Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Denis Vavro er god, men er han den sikre makker til Victor Nelsson, der behøves? På trods af alderen, vil jeg meget hellere have Zanka hjem. Ham Nelsson og Ankersen i samme kæde, så begynder det at ligne noget.

Jonas Wind er slet ikke kommet i gear endnu, og det er bekymrende, for vi har brug for et bindeled som ham.

Nå, det bliver mere og mere omsonst at tage de snakke, for de største problemer er placeret helt andre steder i klubben, end i spillertruppen og på banen. Jeg har foreslået en reel turnaround (inkl. redefinition af klubben/identiteten) med en startinvestering på 250 mio. kr. Klubben fattes penge, så det kommer ikke til at ske, men jeg tror, det er det, der er behov for.
Skrevet af Les Deux
Er der egentlig nogen historiske eksempler på at en manager med et favorithold til at vinde turneringen ikke er blevet fyret efter 3 mesterskaber på 7 år?
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af pyto
Er der egentlig nogen historiske eksempler på at en manager med et favorithold til at vinde turneringen ikke er blevet fyret efter 3 mesterskaber på 7 år?


Det har jeg godt nok svært ved at tro på.
Ståle har jo bare været så dygtig til at bygge klubben op om ham selv. Jeg kan sgu godt forstå at klubben er lidt betænkelige ved at afskedige ham. Det er desværre "bare" det der skal til.
Kvist raus.
Skrevet af Kaya
Det er dårlige indkøb, når de ikke leverer, siger man om spillerne. Javist, men hvad er grunden til, at de ikke leverer? De var jo alle dygtige og lovende spillere i deres tidligere klubber. Ellers havde man jo ikke købt dem. De kan ikke falde ind i FCK´s særlige kultur, siger man. (Hvilket så begrunder, at man helst prøver at købe spillere, der tidligere har fungeret i FCK.) Men hvad er denne særlige kultur, der åbenbart kræver en særlig FCK-mentalitet? Det er almindeligt anerkendt, at hvis man har en hysterisk, udskældende og kontrollerende chef på arbejdspladsen, så skaber det usikkerhed, frygt og mangel på initiativ og selvtillid hos medarbejderne. Og når tv-kommentatorerne hele tiden nævner, at der mangler en leder på banen, kan en sådan leder så fremkomme, når der står en overleder på sidelinjen og skriger og fægter med armene? Er det nogensinde blevet diskuteret, om dette spiller ind, når FCK-spillerne så tydeligt underpræsterer? Nej, selvfølgelig er et topfodboldhold ikke en almindelig arbejdsplads. Det handler om at vinde og ikke tabe og konkurrencen om spillepladserne er stor. Alligevel tror jeg ikke, at almindelige psykologiske lovmæssigheder sættes ud af kraft, og slet ikke, når modgang sætter ind, som det længe er sket.
Skrevet af repos , moderator
Det er muligt, at Ståle kan virke hysterisk, men spillerne virker til at kunne lide ham. Der er ganske få spillere, der i tidens løb har brokket sig. Den eneste, jeg kan komme i tanke om, er Kris Stadsgaard.
Ståle virker til at være vellidt blandt spillerne, men det må alligevel skabe frustration, at han har så vanskeligt ved at finde sit koncept.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg tror det er svært at falde til i FCK, fordi der på samme tid med, at der kræves fuldt fokus på banen, professionalitet og ærgerrighed, er en udtalt holdning til, at man er federe end de andre - endda italesat som positiv arrogance. Dét sammenhold med, at vi har med relativt unge mennesker at gøre, som kan lade sig friste af et indbydende liv i en ganske moderne by, som i øvrigt ikke er videre fodboldinteresseret (i hvert fald ikke dansk fodbold), tror jeg kan gøre det svært at finde balancen.
Skrevet af Les Deux
Det har jeg godt nok svært ved at tro på.
Ståle har jo bare været så dygtig til at bygge klubben op om ham selv. Jeg kan sgu godt forstå at klubben er lidt betænkelige ved at afskedige ham. Det er desværre "bare" det der skal til


Det er jeg enig i, også selvom jeg ikke bare går ind for fyringer på fyringer. Omvendt går den taktik jo meget godt i Bayern München (7 mesterskaber ud af 7 hvor 6 forskellige trænere har været ind over)
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Plankeværket
Juve og Ajax skifter også succestrænere.0
Men de tre steder er organisationen rundt om også fyldt med fodbold. Det er den ikke hos os.
Skrevet af nurgle
Er der nogle der ved om de sender bridge i tv. Så kan jeg følge det istedet for fodbold. Det er sku til at få lange boller af.
Skrevet af stokholmeren
Heldigvis er der da kun ca. 300 dage til at næste sæson starter.
Skrevet af Old123
Mathias Ross er spottet i lufthavnen på vej mod København. Indrømmet, kender meget lidt til ham. Men det er bare ikke det vi har brug for lige nu. Vi har brug for en, der kan forstærke os HER OG NU og ikke en 19-årig udviklingsspiller.

