Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Victor Jensen salget sprængte rammerne for hvad en spiller uden superligadebut kunne sælges for. Ca 25 millioner og naturligvis en bunke klausuler. Det var uhørt på det tidspunkt.
Skrevet af Nandeyanen
Nu har Victor Kristiansen gjort det godt. Og han var ikke den spiller på U19 holdet der var mest hypet. Så hvis han kan gøre det godt, bør de andre også kunne gøre det godt.

Vores kanter virker ikke og vi har Bøving, Oskarsson og Haraldsson der kan spille kant. Hvorfor giver man ikke en af dem chancen nu?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Victor Kristiansen er i flere år blevet omtalt som en potentielt kommende landsholdspiller - og han er 18 år med en veludviklet fysik.
De unge skal nok få chancen, men kun hvis de vurderes gode nok. Det hjælper ingen hvis vi laver en Jacob Busk på dem.
Bøving fokuserer på sin skole i denne sæson, men er fuldt ud i truppen næste sæson.
Skrevet af Svoger
I øvrigt er der vel heller intet som tyder på, at Thorup ikke er villig til at give spilletid på førsteholdet i Superligaen, hvis talentet ser lovende ud.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Præcist det med fysikken har været afgørende med Victor Kristiansen.

Det bedste eksempel på en, der ikke var fysisk klar, er Mads Roerslev. Han blev spist.

I forhold til det med at finde potentielle transfers i den danske liga, så synes jeg, at det er svært at finde nogle, der er realistiske og samtidig giver mening i forhold til, hvad jeg antager, man bør kunne finde udenfor det danske marked - som bare er dyrt at købe i for FCK.

Casper Højer kunne da sagtens være interessant grundet udløb - og at vi pt. ikke har én fuldgod back/wingback. Den ene kronisk skadet og den anden stadig meget ung. FCM, FCN og BIF har ikke noget, der vil give mening at smide i puljen. Eller, Ulrik Yttergård har udløb og er deraf en mulighed, men jeg synes sgu den er et bet - for en halv sæson siden, var de trætte af ham i FCN. Og hvis Mathias Zanka ikke købes, er jeg ikke tryg ved, at nordmanden skulle være førstereserve - og reelt spille, hvis alternativet er Nicolai Boilesen. Jeg har nævnt ham før, men Magnus Mattsson, som har udløb, har en masse kvaliteter og en alsidighed til at være en potentiel god breddespiller - og med mulighed for at udvikle sig til mere.
København.
Skrevet af knud12
jeg synes nu faktisk Roerselv er en bedre spiller og et større talent end Kristiansen. Men det var sgu heller ikke let under Ståle og det var ikke mange sammenhængende kampe han fik tillid i. Hvis man havde haft lidt mere tålmodighed med Roerslev kunne man have sparet Bartolec.
Skrevet af claush24
Nej det var ikke nemt for Roerslev. Jeg husker tydeligt da han gik fra 2. valg på hb til ikke en gang at være 4. valg.
Skrevet af Plankeværket
Roerslev var meget mere flashy og med et åbenlyst teknisk topniveau. Victor Kristiansen kan forsvare som en voksen. Jeg foretrækker til hver en tid Victor - selvom jeg ville have ønsker en plads Roerslev. Det er ikke mange højre backs der kan afdrible deres direkte modstandere på andet end fart
Skrevet af Nandeyanen
Hvis der skal være plads til de unge bliver vi nødt til at sælge meget ud.

Vi har en stor håndfuld dyre senior spillere der slet ikke kan komme ind på holdet ved match day.

Så hvis Kristiansen, Lund Jensen, Højlund, Bøving, Haraldsson og Stamenic er blevet lovet en promotion til første holdet så er det satme mange spillere vi skal af med.

Thomsen til Stamenic

Oikonomou/Bjelland/Zanka til Lund Jensen

Wilczek til Højlund

Pierre Bengtsson til Kristiansen

Bundu til Bøving

Fischer til Haraldsson
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
De unge erstatter jo ikke en til en, slet ikke så længe de også kan spille u19. Højlund og Bøving kan erstatte en angriber og Haraldsson og Stamenic en midtbanespiller - så tror jeg du er tættere på forholdet. Når de sp imponerer som Kristiansen erstatter de naturligvis 1-1.
Skrevet af GammelBitterMand
Hovedparten af de spillere skal vi vel af med, uanset hvem der står og tripper på U19?

