Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Stage betyder rigtig meget - og tabet af ham og Wind samtidig har stækket os kraftigt. De spillede begge to 1,5 rolle på holdet på engang, hvilket frigiver plads.

Bo H har jo ret i, at vi har for få målscorere på holdet. Mår hans defensive arbejde samtidig er blændende og han løber så lange offensive meter så er det naturligvis en kæmpe bet.

Med hensyn til vinduet så var der også skepsis. Over nedgraderingen på angriber posten og over den manglende 6´er.
Men også glæde over kanterne for særligt Amoo så virkeligt spændende ud. Det var han i første omgang så overhovedet ikke.
Skrevet af Diogenes
Fordi at en pre-saeson i skoen sol ikke rigtigt hjaelper hvis spilleren foerst ankommer efter pre-season er faerdig. Oftest har de spillere der bliver tilfoejet i vinterens transfervindue mere tid til at tilpasse sig, spille sig i form osv. hvis de ankommer i vinteren end om sommeren.
Skrevet af Schelden
"Det er ganske interessant. Der vil jo uden tvivl komme/være et opgør mellem PC og JT ovenpå dette halvår. PC har investeret massivt, og der var egentlig ret stor begejstring blandt fans og eksperter. Det lød at FCK havde oprustet kraftigt. PC må ligeledes mene, at han har været handlekraftig og "sat sit hold", så han må nu stå med den holdning, at JT ikke forvalter det særlig godt."

Der er flere ting, der i retroperspektiv er interesant ved de omtalte spredhagl. Jeg sidder lidt måbende tilbage overfor indkøbet af tre angribere - som samlet set har kostet en hel del penge. At Mamoudou Karamoko så åbenbart er så hamrende uskolet, at man end ikke kan bruge ham som indskifter, er jo decideret vanvittigt. Han blev indkøbt for godt 10 millioner DKK - og Peter Christiansen udtalte oven i købet, "at han havde været på radaren længe". Paul Mukairu kan da noget på krop og i fart, men teknisk er der godt nok noget at hente. Og han virker i øvrigt heller ikke særlig godt skolet. Havde muligheden for at hente Viktor Claesson ikke opstået, havde man reelt ikke styrket offensiven. Og med tabet af Jonas Wind, vil nogle nok argumentere for, at man samlet set er blevet dårligere offensivt - både på papiret og i praksis. Dét med seks nye tilføjelser til tre pladser.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg synes timeglasmodellen viste sin svage side i går. Det er ikke fordi de spillere, vi sætter ind, falder igennem. Faktisk gør Jelert og Bøving det rigtig fint i venstre side, hvor især sidstnævnte viste fine takter med gode raids og aflægninger fremad samtidig med at han lukkede ned for Bruus. Isak havde et godt 8´er-løb i feltet. Men når kampene bliver hektisk, er det lidt ufedt at bænken består af urutinerede teenagere.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
"Men når kampene bliver hektisk, er det lidt ufedt at bænken består af urutinerede teenagere."

Og så er vi tilbage til dét, at Jess Thorup ikke har et klart koncept, som spillerne nemt kan falde ind i. Det er et kaos - og der er ikke mange spillere i truppen, der er så trykke i systemet (hvad end det er), så de rent faktisk kan falde tilbage på det. Det er tydeligt, at spillerne ikke kun higer efter vejret, men også efter overblikket.
København.
Skrevet af Toon Toon!
Schelden

Præcis Karamoko og Mukairu, der fik jeg associationer til PC i AGF: at han gerne vil finde "lottekuponer" og vinde stort. Det var det indtryk jeg sad med, da de handler gik igennem. Den pris de blev handlet for, var jo noget som selv AGF og AaB kunne have været med på, og de er alligevel begge 22 år, så ikke helt unge talenter længere. Jeg kender ikke til bunds, men jeg mener ikke at de to har vist noget sindsoprivende tidligere, altså sådan for alvor?

Dér blev det for meget spredhagl for mig. Og det er PCs svaghed, vil jeg mene. Med de muskler I har må I kunne hente fra en anden hylde, hvilket I så gjorde med Claesson. Men PC tænker måske, at henter man 5 spillere til offensiven, så er der vel 2 af dem, der bliver gode...Problemet er bare, hvis de 5 spillere på en eller anden måde gøre det svært for hinanden, fordi de alle skal have chancen, og selvfølgelig især, hvis de ikke har det forventede niveau. Og så er vi igen tilbage til: hvor stort et ansvar har Jess for at spillerne ikke lykkes - eller er de bare ikke bedre. Der er nok at se til.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af nissefar
Jeg synes også, at man kan se nu, at PC´s vanvittige transfervindue har en negativ effekt, dels fordi vi vindue efter vindue erstatter virkelig gode spillere med spillere, der er - væsentligt - ringere. Men også fordi, det er helt uhørt, at man køber så meget ind, ikke til indeværende, men til næste sæson. Det lægger jo et kæmpe pres på trænerteamet, fordi hvis de ikke vinder i år, så står vi - igen igen - og skal genopbygge holdet til næste år. Eller alternativt holder vi på de fleste af spillerne i start-11´eren, og så har vi en masse utilfredse udskiftere. Til forskel fra FCM, der nemt vil kunne bygge videre på deres nuværende trup. Ikke for at fratage Thorup hans del af skylden, men hvis blot PC havde købt én decideret god spiller til offensiven fremfor fem, der er skiftevis middelmådige og ringe, så havde vi altså kunne lukke mange kampe til 2-0.
Skrevet af Les Deux

