Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts
man kan håbe at Thorup kan få mere ud af ham end Ståle kunne, men tænker stadig som jeg gjorde da han blev hentet, om det nu også var en nødvendighed at smide 20 millioner efter ham, om det ikke havde givet mere mening at lægge den slags penge for en mere etableret angriber, også set i lyset af at man på daværende tidspunkt stod uden Wind og Damen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Diogenes
Proeven for Kvist kommer nemlig i de kommende vinduer. Enhver sportsdirektoer i FCK kan hente to spillere der vil vaere store profiler i ligaen hvis han faar stukket 50 mio. kr. i haanden.

Kan Kvist hente spillere der genererer FCK de store videresalg de lever af? Kan han undgaa dyre og lange kontraktforlaengelser der haemmer klubben sportsligt? Det bliver en vanskelig balancegang de naeste par aar for FCK, og kan Kvist faa FCK (og PSE) ud paa den anden side med stabile overskud og europaeisk gruppespil hvert aar skal han absolut have den kredit jeg toever med at give nu.

Edit: PC ikke Kvist.
Skrevet af Plankeværket
Da Ståle den vinter hentede Ragner, solgte Holse og Pieros, ophævede med Bendtner og hentede Kaufmann for en masse penge underskrev han sin egen fyreseddel. Det var simpelthen horribelt dårligt sportsdirektørarbejde.

Diogenes, jeg tror det er PC og ikke Kvist der skal stå for den opgave de næste vinduer.
Derudover, så er opgaven lidt anderledes nu, da strategien er ændret, nok fordi man ved man har et par enormt talentfulde ungdomsårgange på vej. Grundlæggende er det ikke så nødvendigt at købe talenter når man har 7-9 store af dem på vej nedenfra. Talenter på et niveau vi sandsynligvis ikke ville have råd til at købe som 19-20 årige.


Skrevet af peanuts
Historisk har FCK de sidste 10-15 år leveret store salg, og igen så er det ikke nødvendigt at alle spillere hentet udefra skal have en eller anden form for vidersalg i tankerne, en 30 årig angriber der laver 20 mål i Superligaen har også en stor værdi på banen for FCK men ikke nødvendigvis i forhold til salg til større ligaer.

Og som jeg forstår det så er det egne talenter udviklet i FCK som skal stå for de store salg, og at talenterne skal spille en større rolle i A-truppen, lidt mindre Thomsen og lidt mere Stamenic, hvis man kan sige det på en måde.

Det betyder så at man vil gå efter spillere på en hylde over det man har set før til start 11 og så fylde op med talenter fra eget akademi, man kan sige at det hjælper også lidt på det at man har nogle enormt talentfulde årgange på vej, hvor en håndfuld allerede har fået debut i denne sæson
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Diogenes
Du har selvfoelgelig ret i at det er PC og ikke Kvist der bliver oeverst ansvarlig fremover.

Det her med den nye strategi tror jeg man skal vaere lidt varsom med. For at forretningen skal kunne gaa op skal de fleste spillere man koeber stadig kunne saelges videre. Det er fint der er en masse store talenter paa vej, men meget kan stadig gaa galt hvis de er 17-18 aar - de kan faa skader der bremser deres udvikling, de kan gaa i staa eller de kan blive lokket til udlandet.
Skrevet af Plankeværket
Den er jo ikke sort hvid, men hvor man før har ment man kunne købe mere lovende udviklingsspillere end man kunne udvikle, er pendulet grundlæggende svinget den anden vej.
Og når der skal være plads til at give chancen til mange af egne unge, skal man købe færre unge udefra.
Skrevet af peanuts
Diogenes@

Omvendt så kan en spiller på 22 også få skader som bremser eller helt ødelægge en spiller, men det er da en balancegang mellem etablerede spillere og talenter.

Men kan FCK ramme som minimum EL gruppespil hvert år, og det er hvad kun 2 gange de sidste 15 det er glippet så ligger der den indtjening som nødvendigvis ikke kommer på salg, og så handler det vel om at have en stamme af spillere der er så gode at det ikke nødvendigvis får den store betydning at du i superligaen spiller med 2 unge talenter, da resten af holdet er så godt/solidt at det ikke får den store betydning hvis de unge spillere laver fejl i løbet af kampen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af BlueAndWhite
Har det lidt stramt over Victor Jensen til FCN, ved godt det er leje og vi ikke kan love fuld spilletid..
Skrevet af dickos
Samme, BAW.

Ham kunne jeg virkelig godt tænke mig retur!
Skrevet af Torben Diegeldauer
Han kan komme til sommer når vi skyder en flyvende Fischer afsted.
Skrevet af Mr. H
BlueAndWhite Sådan har jeg det også. Omvendt skal jeg ærligt indrømme, at jeg er meget usikker på, hvad han bringer til superligaen. Det kommer til at gøre lidt ondt, hvis han brænder igennem oppe i Farum.
Hafnia
Skrevet af Kvart i bold
Det ville ikke give nogen mening at erstatte Fischer med Jensen, når de ikke spiller samme plads. Det lyder som noget Ståle kunne finde på at have gjort.
Skrevet af SørensenCFC
Lerager har også lige fået sit første barn her i efteråret. Det betyder også en hel del at vende tilbage til sin hjemstavn og være nær familien, hvorfor et skifte tilbage til DK allerede nu ikke er uforståelig.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Les Deux
Jeg synes det er en lidt sjov/unfair debat omkring vores angribere(MK) Er der nogen der kan nævne en angriber som har/ville have været en succes som tyveårig for FCK - Jovist jeg ved Corner er et eksempel og jo N. Jørgensen blev hentet som et stort talent der skulle have genstartet karrieren som 21 årige.

Men det kunne også være at M. Kaufmann først peaker om 2-3 år og på det tidspunkt stadig vil være yngre end langt de fleste succes angribere i FCK, ville det ikke være en okay udvikling?

Jeg ved godt at det ikke er en garanti, men det er som om der bliver antaget at N´doye, Santin, Santander etc. ville være lige så succesrige hvis de var blevet hentet 3-5 år tidligere.


“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Matias
"Er der nogen der kan nævne en angriber som har/ville have været en succes som tyveårig for FCK"

- Jonas Wind.
Skrevet af TR1986
Kaufmann bliver sandsynligvis rigtig god om 1,5 år cirka. Når han er så ung, så vil det være oplagt at leje ham ud og forhåbentlig se potentialet udfolde sig når han kommer tilbage igen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Old123
"Er der nogen der kan nævne en angriber som har/ville have været en succes som tyveårig for FCK"

- Jonas Wind.

... Og Andreas Cornelius for den sags skyld.

Skrevet af DameNdoye
Kaufmann bliver sandsynligvis rigtig god om 1,5 år cirka.


Ikke hvis Kaufmann bliver ved med at løbe ind i skader. Synes han har haft en del allerede og nu han ude igen.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Les Deux
Ja men jeg tvivler sgu på du kan købe Jonas Wind for 20 mil....

Og Corner har jeg jo nævnt og du kan jo selv slå prisen op på hvad en spiller der præsterer på det niveau koster, aka Hvad Corner blev solgt til Cardiff for.

Der mangler sgu til tider en sammenhæng i tingene, forventningerne etc. Det er ikke bare football manager
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
Kauffmann lider jo under, at Ståle mente han var 20 mio værd. AaB satte en urimelig høj pris på ham og Ståle hoppede i med begge ben.

Jeg tror på at Kauffmann bliver en god angriber for os. Men jeg skal da ærligt indrømme, at jeg da ville ønske vi ikke havde brugt så mange penge på ham.
annonce
0