Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Så burde vi smide de penge efter Maxsø og Uhre. Så er der beton i forsvaret og en reserve for Wind som også kam spille en højrekant.
Altså det er urealistisk men ville være skønt.
Skrevet af BlueAndWhite
Enig begge burde være plug and play spillere..
Marxø ville endda være klar starter.
Skrevet af (u)tilfreds
Uhre passer da på ingen måde til FCK, alderen taget i betragtning er Uhres eneste force, farten, vel også den største udfordring fremadrettet.. Skarphed havde han sidste sæson men ikke så meget i denne.. Uhres kompetencer er bedst dokumenteret i BIFs EL kampagne med 0 skud på mål.. Ikke god nok for FCK, vi skal have angribere der kan score og skabe chancer i internationalt regi..
Skrevet af Plankeværket
Uhre er trods alt Superliga topscorer og er markant bedre som opspilspunkt end sit rygte.

Ståles gamle snak om, at der er forskel på spillere der kan vinde superligaen og vinde i Europa har jeg aldrig købt sådan helt grundlæggende.
Skrevet af karsboel
@(u)tilfreds

Uhre kunne sagtens passe ind i FCK, men det ville være på bekostning af Biel eller Wind
Skrevet af Diogenes
Skarphed havde han sidste sæson men ikke så meget i denne


? 0.7 maal per 90 minutter i superligaen.

Uhres kompetencer er bedst dokumenteret i BIFs EL kampagne med 0 skud på mål.


3 kampe. Tilgengaeld scorede han mod Salzburg, underligt hvorfor den er taget ud af ligningen.

Hans profil - praecist som med Wilczek - passer dog ikke paa det FCK vil, og saa er kvaliteterne jo spildt.
Skrevet af GammelBitterMand
Ståles gamle snak om, at der er forskel på spillere der kan vinde superligaen og vinde i Europa har jeg aldrig købt sådan helt grundlæggende.


Der er i hvert fald også den omvendte pointe, nemlig at spillere der kan vinde i Europa ikke nødvendigvis kan vinde Superligaen. Enten det, eller også var Ståle en dårlig sportsdirektør. Indtil vi får droppet landekoefficienterne og kan stå alene som flagskib, må vi nok indstille os på at vi desværre er nødt til at klare os godt i Superligaen for at komme ud i Europa. Alternativet er vist et naivt håb om at blive inviteret med i European Super League?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Defensive Tunger
I forhold til du kalder dig gammel bitter mand, så er det da lidt mod det traditionelle syn det du kommer med der? Giver det ikke god mening at man får adgang til de europæiske turerninger gennem den hjemlige? I gamle dage var Champions League jo mesterholdenes turnering, hvilket jo i sig selv gav ganske god mening.
FCK får da desuden ganske god fordel af deres egen flotte koefficient. Oftere seeded i kvalkampene og for eksempel seeded 1 i C-EL.
Skrevet af GammelBitterMand
I dag er det jo et miks, hvor landekoefficienten giver antallet af pladser i de forskellige turneringer og runder, mens klubkoefficienten giver holdets seedning i runderne. Det er vist ikke nogen hemmelighed at FCK, med Daniel Rommedahl i spidsen, længe har arbejdet for at klubkoefficienten skal have større betydning og landekoefficienten mindre.

Med det nuværende system, hvor FCKs point divideres med antallet af hold, er der jo grænser for, hvor langt op FCK (Danmark) kan komme. Så på den konto giver det jo god mening at prøve at trække mere i den individuelle retning, når nu de andre hold er så håbløse.

Var det bittert nok?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Defensive Tunger
Var det bittert nok?


Næ, men det er jo din holdning. Jeg er bare ikke enig. Eller jeg kan ikke se hvordan? Hvis man kigger på hvordan FCKs koefficient er så skal de jo spille EL. Dermed er det jo en gave at man får mulighed for at spille CL ved at vinde den danske liga, som jo må være en af de svageste i Europa?
Generelt er jeg meget tilhænger af at man skal gøre sig fortjent til det man får. Så bare fordi man historisk set har været et storhold så skal man ikke død og pine være med i CL hvert år, blot fordi man en gang var gode. (Og den var så ikke myntet dirkete på FCK, men sådan generelt)
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg forstår ikke hvordan FCKs erklærede strategi er blevet til et spørgsmål om min holdning, men, fair nok. Sådan er tiden vel. Muligvis fløj min pointe med mit oprindelige indlæg lidt over hovedet på dig, men sådan er der jo også så meget.
Batman Close. London W12.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg er helt med dog her GBM.
Det hver gang vi kommer op på ranglisten, har vi fået vores points divideret og så er vi historisk blevet klasket tilbage på grund af andre hold ikke præsterer.. og to gange har et dansk mesterskab udløst en CHL plads, til FCN og FCM aldrig havde fået ellers på baggrund af FCK´s præstationer.
Skrevet af Defensive Tunger
Jeg er helt med dog her GBM.
Det hver gang vi kommer op på ranglisten, har vi fået vores points divideret og så er vi historisk blevet klasket tilbage på grund af andre hold ikke præsterer.. og to gange har et dansk mesterskab udløst en CHL plads, til FCN og FCM aldrig havde fået ellers på baggrund af FCK´s præstationer.


