Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har i Superligaen udelukket handler fra Brøndby, FCM, FCN, AGF, fordi de enten ikke vil sælge til os eller kræve for store beløb ift. spillernes evner.


Andreas Maxsø´s købsklausul træder i kræft her til sommer og han kan købes ud af klubben for 23mil. Det var en del af aftalen da Brøndby hentede ham på en fri.

Vi skal prøve at hente ham. Men han får nok nogle bedre tilbud fra større klubber. Man får ikke en bedre forsvarsspiller til 23mil.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Maxøe ville være optimal. Ham og Kofoed.

Det er rigtig nok GBM, jeg er bare sådan helt generelt træt af, at vi stadig har en kiropraktor på en så prominent plads i den fysiske sektor. Jeg ved godt det er anekdotisk bevis fra en masse om, at det virker, men al videnskab siger det har en maksimalt ubetydelig effekt. Og fysisk træning på elite niveau er fucking videnskab, vi skal ikke bruge alternative behandlere, vi skal bruge folk med universitetsuddannelser og relevant videnskabelig erfaring på området.
Skrevet af Bløde babser
Der blev jo startet en proces med en evaluering sidste år, som bl.a. ledte frem til Exit Storskov. Men det kom ret sent og det har indtil videre ikke rigtig rykket noget.


Det kan naturligvis meget nemt blot være en tilfældighed, men vi har da ikke på nogen måder været så skadesramte i dette forår som vi eksempelvis var i forrige sæson.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Dr. Def
Hvis Maxsø fortsætter på hans høje niveau bliver han købt fri til sommer det er jeg også sikker på.
Jeg tror og håber dog han vælger at prøve sig af i udlandet igen, som Brøndby fan vil det gøre ondt at se endnu en fan favorit ende i fck
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af GammelBitterMand
Mener du David Cosgrave? Han rejste til nytår, og er blevet afløst (i en omstrukturering) af https://www.fck.dk/indhold/abdel-benkacem

Abdel - i daglig tale blot kaldet Abz - tog fra 2008-11 en bachelor i fysioterapi fra St. George’s University of London og har desuden en Master of Science (Sports Exercise and Medicine) fra Queen Mary University of London I 2016.


Man leder jo også primært efter folk med universitetsuddannelser, fx https://www.fck.dk/nyhed/jobopslag-first-team-strength-coach
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Jeg havde misset Cosgrave var væk også, det er dejligt.

Og jeg har godt set tonen i de nyere jobopslag - og jeg kan godt lide den.

Jeg tror mest mit indlæg er et udtryk for flere års vrede over at vi på den måde har sjoflet den fysiske afdeling. Og igen, det er virkelig godt at at det er et område vi gør noget ved.
Skrevet af Nandeyanen
@Dr. Def

Andreas Maxsø sagde dette sidste sommer:

Jeg har en tanke om, at jeg skal til udlandet igen. Selvfølgelig har jeg det, og det er også en del af planen, jeg lagde med CV, da jeg kom.

- Vi lagde en plan på to år. Det kan ende med, at det går hurtigere, men det kan også ende med, at det bliver tre-fire år her i Brøndby. Det ved jeg ikke, men det hele skal passe.


Nu til sommer har han været i Brøndby i 2 år. Så planen er at han skal afsted. Han har også fået lavet en købsklausul der træder i kræft til sommer så Brøndby ikke kan løbe fra den mundtlige aftale.

Hvis der ikke kommer et godt tilbud fra udlandet kan jeg sagtens forestille mig at han tager til FCK, hvor der er bedre løn og et bedre udstillingsvindue. For hvis tilbuddet ikke kommer viser det jo lidt at Brøndby ikke har været det bedste udstillingsvindue.

Desuden tror jeg heller ikke Brøndby er 100% i hans hjerte ud fra tidligere interview.

Han har fortalt at han startede med at spille i Brøndby som 6-årig og spillede sammen med Riza Durmisi og Patrick Olsen og var kaptajn på børnetalent holdet. Men så i teenage årene, så voksede alle børnene undtagen ham og han blev smidt væk af klubben som han har spillet hele sit liv i. Han sagde at han mistede helt interessen for fodbold og overvejede at stoppe helt.

Han tog så til FC Nordsjællands akademi som 16-årige. På det tidspunkt var han kun 180cm høj og vejede 61kg. Altså et stankelben. Men så gik det hurtigt. På få år voksede han 10cm i højden og tog 20kg på i masse. Det var FC Nordsjælland der gav ham lysten til fodbold tilbage.

Da han så tog til Brøndby her for 2 år siden, det var udelukkende kun på grund af kendskabet til CV og ikke følelsen for Brøndby som klub.

Derfor tror jeg godt han kunne finde på at skifte til FCK, nemlig fordi han ikke er en rigtig Brøndby dreng og har et afsky til klubben.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Skrevet af Nandeyanen
@Plankeværket.

Dafuck hahaha. Tror sgu bold.dk har læst mit tidligere indslag fra sidste side hvor jeg skrev om købsklausulen på 23mil og muligheden for FCK.

Så tænker bold.dk hva fandens. Lad os lige ringe til ham og spørge om han kunne forestille sig at skifte til en anden dansk klub.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Det er ret god service af bold. Så mangler jeg bare en artikkel om at Kofoed ikke afviser det.
Skrevet af dickos
Men altså, det SKAL han jo sige.
Skrevet af kasperiano
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/maxsoe-overvejede-fck-udelukkede-broendbys-tilbud

Jeg tror heller ikke, at Maxsøs følelser for Brøndby er så stærke. Det var de i hvert fald ikke tidligere ;-)
Skrevet af ZinedineHolm
Jeg tror de fleste af os, sidder og leger med tnken om, hvilke spillere der skal væk oh hvor mange/hvem der skal ind.

