Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(501733221804)
Nandeyanen: vis det er tilfældet så er det håbløst arbejde at træner staben..

han skal self ikke spille vis han ikke har spist eller drukket noget i over et døgn !
Fck. Bum
Skrevet af Nandeyanen
@Slotved

Solen står op 6:30 og går ned 19:50. Så det er ´´kun´´ 13 timer og 20 minutter han ikke må drikke og spise noget.

Men ja. Det er ikke optimalt med 18:00 kampe. Det er nok det værst tænkelige tidspunkt at spille hvis man er muslim.Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(501733221804)
Nandeyanen: ja self. mig der koger.

Men han burde heller ikke spille vis han ikke har spis eller drukket hele dagen !

Fck. Bum
Skrevet af Nandeyanen
Ja det gør en kæmpe forskel. De Engelske Premier League eksperter vurderer også en svær måned for Liverpool.

Det er offentlig kendt at både Salah og Mané holder fasten. Der er skrevet nogle artikler om det som du kan finde ved en hurtig Google søgning.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af armand
2 Ting jeg lærte i dag er at :

1) copenhagen airforce er ikke helt dødt endnu.

2) vi er simpelthen nødt til at have mere end 2 spillere der kan spille bolden op gennem ledende. Det andet bliver for tilfældigt og for individuelt.

https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
2) vi er simpelthen nødt til at have mere end 2 spillere der kan spille bolden op gennem gelederne. Det andet bliver for tilfældigt og for individuelt.


Enig og der skel helst være én spiller i hver side og midten.
Det stod klart at AaB forcerede os at opbygge bolden i venstre side med Diks og Bøving.

FC Nordsjælland prøvede lidt af det samme. At presse os til at spille i venstre side, dvs Jelert kom meget i fokus og i arbejde. Men Jelert løste det med pil op ad og nok også derfor han endte med motm fordi han havde bolden så meget så man lagde mærke til ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
En sejr som i går, smager bare ekstra godt sådan en mandag
Skrevet af elendil
Så længe Peter Ankersen skal spille, er det ligegyldigt om Kevin Diks har karantæne. Elias Jelert kan passe den venstre back lige så fint, omend han måske ikke er lige så god på dødbolde.

Jeg har ikke set den i dag, men fra alle de gengivelser i går, er jeg på Dans hold. Der er ikke frispark. Målmanden klumrer og falder ned i en fremadstormende Lukas Lerager. Han bliver hverken under- eller overløbet.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Og Kamil Grabara er i gang igen. Jeg er fan. Omend det selvfølgelig er bekymrende, at hans mordforsøg før vinterpausen har givet så alvorlige mén, som artikeltråden beskriver:

Må jeg rette bold.dk grabara tyrede en bold i hovedet på en 11 årig dreng sidste gang som døjede med hovedpine i flere uger!!!


fck-medløber.
Skrevet af davidbowie
Synes nu det ser ud som om Lerager ret tydeligt orienterer sig mod Rinne. Men han rammer ham så også efter, at Rinne har lavet sit vattede forsøg på at bokse bolden. Så Rinne kan vel kun takke sig selv.
Skrevet af Plankeværket
Det kan sikkert dømmes - ligesom det soleklare straffe til Lerager

Det er vel en ret god kamp mod et godt hold. Boldomgangen i modvind var jammerlig. Men bagkæden stod fremragende uden bold - og her tæller jeg Ankersen med. Han et stort set fast i et forsvar der stort set ikke tillader chancer imod.

Offensiven var ok på sidste tredjedel - særligt i anden halvleg.
Men boldomgangen var virkelig skidt og presset sidder ikke.

Jeg er overordnet godt tilfreds.

Og Nande, hvor ser du de sure FCM og AaB fans ? Både debatsiden, ulvegraven, bold og twitter er fyldt med afbalancerede folk der godt kan se FC var bedst.
Skrevet af Nandeyanen
Og Nande, hvor ser du de sure FCM og AaB fans ? Både debatsiden, ulvegraven, bold og twitter er fyldt med afbalancerede folk der godt kan se FC var bedst.

Kan du henvise hvor jeg har skrevet at AaB og FCM fans er sure? Kan ærligt talt ikke huske jeg har skrevet det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Nu vi er ved emnet - var Lukas Lerager ikke ret god i går? Jeg har ikke tid til at se kampen igen, for at se om det bare er et indtryk jeg har, fordi han var aggressiv og forudseende i enkelte situationer, eller om det var generelt for hele kampen.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Det ved jeg sgu ikke Nande - jeg må have forestillet mig det. Beklager.
Jeg var sikker på jeg havde læst en kommentar.

Tilgengæld kan jeg sige jeg også nyder stilheden. Det er sjovt som den er til at forudsige det her forår.
Skrevet af Matias
Jeg kendte ikke rigtigt ham Milan Makaric før i går, men han var ikke helt dårlig. Han så ud til at være god til at læse spillet, var meget spilbar, gik ned i banen, aggressiv. Baseret på 1. halvleg selvfølgelig, efter pausen var færdig. Synes ikke han har en spidsangriberprofil, men jeg kunne godt se ham som "falsk 9´er" i en formation a la den i Eindhoven. Nå, bare en tanke.