Man skal i øvrigt huske at unge spillere oftere får udfald. Roerslev, fx, blev sat utroligt meget tilbage, fordi Ståle ikke havde tålmodighed med hans defensive positionering og flåede ham ud og smed ham væk. Det kræver et højt bundniveau på holdet, som helhed, og er måske en del af grunden til at der ikke er så mange af de unge, der får chancen lige nu.
Batman Close. London W12.
Skrevet af ZinedineHolm
Midt i al den snak om FCK-talenter, så er det sjovt se, der er 5 nuværende eller tidligere FCK-talenter i startopstillingen til U-21 landskampen.

Victor Nelsson
Mads Roerslev
Morten Hjulmand
Carlo Holse
Mohamed Daramy
!!!!
Skrevet af Schelden
"Det kræver et højt bundniveau på holdet, som helhed, og er måske en del af grunden til at der ikke er så mange af de unge, der får chancen lige nu."

Og dét fortæller også lidt om, hvor flot Victor Kristiansen egentlig har gjort det. Alene dét, at han ikke er faldet igennem på den plads, er flot. Lige modsat hans svenske og costaricanske kolleger, som kamp efter kamp bidrog aktivt til antallet af hjerneblødninger. Når der kommer lidt mere styr på holdet (forhåbentlig snart), så håber jeg også, at vi ser mere udfordring på kanten fra ham. Jeg synes vi i glimt har set en rigtig god venstrefod - og gode valg i forhold til type af indlæg/afleveringer på den sidste tredjedel.

I forhold til U21, så gør Morten Hjulmand det altså overraskende godt. Nu nåede vi jo aldrig rigtigt at se ham i FCK, men de kampe på U21, jeg har set med ham, har han været mere end lovende. En god, kontrollerende midtbanespiller, der ikke bare er udmærket på bolden, men også positionerer sig intelligent. Han styrer spillet så flot i dag.

Gustav Isaksen er i øvrigt pissehamrenderøvlorte-god. Han bliver så dyr.
København.
Skrevet af ZinedineHolm
I forhold til U21, så gør Morten Hjulmand det altså overraskende godt.


Enig, jeg er også imponeret af Hjulman jr, Går utrolig fint med i spillet, men en ro på bolden, samtidig med en dejlig aggresivitet i presspillet ved boldtab
!!!!
Skrevet af lik02y
ZinedineHolm,
Kasper og Morten er ikke i familie. Ved ikke om du skrev "jr" sarkastisk eller noget. Men vil lige skrive det alligevel
Skrevet af Plankeværket
Det er lidt træls der er 6 fck talent folk i den trup og vi kun har fået noget ud af de to af dem. Nartey var som det var men de sidste tre valgte vi selv ikke at satse på.
Skrevet af ZinedineHolm
ZinedineHolm,
Kasper og Morten er ikke i familie. Ved ikke om du skrev "jr" sarkastisk eller noget. Men vil lige skrive det alligevel


Jeg troede faktisk at det var Kasper Hjulmands søn.
Min fejl, tak for info.
!!!!
Skrevet af ZinedineHolm
Endnu en tidligere Fck-er indskiftet i U21-kampen...
Victor Jensen på banen det sidste kvarter, så nu 6 med Fck-baggrund på banen for Danmark
!!!!
Skrevet af Plankeværket
Ah, vi kan nu ikke tage æren for Nelssons baggrund.
Skrevet af stokholmeren
Hvis det Roerslev viser i dag, er hans reelle niveau (så ikke sidste kamp, og følger ikke med i Brentford), så er det godt at vi lod ham gå. Hold nu op han bliver revet midt over af Thorsteinsson.

Og Bruun Larsen ser altså skarp ud. Han har den fart, som Fischer mangler/havde for 2-3 år siden.
annonce
0