Og så er vi tilbage til dét, at Jess Thorup ikke har et klart koncept, som spillerne nemt kan falde ind i. Det er et kaos - og der er ikke mange spillere i truppen, der er så trykke i systemet (hvad end det er), så de rent faktisk kan falde tilbage på det. Det er tydeligt, at spillerne ikke kun higer efter vejret, men også efter overblikket.


Helt enig! Det tætteste på et koncept jeg kan finde er at stå defensivt i en 4-5-1 og vente på at nogle laver noget overraskende offensivt. Men vi virker så utrykke med bolden at man får det helt dårligt at se på det.

- Hvilke funktion har vores winger offensivt?
- Spiller vi med offensive backs?
- Hvilke situationer vil vi helst bringe vores angribere i?

Thorup og teamet synes generelt at have fået styr på defensiven, men totalt på bekostning af offensiven. Udefra ligner det at vi bruger 90% af træningen på defensivt orienteret spil, hvilke for mig er helt alt for uambitiøst og stik mod de meldinger der fra starten er meldt ud.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af karsboel
Jeg er fandeme ærgerlig over den skade NJ fik. Jeg synes faktisk, at han leverede en af de bedste 9´er præstationer for FCK i 2022 (se bort fra Pep Biel i første kamp imod PSV).
Skrevet af Nandeyanen
Jeg ved heller ikke hvad vores offensive taktik er. Jeg kan ikke se nogle mønstre. Jeg kan tydelig se taktikken på u19 holdet. Vi spiller samme formation der, men har nogle helt andre typer af spillere.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Taco mix
Pep Biel mod PSV var altså også en lækkerbisken uden lige. Er stadig (selvom jeg holder med Sønderjyske) træt af returkampen mod PSV.

Jeg nåede lige at drømme DK videre et kort øjeblik. Den første kamp er der stor ære i.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Schelden
Jeg er nået dertil, hvor jeg helst vil se Hákon Haraldsson fra start.

Om det er foran eller bagved Pep Biel, gør mig ikke det store.
København.
Skrevet af Plankeværket
Er det fordi han ikke har skuffet dig endnu Schelden?
Skrevet af SotD
Enig repos.

Mesterskabet røg i dag. Vi taber til Silkeborg i midtugen, og så er Midtjylland nr 1


Jeg tvivler på, at vi kan slå jer på den bane. Det polerede fodbold langs plænen som vi gerne vil, og det hurtige presspil ligger ikke ligefor og jeres fysik kvæler os fuldstændig. Jeg tænker at I kommer i problemer mod hold som Randers og AaB i Parken nærmere end SIF.

Jeg sælger den mildt sagt gerne for et X, selvom vi har været enormt godt spillende.
Silkeborg IF
Skrevet af Schelden
"Er det fordi han ikke har skuffet dig endnu Schelden?"

Til dels. Kampen mod Silkeborg også. Der er noget attitude over hans spil, som ikke virker til at være spoleret af holdet. Lidt alla dét vi så fra Roony Bardghji i de første kampe. Og vi er nået dertil, hvor det end ikke er et sats at spille ham - kontra Khouma Babacar.
København.
Skrevet af dickos
SotD

Men vi kan jo heller ikke spille på den bane. Eller nogen baner for den sags skyld. Så den ender nok 0-0
Skrevet af Plankeværket
Kontra Babacar kunne vi nok med succes spille Vavro i front.
Men jeg er egentlig enig - han virker god og optimistisk. Jeg er bare bange for at det er for meget for en på hans alder at løfte, så vi ender med det både er dårlige og demotiverende for hans næste periode.
Skrevet af SotD
SotD

Men vi kan jo heller ikke spille på den bane. Eller nogen baner for den sags skyld. Så den ender nok 0-0


Købt :-)
Silkeborg IF
Skrevet af elendil
Vi var dårlige, men jeg synes egentlig vi var i fin kontrol, indtil Kevin Diks toppede en jammerlig indsats med et rødt kort.

Vi kommer i hvert fald ikke i nærheden af lignende kontrol på hjemmebane.
fck-medløber.
Skrevet af DameNdoye
Vi burde have vundet igår, men jeg tror vi smed mesterskabet istedet. Intet mesterskab, så er Thorup og CO. dumpet.
Superliga og FCK fan
annonce
0