Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
Så længe Skjærbæk er en del af det hele så bliver det et eventbureau, som så også har en fodboldklub som på den ene eller anden måde skal passes
Skrevet af Nandeyanen
Det burde ikke hedde PS&E men PE&S (Parken Entertainment & Sport) for Parken har mere med underholdning end sport at gøre.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Imperator
Skrevet af Nandeyanen
Kunne Jens Odgaard være interessant for os? Han satte Superligaen i brand da han var teenager i Lyngby.

Skiftede så til Italiensk fodbold hvor han ikke spillede på højt plan.

Nu er han så lånt ud til en Hollandsk bundklub Waalwijk, som kæmper med om nedrykning men ser ud til at overleve.

Når lejekontrakten udløber til sommer 2022 så er hans kontrakt med Italienske Sassoulo også udløbet. Så kan han skifte frit.

Han har scoret 11 mål og lave 6 assists. Det er ikke ringe.
Han har lidt samme profil som Anders Dreyer. I den forstand at man tog til en top 5 liga som teenager og så blev glemt og ikke rigtig spillede i alle de år.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Pas omvendt ville det også være surt at se ham skifte til FCM og lave en Dreyer
Skrevet af karsboel
@Nandeyanen

Hvilken position synes du, at han bør varetage for FCK?
Skrevet af KommerNu
Pas omvendt ville det også være surt at se ham skifte til FCM og lave en Dreyer

Jeg husker Ståle i sit afskeds interview med 3+ hvor han snakkede om at han ville have hentet Dreyer. Det var et år efter han skiftede til FCM for hvad? 5 millioner kroner.
Et halvt år efter hentede han så Biel til det 6 dobbelte og Biel var elendig indtil Thorup kom.
Jeg tænker nogen gange om FCM vinder lidt på det der smart odds eller om de har bedre scouts/fodboldforstand? Er det vores scouting der er heeelt ude og skide, eller hvad?
Jeg er med på at FCM har lavet i nælderne (formentlig) med Marrony men de virker bare til at få så meget mere ud af pengene derover end vi gør.

Isak 30 mil
Amoo 30 mil
Karamoko 20 mil

Vi har set intet.

FCM
Chilli 15 mil
Og har været langt bedre end de 3 af vores.

FCK 3 ubrugelige spillere (set på hvem der spiller) 80 millioner

FCM 1 spiller der bidrager væsentligt 15 millioner.
Skrevet af Din ægte far
Thorup har idag sagt i et interview at der bliver planlagt både på lang og kort sigt. Isak, Amoo og Karamoko er alle i den første gruppe tror jeg.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af Randomhero
Thorup har idag sagt i et interview at der bliver planlagt både på lang og kort sigt. Isak, Amoo og Karamoko er alle i den første gruppe tror jeg.


Det ville næsten også være dumt at sige andet nu de ikke ligefrem har præsteret på den korte bane :)
Skrevet af Nandeyanen
Formanden for Groundsmen Association Danmark udtalelser sig således om festen i Parken på Lørdag:

Til B.T. forklarer han, at tildækningen med plader uundgåeligt vil skade det porøse underlag.

"Jeg forstår dem ikke. De har ingen respekt for græsset. Nu står de endelig et bedre sted, og så sker der her. Jeg kan ikke forstå, at de ikke tænker græsset 100 procent - selv om alt det her har været oppe at vende."
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af KommerNu
Din ægte far:
Isak har vi set noget til og vil sige at han sagtens kan have potentiale. 30 mil worth? I dont know.
Amoo og Karamoko er svært at bedømme når vi stort set ikke har set dem. Men hvorfor bruge ~50 mil på 2 spillere der ikke skal ses?
Mukairo har vi set men er efter min mening stadigvæk svær at bedømme, han er fin i sin fart har ok teknik og er generelt målsøgende, det sidste har han dog svært ved at opfylde ser det ud til.
PC skal vise noget i det nye vindue offensivt eller de offensive spillere han har hentet skal. Ellers må vi hente en ny sportsdirektør.
Skrevet af Nandeyanen
I dag har DBU givet de Danske akademier point på en 100 skala.

1. FCN 95.78
2. FCK 95.11
3. FCM 91.60

For en måneds tid siden brød FC Midtjylland fans herind da vi snakkede om hvor godt vores FCK akademi var blevet.
Jeg henviste til DBUs rangering sidste år.
Der var nogle fans der ikke kunne tåle at FCK lå højere end dem, så de skulle lige ind og forklare det med at der var en u19 stilling der ikke var besat og det trak ned. Den stilling var så besat og så skulle vi vente til Maj for så vil vi se at FCMs akademi vil ligge højere end FCK.

