Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af karsboel
Arhh fysisk stærkere end Zeca? Den køber jeg ikke ind på. Men jeg er helt med på, at han er bedre på bolden end Zeca. Desuden har Hebo en god motor og udviser en ivrighed og ærgerrighed.
Skrevet af Plankeværket
Hebo er en fin superligaspiller der til tider er en profil for lyngby, andre gange er han mindre synlig. For lyngby. Han kan sikkert godt tage skridtet op til agf, men jeg kan slet ikke se hvordan han skulle flytte fck. Det minder om dengang Brøndby købte Kasper fisker.
Skrevet af BjarkeGelsted
Hvilket man ikke skal neglisere, hvis man får nogle til at gå forrest og som vil kæmpe for klubben fordi de ved at det aldrig bliver større for dem i deres karriere. Det skaber en kultur for de mere talentfulde at man skal arbejde for ellers bliver man sat af.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Plankeværket
Naturligvis, PC er et godt eksempel. Hebo kunne teoretisk måske være et eller andet værd på træningsbanen, men han vil være milevidt fra en plads på holdet.
Skrevet af Matias
Åh, og så er der os, der er fra en tid, hvor sort i reference til dommerne, handlede om deres uniform. Hvem har ikke stået i Idrætsparken og råbt med på "Hvem er banens største lort? Det er ham der´ klædt i sort!".

Ja, jeg er godt klar over, at der blev sagt store svin, ikke sorte svin.
Skrevet af Jussi
Jeg synes, jeg herinde læser overraskende mange positive indlæg om PC som spiller.

Jeg mener altså at huske, at jeg mange gange bandede ham væk dengang, men jeg kan sikkert huske forkert.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Plankeværket
Mit indlæg er ikke ment som en ros som ham som spiller. Jeg synes han var et uformligt brød der var en kraftigt nedgradering fra Jensen. Men jeg kan høre bagefter han så var rigtig god i andre roller for truppen og det er vel også noget værd.
Og så brokkede han sig ikke som reserve, hvilket altid er dejligt.
Skrevet af Matias
I den fraktion jeg var en del af, dér i PCs tid som spiller i FCK, var "PC, mand!" det eneste man kommenterede ham med. Og det kunne være positivt, med knyttet næve, når han lige havde banket en modstander ud af banen i en glidende tackling, eller som oftest, negativt / opgivende, når han havde tabt bolden eller ladet sig lokke lidt for langt frem på banen ift. hvad de defensive evner kunne klare.
Skrevet af Nandeyanen
I manager spillet under udvidet statistik for forårssæsonen. Så er de 10 bedste spillere i rækkefølge.

1. Jonas Wind
2. Uhre
3. Sviatchenko
4. Fischer
5. Grabara
6. Mortensen
7. Hebo
8. Schwäbe
9. Scholz
10. Vindahl Jensen

Så Hebo ligger ret højt oppe. Men det samme gør vores egen spiller Victor Fischer.

Fx. Fischer får jo ekstra point for at have scoret det matchvindende mål mod Randers.

Grabara har også teknisk set reddet et straffespark mod Randers, men der blev scoret lige bagefter på riposten.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(260929212404)
Giv mig lige et praj. Er det for amatøragtigt eller er det cool nok?

Jeg synes sgu det er cool, kasperiano. Fin liste og kort gennemgang af de spillere du har haft kigget på. Gerne mere af det tak, også gerne fra de nedreliggende danske rækker. Ser ikke selv så meget fodbold mere, så vil helt sikkert læse ivrigt med hvis du finder andre potientielle guldkorn at lære mere om. :)
Skrevet af Slettet(260929212404)
ZinedineHolm, spændende liste du har lavet over evt. kommende tilgange og hvem der skal væk.

Central midt: Lerager - Stage
Central midt: Nyt indkøb - Zeca
Stamenic skal stille ind og have lidt kampe her, så den er svær.
Kan Zeca holde niveauet i hans alder, uden fast spilletid og vil han være tilfreds med det?

Mener man der er fremtid i Stamenic, har han været udtaget siden pokalkampen mod, var det, Avarta? Zeca synes jeg ikke har holdt niveau i et pænt stykke tid. Der er mange boldtab (føles som om det er mange per kamp efterhånden), og hans fremadrettede spil er vel nærmest ikke-eksisterende når det skal gå hurtigt. Synes man skal begynde at lede efter en afløser der. Nu nævnte jeg selv Hebo som jeg godt tror kunne være en fin midtbanemand for os.Højre kant: Daramy - Nyt indkøb

Offensiv midt: Falk - Biel

Venstre kant - Nyt indkøb (Jacob Bruun) - Fischer

JBL ligner vel bare den nuværende Fischer? Er godt med på han lige har spillet et udemærket U21 EM, men ellers han har jo ikke rigtigt haft nogen succes med meget siden han scorede i CHL for Dortmund?

Hvis du kalkulerer med Wind ikke er her når den nye sæson begynder, hvad tænker du som om Daramy? Ham tror jeg da også der er pænt meget interesse for.

Biel´s manglende spilletid in mente kunne godt være et tegn på han er på vej væk. Falk scorer ikke nok, Fischer er gået i stå. Spændende hvad PC og JT har i tankerne.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg forstår ikke Biel ikke bliver brugt mere.. han har været god når han har spillet
Skrevet af stokholmeren
Den eneste grund til at Biel ikke spiller er vel, at man simpelhent ikke kan få sig selv til at pille Jonas Wind ud. Og faktum er bare, at ingen af de 2 spillere har de påkrævede kvaliteter til at spille andre pladser end falsk 9´er/10´er. En klassisk 9´er-rolle ville være spild af Winds evner i opspillet. En løsning kunne være Biel bag Wind, men så ville Falk blive til overs som type, da det ville kræve at begge kanter søgte dybt mod feltet.

