Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(010124212704)
Synes også Victor Jensen er meget oplagt at få hjem, såvidt jeg ved har Nordsjælland ikke nogen købsoption på ham.
Skrevet af Nandeyanen
Vi skal ihvertfald have en der kan skyde udefra. De sagde at FCK kun har scoret 1 mål uden for feltet i denne sæson hvilket er vist det laveste i FCKs historie.

Jeg savner virkelig Robert Skov.........

Suk suk suk suk
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Din ægte far
Jeg tror at der i FCK bliver arbejdet på et salg af Wind i sommerens vindue, eller muligvis Nelsson, eller begge dele, og det gør jeg af følgende grund;

Det ville frigive en masse midler som Thorup og PC kan bruge på at sætte "deres" hold. PC har været til samtaler/forhandlinger med ledelsen i FCK inden de ansatte ham og han har helt sikkert haft nogle krav/ideer hvad angår budget/mulighederne for at ændre på truppen. PC har også skulle "sælge" sig selv og må have præsenteret nogle ideer og ambitioner til at få FCK på rette spor igen. Man fyrede vel Ståle fordi man mente, at det var på tide at prøve noget andet og her er det tydeligvis ikke nok blot at ændre i den sportslige ledelse.

Økonomien er også under pres i FCK lige nu og der bliver brugt mange penge på lønninger og corona har været en hård omgang. Rygaard har konsekvent udtalt at transfer budgettet er det samme som det hele tiden har været. Det kan også vise sig at være sandt. I det seneste transfervindue nøjedes vi dog blot med at få spillere ind på "leje" - om det er fordi vi ingen sportsdirektør havde på det tidspunkt eller fordi pengene er små, er svært at sige. Jeg tror at vi har en lidt for gammel trup i forhold til den strategi som ledelsen ønsker og jeg kunne nemt forestille mig at Thorup og PC ser det på samme måde. Især PC, da han jo skal sørge for at indkøb og salg hænger sammen. Med en yngre trup vil der automatiisk være flere gode salgsemner og det er efterhånden nogle år siden at vi har lavet et rigtigt "mega-salg". Her tænker jeg på Vavro og Skov. Vi "plejer" vel i snit at sælge spillere for 10-15 millioner euro, og i 20/21 sæsonen har vi slet ikke solgt nogen - kun lejet ud. Det har naturligvis også været en lidt kaotisk tid på mange måder, men det er vel et tegn på at der kommer til at ske en masse i det kommende vindue, som jeg ser det
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af dickos
PC mener selv, at Wind skal koste mere end 100 mio. så jeg tror ikke, at et salg ligger i kortene, endnu.
Skrevet af Nandeyanen
Det gik da hurtigt med Renato Sanchez.

18 år til EM i 2016 og bliver solgt for €30m til Bayern München bagefter.

Forholdsvis ukendt spiller og havde ikke leveret det store endnu.

Får Wind og Danmark et godt EM så ryger han for +100m og sikkert også +200m hvis han bliver match vinder i EM finalen :)
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Kvart i bold
Din ægte far
Planen er slet ikke at sælge de etablerede spillere som Wind og Nelsson osv. De har lange kontrakter, beløbene skal være vanvittig høje før de bliver accepteret og det er dem som skal være med til at sikre at FCK for alvor kommer tilbage på sporet.
Planen er at man vil af med så mange b-spillere som muligt og dem er der mange af skulle jeg hilse og sige. Ikke nødvendigvis for at frigive midler, men for at kunne hente spillere ind som passer bedre ind i Thorups filosofi samt gøre vejen fra talentafdelingen til førsteholdet kortere.
Man lejede Bundu og Lerager fordi det var muligt og ikke fordi man ikke havde råd. Mange klubber benyttede sig af lejeaftaler i sidste vindue. Det gav mulighed for FCK, at se de to spillere an, før man kastede en 4-5 årig kontrakt efter dem hver.
Skrevet af Din ægte far
@Kvart i bold
Man lejede Bundu og Lerager fordi det var muligt og ikke fordi man ikke havde råd. Mange klubber benyttede sig af lejeaftaler i sidste vindue. Det gav mulighed for FCK, at se de to spillere an, før man kastede en 4-5 årig kontrakt efter dem hver.


Det kan jo umuligt være den eneste årsag, for hvis man følger den logik så ville FCK leje mange flere spillere end hvad tilfældet er. Som du selv skriver så har mange klubber benyttet sig af at lave leje aftaler i det sidste vindue. Det er jo uden tvivl et resultat af corona, de lukkede stadioner og derfor manglende indtægter. Det er derfor rettidig omhu ikke at forpligte sig til nye kontrakter når fremtiden ser så usikker ud som den har gjort. Angående Lerager og de udmeldinger der kom fra ham selv og også fra FCK så lød det som om at der er en gentleman aftale om at forlænge aftalen så den bliver permanent. Årsagen til at man fremlagde det sådan har jeg lidt svært ved at gennemskue.