Khocholava var min kampens spiller. Vavro lavede flere fejl, men var også god, særligt i 2. halvleg, hvor han bare pakkede modspillerne ned efter behag. De prøvede med forskellige targetspillere inkl. Thelander, men Vavro vandt alt i luften. Backerne var ikke gode. Peter Ankersen har den mærkværdige opfattelse af sig selv og sin rolle, at han skal lave lækkert. Driblinger, afslutninger osv., og meget ofte ender det med en rundskæv eller at modstanderen har erobret bolden, og Ankersen ligger ned med en hånd i vejret og appellerer til dommeren. Det værste er, at han faktisk er ok i det defensive, altså, han er ret afstemt med midterforsvaret om at presse ud / holde igen, holde linje osv., men det drukner i alt det lal han laver. Han irriterer mig som kun få andre kan. Kevin Diks er ren energi og duelstyrke. Han er så heller ikke så meget andet. Han har ikke en veludviklet teknik og hans overblik er sløjt. Jelert og VK er, efter min mening, vores bedste alternativer til de to positioner.

Grabara irriterer mig også. Ikke så meget for det han præsterer mellem stængerne, men alt udenoms-halløjet. Det er jo ikke positiv arrogance (som jeg i øvrigt heller ikke er med på), men blot bøvet gavflab med trang til at være i fokus. Dumt.

Midtbanen var som dag og nat i hhv. 1. og 2. halvleg. Lerager var decideret dårlig i de første 30-35 minutter, Falk lavede flere fejl end vanligt og Pep Biel var usynlig. Roony missede et par førstetouches, som i hvert fald understreger, at der trods alt er et stykke vej igen. Bøving blev kyset. Haraldsson var god, da han kom ind, trods et par fejlafleveringer, den ene farlig. Men han kan sagtens gå ind og gøre sig gældende, det var positivt. Falk spillede sig op, Biel blev også lidt bedre og især Lerager tog skeen i den anden hånd i 2. halvleg.

Mukairu lavede en del fejl, men han er edderhak´me kvik på fødderne, og det betyder, at vores modstandere ikke kan tillade sig at stå højt mod os. AaB trak sig således også længere tilbage, og deres offensiv bestod i de sidste 25-30 minutter, oftest af høje bolde mod os. Dem klarede Vavro og Khocholava. Claesson var god, altså, som i at man godt kan se, at det der, det har han prøvet før. Var god til at støtte Rasmus Falk, gav plads til backen, løb i feltet med den rette timing. Fedt han fik scoret.

Babacar var ikke ret god. Han er ellers god til at suge boldene til sig, når han ellers lige sætter sig det for (det er for ofte, han ikke gør), men derfra halter det. NJ gjorde heller ikke større væsen af sig, men hans indskiftning var også af andre årsager end at være afgørende i offensiven.

Alt i alt en ok kamp, fordi vi fik vendt det i pausen. Og et godt resultat, endnu et clean sheet, endnu en sejr.
Skrevet af BlueAndWhite
Lerager var god i går, omend han har sku stadig nogle placeringsproblemer i forhold til presset og virker uopmærksom eller fodbold dun i den del af spillet :/ det kan selvfølgelig også være taktisk men synes tit det er lige ved og næsten eller decideret dårlig placering/læsning af spillet.
Offensivt og vokalt lignede ham dog en kæmpe chef.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg kendte ikke rigtigt ham Milan Makaric før i går, men han var ikke helt dårlig. Han så ud til at være god til at læse spillet, var meget spilbar, gik ned i banen, aggressiv. Baseret på 1. halvleg selvfølgelig, efter pausen var færdig. Synes ikke han har en spidsangriberprofil, men jeg kunne godt se ham som "falsk 9´er" i en formation a la den i Eindhoven. Nå, bare en tanke.


Jeg har 5 Serbiske venner. Fire Crvena Svezda og en Partizan. Jeg spurgte dem i sin tid da AaB hentede Makaric som var Serbisk liga topscorer om hvorfor han ikke var interessant for de Serbiske tophold.

Det de fortalte mig gav mig flashbacks til da Hobros Pål Mål var Superliga topscorer.

Altså en spiller der scorer virkelig mange mål mod bundholdene, men kan slet ikke score mod topholdene. Både Røde Stjerne og Partizan vil gerne have spillere der har Europæisk snit og det mener de ikke Makaric har.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
Han var god imod os i gårsdagens 1. halvleg. Tog flere løb som Vavro og Khocholava havde svært ved at dække op for. Og det gør man ikke på ren iver og tilfældighed, det gør man, fordi man kan "se" spillet. Men som sagt; jeg kender ikke noget til ham ellers, så det kan sagtens være, han ikke har det, der skal til.
Skrevet af Nandeyanen
@Matias

Jeg fortæller også bare det jeg fik at vide. Mine venner fortalte mig at pga. Covid-19 var der ingen der rykkede ned i den Serbiske Liga. Men der var to hold der rykkede op i den. Så den sæson Makaric blev topscorer var der to ekstra hold i den bedste liga. Det vil sige 4 Bundhold og det hjalp meget på Makarics stats. Mange af hans mål kom mod de 4 hold.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Blume58
Rart med en sejr i Aalborg, selvom vi måtte kæmpe for den.
Heldigvis hjalp Thorup s opsang i pausen og holdet fandt kampgejsten frem og vandt fortjent, hvis man ser på kampens chancer.
Om der var straffe ved målet. Det kunne formentlig godt dømmes, men der var til gengæld klart straffe til Lerager, da han bliver løbet ned/skubbet omkuld, mens han står og venter bolden, som han følger med øjnene. Så det kan vel gå lige op, selvom det mod Rinne var mere tvivlsomt.

Vi nærmer os endelig mesterskabet igen ;-)
Skal "bare" fortsætte vores gode spil og sejrsstime.
annonce
0