Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
Andet end den daglige nu er Vavro tæt på, så er der godt nok stille på rygte fronten
Skrevet af elendil
Det prøver jeg at se på. Det ser desværre ud til at lide under den generelle misforståelse hvor der helst skal være så mange emne-kasser som muligt.

FCK-tråden er fed, fordi den er een tråd, og fordi der er så mange inputs, også fra (u)tilfredse brugere eller fra andre fangrupperinger.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(011216231703)
Sidelinien har jeg godt hørt om men aldrig selv brugt, men havde ellers indtryk af at det ikke var aktivt længere. Måske fordi jeg før har googlet et eller andet omkring FCK, og så er der dukket et link fra Sidelinien op, men det har typisk været tråde der var mange år gamle. Kunne være man skulle tjekke det ud.
Skrevet af ilpolpopogba
Jens Stage til Werder.
la vecchia signora
Skrevet af Slettet(011216231703)
Gad vide hvad vi har fået for ham, med to år tilbage af hans kontrakt. Håber på den gode side af 50 mio.
Skrevet af Mr.Slotved
tror vi har fået 45-50 mil, for han er spiller der kan utrolig meget.
Skrevet af dickos
Fuck hvor nederen
Skrevet af TR1986
Hvorvidt det er nederen kommer vel i høj grad an på hvilken spiller der bliver hentet som erstatning.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts(s)
Jeg synes nu at slutspillet har vis at vi godt kan også uden Stage, men hold nu op han var vigtig i efteråret, og god vind til ham i Bremen
Skrevet af Ravnen88
Det jeg kommer til at savne mest er hans alsidighed.

Han kunne jo dække enhver posistion
Skrevet af BlueAndWhite
Der solgte vi lige vores bedste højre kant.. mon der kommer en ny ind ? ;)
Skrevet af Matias
Jeg tror vi har fået ca. 5 mio. euro for ham, altså de der små 40 mio. kr. Hvad er behovet for en ny, central midtbanespiller? Vi har Falk og Zeca til 6´eren, Lerager og Isaksson til 8´eren, Biel, evt. Haraldsson og yderligere evt. Claesson og Bøving til 10´eren.
Skrevet af Amager213
@BAW

Vavro er vores bedste kant ;)

Michel Winkelsøe Davidsen som er transfer journalist for Ekstrabladet siger 45mio og mulighed op til 60mio.
Fin pris
F.C. København
Skrevet af peanuts(s)
Jeg tvivler på at der kommer mere til kanten, Isak fik vel vist de sidste kampe at han snildt kan spille på kanten, samtidig har vi så stadig Roony og Amoo.

At Amoo så ligner en fuser er en anden sag, håber at han stepper op og brænder ligaen af

Og så ligner Noah Sahsah en spiller der nok hurtigt kan komme ind omkring A-holdet
Skrevet af Imperator
Fandme trist at miste Stage.
Helt klart en af de spillere jeg bedst har kunne lide de seneste år.
Ydmyg, hårdtarbejdende, stabil, alsidig.
Den perfekte jyde.

Men man kan jo dårligt være sur over det.
Han har fortjent et skifte hvis det er det han ønsker, og Werder betaler hans værdi + lidt ekstra fordi han stadig er i en ok alder og har 2 år på kontrakten.
Det ligner en spændende mulighed for ham, tror han vil passe godt ind i Tyskland.
Skrevet af Imperator
Iøvrigt forstår jeg ikke problemet med det nye bold?
Menuerne er blevet rykket lidt rundt, og så er det kvajet med det første indlæg stående først (hvilket nok er for at facilitere en struktur ala Reddits med tråde og undertråde på sigt), men ellers så er alt jo som det plejer.
Ihvertfald hvis man har adblocker, har ikke prøvet uden.
Skrevet af gusseman
Det er da slet ikke det samme. Har du læst en nyhed og vil læse en anden, så skal du trykke tilbage til nyhedssiden og til at lede hvor du var kommet til. Der er ikke længere sidenumre, så det er blevet unødigt besværligt at finde rundt, især hvis du ikke lige har været på i nogen dage og vil se hvad der er kommet af nyheder i mellemtiden. Du kan ikke længere samle en masse nyheder der har din interesse ved at sætte flueben som man kunne før i tiden. Nu er det som før nævnt én nyhed af gangen, og så ud og lede efter det sted du var nået til. SÅ besværligt, jeg hader det. Man skulle tro at Bold var trætte af at have så mange brugere, at de gjorde deres side mere upraktisk og uoverskuelig. Du har heller ikke en højre bjælke længere hvor du kan finde alle de seneste brugerkommentarer. Det gør det mindre intuitivt og mere besværligt at følge debatter.
Måske der også er nogen gode ting, men ændringerne har ødelagt meget af den gode brugerinvolverede stemning der var herinde før, og det er simpelthen blevet a pain in the ass bare at læse og finde de nyheder der har interesse. Det synes jeg.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af dickos
Det er nederen fordi jeg elsker Stage. Elsker hans personlighed og attitude. Han humor er genial. Og så er det altid lækkert at have en type som ham i truppen. Du ved at hvis du mangler en spiller på en plads, kan du altid smide Stage ind.

Desuden bliver der sagt, at det hele tiden har været planen at der skal en ny cm ind i det her vindue.
Skrevet af Imperator
Er enig i at artikel delen er blevet meget mere uoverskuelig..
Det var mere ifht at deltage i FCK tråden. Der har de jo næsten ikke lavet nogle ændringer endnu, tror godt man kan forvente der er mere i vente på den front.
Skrevet af Nandeyanen
Ifølge Herning Folkeblad som Tipsbladet citerer. Så håber Dreyer at hans fremtid er på plads i slutningen af ugen. Men at det måske trækker ud.

Han siger endvidere at han helst vil blive købt ud af kontrakten så han ikke skal tilbage til Kazan om et år og stå i samme situation.

Ifølge et Tyrkisk medie så vil Kazan have 37m DKK for Dreyer (€5m).

Jeg synes FCK skal lægge et bud. Hvis FC Midtjylland ikke har økonomien til det tror jeg vi har en god chance. Han har ikke afvist FCK i de seneste interviews.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0