Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stokholmeren
Jeg kan også sagtens se ham ende i karantæne. Det kan nemt tolkes på samme på som Anderson. Personligt synes jeg så, at der er væsentligt forskel på at sparke til en plastikstang, der ikke er i nærheden af andre mennesker til at og så sparke til rettighedshavernes udstyr – som sagtens kan koste +20.000kr. Men det er sikkert handlingen de straffer – ikke konsekvensen af den.

Men derudover, så synes jeg ikke, at Biels niveau på det seneste har været højt nok til, at det er et stort tab i 1-2 kampe, når man tænker på de forskellige alternativer, vi har.
Skrevet af KommerNu
@Loyal
Jeg vidste faktisk ikke at det var Divisionsforeningen der havde lavet dette.
Men jeg er 100% enig i alt du skriver..

Hvordan fanden stopper vi som klub og alm. fans de der autonome typer?
De er jo sikkert tilsvarende ligeglade med at det her sker og kommer igen næste gang der bliver mulighed for det.

Vi er selvfølgelig langt flere end de er men hvem går lige forrest og stopper de der kokain påvirkede vrede unge mennesker?
Skal man som klub hyrer dørmænd som på natklubber 100 stk spredt udover sektionen eller?
Noget skal der ske, men hvad?
Skrevet af Loyalsiden97
Skal man som klub hyrer dørmænd som på natklubber 100 stk spredt udover sektionen eller?


Jeg vil langt hellere have, at man laver de her indgreb, hvor man muligvis ødelægger stemningen, men hvor normale tilskuer trods alt har mulighed for at se fodbold.

Det er ikke utænkeligt, at der kommer til at være indgreb såsom at nedlægge capotårnet, forbyde megafoner og trommer mv. Det er naturligvis ikke optimalt, men jeg synes, at man bør gå rigtig langt for at sikre, at den store uproblematiske gruppe kan se fodbold, og så ramme de mindre grupper, der ofte er roden til ballade.

Men mest af alt vil jeg ligesom alle andre bare gerne have, at alle opfører sig ordentligt.
Skrevet af Nandeyanen
Desuden, mon Biel ender med karantæne for hans spark til hjørneflaget?


Jeg har googlet det. Du kan sparke og kaste med det. Du kan endda flage med det efter et mål. Så længe flaget/stangen ikke går i stykker så er det bagatelgrænsen.
Dommeren kan i kampen give gult kort hvis han mener det er usportslig adfærd.

Hvis han får et gult kort på efterbevilling så er der sat en ny præcedens i Dansk fodbold. For det er sket RIGTIG mange gange uden der er kommet gult kort på efterbevilling.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Imperator
Lige for at være captain hindsight et øjeblik.
Jeg synes Thorup skal revidere hans forståelse af hvor alsidige vores spillere er, eller ihvertfald hvor omkostningsfuldt det er at flytte rundt på dem.
Diks var i en fremragende stime, så ryger han på VB og det går ned af bakke.
Biel har noget fremragende kørende som AM, så ryger han i angrebet...
Mukairu starter rigtigt flot på VM, så ryger han over i højre og intet lykkes.
Halvdelen af holdet er nyt, der er meget få automatismer, hold fast i det der virker.
Jeg synes det virker til at Thorup blev lidt for selvsikker, og glemte at vores optur stadig er ret skrøbelig.
Biel skal spille AM, Diks skal på HB med Jelert som backup, VK på VB med Boile som backup.
I angrebet skal vi bruge Babacarr, NJ eller Karamoko, og hvis ingen af dem er gode nok (hvilket vil være lidt af et fail), så må man hive Orri op, eller måske forsøge Roony/Bøving.

Ankersen skal væk. Hvis der ikke kan findes en løsning, så må man betale ham ud.
Nok må være nok.
Skrevet af BlueAndWhite
Meget enig, vi var alle efter Ståle da han brugte folk ude af position, nu gør JT det samme og det er selvfølgelig ikke optimalt.. spild nu forhelvede folk der hvor de er gode.. Biel AM, Diks HB, maikuru på VW og Ankersen ude af truppen.
Skrevet af KommerNu
@Loyal
Det er ikke utænkeligt, at der kommer til at være indgreb såsom at nedlægge capotårnet, forbyde megafoner og trommer mv.

Det er vel ikke capoer og trommeslageren der laver balladen? Og tror dem der gør er pænt ligeglade med om der er en der synger for eller ej?
Jeg tror, at det er i Italien, at man har arbejdet med lovgivning, hvor kendte fodboldtosser skal indskrive sig på en politistation på kampdage. Det er nok lidt ekstremt, men jeg vil hellere have det end kollektive straffe.

Det ser jeg meget gerne komme til Danmark..
Men mest af alt vil jeg ligesom alle andre bare gerne have, at alle opfører sig ordentligt.

Selvfølgelig enig..
Skrevet af KommerNu
@B&W
Ankersen er ude af position når han starter inde? Hvis det er sådan det skal forstås er jeg både enig og ligger på mit gulv og griner. :))
Skrevet af Loyalsiden97
Det er vel ikke capoer og trommeslageren der laver balladen? Og tror dem der gør er pænt ligeglade med om der er en der synger for eller ej?


Jeg var lidt uklar. Jeg mener, at man ved truslen om at fjerne capotårn mv. kan bidrage til, at der kommer lidt mere selvjustist. Det er ikke omkring capotårn, der er ballade, men de har trods alt lidt mere fat i fanscenen.

