bedre fodbold end vi gør. Er vi der, hvor at hvis vi ikke får fuld point mod de næste 3 modstandere, FCN(H), AAB(H) og AGF(U), så kan vi reelt allerede stå i en situation hvor vi kan afskrive begge muligheder for CHL kvalifikation, da vi vil være håbløst bag BIF AGF og FCM der nok alle 3 kommer til at mose igennem.

Skrevet af Emkay
Ståle undskylder sig med træthed!!!? Bodø/Glimt har været en tur i Milano samme dag som os. De kører fint en 2-0 hjem her til aften, oven i købet med et rødt kort.... Træthed mod en oprykker... Vor herre bevares....
Skrevet af Les Deux
@emkay

Jeg er helt med på dit ordvalg.."vor herre bevares" omvendt så ligner det trods alt at spillerne er trætte. De har jo ikke noget der minder om tempo. Det er naturligvis Ståles ansvar.

Hvor er det i øvrigt typisk at hver gang der er CL i udsigte så er vi der bare overhoveder ikke. Sidste gang en fast plads var på spil, smed vi det til FCN, nu ser det ud til vi smider begge muligheder.. vor herre bevares!
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Schelden
Jess Thorup. Meh.
København.
Skrevet af dickos
Ja, enig.

MEN, hvis det passer man kigger efter en ny, er det jo fin læsning.
Skrevet af Slettet(221359222003)
Emkay: med træt hed, nu er forskellen at fck kun har haft 1 uges "ferie" på snart 1½ år.

så det er nok mere det han hentyder til.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Schelden
Ja, men det er bare ikke nok. Det virker til, at der skal gøres et helt grundlæggende opgør med måden hvorpå, man tænker fodbold i PS&E. Det er hele strategien, der skal revurderes - og der skal hentes en ny stab ind til en helt ny retning. Trænerposten er én i rækken af mange ændringer, der bør og skal laves, hvis FCK skal tilbage på tronen i dansk fodbold.
København.
Skrevet af Liberman
Jeg har skrevet det før, jeg mener vores problemer stammer fra et sammenfald af skadede spillere, niveau dyk hos flere profiler og en uheldig omgang indkøb i de sidste par transfervinduer.

Fck må få gang i pengepungen så vi kommer tilbage på toppen hvor vi høre til, det er den eneste måde at rette hurtig op på denne elendighed.
Skrevet af Matias
"fck kun har haft 1 uges "ferie" på snart 1½ år"

- Så er det jo planlægningen, den er helt gal med. Så vidt jeg ved havde holdet to måneders kamppause mellem sidste superligakamp i 2019 og første superligakamp i 2020. Der burde man have lagt mere end en uges supplerende ferie ind, skulle det med ferietid være problemet. Derudover 10 ugers kamppause grundet corona, hvor man i hvert fald fra begyndelsen kunne planlægge sig ud af de efterfølgende 6 uger.
Skrevet af Matias
Hvis man seriøst overvejer at opsplitte managerrollen, er det første skridt i den rigtige retning. Og det vil være helt fint, om Ståle i så fald får den overordnede rolle som sportsdirektør. Jeg køber det argument, at nye trænere/ledere burde have mere frie hænder, end det kan lade sig gøre så længe Ståle stadig er i klubben - men jeg kan stadig godt se potentialet i Ståle i en sportsdirektørrolle.
Skrevet af PædagogenMikkel
@Matias

Men vil noget ændre sig, hvis Ståle fortsat er i klubben? Hvis hele det spillemæssige koncept skal revurderes og eventuelt bygges fra bunden, hvordan vil det helt præcist ske med Ståle lurende i kulissen? Jeg kan ikke se det for mig.
Skrevet af Matias
Jeg ved det ikke. Men jeg ved at en opsplitning af rollen vil være en erkendelse af, at noget er galt. Og det er første skridt i den rigtige retning.

