Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stokholmeren
Havde det ikke været for Fischers navn og et stort ønske om at få ham tilbage på sit tidligere niveau, så er jeg også overbevist om, at Mo ville være mere eller mindre fast starter nu med de præstationer han har leveret under Thorup. Men med en Fischer, som så småt begynder at tage skridt i den rigtige retning, så giver det for mig god mening at vi fortsætter med samme start-11.

Skulle der omvendt være spillere, som af den ene eller anden grund, har brug for en pause, så ville en kamp mod Nordsjælland ikke være det værste tidspunkt at lave et par ændringer, hvis det betyder, at vi står endnu skarpere og friskere mod FCM. Det kan jo også give noget andet at få spillere ind, som brænder for at vise sig frem – eksempelvis Stage og Mo.
Skrevet af DameNdoye
Lerager har ikke været så godt kørende offensivt i de sidste 2 kampe, men synes til gengæld han har lagt på hans defensive arbejde. Jeg tror også det er noget af forklaringen på hvorfor Zeca har spillet så godt. Han nyder godt af Leragers samarbejde.

Stage er næsten omvendt. Han er godt kørende offensivt, men har måske manglet lidt defensivt, når han har startet inde. Han er til gengæld perfekt som indskifter til sidst i kampene ligesom Daramy er med deres pågåendehed og energi.

Thorup skal dog ikke være så bange for at lave udskiftninger, der er ingen grund til at vente så længe som han gjorde mod BIF.
Superliga og FCK fan
Skrevet af MadsLeb
@repos

Den interessante debat er, at Ståles kurve i den grad var nedadgående, og derfor var der absolut intet, der tydede på en fremgang under ham. Hverken spille- eller resultatmæssigt. Begge dele blev kun værre og værre, og sammenholdt med, at han havde pisset millioner af kroner ud af vinduet, så var hans exit uundgåeligt.


Nej - det er din holdning, at den var nedadgående, og det er jo netop de ting man kan debattere. Du kan ikke skrive at noget er en interessant debat, for så bagefter at konkludere og lukke debatten.

Ståle blev fyret på bagkant at bl.a. en kamp mod FCN, hvor der var klare forbedringer. Derudover havde Ståle fået lov til at hente bl.a. Zanka, som passede noget nært perfekt ind i den måde Ståle ønsker at spille på. Du mener at pilen pegede nedad - jeg mener at der er nogle ting som gjorde, at pilen var begyndt at pege den anden vej. Ståle fik end ikke lov til at spille én eneste kamp med Zanka - hvorfor så give Ståle lov til at hente ham?

Mit største kritikpunkt af fyringen, er ikke fyringen i sig selv. Om det skal være Ståle eller en anden, er der jo mange forskellige holdninger til, uagtet om det gik godt eller dårligt. Men timingen i Ståles fyring - det var så elendig en timing og strategisk beslutning, at jeg den dag i dag stadig ikke forstår noget som helst af den. Hvorfor give Ståle love til at brænde en masse penge af, og hente spillere ind til hans trup - for at fyre ham efter 4 kampe, uden at have en afløser klar, spille med en midlertidig træner, for derefter at vælge et træner med en helt anden spillestil og taktisk tilgang? Ståle havde jo lige købt spillere der passede til ham, og ikke hans modsætning.

I tilfælde af at man ville fyre Ståle, så skulle det have været gjort i sommerpausen, således at man både ville kunne have haft en erstatning klar inden sæsonstart, og dels så man kunne have hentet spillere ind som passer til den nye træner. Alternativt skulle man have ventet til vinterpausen.

Derudover synes jeg dit postulat om at Ståle har "pisset millioner ud af vinduet" er helt hen i vejret. Vi kan da godt prøve at lave en transferopgørelse over, hvorvidt Ståle de sidste 5 år har skabt et overskud eller et underskud.
-
Skrevet af repos , moderator
@ MadsLeb

Nej - det er din holdning, at den var nedadgående, og det er jo netop de ting man kan debattere. Du kan ikke skrive at noget er en interessant debat, for så bagefter at konkludere og lukke debatten.

Det er jo ikke en holdning, at kurven under Ståle var nedadgående. Det er jo faktuelt, når man ser resultaterne i Superligaen i hans sidste tid.

Derudover synes jeg dit postulat om at Ståle har "pisset millioner ud af vinduet" er helt hen i vejret. Vi kan da godt prøve at lave en transferopgørelse over, hvorvidt Ståle de sidste 5 år har skabt et overskud eller et underskud.