Og lur mig om det ikke bliver et nyt 20 mio. køb. Hvorfor får han lov til det?
Skrevet af Les Deux
Juve og Ajax skifter også succestrænere
Men de tre steder er organisationen rundt om også fyldt med fodbold. Det er den ikke hos os


Præcis! Vores organisation er gennemsyret af at Ståle er den eneste rigtige og årsagen til succes. Der mangler simpelhen nogen som kan kigge på truppen og vurdere om der er mesterskabskvalitet og om vi følger med tiden.

Jeg ser faktisk Ståle som en enormt stærk karakter og med et højt taktisk niveau. Men fodboldspillet og scouting delen, får han ikke mange stjerner for hos mig.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af DameNdoye
Mathias Ross er spottet i lufthavnen på vej mod København. Indrømmet, kender meget lidt til ham. Men det er bare ikke det vi har brug for lige nu. Vi har brug for en, der kan forstærke os HER OG NU og ikke en 19-årig udviklingsspiller.

Og lur mig om det ikke bliver et nyt 20 mio. køb. Hvorfor får han lov til det?


Enig. Jeg så highlights af AaBs kamp igår, og lod mærke til nr 4 i AaBs forsvar som skulle være Ross og jeg var ikke imponeret. Han stod og sov mange gange
Superliga og FCK fan
Skrevet af dickos
Jeg orker ikke hvis ham Ross bliver hentet ind som forstærkning...

Jeg er vild med ideen om at lave et dansk "Bayern". Men det skal fandeme lykkedes så, og ikke bare brønde penge af på folk, man tror kan løse opgaven. Muligt Ross er et stort talent. Men det er fandeme ikke talent vi har brug for.

Vi har brug for ledere, der vil tage ansvar på banen! Zanka NU! Og så en eller anden færdigudviklet CM, der går ind og tager dirigentstokken med det samme! Jeg gider ikke flere flops fra AaB´s "talentfabrik"
Skrevet af Matias
Jeg ved ikke med Juventus (det gør andre sikkert), men i Ajax løftede man for nogle år siden sløret for en relativt simpel checks-and-balances-struktur, som gør, at både ledelse, manager, sportsdirektør og teknisk direktør skal "svare" indbyrdes ved forskellige beslutninger. Den tekniske direktør (pt. Marc Overmars) skal f.eks. kortlægge hvilke spillertyper, tiden og de forskellige markeder fostrer. Dette vendes med sportsdirektøren (pt. Edwin van der Sar), som bl.a. med dét input planlægger koncept med manageren (pt. Erik ten Hag). Det har vist sig ret effektivt - mit bud er, at de minimum dobbelt så ofte som os, rammer rigtigt på deres indkøb, samtidig med, at konceptet (i princippet) hele tiden småjusteres.

Det har betydet, at selvom de har solgt 6-7 bærende spillere på to somre og yderligere har haft et par bærende spillere skadet i længere perioder i samme tid, har kunnet klare udfordringerne uden at dale uacceptabelt i niveau. Nuvel jeg tror de bliver kørt over i CL i denne sæson, men man er stadig med og ligaen kan stadig vindes.
Skrevet af PædagogenMikkel
1 14/02/2020 Esbjerg - FC København 1-0
2 23/02/2020 Silkeborg - FC København 1-1
3 01/03/2020 FC København - AaB 3-2
4 04/03/2020 AaB - FC København 2-0
5 08/03/2020 FC København - AC Horsens 0-1
6 01/06/2020 Lyngby - FC København 1-4
7 07/06/2020 FC København - Randers FC 2-1
8 14/06/2020 FC Nordsjælland- FC København 1-1
9 17/06/2020 FC København - AaB 2-0
10 21/06/2020 Brøndby - FC København 1-1
12 28/06/2020 FC København - FC Midtjylland 1-2
12 05/07/2020 AGF - FC København 1-0
13 09/07/2020 FC Midtjylland - FC København 3-1
14 12/07/2020 FC København - Brøndby 0-0
15 19/07/2020 FC København - AGF 2-4
16 23/07/2020 AaB - FC København 0-1
17 26/07/2020 FC København - FC Nordsjæl 2-1
18 13/09/2020 OB - FC København 3-2
19 20/09/2020 FC København - Brøndby 1-2
20 27/09/2020 Vejle - FC København 2-2

Det er vores sidste 20 kampe i Superligaen. 6-5-9 og en målscorer på 26-29.

Den var ikke gået mange steder.
Skrevet af DameNdoye
Læg dertil at Ross ikke har den FCK-kultur vi har brug for med en vild vindermentalitet. Det minder alt for meget om et Kaufmann køb til fremtiden, og det er ikke det vi har brug for.

Se hvor let han blev rundet i kampen igår, det er den første chance ved efter 11 sekunder i videoen: https://www.youtube.com/watch?v=A9HmIpdemB8

Superliga og FCK fan
Skrevet af Les Deux
Min eneste trøst er at Ross er okay hurtigt, ikke på benene, men topfart. Men det er sgu en ringe trøst...
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Guhle
Jeg læste et sted at han bare skal til København for at lave en reklamefilm sammen med DBU & u19 landsholdet.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af dickos
Bare du har ret, Guhle.
annonce
0