Måske FCN og AaB?
FCM har ikke fået noget CL pga FCKs præstationer.
Jeg kan dog godt se at det er yderst uheldigt at FCK ikke har fået lov at høste frugterne af at have bragt Danmark højt op på landekoefficienten. Jeg har dog stadig svært ved at se hvordan det skal foregå i praksis. Hvis danmark har en plads i CL en i EL og en i C-EL. Skal det så ikke være udfra hvordan man klarer sig i ligaen hvem der får hvilke pladser?
Skrevet af Plankeværket
Jeg hader koefficienter. Lav tre europæiske turneringer. Lav kvalrunder før gruppespil. Lad holdene komme så langt de kan spille sig til.

Hele koefficient systemet er en mekanisme beregnet til at holde de nye drenge i klassen ude af det gode selskab.
Skrevet af Nandeyanen
Det er en forkert påstand. Holdene er mindst garanteret 25% af landets samlet koefficient som deres egen.

Så hvis du er ny i klassen som AGF starter du som seeded.

Danmarks helt store problem er at vores nr. 3 og nr. 4 hold i Europa ikke kan vinde som de seedede. Tage AGF og Larne. Det er et perfekt eksempel og sidste år var det et eller andet lille hviderussisk hold...

Prøv at se på Norge og Sverige. De startede ud i sæsonen med at have en højere lande rank end os. Det er fordi hold som Bodø/Glimt, Molde og Rosenborg har været gode til at samle point ind som et fællesskab.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Altså før FCM´s sejr mod 10 mands Røde stjerne var den sidste sejr i et gruppespil (FCK undtaget) i 2016 .. det er jo sindsygt.. så det er ikke kun 3,4 placeringerne der svigter.. det er hele vejen rundt.. ALLE danske hold (undtaget Esbjerg og AaB) der faktisk slog deres seedning dog fra flere år siden :)
Skrevet af Defensive Tunger
Og derfor har Danmark vel også helt fortjent været mellem det 16. og 20. bedste land i Europa når man ser på koefficient.

Nok en gang: Det gode er jo at vinderen altid får lov at start i CL-kval, helt som det skal være :) Faktisk er det jo i høj grad FCKs gode præstationer i Europa der nu gør at anden pladsen også har mulighed for at komme i CL. Derfor kan FCK potentiel selv nyde godt af dette såfremt de ender nummer 2 i år :)
Skrevet af juggs
Har ledt med lys og lygte. Kan ikke finde hvor Copenhagen Sundays skulle have været racistiske - hentyder til trådens overskrift selvfølgelig
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Skrevet af Drako
Generelt er jeg meget tilhænger af at man skal gøre sig fortjent til det man får. Så bare fordi man historisk set har været et storhold så skal man ikke død og pine være med i CL hvert år, blot fordi man en gang var gode.


Fck ville jo ikke i højere grad leve på fortidens meritter, hvis UEFA kun kiggede på klubbens resultater i stedet for landets. UEFA kigger 5 år tilbage for landet nu, og ville også gøre det i tilfælde af, at reglen blev ændret til kun klubbens egne præstationer. Hvis du endeligt mener, at man skal gøre sig fortjent til sine koefficientpoint, ville du da være for, at UEFA kun kiggede på klubberne individuelt. Har AGF, RFC, FCM (i højere grad for et par år siden) da gjort sig fortjent til deres seedning? Nej, vel?
Skrevet af Drako
Vi har i øvrigt haft den 17-årige islænding Eggert Aron Gudmundsson med til træning den seneste uge. Han har spillet 14 kampe i den bedste islandske række for Stjarnan, og lavet 2 mål og 2 assists.
annonce
0