Nu er det så Maj og licenserne er uddelt. Faktum er at vi ligger stadig over FCM.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(491505222808)
"Jeg forstår dem ikke. De har ingen respekt for græsset. Nu står de endelig et bedre sted, og så sker der her. Jeg kan ikke forstå, at de ikke tænker græsset 100 procent - selv om alt det her har været oppe at vende."


Er det ikke sådan hele fodbolddanmark tænker? Jo hurtigere vi kan få de skiderikker ud af klubben, jo bedre vil det være for alle parter.
Skrevet af MadsThomsen
DBUs rangerings system blev jo ret kritiseret da den kom både af FCM og f.eks. AaB. Det virker som om, at DBU har en ret stiv måde omkring, hvordan de mener talentarbejde skal udføres, og går mere op i hvor mange der er ansat med hvilke licenser end de resultater der egentlig kommer ud af det:

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/aab/superliga-storklub-undrer-sig-over-dbu-er-det-en-fejl/7615868

Om systemet er blevet bedre, og mindre subjektivt med tiden skal jeg ikke kunne sige. Jeg husker bare en del undren flere steder over de prioriteringer og vægtninger DBU valgte i sin tid. Så man skal nok passe på med at bruge det som en objektiv sandhed.

Dermed ikke sagt af FCKs akademi ikke er blevet godt. Der er blevet investeret massivt i det, både trænere, infrastruktur, dygtige talenter fra andre lande til at styrke konkurrencen osv. Det har virkelig båret frugt. Det er sgu ret godt arbejde, og det klæder virkelig FCK, og er en kæmpe fordel både for FCK og dansk fodbold som en helhed.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Taco mix
Når I nu (som det ser ud) skal repræsentere DK igen på den højeste plads, da drømmer jeg om, at der bliver lagt lidt på offensivt. (som de fleste)

Men det, som jeg aller mest savner er måske faktisk en Vavro som CB. Hvor lang tid har I ham?

Jeg drømmer mig tilbage i tiderne hvor en spiller som Brede Hangeland satte samtlige angribere på plads i defensiven. Hold nu kæft hvor var han god. Jeg føler nogengange at manden slet ikke får nok kredit hos andre fans.

Kune det være muligt, med en mulig CL, at der bliver hevet en defensiv kanin op af hatten af de helt store?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af repos , moderator
Vavro har vi til sommer. Der arbejdes på en forlængelse, men det afhænger, hvor billigt Lazio vil slippe ham. Smutter Vavro skal der hentes en erstatning. Det samme i tilfældet med Boilesen.

Mht. Odgaard, så er han rygtet til Feyenoord, og så er vi formentlig ikke et alternativ.

At Ståle ikke hentede Dreyer, kan jeg godt tilgive. Han havde intet vist i Brighton, hvor han løb rundt på U/23. Han var fin i EFB, men hans udvikling i FCM var eksplosiv.
Til gengæld var det forfærdeligt, at Ståle ikke hentede Jakob Poulsen i sin tid. Det var fandme en no-brainer af de helt store.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FCM.for.evigt
Nandeyanen

du gengiver det skrevne, som fanden læser biblen.

"dit første skriv omkring talent rating" "Her har FCK og FC Nordsjælland som de eneste klubber i Danmark 5 ud af 5 stjerner og der er mange parametre man bliver bedømt på, blandt andet faciliteter."

Mig "Du er klar over, at det slet ikke var faciliteter, der gjorde at vi ikke fik de sidste .5 stjerner ?
Kan oplyse om, at det var en manglende HOC, som gjorde udfaldet, en rolle som sidenhed er blevet oprettet og besat."

dig
"De nye licenser bliver tildelt i Maj. Så lad os se om den manglende HOC virkelig gjorde udfaldet og FCM får 5 stjerner i år.


Fik vi som påstået den 5 stjerne ?
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
Skrevet af Nandeyanen
Ja I endte med at få 5 stjerner. Tillykke med det.

Men mener du seriøst at FC Nordsjælland og FC København kun ligger højere fordi udvalget der bedømmer akademierne hovedsageligt kommer fra Sjælland?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mr.Slotved
Nandeyanen: aar du plejer at være skarp men når man i parken har haft aftaler over et år ud i fremtiden så skal de self over holde de aftaler.

Skrevet af Nandeyanen
Jo jo det giver jeg ret i. Min vi er stadige skuffede over at de overhovedet har planlagt det.

Som Kasperiano skriver, så ved PS&E at man har afgørende kampe i Maj. Det vidste man også for et år siden da man gav tilladelse til en privat fest.

Man ved også at græsplænen er elendig. Man ved også at spillerne og træner klager over banen og siger det påvirker spillet.

Men det er som om PS&E kun laver lappeløsninger og ikke tackler roden på problemet.

Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0