Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kvart i bold
Fordi Thorup vil have fart på kanterne og backs.

Hvis Thorup ville have fart i angrebet havde man sku ikke købt Babacar eller Jørgensen.

Skrevet af Nandeyanen
Præcis det som @Kvart i bold skriver

Jonas Wind er heller ikke hurtig og han scorer ikke vildt mange mål. Det gør han heller ikke i Wolfsburg. Men de er stadig sindssyg glade for ham for han gør holdet bedre. De gik fra slet ikke at kunne score mål til at score mål nu for han gør de offensive spillere bedre.

Da Højlund spillede i FCK gjorde han ikke de andre spillere bedre. Han var ret klunset og begik ofte frispark i luftduelllerne mod forsvarsspilleren. Han var ikke god som opspilsstation og det er sådan en type angriber vi har brug for. En angriber med stor fysik og teknik der kan holde på bolden.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Amager213
Lidt træt af Thorups optakt kommentar altid er de samme.

Det bliver intenst, vi skal spille offensivt fodbold, vi skal presse osv. Det er meget ens udtalelser og det sjældent det kamp billede vi får at se.

Bare en lille "rant"

Nå ses i parken.
F.C. København
Skrevet af elendil
Vi skal slet ikke spille i den sandkasse. Jens Stage skal blive klar, og så skal der tonses Norgebold.
fck-medløber.
Skrevet af kasperiano
VK muligvis skadet resten af sæsonen. For mig at se én af de to, som vi nødigst vil undvære.
Skrevet af Old123
Og mon ikke også Jens Stage er ude af kampen. Med Isak Johannesson i truppen lugter det lidt af det + han ikke trænede med truppen igår. Jens Stage ude er værre end VK IMO.
Skrevet af Ravnen88
Boiles krop kan slet ikke klare den back posistion.
Han bliver med garanti skadet i den første kamp han prøver at spille VB.

Kan Oviedo ikke i det mindste komme med på bænken.

Hvordan tror I vi starter
Skrevet af kasperiano
Jeg er uenig. Der er kun Falk, som er mere betydningsfuld, hvis du spørger mig. Vi er fuldstændig lammet i den ene side, og modstanderne behøver dårligt have fokus på den. Jeg er ikke bare nervøs for i dag, men mesterskabet.

Skrevet af Larsen13
Shit det skidt VK ikke er klar, der kom intet fra venstreside i Silkeborg.
Skrevet af Nandeyanen
Det var det mesterskabshåb. Tillykke til FC Midtjylland.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Larsen13
Tænker desuden også vi lukker mål ind i dag. Rent bur stimen er brudt, BIF kan ikke blive ved med at gå målløse og de har vidst nok scoret i 11 ud af de seneste 12 kampe i Parken.

Vi må bare håbe at offensiven viser lidt mere i dag.
Skrevet af kasperiano
Jeg er ikke klar til at begrave mesterskabshåbet nu, men vi er nødt til at retænke den venstreside. Måske kan Jelert gøre noget med sin fart derovre, men ellers skal vi ud i noget helt andet, tror jeg. F.eks. Tre i bagkæden, men det er sgu heller ikke uden risiko, når vi endelig har fået lukket af. På den måde ville Jelert og Diks dog kunne hellige sig det offensive, hvis de i stedet skulle spille wingback.

Det bliver i hvert fald dårlig fodbold, og måske også dårlige resultater, hvis vi ikke får pustet noget liv i den venstreside. Det er 7 kampe siden, at vi senest at formåede at score mere end 1 mål - og i den kamp spille VK sidst vb fra start.
Skrevet af Emil8036
Hold da op, jeg skal love for pessimismen har taget over her i tråden på kampdagen!!.. Tjek lige Brøndbys stime før i kalder dommedag.

Nandeyanen: jeg vil anbefale dig at smide opsparingen på FCM til at vinde guld. Giver odds 7 hos bet365, det er svært at forrente sine penge meget bedre på en måneds tid ;-)
#fck
Skrevet af MadsLeb
Det var det mesterskabshåb. Tillykke til FC Midtjylland.


Hvad er det for en taber indstilling at have, når man er foran med 6 points?
-
Skrevet af kasperiano
@Emil

Skal vi ikke kalde det sund skepsis, når vi ikke kan score mål? Du har dog selvfølgelig ret i, at dagens modstander er endnu dårligere til det ;-)
Skrevet af elendil
Haha, ja, nu må bookmakerne da udbetale pengene for andenpladsen.

Hold nu kæft, altså.
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi skal vinde mod BIF, som i øvrigt har Radosovic i karantæne.
Boile skal fise ud på den VK i stedet for vi spiller folk ude af position, Ankersen skal fise op på tribunen og Diks eller Jellert skal starte.
Skrevet af Kvart i bold
Boile har spillet den sidste kamp som back. Han er permanemt CB. Han har slet ikke fysikken til at spille den plads mere.
Skrevet af kasperiano
@Kvart i bold

Enig mht. din betragtning om Boile på vb. Symptomatisk, at vi har haft 627 vbs, men det er fortsat der, hvor hi har vores største problem.
Skrevet af BlueAndWhite
Men ham har heller ikke fysikken til at spille CB.
Vi burde da kunne bruge ham derude, ja han er langsom og ikke god på låget og fylder lidt.. men det gør han også centralt, og der er det sku farligere :)
Tilgengæld er han eminent i pasningerne og er fosboldklog.. han burde starte på den VB.
annonce
0