Jeg er enig i, at Ståle leverede nogle fremragende salg. Jeg skulle have præciseret det til de seneste fejlslagne transfervinduer.

Jeg er for så vidt enig i, at Ståle skulle have været fyret straks efter sæsonens afslutning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"Det er jo ikke en holdning, at kurven under Ståle var nedadgående. Det er jo faktuelt, når man ser resultaterne i Superligaen i hans sidste tid"

- Derudover, som ballast til din korrekte konklusion; hvorfor skulle det lige netop være den sidste kamp mod FCN, der menes at ville vende skuden? Hvorfor var det ikke forårets sidste to kampe, hvor man vandt 1-0 ude over AaB og 2-1 hjemme over FCN? Man kravlede trods alt forbi AGF via de to kampe og hentede sølvmedaljer. Ståle snakkede selv om, at de kampe gav et kæmpe boost i truppen. Det dårlige sommervejr, corona eller noget helt tredje, fik dog tilsyneladende fuldkommen neutraliseret det boost.

"Jeg er enig i, at Ståle leverede nogle fremragende salg. Jeg skulle have præciseret det til de seneste fejlslagne transfervinduer"

- Det er også en vinkel at se det fra - personligt, når jeg bevæger mig ind på formøblingen af penge, handler det ikke om transferbalancen, men om hvor godt man har erstattet de profiler, der sælges. Den vinkel har jeg valgt, fordi jeg primært går op i det sportslige. Og i dén kontekst har han brændt mange penge af på spillere til den centrale akse, resulterende i en horribelt lav succesrate, som har kostet på det sportslige ved for lange opbygninger af de forskellige versioner af hans FCK-hold.
Skrevet af peanuts
Ståle skulle jo have været smidt på porten efter foråret 2020 hvor han hentede 21 point i 16 kampe, men det falder så tilbage på bestyrelsen der i sidste ende ikke var deres opgave voksen, og som burde have haft en træner og sportsdirektør parat efter sidste kamp
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Helt enig. Ansvaret ligger udelukkende hos bestyrelsen.
Skrevet af Blastoid
Hvis man vil tjene en mindre formue, så får I lige et genialt spiltip: Zeca får rødt mod Nordsjælland.

Han har jo inde i en veritabel hot streak i forhold til at misse kampe mod Midtjylland-kampe på grund af karantæne. Mon ikke han lige kan udbygge den statistik.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Nandeyanen
FCK minder på mange måder om FC Basel, bare ikke så ekstremt.

FC Basel vandt 7 mesterskaber i træk fra 2010-2017. Et regulært hold i Champions League.

Siden hen er det gået galt.....

Misser Europæisk gruppespil i 2018/2019 for første gang i 14 år.

Taber 7-1 til Young Boys osse.
Har problemer med økonomien. Holdet består af afdankede gamle legender med klart de højeste lønninger i ligaen, som ikke leverer og som man ikke kan komme af med. En taktik som har virket i mange år men ikke virker mere.

Prøv at se nyhederne fra i sidste måned: https://www.srf.ch/news/schweiz/mahnmal-und-demonstrationen-fc-basel-eine-region-bangt-um-ihren-verein

FC Basel fans har lavet en gravgård hvor man begrave sine flag og trøjer. Deres fans mener klubben er fortabt. Det er sørgeligt.

I 2017 kom der denne der Champions League reform som gjorde det mere svært at kvalificere til Champions League for de mindre nationer. Det har fucket op i budgetterne så. Alle deres penge er gået til at betale høje lønninger og de penge de forventede fra Europæisk får de ikke mere.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Blastoid, sakset fra sidelinien:

Zeca har da været med i tre ud af de sidste fire kampe imod FCM - Så det står da ikke helt så skidt til mht. at han altid har karantæne imod dem.

Nipserstat fortæller i øvrigt at Zeca har deltaget i 12 kampe ud af 16 imod FCM siden hans første kamp imod dem d. 10/9-2017 - Så det med at Zeza altid har karantæne imod dem holder ikke helt.

Vores elendige statistik imod FCM gælder i øvrigt også når Zeca spiller, han har kun slået dem tre gange i sin tid i klubben. Når det er sagt så vil det være en katastrofe hvis han får karantæne efter hans brandkamp i søndags. Vi har brug for ham i alle kampe pt.
Skrevet af stik i rend dreng
Hvis man vil tjene en mindre formue, så får I lige et genialt spiltip: Zeca får rødt mod Nordsjælland.

