Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Vi skal vidst være glad for den pause der kommer om lidt.

Forhåbentlig med 0-0. Og hold kæft hvor er jeg skuffet over voree "Copenhagen Superstar"
Skrevet af Plankeværket
NJ og Babacar er begge to niveauer under vind. De der skift frem og tilbage mellem dem er den tombola. Hvis karamoko ikke er bedre end dem - så skal vi have 3 nye angribere til somre - Orri kan evt være den ene.
Skrevet af KommerNu
Elendig 1. halvleg.
Det skal blive bedre i 2. hvis vi skal have 3p
Skrevet af kasperiano
Til hans forsvar skal det så siges, at det her slet ikke er en kamp for ham og Roony. Vi formår ikke at holde i bolden og sætte dem i scene, så det bliver bare den ene fysiske duel efter den anden.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi har Superligaens bedste HB.. og bruger ham ude af position for at spille Superligaens dårligste HB..
Skrevet af FriedChickenKentucky
Det er jo ikke fodbold. Det er losseri og afværgelser konstant. De kan jo ikke sætte et sammenhængende angreb op. Det er pivringe.
Skrevet af ptr
Hvordan fanden startede Jelert ikke inde i dag
Skrevet af Larsen13
Vi skal vinde i dag. Jeg tænker at FCM kommer med 120% i morgen mod SIF og især hvis de lige kan hente to/tre point på os (forudsat at vi ikke vinder i dag). Så får de en kæmpe "finale" mod os i næste weekend, hvor de kan sparke mesterskabskampen helt åben igen.

Vi skal vise noget helt andet i 2.Halvleg.
Skrevet af GammelBitterMand
Begge kanter har været dårlige, jeg savner to voksne spillere. Og så gerne to vågne spillere på backerne, Diks lunter rundt og er fejlplaceret det meste af tiden, og Ankersen har en af sine modgangsdage. I midten ligner det at Vavro er nervøs og savner sin Boilesen ved siden af sig, selvom Davit gør det rigtig godt i forsvaret.

På bolden har ingen rigtig opdaget at AaB presser hårdt, fysisk, og at den middelmådige superligadommer tillader det. Jeg håber det bliver bedre i anden halvleg, når vi får vinden i ryggen i stedet for lige i fjæset. Hold kæft en dårlig halvleg.
Batman Close. London W12.
Skrevet af mate-sestan
Det er rystende usikkert. Og når vores to bedste spillere til at vende igennem presset heller ikke rammer dagen, så er vi nemme at presse igennem. For mig at se skal vi have Mukairu ind i stedet for Bøving, fordi han er den eneste, der har fart nok til at true dybt og strække AaB

Skrevet af Old123
Elendig halvleg. Vi er godt nok handicappet i vores opspil, når både VK og Nicolai Boilesen ikke er der. Kevin Diks har været en skændsel med bolden i første halvleg. Og så bidrager vores angriber med absolut ingenting - eller nej vent… Han gør faktisk AaB bedre.

Skrevet af Braumelaume
Hver gang der er landsholdspause ævler Thorup om tid til at få finpudset spillet.
Hver gang holdet skal i gang, efter landskampspausen spiller de som en brændende pose med hundelort.
Hver gang spørger vi: "Hvad fanden bruger de tiden på?!".

Amatørpis. AaB med helt ny træner ligner et hold med et klart koncept og en veldefineret spillestil.
FCK farer forvirrede og stressede rundt, totalt afhængige af enkeltmandspræstationer.
Skrevet af FriedChickenKentucky
Old123>> Baba modtager bolden fuldstændig upresset og losser den direkte til en aab spiller. Det er jo Serie 3 niveau.
Skrevet af Anderles
Hvad fanden er det, der foregår?? Vi spiller jo forrygende dårligt. Det er tydeligt, at Diks ikke gider spille i venstre - skift ham nu over på højreback og spil med Stage på venstre. Det skal bare være en med nogle muskler, som kan hjælpe på dødbolde - vi kommer kun til at angribe i højre side alligvel.
Skrevet af kasperiano
Det mest positive ved første halvleg er, at der står 0-0 og Roony viste, at en enkeltmandspræstation måske kan være nok.

Presset, opspillet og roen i holdet er helt forfærdeligt. Bøving, Baba og Anker ud. Claesson (ro på bolden), Mukairu (fart) og Jelert (simpelthen bare bedre end Anker og kan få Diks over på højresiden).
Skrevet af kasperiano
Og jeg kan altså bedst lide kritik af holdet, når man har sat sig ind i det. Lidt fjollet at mene, at Stage kan gøre en forskel i anden halvleg f.eks.
Skrevet af karsboel
Lidt svært at have Stage som venstre back nu, hvor han har karantæne
Skrevet af Anderles
Det besværliggør godt nok tingene.
Skrevet af Larsen13
Babacar. En angriber der har 2 mål og 1 assist på trods at han dårligt bevæger sig i kampene eller gider at kæmpe. Se, det er imponerende!
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg håber PC kører Babacar hjem og tager en snak med ham på tomandshånd i bilen.
Batman Close. London W12.
annonce
0