Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af beesknees
Det gjorde N´doye så tilgengæld ikke der. Av for en skidt afslutning.
Skrevet af Mikaelletager
Ej N´Doye den kunne du godt have spillet ind på midten i stedet for. Sikke en afbrænder
Skrevet af Kratos
DAME!... ffs
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Svoger
Fck er også heldige med, at der ikke bliver fløjtet et straffespark på Katz Bojesen i første halvleg. Regnar tager støttebenet.


Ja, der burde nok være dømt straffe, det kommer vi ikke uden om.

PPD har sgu en ganske god statistik i de seneste kampe, i forhold til oplæg og mål, også selvom dagens mål var et af de nemmere. De tæller jo også.
Dog, er han fuldstændigt højrebenet? Ved oplægget, skulle han lige flytte bolden til højre fod, hvilket enten var genialt, i forhold til at få bedre plads til at slå indlægget, alternativt kommer til at give problemer, når modstanderne bliver opmærksomme på det...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DMC
Svoger, i dag må man ikke pille diouf ned. Alt hvad hen laver er smukt.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af NUFC Dinho
Pinligt af Damen. En ting er at brænde pga. dårlig timing eller lignende, men det er fandme skidt at brænde, fordi man synes det er vigtigere at spille smart end at score.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af KayOkay
Skal vi spørge om hvor et-benet diouf er på vestegnen? :)
Skrevet af Matias
Hans mål mod Brøndby og hans assist i OB-kampen blev leveret med venstrebenet.
Skrevet af Kratos
Offensivt er PPD sku i orden i dag, men er jeg den eneste der synes det ligner at det kun er for show når han forsøger at presse modstanderen. Der er sku ikke meget hjerte i det.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af beesknees
Haha, troede sgu lige at PPD også skulle til, at høvle den ind ude fra også.
Skrevet af beesknees
Arh, sgu dejligt at Bolaños lige fik den assist. Det har han fortjent.
Skrevet af DMC
Billig sejr. Lyngby har ikke kvaliteterne til at true noget som helst. Mod de fleste andre hold var resultatet blevet noget anderledes med den indsats vi så der første 75min.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Matias
Kedelig, kedelig kamp i dag. Ingen energi, ingen nerve. Heller ikke ret stort engagement eller struktur, særligt i offensiven. Det var virkelig ikke ret godt (og har generelt ikke været det, i denne sæson). At Lyngby så ikke var en trussel, alt dette til trods, fortæller lidt om vores ligastyrke.

Johan Wiland: 8

- - - - -

Lars Jacobsen: 8

Sølvi Ottesen: 7

Ragnar Sigurdsson: 7

Pierre Bengtsson: 8

- - - - -

Christian Bolanos: 9

TK: 6

Claudemir: 8 (kun pga. målet)

Bryan Oviedo: 6

- - - - -

Dame N´Doye: 6

Cesar Santin: 7 (kun pga. målet)

- - - - -

Pape Pate Diouf: 9 (MoM fordi det var hans tilstedeværelse, der blev afgørende)

Christian Grindheim: ub

Martin Bergvold: ub

- - - - -

Roland Nilsson: 7
Skrevet af Svoger
Skal vi spørge om hvor et-benet diouf er på vestegnen? :)


Hans mål mod Brøndby og hans assist i OB-kampen blev leveret med venstrebenet.


Så tager jeg det roligt, og håber bare på stimen fortsætter.

"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af andib
Så blev det ikke FCK, som Bjelland røg til.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Suusgaard
Det havde næsten også været for godt til at være sandt ;)
Skrevet af Gaggen25
Nu så jeg kampen igår fra lægterne og der er opfattelsen af kampens forløb jo ofte noget anderledes end i flimmeren. men jeg synes sådan set at vores gode periode strækkede sig lidt længere end et kvarter. I første halvleg, efter vi startede sløvt i et kvarters tid, havde vi en rigtig god periode med masser af gode løb og kreativitet. Dette udmyntede sig så ikke til en scoring hvorefter vi i de sidste 10 minutter af første halvleg igen blev sløve. Anden halvleg var glimrende synes jeg. Men som sagt også på en billig baggrund.
Jeg synes der er masser af potentiale at spore på holdet, men træerne vokser desværre ikke ind i himmelen, og vi har stadig masser af arbejde endnu.
Det kunne være genialt hvis vi kunne høste 6 point i de sidste 2 EL Kampe. Jeg tror i den grad på det, men jeg er nok lidt hvid/blå øjet i min vurdering. Men jeg vil stadig fastholde at vi i store dele af de seneste tre EL opgør har været rigtig godt med, selvom vi kun har fået et enkelt point. Og ja, jeg er helt enig i at vi formentlig havde fået 9 point hvis det var sidste års hold. I fodbold er der bare så lille en forskel på succes og fiasko af og til, og jeg er sikker på holdet nok skal vokse bid for bid. Og så er det jo værd at huske på at der er CL på programmet næste år (Jeps jeg jinxede den, men jeg har desværre ikke fantasi til at forestille mig FCM som danske mestre anno 2012.)

Edit: Bet365 er iøvrigt enige i den betragtning. 1.04 for os som danske mestre. For fem runder siden var det dog slet ikke muligt at spille os som mestre, men 1.04 er vel også værd at tage med.
123
Skrevet af elendil
Der er masser af individuelle færdigheder, men jeg synes det er svært at spore et klart koncept noget sted på banen. Det virker meget forvirrende, især defensivt.

Noget a la Ståle før Bård kom til.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Jeg savner i den grad en central styrmand der har defensiv fokus. Jeg er sikker på det vil kunne frigøre Claudemir eller Grindheim til en mere offensiv og boldførende rolle som begge passer bedre i. De defensive pligter kan de naturligvis ikke undgå, men lige nu fylder den del, der ikke er den naturlige spidskompetence hos nogen af dem, for meget i deres rolle.
Det ville også frigøre TK til andet arbejde et andet sted end i Parken.
En central forsvarsspiller står formentlig også helt i top på CV´s liste. Zanka forlænger formentlig ikke og Larsson er bare en dårligere kopi af de to bomstærke men tempoforladte islændinge. Vi har brug for et hurtigt og boldspillende alternativ til dem.
En afløser for Santin ligger også lige for. Kan man ikke finde den rette kan det naturligvis vente til sommer.
En forlængelse af Lars Jakobsen ville også passe mig fint.

Foråret må så vise hvor Vingaard er og om PPD er en spiller på vej frem, eller vi lige nu bare ser en positiv top af en ikke synderlig imponerende kurve
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Razz
Jeg så også kampen på lægterne og jeg må sige, at det var rystende at se på med hvor enkle midler Lyngby kom til deres chancer. I FCK´s venstre forsvarsside blev der vist ikke dækket af.

Derudover er det belastende at se på, at Bolanos ikke kan løbe fra sin direkte modspiller for gud ved hvilken kamp i træk.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0