Jeg ved i hvert fald, at der er blevet "truet" med at fjerne capotårn og sætte net op foran tribunen. Det har heldigvis medvirket til, at det ofte fra capotårn bliver påtalt, når der er nogen, der smider øl og andet på banen.

Skrevet af BlueAndWhite
Kommernu det var rigtig forstået ;)
Skrevet af Plankeværket
Kæft hvor er Emil berggreen god. Kunne man være bare nogenlunde sikker på de skader bar han oplagt til at erstatte NJ.
Skrevet af dickos
Ja, hvis han da bare ikke var skadet i tide og utide
Skrevet af Plankeværket
Jeg er faktisk frisk på trods af skaderne. Hvis Babacar virkede som et sikkert førstevalg.
Skrevet af dickos
Der er i hvert fald mere arbejde og tydelige spidskompetencer ved Bergren
Skrevet af Pep Guardiola
Jeg er ikke fan af et boykot, men det er ikke politiet man forsøger at appellere til. Grunden til, at der ikke må være udebanefans er, at politiet har lavet en konkret anbefaling til Divisionsforeningen, som desværre har valgt at følge anbefalingen.


Jeg ved ikke hvad alternativet skulle være. Jeg synes at det ville være voldsomt at afvise politiets anbefaling. Hvis noget går galt står man med den største "hvad sagde vi!?" jeg kan komme på. Dertil vil jeg som "virksomhed" da også til enhver tid gå ud fra Politiets sikkerhedsvurdering. Så må man kigge på hvad der skal til for at ændre deres anbefaling (altså imødekomme de fareelementer der ligger til grund for for den).

Dette tiltag sigter mod bl.a. Divisionsforeningen, rettighedshavere og sponsorer. Håbet er vel, at disse parter i fremtiden ikke vælger at følge et tilsvarende forslag fra politiet, fordi de skader produktet (og så må man jo selv vælge, om man synes, at det er den rigtige vej frem).


Beskytte produktet ved at gå imod politiet anbefalinger? Det er en usandsynlig vej. Jeg synes det er farligt at male et billede af at politiet og deres sikkerhedsanbefaling er problemet, hvilket jeg ikke helt kan lade være med at læse i dit opslag.
Skrevet af Loyalsiden97
Jeg synes det er farligt at male et billede af at politiet og deres sikkerhedsanbefaling er problemet, hvilket jeg ikke helt kan lade være med at læse i dit opslag.


Mjah, jeg synes, at problemet er, at man løser det ved at lave en anbefaling. Helt principielt mener jeg ikke, at politiet skal påvirke Divisionsforening via en anbefaling. Udgangspunktet må alt andet lige være, at vi skal have lov til at tage ind og se fodbold, hvor vi har lyst. Hvis politiet mener noget andet, så bør den rigtige vej være, at lovgiveren griber ind, og giver politiet hjemmel til at lave sådanne indgreb.

Politiet har jo netop ikke hjemmel til at gøre noget i tilfælde af, at man ikke følger anbefalingen.

Det florerer informationer fra de personer, som er med til møderne med Divisionsforeningen, og de har meldt videre, at opbakningen til at følge en anbefaling fra politiet ikke er ubetinget. Det er altså mulighed for at påvirke Divisionsforeningen til at have den holdning, at det de gør er fuldt ud lovligt, medmindre politiet kommer med opbakning fra Folketinget til at forbyde visse ting.

Men enig, det er aldrig rart at have en kamp mod politiet som en ansvarlig virksomhed.
Skrevet af Nandeyanen
Fanmarcherne i Brøndby var arrangeret så dårligt at mange brugere på de sociale medier pointerede det ud før det startede. Jeg ved ikke hvem der stod for dem. Men det var elendigt organiseret.

Det giver ikke mening at have en FCK march der skal gå forbi sydsiden. Det svarer til at FCK og Brøndbys fans krydser hinanden ved Trianglen som de heldigvis ikke gør.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mr. H
Jeg må tilstå, at denne kollektive straf falder helt ved siden af. Lad os lukke for nattelivet, når nu vi er igang. Der er også et par rådne kar, som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Selvfølgelig er dem, som udover ballade ansvarlige for dette. Men politiet har også en opgave ift. at minimere risikoen for at dette sker. Og her formåede Vestegnens politi sidste gang på imponerende vis at overgår (eller undergå afhængigt af hvordan man ser på det) deres eget hidtil niveau af inkompetence. Det kunne være de skulle kigge lidt på, hvordan man afvikler andre "højrisiko" kampe i udlandet. Her tror jeg ikke, at det står i manualen, at man bør sluse udeholdets fans ud sammen med hjemmeholdets ditto. Ligesom der nok heller ikke står, at man impulsivt bør ændre den station, som udeholdets fans skal benytte sig af for at komme hjem, med det resultat at hjemmeholdets fans heriblandt børnefamilier pludseligt bliver fanget på den forkerte station.
Hafnia
Skrevet af dickos
Det er i hvert fald et tiltag der skaber kæmpe splittelse det her. Igen, det virker godt nok ikke gennemtænkt!

Jeg fik også indtrykket i Silkeborg af, at der er en ret stor del, der er trætte af sektionen?
Skrevet af Slettet(491505222808)
Folk skal bare synge igennem fra første minut. Så kan idioterne på sektionen stå der i pinlig stilhed og se deres "tiltag" falde fra hinanden.
annonce
0