Planen er at man vil af med så mange b-spillere som muligt og dem er der mange af skulle jeg hilse og sige. Ikke nødvendigvis for at frigive midler, men for at kunne hente spillere ind som passer bedre ind i Thorups filosofi samt gøre vejen fra talentafdelingen til førsteholdet kortere.


Jeg antog det for underforstået i mit indlæg, at vi gerne vil af med alle de overskydende spillere - jeg antog det også for underforstået at det meget vel kan blive en stor udfordring at komme af med mange af dem. Jeg er desværre bange for at det bliver tæt på umuligt at sælge nogle af spillerne medmindre det bliver med et gigantisk tab. Her regner jeg med at vi mest ser lån af udgående spillere. På grund af vores b-spilleres manglende niveau så er det næppe de mest velhavende klubber der er potentielle bejlere desværre. Derfor ender jeg også med at konkludere at det sagtens kan være en af vores diamanter vi skyder af, ganske enkelt for at få noget flydende guld. Der er jo heller ingen garanti for at en spiller som Wind bliver meget mere værd hos os ved at spille en sæson mere for jeg tror ærlig talt at vi under alle omstændiheder kommer til mere eller mindre at ramme loftet for hvad en SL-spiller kan koste nu om dage. Det optimale ville i mine øjne være at man kunne spille to PL-klubber ud mod hinanden. At PC siger at Wind skal koste mere end 100 mil er det nu ikke det jeg hæfter mig mest ved, men mere det at han forsøger at sætte en pris på ham og i mine ører lyder det som en mand der forsøger at sælge. Ellers kunne PC jo bare have sagt at det ønsker han ikke at kommentere på. Han ved at denne udtalelse kommer i medierne. Derfor ser jeg det som positivt hvis vi rent faktisk kan få den slags penge for ham allerede nu - eller tæt på. Det ville sættte os i en gunstig situation hvis vi skal ud og købe spillere. Jeg er sikker på at der er mange klubber derude der mangler indtægter fra tilskuere og som godt kunne bruge 20 millioner kroner. Vi er nok uenige, men en ting er ihvertfald sikkert og det er, at det bliver meget spændende at følge aktiviteterne i det næste transfervindue og tiden op til.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Kvart i bold
Grunden til at man tilknyttede Bundu og Lerager på lejeaftaler var fordi det var en mulighed, netop pga. corona ja. Før Corona var man blevet nødt til at købe dem på stedet. Anderlecht anså Bundu som et kæmpe flop, så de er nok glade for at få ham afsted på en lejeaftale med købsoption. Hvis FCK ikke køber Bundu, så har han i det mindste fået flere minutter i FCK end han ville få i Anderlecht. Lerager gik selv til Genoa og sagde han ville væk. Før Corona ville man højst sandsynligt ikke kunne have hentet Lerager på en leje med købsoption.

Selvfølgelig kommer vi til at tabe penge på mange af vores b-spillere og flere af dem bliver højst sandsynligt lejet ud ja. Men det er et tab man må tage for at komme af med deres løn. FCK er ikke i en situation hvor de er nødt til at sælge for at have råd til at købe ind. Vi har det samme budget som de sidste par år. Så man har også råd til at hente en spiller eller to i næste vindue. Som sagt så vil der kun blive solgt en a-spiller hvis prisen er så høj at man ikke kan sige nej, hvilket ikke er udelukket. Winds pris vil stige hvis han spiller et godt EM. Han har selv udtalt at han vil opnå flere mesterskaber med FCK før han vil ud. Det handler om at have en stamme, som man kan bygge det nye FCK ud fra. Hvis vi begynder at sælge ud af stammen, så går der endnu længere tid før FCK kommer tilbage. Så mit bud er: kom af med så mange b-spillere som muligt og tag tabet, hold på stammen medmindre der kommer vanvittige bud, tilknyt 2 topspillere, tilknyt spillere fra talentafdelingen.
Skrevet af elendil
Jeg har lavet en lille collage: https://imgur.com/a/LdqFFMW


Haha!

Desværre blev han aldrig helt anerkendt blandt FCKs fans, bl.a. pga. det med tempoet og en enkelt kamp mod OB, hvor han blev tørret igen og igen netop pga. at hans direkte modstander formåede at trække ham langt nok væk fra sin defensive comfort zone, og kunne sætte ham med et simpelt træk forbi ham. Det var der dog ingen andre i ligaen, der formåede


Det var en fed kamp. Han og Lars Jacobsen byttede frem og tilbage for at dæmme op for OBs højrekant. Vi vandt vist med et enkelt mål. 2-1? Jeg kunne virkelig godt lide Andre Bergdølmo. Han kunne også sparke frispark.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Var det ikke Martin Borre der havde sit eneste claim to fame i den kamp?