Det er klart, at skal konceptet videreføres efter en manual, der har spillet fallit, så når man kun så langt en forventelig energi hos en ny træner kan række. Jeg kunne nu godt forestille mig, at der ville være mere frie hænder, og at Ståle kunne nøjes med at være intern konsulent ifm. de internationale opgaver.
Skrevet af Slettet(221359222003)
Matias: planlægning ??

hvordan planlægger men sig ud af covid samt man kommer langt i EL..

samt du har en trup hvor du har 6 mand ude med langtids skader hele sæsonen.

den vil jeg da rigtig gerne høre.


#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Saviola7
Det skulle da lige passe at Ståle først ryger, når transfervinduet alligevel er lukket.
Den nye manager vil i givet fald have svære arbejdsbetingelser, for Bengtsson er jo stadigvæk Bengtsson f.eks.

Jeg er all-in på at der skal noget nyt blod til på trænerposten, men hvis ovenstående tweet holder vand, så er det fandeme skidt af bestyrelsen ikke at afskedige Ståle noget før - så den nye manager ville kunne have sat sit præg på spillertruppen.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Matias
Vinterpausen har været lagt ind hele tiden. Hvis man ikke kan finde plads til supplerende ferie i et forløb, hvor der er 8 ugers kamppause, så er den gal med planlægningen.

Hvordan man planlægger sig ud af en nedlukning, som gælder for stort set alle? Mit gæt er; som alle andre. Naturligvis kan man finde plads til supplerende fri - om dette findes nødvendigt - i en periode hvor bl.a. 6 uger består af sammenhængende intervaller af minimum 2 uger uden kamp.

Din præmis var 1 uge på halvandet år. Den var ikke 6 mand skadet (hvilken relevans har det også til planlægning af ferie?), og den var heller ikke forskubning af sæsonen. Hvis man på halvandet år, med 8+10 ugers kamppause, ikke kan finde tid til nødvendig, supplerende ferie, er den gal med planlægningen.
Skrevet af Nandeyanen


https://sport.tv2.dk/fodbold/2020-07-09-solbakken-lover-guld-til-fck-naeste-saeson

1. Han har lovet os guld.

2. Han sagde efter OB kampen at nederlaget intet har med de problemer der var i slutningen af sidste sæson.

3. Han har sagt at han er meget tilfreds med truppen og trup sammensætningen til Copenhagen Sundays.


Mig og et par andre her har forudset for lang tid siden her på dette forum at denne her sæson bliver en katastrofe med Ståle i roret.
Det første tegn på katastrofe er at benægte at der er problemer i klubben.

Nogle folk herinde + alle de der twitter guru´er folk linker til siger at vi kommer til at signe stjerne spillere og det kommer til at være på en højere hylde en Sisto. De siger vi får Zanka/Vavro, en fra Braga og hvad ved jeg.

Nej det er forkert. I er i en illusion med tiltro til klubben forstærker os. Faktum er at Ståle er tilfreds med den nuværende trup og mener seriøst han kan vinde mesterskabet med den.

Og det er en katastrofe at Ståle ser det på den måde.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(221359222003)
Matias: stop nu..

Det handler jo ikke om planlægning, når du ikke ved hvornår det åbner op igen, samt de var jo til træning i hele perioden..

vis man så holdte fri så var den jo også gal vis du kom retur og ikke var klar.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Matias
Vinterpause: 8 ugers kamppause. Kan man ikke supplere med ekstra fri i den periode, er det dårlig planlægning. Har du noget at indvende til det?

Coronapause: Intervaller af minimum 2 ugers (på forhånd kendt) kamppause. Selvfølgelig kunne man supplere med ekstra fri i en af de perioder - jeg tror du glemmer, at divisionsforeningen garanterede 1-2 ugers træningsforberedelse, inden genoptagelse af turneringerne. Andre klubber kunne mig bekendt godt planlægge i perioderne.
Skrevet af Nandeyanen
klokken er 4:30 om natten og havde et mareridt om at vi ikke når top 6 i denne sæson og skal kæmpe for overlevelse om nedrykning med Ståle hvor vi ikke kom med til EL da vi tabte i playoffen og røg hurtig ud af pokalturneringen mod et 1 divisionshold.

Hvis det ikke er et mareridt men et orakel, så skal Ståle fyres asap lol.Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0