Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Les Deux

Vi var dårlige, men jeg synes egentlig vi var i fin kontrol, indtil Kevin Diks toppede en jammerlig indsats med et rødt kort.

Vi kommer i hvert fald ikke i nærheden af lignende kontrol på hjemmebane.


For så vidt enig. Dog burde vi kunne holde kontrollen trods at vi er 10 mand i 8 min. For mig understreger det bare den type kontrol vi pt. Evner at have er hamrende usikker.

Og kampe i går er måske isoleret set ikke en fiasko, men det lignede bare alt det der også kunne være sket i de sidste 7-8 kampe (Brøndby hjemme untaget) hvir vi lige holder en 1-0 trods dårligt spil.

Som før nævnt så er det jo ikke unormalt at spillet bliver en anelse påvirket i takt med at tingene spidser til. Men jeg oplever bare at FCK er gået ind til slutspillet på sammen måde som man spiller de sidste 5-10 min af en kamp når man er foran.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af elendil
Ja, gu skulle vi da kunne holde Brøndby fra fadet i otte minutter. Det så også sådan ud, synes jeg, især på grund af William Bøving. Men selvfølgelig skal de trille et lorteskud i mål i overtiden.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Jeg må dog også sige at ongo-bongo-barometeret slog helt ud i løbet af kampen. Brøndby var virkelig dårlige, men blev ofte næsten farlige på grund af helt skørt flipperspil i og omkring vores felt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Rasmus Falk vil slå tonen an på onsdag, siger han tilsyneladende. Held og lykke med det på den ujævne grusbane. En skændsel er det.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Målet mod os i går var for mig at se snarere udtryk for for mange spillere der forsvarede, at ingen af dem vidste, hvem der skulle kaste sig ned (eller stillet sig i vejen, havde de været lidt hurtigere i opfattelsen af situationen) i en blokering af afslutningsmuligheden. Eller, det håber jeg, for det var virkelig ringe, at ingen gik i vejen for den afslutningsmulighed. Den største chance til Brøndby var vel i øvrigt den, hvor Grabara åbenbart skulle have gult efterfølgende, fordi Brøndbyangriberen var sur over, at Grabara gik ned og reddede bolden. Og den kom som allerede skrevet efter tåbeligt 'flipperspil' i forsvaret. Thorup skaber ikke flydende offensiv, men jeg synes stadig, at pilen peger mest på PCs offensive indkøb. De angribere der... Det er ganske givet Thorup og ikke PC som ryger, hvis mesterskabet glipper. Det er jo sjældent at man losser sportschefen ud så hurtigt for den slags.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Hvad helvede. Hvorfor kom ingen af mine linjeskift med i indlægget. Fuck nu af med det nye format, bold.dk. Ekstremt langsomt, mærkeligt i forhold til indlæg og om man er logget ind, og nu åbenbart også med mærkelig formattering når man laver indlæg.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(491505222808)
@svoger

Da jeg loggede ind på chrome (som åbenbart syntes den skal bruge det nye layout), så var mit brugernavn et andet osv. Det er sgu grimt.

Ah men apropros transfervindue. Jeg kunne godt drømme at man kiggede mod Sverige og Norge og fandt typer som Linderoth, Hoseth, Mykland og Allbäck (indtil vi har Cornelius og Delaney i folden om et par år) Alle spillere som har samme mentalitet som os Danskere og sproget er ikke en hindring. Jeg er sgu træt af delottokuponer der bliver købt til højre og venstre.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg må også tilstå at jeg er skuffet over PC. Da han var i offside studiet og han fortalte om missionen og planerne kunne man kun blive begejstret. Man ville ikke hente mange spillere, men man vil hente dyre kvalitetsspillere på en hylde klubben ikke før har hentet på. Men er lige præcis det modsatte ikke sket? Mange spillere og i en prisklasse der er lavere end det vi normalt henter på.....
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Var de så meget billigere end normalt? NJ fraregnet, han var vel mere en tilfældighed, som dumpede ind ad døren. Jeg undrede mig mere over, hvor man pludselig kendte de spillere fra. Man har vel ikke hørt om, at der er skiftet ud i scoutingsektoren. Og så handler man pludselig helt nyt sted.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
@Svoger BT siger: Luther Singh 6-7m DKK, Karamoko 10m DKK, Mukairu 12-14m DKK, Babacar, NJ og Claesson transferfrie. Så er der teenageren Amoo som vi betalte kassen for men åbenbart ikke er tiltænkt end rolle på holdet endnu. Ståles 19/20 sæson altså pre Corona. Der var det billigste indkøb Jens Stage og han var dyre end Singh, Mukairu og Karamoko
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Hjaelmen
Jeg er på linie med Svoger.

Har vi ikke snarere hentet meget dyre udviklings-spillere, kontra de dyre profiler?

Og er det ikke det vi ser på banen nu? Eller, mest af alt faktisk på bænken eller tribunen...
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Nandeyanen
@Hjaelmen Vi har hentet Amoo og Isak Johannesson som de dyreste. De er begge teenagere og vi har fået at vide de er til fremtiden. Fair nok med det. Men de køb som er tiltænkt plug & play. Der har jeg ikke set den høje hylde vi er blevet lovet. Det nytter jo ikke at sælge Daramy og Jonas Wind og så er vores dyreste erstatning en Mukairu til 12-14m DKK og en gratis Babacar, som havde det svært i Tyrkiet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Grabara, Khocholava osv. var heller ikke ligefrem billige saa det er kun hvis man fraregner dyre spillere man kan naa frem til konklusionen at man handler ind i en lavere prisklasse end foer.
Skrevet af Svoger
Jeg forstod det som seneste transfervindue, og det var flere formodentlig billigere end typisk set.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Jeg orker ikke at gå alle sider igennem, for det går da ualmindeligt langsomt. Er jeg den eneste, der har kolossale problemer med det nye bold.dk på mobilen i forummet?
Skrevet af dickos
@Auto. brugernavn

Jeg har også visse problemer med siden.


https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-antwerp-vil-af-med-brian-priske/

Apropos snakken vedr. mulig afløser, hvis Thorup skulle blive fyret.
Skrevet af MUSSEN
Nogen der er optimister omkring imorgen?

Jeg er ikke gætter på 1 point til os og 3 til FCM, så har vi to kampe ude mod Randers og hjemme mod AAB dem er jeg mere fortrøstningsfuld omkring giver 6 point.

Jeg tror altså FCM skal smide points før vi bliver mestre og det bliver ikke mod BIF på torsdag

Skrevet af dickos
Nope. Heller ikke optimistisk her.
Skrevet af Imperator
Min fornemmelse er at vi er i frit fald. Mon ikke vi laver 3 point mod aab, og så 1 point samlet for de 2 andre kampe. Så kan thorup fejre et pointsnit på 2 for de sidste 3 kampe, og fcm kan fejre mesterskabet. Alle er glade.
Skrevet af Diogenes
Jeg forstod det som seneste transfervindue, og det var flere formodentlig billigere end typisk set.


Ok, men i saa fald er det lidt underligt at inkludere Luther Singh som netop ikke ankom i det seneste transfervindue.
annonce
0