Jeg tror simpelhent ikke på, at vi kan holde på Wind til sommer (kvalificeret gæt)- og så tror jeg ikke, at vi kommer til at hente en Wind-type for pengene, men derimod en mere klassisk 9´er eller en seriøs forstærkning på kanten. Det ville åbne 10´eren op for Biel, Falk og måske også Fischer, som alle ville kunne være gode i en kreativ mellemrums-rolle, og samtidig levere det nødvendige i presspillet.
Skrevet af dickos
Tænker også at Fischer sidste chance kunne være på 10´eren. Hvis altså vi ikke kan komme af med ham
Skrevet af kasperiano
@Steelbreeze

Helt vildt fedt, at du tog dig tid til at kommentere på det. Har du set de tre navne, jeg også foreslog fra Allsvenskan i går?

Vi har før i tiden haft fin succes med navne som Gravgaard, Vingaard, Nordstrand, Pierre Bengtsson (første gang), Rasmus Falk og Jesper Christiansen, der ankom fra Superligaen og ikke opnåede meget, der var større end FCK, men de løftede deres opgaver i klubben forbilledligt. Derudover havde vi fint succes med spillere, der ankom fra Sverige. Santin, Amartey, Ludwig Augustinsson og Oscar Wendt eksempelvis.

Det er de handler, der er blevet afløst af forældede spillere, der har haft et bedre CV, men også fået langt større lønninger, og de har været markant ældre.

PC udtalte i "købmændenes klub" to ting, jeg fandt meget interessante:

1. Han blev hentet til FCK for tre ting, da han selv ankom som spillet. Stå klar, når vi har brug for dig (reserve for N. Jensen), skab ild og giv fuld power i både træning og kampe og lav fornuftige afleveringer/indlæg, når du er med. Det lød som om, at det med fuld ild og power under træningerne nærmest var det vigtigste. Jeg ser nærmest Marc Dal Hende som definitionen på det, hvis jeg skulle drage en parallel til en handel, der kunne foretages nu.

2. Derudover sagde han "Gentag aldrig en succes". Jeg forstod det som om, at tidligere spillere absolut ikke skal føle sig sikre på, at de bliver hentet tilbage til FCK. Jeg forventer derfor ikke, at det er der, PC vil lede efter løsningerne på vores problemer.

Jeg begyndte derfor at sondere terrænet og startede i Superligaen/Allsvenskan for et par dage siden.
Skrevet af dickos
Jeg tænker også, st vi skal holde igen med tidligere spillere for nu. Medmindre det er Cornelius, Delaney eller Ludwig.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg forstår ikke Biel ikke bliver brugt mere.. han har været god når han har spillet


Jeg kan tydeligt huske den kamp han blev sat af. Det var Lyngby kampen.

Pep Biel blev skiftet ind i det 67 minut og Lyngby scorede det 70 minut.

Højresiden med Bartolec og Pep Biel var en katastrofe. De blev overløbet af Warming konstant. Det var decideret pinligt at se på. Jeg har aldrig set en så svag defensiv kant i FCKs historie før.

Så blev han sat af. De 4 sidste kampe har han fået 8 minutter i alt.

Det er en spiller vi skal af med. Det kan godt være han er god offensivt. Men det er ikke ligefrem mål vi mangler pt. Det er en bedre defensiv vi mangler.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af kasperiano
@nande

Du har helt ret i, hvad du skriver, hvis han skal bruges som kantspiller, men jeg har et men.

Han var vores bedste spiller, da vi havde vores mest succesfulde periode i denne sæson, hvor vi slog SønderjyskE, Horsens og FCN. Vi lukkede ét mål ind i de tre kampe. Dengang spillede han bare i Winds rolle, og det kan han ikke nu. På kanten er han fejlcastet, men han var skarp på Winds position.
Skrevet af Slettet(260929212404)
Har du set de tre navne, jeg også foreslog fra Allsvenskan i går?

Ja. Forsvarsspillerne har jeg ikke så meget at sige om, da jeg synes vi har mange selv lige pt. Til gengæld ser Sead Haksabanovic jo faktisk ud som en spiller vi godt kunne bruge her og nu. Du skriver dog, prisen er sat til omkring 30 millioner og er den nye strategi netop ikke, at afholde os fra sådanne dyre køb igen? Ellers en kanon spiller bedømt ud fra det klip du har linket til på YT må man nok sige.

Mht PC tror jeg du har helt ret i din tolkning af indkøb af gamle kendinge.

Højresiden med Bartolec og Pep Biel var en katastrofe. De blev overløbet af Warming konstant. Det var decideret pinligt at se på. Jeg har aldrig set en så svag defensiv kant i FCKs historie før.

Så blev han sat af. De 4 sidste kampe har han fået 8 minutter i alt.

Ouch! Lidt ligesom vi ikke har set så meget til Oviedo siden hans sidste dårlige kamp. No mercy der fra Thorup, det må man give ham haha.
Skrevet af stokholmeren
Det er jo netop på kanten - både offensivt og defensivt, at Biels helt store mangel bliver udstillet: Fart. Han leverede helstøbte defensive (som
offensiv-spiller) indsatser på 10´eren under Thorup (og sågar også 8´eren under Ståle mod FCN, jaja de er unge drenge). Her kan han nemlig bruge en af sine forcer: Kæmpe løbepensum. Han skal ikke stå isoleret mand-mand mod en back eller kant, hverken med eller uden bolden. Derimod kan han lukke meget store rum centralt ved at løbe meget og løbe klogt. Her kunne Wind lære noget. Ellers er jeg helt enig. Som
Kantspiller har Biel intet at gøre i vores trup. Som
10´er ser jeg stadig et stort potentiale.
annonce
0