Mine bud er følgende til næste sæson.

Kontraktudløb:
Stephan Andersen (udløb 2021)

Michael Luftner (udløb 2022)
Marios Ikonomou (udløb 2023)
Bryan Oviedo (udløb 2022)
Pierre Bengtsson (udløb 2022)
Guillermo Varela (udløb 2023)
Nikolai Thomsen (udløb 2021)
Robert Mudrazija (udløb 2024)

Zanka (leje udløb)
Bundu (leje udløb)

Jeg tror ikke på at vi kommer af med Bjelland, så bliver det i hvert fald frigivelse med en pose penge og så kan han måske lige så godt agere 5-valg/back up i tilfælde af skader i hans sidste år.

Det efterlader os med følgende trup.

Keeper: Kalle Johnson og Sten Grytebust.
Her kunne godt være et problem, da der mangler en 3-målmand, har vi en der er dygtig nok på ungdomsholdet? Ideelt købes der en ny 1-målmand, men ingen af de 2 eksisterende vil stille sig tilfreds som 3-valg.

Højre back: Peter Ankersen - Karlo Bartolec
Ingen salg, kan godt være træt af Bartolec, men vi skal passe på med at afskippe for mange og Bartolec har vist at han kan klare rollen som back-up.
Derudover tror jeg ikke at der er en åbenlys afløser i ungdomstruppen.

Central forsvar: Victor Nelsson - Valdemar Lund
Central forsvar: Nyt indkøb - Boilesen
Så kan Bjelland agere 5-valg i sit sidste år af kontrakten, hvis han ikke ødelægger stemningen i omklædningsrummet, hvolket jeg må indrømme, at jeg er bange for.

Venstre back: Nyt indkøb (Højer) - Victor Kristiansen
Her skal Victor ind som en af de 2 og ikke bare agere back-up, han har vist sig klar både taktisk, men især fysisk. Her behøves ikke en back-up, da vi stadig har Boile.

Central midt: Lerager - Stage
Central midt: Nyt indkøb - Zeca
Stamenic skal stille ind og have lidt kampe her, så den er svær.
Kan Zeca holde niveauet i hans alder, uden fast spilletid og vil han være tilfreds med det?

Højre kant: Daramy - Nyt indkøb

Offensiv midt: Falk - Biel

Venstre kant - Nyt indkøb (Jacob Bruun) - Fischer

Wind er ikke regnet med, da vi nok er nødsaget til at komme med et stort salg, for at frigive kroner til indkøb af flere spillere

På de offensive pladser har vi flere i ungdomsrækkerne, der fortjener at snuse til flere kampe, Bøving, Oskarsson og Haraldsson er da folk man har en foventning til.
Roony Bargdhji ligeså, men han skal nok lige vente en sæson eller 2 mere.

Angreb: Wilchzek - Kaufmann - Høilund
Tror Wilczhek har rigeligt niveau til en sidste sæson, hvorefter en af de 2 to yngre skal være klar til at tage over.

Hvem syntes i skal tilføjes/fjernes og hvem kunne være interessante som indkøb?
!!!!
Skrevet af Plankeværket
Det handler ikke om hans følelser men hans ambitionsniveau og hans karriereplan.
Skrevet af claush24
Præcist planke. Og det er næppe meget anderledes i dag. Et skifte til et andet superligahold vil betyde 2/3 år mere i superligaen. Beskrivelsen af de to klubber dengang er vel også lidt det samme i dag, selvom kaos måske ikke helt er en korrekt beskrivelse i forhold til FCK i dag, men i olie kører tingene på ingen måde
Skrevet af ZinedineHolm
Men er Maxsø den type, som PC påpeger.
En central forsvar med hastighed nok til at forsvare et stort område?
Jeg syntes at han er stærk nok i mand-mand situationer og et fysisk bæst, men er han måske bedst på et hold, der forsvarer dybere end vi nu gør i FCK
!!!!
Skrevet af Nandeyanen
Det kører jo forholdsvis godt offensivt. Vi er det hold der har scoret flest mål og vi har mange store offensive talenter der står på spring.

Vi har hentet flere point end Brøndby IF har i ligaen efter Ståle Solbakken er blevet fyret.

Det vil ikke afskrække en forsvarsspiller. En forsvarsspiller vil derimod tænke at hvis han kan få stabiliseret forsvaret i FCK kan det komme til at se rigtig rigtig godt ud for klubben.

Det som jeg har forstået er at Victor Nelsson er blevet lovet et salg her til sommer.

Så vi bliver nødt til at hente en
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af kasperiano
@Nande

I så fald skal vi jo minimum have to til forsvaret, hvis ikke Zanka bliver permanent.
Skrevet af Corner11
Hej på jer. Er der nogen der kan svare på om pokalvinderen allerede er kvalificeret via liga, vil så pladsen gå til nr 4?
Skrevet af Nandeyanen
@Corner11

Ja Danmark får 5 hold med med i 22/23 sæsonen. Så 4 pladsen får minimum chancen for at spille med om kvalifikationspladsen til Europa.

Når jeg siger minimum chancen, så er det fordi 4 pladsen skal spille mod 7 pladsen om Europa pladsen.

Hvis pokalvinderen er et hold der ender i top 4. Så er det 5. Pladsen der skal spille mod 7 pladsen om den sidste Europæiske plads.

Men det er vist først fra næste sæson af. Så du skal håbe på at pokalvinderen ender i top 3 hvis FCK ender på en 4 plads.

Vi kom på 4. Pladsen i 17/18 sæsonen og fik Europa chancen mod 7 pladsen kun fordi Brøndby vandt pokalen og endte i top 3. Så de drillede os med at det var kun pga dem at vi kom i Europa
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0