Apropos det der med tab på B-spillere. Det er jo kun et teoretisk problem - medmindre spillerne er købt for lånte penge, og det er vores så vidt jeg ved ikke.
Skrevet af repos , moderator
Jonas Wind med et par gode præstationer til EM. Så rammer en værdi, hvor et salg ikke kan undgås. Han er en fantastisk spiller, men lige pt. kommer han slet ikke til sin ret i FCK, fordi hans medspillere simpelthen ikke er dygtige nok.

@ MadsLeb

Den interessante debat er, at Ståles kurve i den grad var nedadgående, og derfor var der absolut intet, der tydede på en fremgang under ham. Hverken spille- eller resultatmæssigt. Begge dele blev kun værre og værre, og sammenholdt med, at han havde pisset millioner af kroner ud af vinduet, så var hans exit uundgåeligt.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er sjovt, for jeg mente at vi tabte kampen 1-0 i Odense. Et nederlag ville også kunne forklare de mange negative reaktioner på Bergdølmos præstation. Men faktisk vandt vi kampen med 2-0 på to kasser af Allbäck. Om det var Marin Borre der drev gæk med Bergdølmo, eller det var en anden, husker jeg ikke - men jeg kan huske, at det gik OB´erne voldsomt på, at Bergdølmo ikke i et af to ellers oplagte tilfælde, modtog sit andet gule kort, og dermed udvisning. Og jeg kan se, at Martin Borre har fået direkte rødt kort i kampen, så det kan sagtens have været ham der kørte den kære nordmand rundt i manegen, for til sidst at være blevet så frustreret over at blive flæsket, at han selv har tyet til et eller andet, han fik marchordre for.
Skrevet af elendil
nå, 2-0. Som jeg husker det, burde han også have fået det andet gule kort.
Udover den kamp, kan jeg huske han tabte nogle irriterende hovedstødsdueller der gav mål til modstanderne, men det var også det eneste.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Tænk at have et blakket ry som forsvarsspiller for særligt én kamp - hvor vi holder nullet.
Skrevet af Matias
... på udebane... mod sæsonens bronzevindere.
Skrevet af Matias
Sæsonen efter (06/07) hentede vi Niclas Jensen og Oscar Wendt, og så var den position ligesom dækket rigeligt ind. Niclas Jensen var jo (og er fsva. stadig) en legende blandt mange fans. Sjovt nok blev hans manglende fart aldrig et problem for den kræsne seer, om end han trak så mange kort i perioder, at han i vores fraktion fik kælenavnet Niclas Nødbremse. 28 gule kort i 213 kampe, smider ham vist ind på en top-5 i FCKs kortklub. Det står selvfølgelig ikke mål med en anden på samme 06/07-hold, nemlig vores allesammens Tobias Linderoth, der nåede at sætte 41 gule og 2 røde kort ind på kontoen i hans 127 kampe for klubben.
Skrevet af Plankeværket
Jeg elskede Niclas Jensen - men mest for hans første tid. Han er mit første navn på spillertrøjen.
Hans karriere er iøvrigt på papiret ret vild. Små 50 kampe for City og Dortmund. Naturligvis en anden tid for de to klubber, men det klinger stadig flot.
Skrevet af DameNdoye
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/broendby-brok-kan-koste-alle-klubber-millioner/8530977


Mon ikke BIF endda selv var nogle af dem der ønskede den bilige løsning? De har det jo med at spare på ting, f.eks madordning i klubben osv.
Superliga og FCK fan
Skrevet af repos , moderator
Mht. målmandsposten, så kunne det være fint at kigge på Frederik Rønnow. Han må snart være træt af at få splinter i bagdelen. Han er en dygtig målmand, der spiller alt alt for lidt. Spørgsmålet er, hvor meget Biffer han er selvfølgelig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af stokholmeren
Hvis vi skal ud og hente en ny keeper (Baseret på sidste sæsons fænomenale præstationer fra Kalle, og Grytebusts tidligere høje niveau i OB, så vil jeg ikke nødvendigvis afskrive dem), så er Rønnow da en oplagt kandidat. Han har den perfekte alder ift. at skulle give ham en stor og lang kontrakt, har vist højt niveau og er i rigtig hård konkurrence i udlandet, hvor jeg tvivler på at nogle af vores nuværende keepere kunne være med, hvilket vidner om at han stadig har niveau til mere end SL.

Men....det hele afhænger jo af hans forhold til de blå-gule, og om vi ønsker endnu en spiller i truppen med en fortid hos de direkte konkurrenter. Jeg er personligt ligeglad med en spillers fortid, så længe passionen og ilden er der for en fremtid i FCK. Selvom det ikke nødvendigvis skal afholde os fra at signe en spiller som Rønnow, da det jo handler om at hente de bedst mulige spillere, så kunne jeg dog godt tænke mig at se PC og Scouts hente et mere ukendt navn med stor kvalitet, som kan blive en stor bærende profil.
annonce
0