Han har jo inde i en veritabel hot streak i forhold til at misse kampe mod Midtjylland-kampe på grund af karantæne. Mon ikke han lige kan udbygge den statistik.


Det kommer an på hvordan det ser ud med den skade Zeca har fået til træning i dag.
Skrevet af Schelden
Fandeme godt, at Jens Stage er steppet op.

Hårdt tidspunkt med tre kampe på halvanden uge.
København.
Skrevet af Plankeværket
Pisse fucking træls. Er der nogen der ved mere om Onyekas skade egentlig?
Skrevet af stik i rend dreng
Pisse fucking træls. Er der nogen der ved mere om Onyekas skade egentlig?


Ikke rigtig, men han spillede alligevel videre en del tid efter ´skaden´ skete, jeg tror egentlig bare det er et slag. Det ser værre ud med Paulinho.
Skrevet af kasperiano
@Nandeyanen

Fint eksempel omend der heldigvis fortsat er et stykke til det. Det bliver ikke sjovt, hvis vi skal tabe 7-1 til Brøndby eller FCM.

Fodbolden har bare udviklet sig så meget, at det ofte bliver et spørgsmål om fysikken fremfor færdighederne med en bold, og derfor kan det blive svært for et hold med for mange gamle spillere. Det er fint nok, at man er god med bolden og har en god spilforståelse efter at have været i store klubber, men det nytter ikke noget, hvis modstanderen er hurtigere, stærkere og mere atletiske.

Se på VK34. Han har ikke erfaringen og han er heller ikke holdets bedste boldspiller (endnu), men han er dynamisk, hurtig og knokler på. Boilesen er langt bedre med kuglen, men han kan ikke byde ind med det samme, som VK34 kan fysisk.

Derudover stiller det større og større krav til fysikken, at skulle præstere det mere, så jeg tror bare man skal væk fra at hente de gamle drenge.
Skrevet af ZinedineHolm
Angående snakken om Rønnow tidligere...

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/avis-roennow-fortsaetter-ikke-i-schalke/

Jeg håber dog at man kan finde en yngre keeper, han bliver 29 om 4 måneder og har tilsyneladende været lidt ramt af småskader de seneste par sæsoner og tænker at vi har været den type igennem.

Hvis Oliver Christensen fra OB er mulig, så ville jeg langt hellere gå i den retning, Måske han ikke er klar til at være 1-keeper fra dag 1, men han kunne udvikle sig til at være rigtig spændende og overtage fra Kalle eller Gryte efter en halv eller hel sæson.
!!!!
Skrevet af Nandeyanen
Rønnow kunne ikke engang begå sig på det absolut dårligste hold i Bundesligaen.

Han hører ind under kategorien for gamle afdankede danskere. Vi skal slet ikke handle i den kategori mere.

Det er en farlig tankegang at have: ´´Jamen han var god i Superligaen, så må han da stadig være god´´

Den er den tankegang Ståle har haft og det har fucket os op mere end det har været til gavn.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(010124212704)
Godt nok også en håbløs opgave at være keeper i Schalke 04.

Hvis Paulinho er ude mod FCM så er det om at starte med MO inde, han havde ham deres alternativ (som jeg ikke kan huske hvad hedder) i baglommen i de 20 minutter han fik sidst inden han måtte gå ud med hovedskade.

MEN lad os nu lige klare FCN i første omgang.
Skrevet af peanuts
Schalke har lukket lidt over 2,5 mål ind i snit, så kommer man til at se skidt ud i det lange løb som keeper, men hvis man har set et par kampe med Schalke, så er det godt nok heller ikke meget hjælp keeperen har fået om det har været den ene eller den anden
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kvart i bold
Vi har allerede to afdankede keepere (tre hvis vi tæller Stephan Andersen med). Hvad skal vi dog én til i Rønnow. Vi skal hente en fremtidens mand på posten. Jeg så også gerne man skød Grytebust afsted til OB og hentede Gribben fra Kerteminde. Selvom det nok bliver svært at få Grytebust til at skifte væk fra FCK og dermed gå ned i løn. Men at tale Rønnow til FCK er for useriøst, han er jo ingen opgradering ift. dem vi har i forvejen.
annonce
0